70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama benim kan şekerim düşük tatlı bişey olmazsa başım dönüyor 2 gün şekerle ilgili hiç bişey yemedim başım çok döndü
canım şeker olayı ayrı bence bir doktora git annemde düşük şeker var oda diyet yaoamıyor ama en azından şunu tavsiye edebilirim 1 bardak süte 2 çubuk tarçın atıp içersen yarım saat içinde tatlı isteqin sona erer eqer bu formülle atlatabilirsen süper olur cnm..
bak cnm sabah kahvaltıda tek yumurtayla olmaz 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık bunlardanda yemelisin işe giderken yanına 1 tane meyva alki ara öqünü atlamayasın öqlen çıkan yemeklerden yersin ekmeksiz tabi ekmeqi sadece sabah yiyoruz öqlen gelen yemekte ayran falan olursa onu öqlen ile akşam öqünün arasında yersin akşamda evde çorba+sebze yada et yemeqi+salata tarzında geçirirsin ve bitki çayını içersin yanına küçük şişelerle su al işte bol bol içersin ve sorun kalmaz bu şeklide inan hiç acıkmazsın cnm..

canım 500miliqramlık şişelerden alsana arada arada yudum yudum içersin şiseden içmek daha kolay bende bardaktan içemiyorum 3 tane 500lük şişem var hepsini 2şer defa doldurunca 3 litre ediyor..

kaptanımcım bende işyerinde kendime 2 tane 1.5 litrelik su alıyorum akşam 17.30a kadar yudumluyom öğlene kadar biri akşam çıkışa kadarda ikincinin 3 te 2 si bitiyor iyi deeemiiiii

teşekkürler senacım

şu spor azmine hastayımm banada geçsin birazzz

Oldumu liste istediqiniz qibi çok bilmiş hatunlarrrr
canımmm ellerine sağlık...
seherimmm
kıss nerelerdesin sen eskisi kadar girmiyormusun yoksa benmi görmüyorum ösledimm bitanemiii
canımmm yaaa işten geldim yemek,ortalık ,çocuk derkeeennn giremedim.bi deee geçmişi okuu okuu bitmedi fıstıkım yaaa.söz verdiğim gibi menüm gzeldi.
ankaradaydım canım msn den yada topikten sölememişmiydim sana artık kime söleyip kıme solemedııgmı de bılmıyom ya ...
yaşlanıyorum galıba...
bana söölemiştin canım ben senaya sööledim de okumadı heral.
kısss mantarlı tavuk sote yapmışın benim tarifim.süper demiii??
kız shr yvz nerde aslı nerde görüyon mu onları?
fıstık nasılsın ya iyi misin annengil ne zaman gıdecek?
ben burdayımmm öslediniz mi kısss beni

ayyy iğrenççççç

fıstıqım menün süperrr
senacım hamileyken nasıl rejim yapılır bilgin varmı???

canım bizim menülerimizden elediqimiz şeyler un şeker ve tuz bunların aşırısı zarar bunun dışında herşeyi yiyoruz aslında bu diyet deqil saqlıklı beslenme saqlıklı beslenirsek zaten kilo problemimiz olmaz hamileyken diyet yapılmaz dengeli beslenilebilir bu konuda mutlaka doktora başvurulmalıdır ben burda sadece yaşadıqım tecrübelerimi paylaşıyorum bilqim olmayan bir konuda bilgi vermem doqru olmaz en doqrusu doktora gitmektir tatlım

bende geliyom 3 lü konuşma yapakk
gelde seher biizi görene kadar ohoo
kız seher senı hızlı okuma tyazma kursuna göndercem bacım ya
hadi ama özledik iki lafın belini kırcaz olmuyo böle aaaaaaaaa

meümmm canlar bu gün ara yapamadım yalnız.
sabah:
çeyrek tost
2 zeytin
çay
öğle:
kısslar okulda ekmek yemeyim diye porsiyon köfte sööleim ama tadı iğrençti ekmeksiz yiyemedim o yüzden çeyrek ekmek
ayran
akşam:
tavuk sote 1 porsiyon
yoğurt yarım kase
2 litre suu ve çayy

cnm bunu deniyorm bazen ama uzun sürmüyo ya ben cocuklugumdan beri balık etlydm zaten hiç zayıf olmadm
gecen yazda ameliyattan sonra dahada aldm veremedm bide herbalife denemiştim hiiç etkili olmadı bende ya
suyu aksatmıyorm içerm genelde ama 2 lt yı buluyo mu emn deilm 2 pet siseyı bitiriyorum da calısırken aralarda içiyorm hep işte onun dısında az yemeliyim ama aclığa dayanamıorm calsrken bayılcam diye korkuorm

hmm ben zaten hamile değilim hamileyken kilo verilirmi diye sordum

gelde seher biizi görene kadar ohoo
kız seher senı hızlı okuma tyazma kursuna göndercem bacım ya
hadi ama özledik iki lafın belini kırcaz olmuyo böle aaaaaaaaa

amaaaann sormaa yaaa yorulmuşum fıstıkım.2 okula gidiyorum bu gün kendi okulumda değildim veee müfettiş geldi.Allah tan beni teftiş etmedi.

bak sen şunaaa menüsünün dört dörtlük olduqunu biliyor bide yorum istiyor yani illa pofpoflucaksınn iyi dmm güsell güselll aferinnn kısssssss

kaptanımcım bende işyerinde kendime 2 tane 1.5 litrelik su alıyorum akşam 17.30a kadar yudumluyom öğlene kadar biri akşam çıkışa kadarda ikincinin 3 te 2 si bitiyor iyi deeemiiiii
çok iyi cnm sakın bozma su çok önemli diyetlerde..
teşekkürler senacım
ni demekk hayatım görevimizz
sehercim şükürler olsun sesin çıktı cnm sudemimi söyledinde bugün konuşabildik seninle ayy evet cnm valla 2-3 günde bir sehersote yapıyormm afiyetlede yiyom

hm
ben kurtuldum hehe
darısı başımaaa gelip gitseler de biz de işimize baksak dimiii

afiyett olsunn bal şeker olsun kilo olmasınn

mutlaka sıksık yemelisin aç kalmaman için şeker içinde dediqim gibi doktora danış cnm ..
siz nasılsınız kızlar keyifler nasıl bakalım.???
sehercim hadi bakimm buralarda fazla gevezelik etmede msnye gel yoksa geliyo terlikk

Son düzenleme:
darısı başımaaa gelip gitseler de biz de işimize baksak dimiii

afiyett olsunn bal şeker olsun kilo olmasınn

ayaqımı sürüyerek 60lara girdim cnm hadi bakalım seni bekliyorum 1-2 hafta 69da kalmayı planlıyorum çok fazla verdim bu aralar sende fırsattan istifade yetişiver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…