- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
canım şeker olayı ayrı bence bir doktora git annemde düşük şeker var oda diyet yaoamıyor ama en azından şunu tavsiye edebilirim 1 bardak süte 2 çubuk tarçın atıp içersen yarım saat içinde tatlı isteqin sona erer eqer bu formülle atlatabilirsen süper olur cnm..ama benim kan şekerim düşük tatlı bişey olmazsa başım dönüyor 2 gün şekerle ilgili hiç bişey yemedim başım çok döndü
bak cnm sabah kahvaltıda tek yumurtayla olmaz 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık bunlardanda yemelisin işe giderken yanına 1 tane meyva alki ara öqünü atlamayasın öqlen çıkan yemeklerden yersin ekmeksiz tabi ekmeqi sadece sabah yiyoruz öqlen gelen yemekte ayran falan olursa onu öqlen ile akşam öqünün arasında yersin akşamda evde çorba+sebze yada et yemeqi+salata tarzında geçirirsin ve bitki çayını içersin yanına küçük şişelerle su al işte bol bol içersin ve sorun kalmaz bu şeklide inan hiç acıkmazsın cnm..ah bi yapabilsembilmiyorum yapmayı
sabahları genellikle bir yumurta yıyorm baska yemem bazen iki yediğm olur
bi bardak sütsüz şekersiz kahve
aralarda elime ne gecerse(gıda firmasında calişiorm malesef:18:)
öğlen iş yerinde ne cıkarsa ama cok ac oluyorum kontrol edemıyorm ben
ikindin falan pek acıkmıorm yada calısmaktan aklıma gelmio
aksam da baya ac oluyorm genellke bi kase corbayla doyarm ekmeksiz ama sevdgm yemekler olunca gözüm kapalı yıyorm anlıcan ben diyette deilim cnm suanda ve iştahımı kontrol edemıyorm12 saat hareket halindeym ama fazla yıyorm işte bana yardmcı olun yaa umutsuz vaka gibiyim
canım 500miliqramlık şişelerden alsana arada arada yudum yudum içersin şiseden içmek daha kolay bende bardaktan içemiyorum 3 tane 500lük şişem var hepsini 2şer defa doldurunca 3 litre ediyor..
canım şeker olayı ayrı bence bir doktora git annemde düşük şeker var oda diyet yaoamıyor ama en azından şunu tavsiye edebilirim 1 bardak süte 2 çubuk tarçın atıp içersen yarım saat içinde tatlı isteqin sona erer eqer bu formülle atlatabilirsen süper olur cnm..
bak cnm sabah kahvaltıda tek yumurtayla olmaz 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık bunlardanda yemelisin işe giderken yanına 1 tane meyva alki ara öqünü atlamayasın öqlen çıkan yemeklerden yersin ekmeksiz tabi ekmeqi sadece sabah yiyoruz öqlen gelen yemekte ayran falan olursa onu öqlen ile akşam öqünün arasında yersin akşamda evde çorba+sebze yada et yemeqi+salata tarzında geçirirsin ve bitki çayını içersin yanına küçük şişelerle su al işte bol bol içersin ve sorun kalmaz bu şeklide inan hiç acıkmazsın cnm..
hu huuuu kızlar ben geldim
hemen menümü yazayım
sabah:
yarım sade poça ve bir kupa şekersiz ıhlamur
ara:
bir portakal
Öğlen:
1 porsiyon ekmeği ve pilavı yenmeyen bol yeşillikli ve bir bardak ayranla adana
ara:
yok
akşam:
bir bardak sütle meyveli nesfit
gün boyu 2.5 lt. su
SPOR:58 dk. 7.0 da yürüyüş,25 dk kemer,50 tane mekik,20şer tane yan bacak hareketi
şuandada duş aldım elimde koca bardak su ile sörfteyim kuşlar
yalnız ayın 12 sinde regl olacağım için ufak ufak şişkinlik ve iştah artışı başladıumarım bu dönemi kazasız belasız atlatırım yorumları bekliyom
canımmm ellerine sağlık...Oldumu liste istediqiniz qibi çok bilmiş hatunlarrrr
canımmm yaaa işten geldim yemek,ortalık ,çocuk derkeeennn giremedim.bi deee geçmişi okuu okuu bitmedi fıstıkım yaaa.söz verdiğim gibi menüm gzeldi.seherimmm
kıss nerelerdesin seneskisi kadar girmiyormusun yoksa benmi görmüyorum ösledimm bitanemiii
bana söölemiştin canım ben senaya sööledim de okumadı heral.ankaradaydım canım msn den yada topikten sölememişmiydim sana artık kime söleyip kıme solemedııgmı de bılmıyom ya ...
yaşlanıyorum galıba...
kısss mantarlı tavuk sote yapmışın benim tarifim.süper demiii??Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
kayısı aromalı form çayı
ara
1 dilim mozaik pasta
1 bardak süt
öqlen
mantarlı tavuk sote
tarçınlı karanfil çayı
ara
örgü peynir
akşam
hamsi buqlama
salata
ara
5i 1 yerde çay
2.5 litre su..
ben burdayımmm öslediniz mi kısss benikız shr yvz nerde aslı nerde görüyon mu onları?
fıstık nasılsın ya iyi misin annengil ne zaman gıdecek?
kızlar demin kkda bu yazıyı okudum çatlıyorum gülmekten biraz siz çatlayınn
Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabeeşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )
fıstıqım menün süperrrhu huuuu kızlar ben geldim
hemen menümü yazayım
sabah:
ara:
bir portakal
Öğlen:
ara:
yok
akşam:
gün boyu 2.5 lt. su
SPOR:58 dk. 7.0 da yürüyüş,25 dk kemer,50 tane mekik,20şer tane yan bacak hareketi
yalnız ayın 12 sinde regl olacağım için ufak ufak şişkinlik ve iştah artışı başladıumarım bu dönemi kazasız belasız atlatırım yorumları bekliyom
senacım hamileyken nasıl rejim yapılır bilgin varmı???
gelde seher biizi görene kadar ohoobende geliyom 3 lü konuşma yapakk
canım şeker olayı ayrı bence bir doktora git annemde düşük şeker var oda diyet yaoamıyor ama en azından şunu tavsiye edebilirim 1 bardak süte 2 çubuk tarçın atıp içersen yarım saat içinde tatlı isteqin sona erer eqer bu formülle atlatabilirsen süper olur cnm..
bak cnm sabah kahvaltıda tek yumurtayla olmaz 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık bunlardanda yemelisin işe giderken yanına 1 tane meyva alki ara öqünü atlamayasın öqlen çıkan yemeklerden yersin ekmeksiz tabi ekmeqi sadece sabah yiyoruz öqlen gelen yemekte ayran falan olursa onu öqlen ile akşam öqünün arasında yersin akşamda evde çorba+sebze yada et yemeqi+salata tarzında geçirirsin ve bitki çayını içersin yanına küçük şişelerle su al işte bol bol içersin ve sorun kalmaz bu şeklide inan hiç acıkmazsın cnm..
fıstıqım menün süperrr
canım bizim menülerimizden elediqimiz şeyler un şeker ve tuz bunların aşırısı zarar bunun dışında herşeyi yiyoruz aslında bu diyet deqil saqlıklı beslenme saqlıklı beslenirsek zaten kilo problemimiz olmaz hamileyken diyet yapılmaz dengeli beslenilebilir bu konuda mutlaka doktora başvurulmalıdır ben burda sadece yaşadıqım tecrübelerimi paylaşıyorum bilqim olmayan bir konuda bilgi vermem doqru olmaz en doqrusu doktora gitmektir tatlım
gelde seher biizi görene kadar ohoo
kız seher senı hızlı okuma tyazma kursuna göndercem bacım ya
hadi ama özledik iki lafın belini kırcaz olmuyo böle aaaaaaaaa
hmamaaaann sormaa yaaa yorulmuşum fıstıkım.2 okula gidiyorum bu gün kendi okulumda değildim veee müfettiş geldi.Allah tan beni teftiş etmedi.
bak sen şunaaahu huuuu kızlar ben geldim
hemen menümü yazayım
sabah:
ara:
bir portakal
Öğlen:
ara:
yok
akşam
gün boyu 2.5 lt. su
çok iyi cnm sakın bozma su çok önemli diyetlerde..kaptanımcımbende işyerinde kendime 2 tane 1.5 litrelik su alıyorum akşam 17.30a kadar yudumluyom öğlene kadar biri akşam çıkışa kadarda ikincinin 3 te 2 si bitiyor iyi deeemiiiii
ni demekk hayatım görevimizzteşekkürler senacım
sehercim şükürler olsun sesin çıktı cnm sudemimi söyledinde bugün konuşabildik seninlecanımmm ellerine sağlık...
canımmm yaaa işten geldim yemek,ortalık ,çocuk derkeeennn giremedim.bi deee geçmişi okuu okuu bitmedi fıstıkım yaaa.söz verdiğim gibi menüm gzeldi.
bana söölemiştin canım ben senaya sööledim de okumadı heral.
kısss mantarlı tavuk sote yapmışın benim tarifim.süper demiii??
ben burdayımmm öslediniz mi kısss beni
ayyy iğrenççççç
hm
ben kurtuldum hehe
darısı başımaaa gelip gitseler de biz de işimize baksak dimiiihm
ben kurtuldum hehe
bak sen şunaaamenüsünün dört dörtlük olduqunu biliyor bide yorum istiyor yani illa pofpoflucaksınn iyi dmm güsell güselll aferinnn kısssssss
çok iyi cnm sakın bozma su çok önemli diyetlerde..
ni demekk hayatım görevimizz
sehercim şükürler olsun sesin çıktı cnm sudemimi söyledinde bugün konuşabildik seninleayy evet cnm valla 2-3 günde bir sehersote yapıyormm afiyetlede yiyom
mutlaka sıksık yemelisin aç kalmaman için şeker içinde dediqim gibi doktora danış cnm ..cnm bunu deniyorm bazen ama uzun sürmüyo ya ben cocuklugumdan beri balık etlydm zaten hiç zayıf olmadm
gecen yazda ameliyattan sonra dahada aldm veremedm bide herbalife denemiştim hiiç etkili olmadı bende ya
suyu aksatmıyorm içerm genelde ama 2 lt yı buluyo mu emn deilm 2 pet siseyı bitiriyorum da calısırken aralarda içiyorm hep işte onun dısında az yemeliyim ama aclığa dayanamıorm calsrken bayılcam diye korkuorm
sehercim hadi bakimm buralarda fazla gevezelik etmede msnye gel yoksa geliyo terlikksiz nasılsınız kızlar keyifler nasıl bakalım.???
darısı başımaaa gelip gitseler de biz de işimize baksak dimiii
afiyett olsunn bal şeker olsun kilo olmasınn
mutlaka sıksık yemelisin aç kalmaman için şeker içinde dediqim gibi doktora danış cnm ..
sehercim hadi bakimm buralarda fazla gevezelik etmede msnye gel yoksa geliyo terlikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?