70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi eğlenceler bol dedikodular

Erginsena ve greencim, evet artık kopmayacağım burdan akşam bütün yediklerimi tek tek yazacağım .. Mayıs'a az kaldı ve vermem gereken 7 kilo var daha... Sebze haşlıyorum şimdi.. Lahana, brokoli ve tabii kiii Karnıbahar

aramızda olmadığın zamanlarda diyetine devam ettinmi yoksa sadece elinden geldiğince dikkat etmeyemi çalıştın. bu arada bu haşlanmış sebzeleri severekmi yiyosun

aramızda olmadığın zamanlarda diyetine devam ettinmi yoksa sadece elinden geldiğince dikkat etmeyemi çalıştın. bu arada bu haşlanmış sebzeleri severekmi yiyosun

Evet diyete devam ettim ama mesela bir avuç leblebi, ve bazen de çekirdek yedim.. Bunlar sanırım yapmamam gerekn şeylerdi... Azıcık bozduğum zaman bile veremiyorum.. Bir de metabolizmama dikkat etmediğim anda 4-5 gün hiç yediklerimi boşaltamıyorum diyim size

çok şey değil yaşına yaşamına göre olması gerekeni istiyosun.inşallah mezuniyetteki en güzel en alımlı kız sen olacaksın boyuna göre kilon fazla duruyo ama bedenin nasıl görünüyo tahmin etmemiz zor.aramızda okadar farklı görünümde arkadaşlar varki aynı boy ve aynı kiloda bile olsalar aralarında dağlar kadar fark olabiliyo görsel olarak.
rakamlar teferruattan ibaret.bazen istediğin bedene indiğinde bile istediğin kadar hoş görünmeyebiliyosun gözüne.bu yüzden sağlıklı olacağım kiloya ve bedene inmeliyim şeklinde bi hedef koymalısın kendine.zaman kavramı motive etsede terste tepebilir.stres kilo vermeyi engelleyebilecek bi faktördür.bu yüzden bu konuda stres yapma veremicem edemicem verdim vermedim bu konulara takılma.sadece ergeç başarıya ulaşacağına inan

dikkat ettiğin halde verememiş olman ilginç.bence stresten ve bağırsak problemlerindne kaynaklı bi sıkıntı var.bunlar düzeldimi hızla verirsin emin ol.

dikkat ettiğin halde verememiş olman ilginç.bence stresten ve bağırsak problemlerindne kaynaklı bi sıkıntı var.bunlar düzeldimi hızla verirsin emin ol.

Bağırsaklarım için özel yemekler hazırlıyorum, neyse ki sebze yemeğini çok seviyorum bu da biraz çalıştırıyor ancak yemeklerimde yağ kullanmazsam günlerce çıkamayabiliyorum...

Bağırsaklarım için özel yemekler hazırlıyorum, neyse ki sebze yemeğini çok seviyorum bu da biraz çalıştırıyor ancak yemeklerimde yağ kullanmazsam günlerce çıkamayabiliyorum...
doğal yağlar önemli.özellikle sebzelerdeki vitaminleri açığa çıkarması adına yağ kullanman gerekli.özelden msj attım.istediğin zaman bana ulaşabilirsin.elimden geldiğince yardım ve destek olmaya çalışır

hayır çok şey istemiyosun tabiki sen üzülme verirsin kiloları merak etme ''kopyala tarzımı yapıştır hayatına''
kız green4 niye arkadaş listemde yoksun sen bakiim aaaaaa

teşekkür ederim destekleriniz için...cok iradeliyimdir ve inatçıyımdır inş bu irade ve inadımın faydasını görürüm hedefeime ulaşırım..görsel olarak 42 beden bi insanım millet sana bu kilo yakışıyor desede ben yasıtlarım gibi olmak istiyorum :44: sürekli can simidimi saklamak zorunda kalıyorum kıyafet alırken artık kilolarımdan kurtulup rahat olmayı istiyorum destekleriniz ile başaracağım inş

hayır çok şey istemiyosun tabiki sen üzülme verirsin kiloları merak etme ''kopyala tarzımı yapıştır hayatına''

kız green4 niye arkadaş listemde yoksun sen bakiim aaaaaa

merak ettim hayatınızı gercekten çok eğlenceli ve mutlu geçiyor olsa gerek..biraz bahseder misiniz?

çıtırlar menüm

3 gün kurusu sıcak su uyanınca

sabah
yarım simit
1 çorba kaşığı lor peynir
zeytin domates biber

ara
2 ceviz içi

öğlen
fırında mantar
bi kase light yoğurt

ara
kuru incir

akşam
çorba
söğüş salata

gece
bi avuç beyaz leblebi

yeşil çay form çay su devam

Merhabalar
Sizleri takip ediyorum ama yazamiorum malesef
Dun benden olculerime baktim 3cm belden 2cm basenden incelmisim ancak basen problemim oldugu icin bacaklar icin extra egzersiz yapmam lazim
Ama plates yada yuruyus yapamiorum,havalar azcik duzelsin duzenli yapcam ins
Birde kizlar bagarsak icin form cayi iciyorum gunde 1 tane.fazla icince acayip yapiyo hergun duzenli cikiorum.tavsiye ederim

bence karasızlığa hiç düşme
istedikten sonra olmayacak bişey yok
zaten 65le 60 arasında çok bi fark yok bence 65 de iyi bi kilo
moralini bozma sakın
gerçi doktorun da söyledikleri motive etmeli bunun ki tam teersi olmuş ama sen takma kafanı

benim de çok sorunum oluyordu
insan kötü oluyo böyle durumda kocaman bi karınla gezdiğimi biliyorum ben
şöyle bi çare sunabilirim bol su içmek rahatlatıyo
bir de ben akşamları salata yiyorum bolca kuru şeyler yememeye çalışıyorum onlrda çok faydalı oluyor
bu da çare olmazsa şunu dene kesin çözüm
kahvaltı ve öğle yemeği arasında müsli ye sütle
1 ay kadar bu şekilde devam edersen kesin düzene girer
ben denedim şuanad hiç sorunum yok çok şükür

aaa çok güzel bi menü.. kıskandım ..ya sen bunlarla doyuyor musun??? hiç ekmek yok.. ben her ögün en az 1 dilim yiyorum.. hoş emzirdiğim için belki çok acıkmamda onun etkisi vardır

kızlar bugünkü menüm.. sena kjızcak biraz karbonhidratı kaçırdım gibi ama

sabah
klasik diyet kahvaltı+1 tk bal+1 haşlanmış yumurta

ara
bir paket çubuk kraker

öğleyin
yarım kase yogurt+1 porsiyon ısoanak+çeyrek bazlama

ara
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu

akşam( muhtemel olacak)
3-4 parça haşlanmış tavuk+salata+ayran+1 dilim ekmek

of of ekmeksiz yapamıyorum.. bazılarınıza bakıyorum da sadace sabah ekmek var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…