- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
canım aynı şimdi yaptıqın gibi sıfırdan yapacaksın hem çizelgeni yenilemiş olursun
kilo kaybını nasıl gösterecem yeni yaparsam
Canım kilo kaybını o hesaplıyor otomatik yapıyor sen sadece başlangıç kilonu hedef kilonu ve şuanki kilonu yazacaksın çizelgeleri cumadan cumaya deqiştiriyoruz ve bu çok zevkli oluyor alışırsın tatlım merak etme..
teşekkürler canım sağol ayy şuan bişeyler atıştırmak istiyorum ama abur cuburdan uzak durmam lazım
bitki çayı iç cnm iştah kapatır
çıtırlar menüm
sabah
sütle k flakes
ara
2 ceviz içi bi lokma simit
öğlen
4 kaşık kuru fasulye
light yoğurt küçük bi kase
ara
armut
akşam
çorba
salata
gece
bi avuç beyaz leblebi
biraz önce içtim canım off ne kadar sürede alıştınız siz
kızlar demin kkda bu yazıyı okudum çatlıyorum gülmekten biraz siz çatlayınn
Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabeeşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )
kız gülmekten yarıldım yakızlar demin kkda bu yazıyı okudum çatlıyorum gülmekten biraz siz çatlayınn
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabeeşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )
kız gülmekten yarıldım ya
benım kayınpedere benzıyo haha oda kadın erkek demez anlamaz önüne ne gelirse giyerü
seherim msn ye gel balım iki lafın belini kıralım
çok güzel yaaaakızlar demin kkda bu yazıyı okudum çatlıyorum gülmekten biraz siz çatlayınn
ben 1 haftada düzene oturtmuştum cnm suyunu içiyormusun 2.5-3 litre..
su perisi
seni acıktıran ekler cnm tatlı yediqimiz zaman kan şekeri birden yükselir ve biraz sonra aynı hızla düşer ve bu acıkmamıza neden olur çünkü akşam menün gayet güzel çorbanı yemeqini herşeyini yemişsin bitki çayınıda içmişsin acıkmaman lazımdı bir süre tatlılara ara ver cnm..
benim gözümden bişey kaçmaz
dur dur durrrnoluyor bi sakin ol bakalım :87: menülerini sabah öqle akşam olarak yaz ki sana yardımcı olabilelim ancak o zaman düzene oturtabiliriz bu arada kilo çizelgeni sende yapmamışsın lütfen yapalım..
bitki çayını 4 bardak içiyorum büyük kupayla suyuda büyük çok uzun su bardağıyla 5 bardak içmeye çalışıyorum ama daha fazla midem bulanıyor
bence çok ideal bi menü
benimki de bu;;;
sabah
1 kepekli ekmeğe kaşarlı tost+1 bardak taze sıkışlmış meyve suyu
ara
1 elma
öğleyin
yarım porsiyon karışık pide+light kola
ara
1 elma
akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği+1 kase yoğurt+1 dilim kepek ekmeği
az sonra da karışık meyve yicem
bugün 30 dakika tempolu yürüdüm.. etlerimin yumuş yumuş olduğunu hissediyorum
ama benim kan şekerim düşük tatlı bişey olmazsa başım dönüyor 2 gün şekerle ilgili hiç bişey yemedim başım çok döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?