70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar demin kkda bu yazıyı okudum çatlıyorum gülmekten biraz siz çatlayınn

Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabe eşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )

teşekkürler canım sağol ayy şuan bişeyler atıştırmak istiyorum ama abur cuburdan uzak durmam lazım

bence çok ideal bi menü

benimki de bu;;;

sabah
1 kepekli ekmeğe kaşarlı tost+1 bardak taze sıkışlmış meyve suyu

ara
1 elma

öğleyin
yarım porsiyon karışık pide+light kola

ara
1 elma

akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği+1 kase yoğurt+1 dilim kepek ekmeği

az sonra da karışık meyve yicem

bugün 30 dakika tempolu yürüdüm.. etlerimin yumuş yumuş olduğunu hissediyorum

zavallı adam

su perisi
seni acıktıran ekler cnm tatlı yediqimiz zaman kan şekeri birden yükselir ve biraz sonra aynı hızla düşer ve bu acıkmamıza neden olur çünkü akşam menün gayet güzel çorbanı yemeqini herşeyini yemişsin bitki çayınıda içmişsin acıkmaman lazımdı bir süre tatlılara ara ver cnm..

kız gülmekten yarıldım ya
benım kayınpedere benzıyo haha oda kadın erkek demez anlamaz önüne ne gelirse giyerü
seherim msn ye gel balım iki lafın belini kıralım

çok güzel yaaaaama benim kociş olsa olayı birazdaha badireli(yani tartışmalı)atlatırdık:86::86::86:kadın gene ufak bi ikazla atlatmış

ama benim kan şekerim düşük tatlı bişey olmazsa başım dönüyor 2 gün şekerle ilgili hiç bişey yemedim başım çok döndü

ah bi yapabilsem bilmiyorum yapmayı
sabahları genellikle bir yumurta yıyorm baska yemem bazen iki yediğm olur
bi bardak sütsüz şekersiz kahve
aralarda elime ne gecerse(gıda firmasında calişiorm malesef:18:)
öğlen iş yerinde ne cıkarsa ama cok ac oluyorum kontrol edemıyorm ben
ikindin falan pek acıkmıorm yada calısmaktan aklıma gelmio
aksam da baya ac oluyorm genellke bi kase corbayla doyarm ekmeksiz ama sevdgm yemekler olunca gözüm kapalı yıyorm anlıcan ben diyette deilim cnm suanda ve iştahımı kontrol edemıyorm 12 saat hareket halindeym ama fazla yıyorm işte bana yardmcı olun yaa umutsuz vaka gibiyim

bitki çayını 4 bardak içiyorum büyük kupayla suyuda büyük çok uzun su bardağıyla 5 bardak içmeye çalışıyorum ama daha fazla midem bulanıyor

canım 500miliqramlık şişelerden alsana arada arada yudum yudum içersin şiseden içmek daha kolay bende bardaktan içemiyorum 3 tane 500lük şişem var hepsini 2şer defa doldurunca 3 litre ediyor..

mersi cnm bölelikle yağdan yollucaz kilolarıı spor yapmışsın ne güzel ben yapmadım üşengecim

ama benim kan şekerim düşük tatlı bişey olmazsa başım dönüyor 2 gün şekerle ilgili hiç bişey yemedim başım çok döndü

cnm benimde kan şekerim düşük o yüzden dikkatli ol tatlını eksik etme sonra düzeliyor diyetin düzene girince ilk zamnalar diyetisyenim tarçını kullandırmadı daha çok düşer diye sende araştır sağlığına dikkat et

hu huuuu kızlar ben geldim
hemen menümü yazayım
sabah:
yarım sade poça ve bir kupa şekersiz ıhlamur
ara:
bir portakal
Öğlen:
1 porsiyon ekmeği ve pilavı yenmeyen bol yeşillikli ve bir bardak ayranla adana
ara:
yok
akşam:
bir bardak sütle meyveli nesfit
gün boyu 2.5 lt. su
SPOR:58 dk. 7.0 da yürüyüş,25 dk kemer,50 tane mekik,20şer tane yan bacak hareketi
şuandada duş aldım elimde koca bardak su ile sörfteyim kuşlar
yalnız ayın 12 sinde regl olacağım için ufak ufak şişkinlik ve iştah artışı başladıumarım bu dönemi kazasız belasız atlatırım yorumları bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…