iyi eğlenceler bol dedikodularsende iyiki varsın cnm biz kocaman bir aileyiz ne burayı ne birbirimizi bırakmak yok 50li kilolara bile insek yine burda olucaz bırakmıcaz inşallah
kızlar bnm gitme vaktim geldi misafirliqe giderken çantama bikaç tane birki çayı atıyorum gittiqim yerde siyah çay içip kendimi zehirlemiyorum bari faydalı bişeyler içelimde bize faydası olsun akşama koçişle sinemaya gidicez bilet bulabirsek sonrasında burdayım kızlar hade görüşürüzzzz
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim moral oldunuz bana şimdilik çıkmam lazım by.
buraya girmek için hergün fırsat kolla motivasyonunun kaybolmaması lazım günde 1 defa olsun gir yazdıklarımızı oku menülerini paylaş cnm bende çıkıyorum görüşürz cnm
aramızda olmadığın zamanlarda diyetine devam ettinmi yoksa sadece elinden geldiğince dikkat etmeyemi çalıştın.Erginsena ve greencim, evet artık kopmayacağım burdan akşam bütün yediklerimi tek tek yazacağım .. Mayıs'a az kaldı ve vermem gereken 7 kilo var daha... Sebze haşlıyorum şimdi.. Lahana, brokoli ve tabii kiii Karnıbahar
canım biraz kendinden bahsedermisin yaşın falan :48:[/QUOTE .!.:ben 22 yasındayım 150 boyundayım ve 69 kilo oldum yeni. üniversite son sınıf öğrencisiyim..aynı zamanda meslek lisesinde stajyer öğrtmenlik yapıyorum...haziran ayında mezuniyet balom var ve en az 38 bedene inmeyi planlıyorum fotograf ve videolarda güzel çıkmak istiyorum..giydiğim elbise üzerime yakışsın istiyorum..çok mu şey istiyorum sizce:26: ya da zor mu:26: yaklasık olarak haftada 5 gun 3 saat spor merkezine gidiyorum elimden geldiği ölçüde diyetle destekliyorum..inş başarılı olabilirim
aramızda olmadığın zamanlarda diyetine devam ettinmi yoksa sadece elinden geldiğince dikkat etmeyemi çalıştın.bu arada bu haşlanmış sebzeleri severekmi yiyosun
çok şey değil yaşına yaşamına göre olması gerekeni istiyosun.inşallah mezuniyetteki en güzel en alımlı kız sen olacaksınben 22 yasındayım 150 boyundayım ve 69 kilo oldum yeni. üniversite son sınıf öğrencisiyim..aynı zamanda meslek lisesinde stajyer öğrtmenlik yapıyorum...haziran ayında mezuniyet balom var ve en az 38 bedene inmeyi planlıyorum fotograf ve videolarda güzel çıkmak istiyorum..giydiğim elbise üzerime yakışsın istiyorum..çok mu şey istiyorum sizce:26: ya da zor mu:26: yaklasık olarak haftada 5 gun 3 saat spor merkezine gidiyorum elimden geldiği ölçüde diyetle destekliyorum..inş başarılı olabilirim
dikkat ettiğin halde verememiş olman ilginç.bence stresten ve bağırsak problemlerindne kaynaklı bi sıkıntı var.bunlar düzeldimi hızla verirsin emin ol.Evet diyete devam ettim ama mesela bir avuç leblebi, ve bazen de çekirdek yedim.. Bunlar sanırım yapmamam gerekn şeylerdi... Azıcık bozduğum zaman bile veremiyorum.. Bir de metabolizmama dikkat etmediğim anda 4-5 gün hiç yediklerimi boşaltamıyorum diyim size
dikkat ettiğin halde verememiş olman ilginç.bence stresten ve bağırsak problemlerindne kaynaklı bi sıkıntı var.bunlar düzeldimi hızla verirsin emin ol.
Evet diyete devam ettim ama mesela bir avuç leblebi, ve bazen de çekirdek yedim.. Bunlar sanırım yapmamam gerekn şeylerdi... Azıcık bozduğum zaman bile veremiyorum.. Bir de metabolizmama dikkat etmediğim anda 4-5 gün hiç yediklerimi boşaltamıyorum diyim size
doğal yağlar önemli.özellikle sebzelerdeki vitaminleri açığa çıkarması adına yağ kullanman gerekli.özelden msj attım.istediğin zaman bana ulaşabilirsin.elimden geldiğince yardım ve destek olmaya çalışırBağırsaklarım için özel yemekler hazırlıyorum, neyse ki sebze yemeğini çok seviyorum bu da biraz çalıştırıyor ancak yemeklerimde yağ kullanmazsam günlerce çıkamayabiliyorum...
doğal yağlar önemli.özellikle sebzelerdeki vitaminleri açığa çıkarması adına yağ kullanman gerekli.özelden msj attım.istediğin zaman bana ulaşabilirsin.elimden geldiğince yardım ve destek olmaya çalışır
hayır çok şey istemiyosun tabiki sen üzülme verirsin kiloları merak etme ''kopyala tarzımı yapıştır hayatına''ben 22 yasındayım 150 boyundayım ve 69 kilo oldum yeni. üniversite son sınıf öğrencisiyim..aynı zamanda meslek lisesinde stajyer öğrtmenlik yapıyorum...haziran ayında mezuniyet balom var ve en az 38 bedene inmeyi planlıyorum fotograf ve videolarda güzel çıkmak istiyorum..giydiğim elbise üzerime yakışsın istiyorum..çok mu şey istiyorum sizce:26: ya da zor mu:26: yaklasık olarak haftada 5 gun 3 saat spor merkezine gidiyorum elimden geldiği ölçüde diyetle destekliyorum..inş başarılı olabilirim
kız green4 niye arkadaş listemde yoksun sen bakiim aaaaaadoğal yağlar önemli.özellikle sebzelerdeki vitaminleri açığa çıkarması adına yağ kullanman gerekli.özelden msj attım.istediğin zaman bana ulaşabilirsin.elimden geldiğince yardım ve destek olmaya çalışır
çok şey değil yaşına yaşamına göre olması gerekeni istiyosun.inşallah mezuniyetteki en güzel en alımlı kız sen olacaksınboyuna göre kilon fazla duruyo ama bedenin nasıl görünüyo tahmin etmemiz zor.aramızda okadar farklı görünümde arkadaşlar varki aynı boy ve aynı kiloda bile olsalar aralarında dağlar kadar fark olabiliyo görsel olarak.
rakamlar teferruattan ibaret.bazen istediğin bedene indiğinde bile istediğin kadar hoş görünmeyebiliyosun gözüne.bu yüzden sağlıklı olacağım kiloya ve bedene inmeliyim şeklinde bi hedef koymalısın kendine.zaman kavramı motive etsede terste tepebilir.stres kilo vermeyi engelleyebilecek bi faktördür.bu yüzden bu konuda stres yapma veremicem edemicem verdim vermedim bu konulara takılma.sadece ergeç başarıya ulaşacağına inan
hayır çok şey istemiyosun tabiki sen üzülme verirsin kiloları merak etme ''kopyala tarzımı yapıştır hayatına''
kız green4 niye arkadaş listemde yoksun sen bakiim aaaaaa
Daha önce diyetisyene gideceğimi yazmıştım gecikmelide olsa gittim ama tavsiyeler üzerine gittiğim diyetisyen öyle moralimi bozduki anlatamam. Hedefim 60 kilo dediğimde mümkün değil 65 olursanız çok iyi dedi. Yaşım 38 ve ben hamilelik öncesi 60 kiloydum yani sadece 1 yıldır kilolarım var. Bu ikinci çocuğum. Yaşım itibariyle ve 2 hamilelik nedniyle 60 kiloya düşemezmişim başlamadan hüsran. Deneyimli arkadaşlar sizce veremezmiyim eskisi gibi olamazmıyım ? Şimdi çok kararsızım devam etsemmi diyetisyene bilemiyorum?
Bağırsaklarım için özel yemekler hazırlıyorum, neyse ki sebze yemeğini çok seviyorum bu da biraz çalıştırıyor ancak yemeklerimde yağ kullanmazsam günlerce çıkamayabiliyorum...
çıtırlar menüm
3 gün kurusu sıcak su uyanınca
sabah
yarım simit
1 çorba kaşığı lor peynir
zeytin domates biber
ara
2 ceviz içi
öğlen
fırında mantar
bi kase light yoğurt
ara
kuru incir
akşam
çorba
söğüş salata
gece
bi avuç beyaz leblebi
yeşil çay form çay su devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?