70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn canımm geç oldu amaaslında erken geldim bu gün okuldan ama gece hiç uyutmadı benim ufaklık sabah 6 da sızdı ben de okula gittim.eee gelince de şekerleme yaptım,yemek yaptım,temizlik yaptım geldiiimmmm offff yorulmuşum.hava çokk soğuukkkkkkk donduummmm
senacım gez bakalım dadlumm ben de gezmedeyim bu günnn ne yapcam ikramları yaaa:18:
yeee yee nasılsa 63 oldunnn fıstıkk rahatlık var demiii seni gidi senii:90:
günaydın arcakım oğlun uyandı üstünü çıkarırken oynuyoz şimdi

günaydın ismimi yazabilirsin senin yöntemle geçmişi okuyodumd agörmedim am avazgectim cok yazmıslar fazla uyumamıs bugun

kızlar asumanzeynep ablam olur kendileri oda diyet topiğine dadandı sayemde
vay ne güüzel ben de kardeşimi ikna edeyim barime tospa gibi geziyoooo
ayy çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun canım.hayırlı işler bol kazançlar

güle güleben de bitki çayı götüreyim bari.

aaa çok güzel bi menü.. kıskandım ..ya sen bunlarla doyuyor musun??? hiç ekmek yok.. ben her ögün en az 1 dilim yiyorum.. hoş emzirdiğim için belki çok acıkmamda onun etkisi vardır

tşk ederim cnm sen emziriyosun ama ilk zamanlar yiyodum artık bünye alışıyor düzene giriyor

tşk cnm saoll

kızlar bir deneme yapıyorum özür
ben de aynı sorunu yaşıyorum canım yaaaa yine çok çıkıcam bu hafta vee emziriyorum bişey kullanamıyorum.
denemee
deneme
tşk ederim cnm sen emziriyosun ama ilk zamanlar yiyodum artık bünye alışıyor düzene giriyor

of burası ne güzel kalabalıklaşıyor.. millet geliyor şimdi ne güzel sohbete başlarsınız.. ama benim çıkmam gerek.. size hoş sohbetler hatunlar

canım bende tanıtıyım önce kendimi sana:44:

bende 22 yaşındayım evliyim 2 bebişim var,,oğlum 20aylık,kızım 8 aylık daha çalışmıyorum evde geçiyo günlerim

hayatıma gelince hayatım neşeli mutlu geçiyor tabiki mutlu bir evliliğim ve pırlanta gibi 2 yavrum var onlarla vakit geçiriyorum burda sohbet ediyorum genelde burda geçiyo zamanım bırakmıyolarki ev işi yapiyim
Ama şimdiki hayatımı sorma gitsinev taşıycaz eşyaları topladık tam taşıncaktıkki havalar bozdu bikaç gün erteledik kar yağışı başladı burda lodos heryeri yıkıp savuruyo keske geçen pazar taşınsaydık hava günlük güneşliktiama yapıcak bişey yok ozaman tam toplanmamıştık bugüne kaldı ee bugünde hava bozdu bekliyoruz ev savaş alanına döndü her yer her yer o yüzden bugünlerde hayatımı kopyalayıp yapıştırmasan ii olacak canım

Öncelikle....
Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun!!

Sabah :
bir dilim ekmek yedim yanında da kahvaltılık şeyler zeytin peynir vs.

Öğlen;
okulda olduğum için tam tahıllı küçük sandviç ekmeğinin içine peynir domates marul falan koyuyorum evden de sulu yemek götüremiyorum ki

Ara;
bi tane şeftalili kayısılı K-Bar yedim

akşamı birazdan yiyeceğim tarhana çorbası içicem dolma(az yerim) bi de salata

hoşbulduk canla ama asıl 70leri görebilirsem öyle geleyim aranıza şimdilik hayal gibi

Canım tebrik ederim hayırlı olsun yeni işinDarısı başıma inş.

Ya benim bi ara bi rakibem vardı monarosa yine kayıp gözükmüyo ortalıklarda umarım kötü bişey olmamıştır:26:

Tabi yokluğunda ben iyice cozuttum galiba resmen tartı gr'larla oynuyor ve ben sinir oluyorum artık bu durumaAcilen 60 kiloyu görmem gerekiyor tartıda...Yoksa motivasyonum da düşmeye başladı....

Peki bu durumda ne mi yapacağım:44:Şimdiden söylüyorum bu hafta cuma yarışmasında en başarılı olan kişiyi kendime bi haftalık rakip seçmeyi düşünüyorum(tabii ki kendisi de kabul ederse)

ya kızlar harikasınız bende size katılmak istiyorum 76 kiloyum yaza kadar vermek istiyorum 2 gündür diyetteyim yürüme bandında yürüyorum 1 saat hırs yaptım bacaklarımı eritcem

ya kızlar harikasınız bende size katılmak istiyorum 76 kiloyum yaza kadar vermek istiyorum 2 gündür diyetteyim yürüme bandında yürüyorum 1 saat hırs yaptım bacaklarımı eritcem

Canım önce nickini değiştirmelisin umutsuz bakma lütfen önce hepimizin bu işe inanması gerekiyor gerçekten

Sabah

sıcak su
1 adet kuru incir

kahvaltı
domates maydanoz salatalık
1 kk b.peynir
2 adet esmer ekmek
şekersiz çay
yumurta

ara
nescafe (az krema ve şekersiz)

öğle
bol brokoli kanıbahar ve lahana haşlaması (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
yoğurt
yarım simit

akşam
bol yeşil salata
3-4 yemek kaşığı yağsız pilav (lapa gibi)

Kızlar bugun yazamadımöğlene doğru ablama gectım sonra esimi bekledım gelıp alması ıcın aksama dogru geldık eve bugun ve yarın bize tatil oğlusumlayım

Muazzez işin hayırlı olsun canım
yeşimm ben dayanamıyorum demii :84::84: başarısız diyetçi arzu

aslında menün güzel,seninle hemen hemen aynı kiloyuz ve seni gizli gizli takipteyim rakip olaraktan yani:)))))))))))))))):78:

Canım önce nickini değiştirmelisin umutsuz bakma lütfen önce hepimizin bu işe inanması gerekiyor gerçekten

artık umutluyum canım hırs yaptığımda veriyorum bi ara 57 kiloya düşmüştüm 78 kilodan şimdi yine hırs yaptım hedefim 55 kilo olmakinş herkes istediği kiloyla girer yaza kadar
bugünkü menüm
sabah
maydanoz peynir yumurta 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yeşil çay
ara
yeşil çay
öğle
2 kase mercimek çorbası
akşam
1 ayva yarım portakal

kadınlar gününüz kutlu olsun bakalım hatunlar
hemen menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek,1 kıvırcık,7-8-dal maydanoz,2 dilim domates,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 kupa ıhlamur şekersiz
ara:
bir kupa ıhlamur şekersiz
öğlen:
bir kase tavuk çorbası
bir pors.zeytinyağlı kereviz
bir dilim kepek ekm.
ara:
1 tane tadımca bar(şu kuruyemişli falan barlardan)
akşam:
fırın poşetinde pişmiş 1 tavuk but
4 kaşık makarna
bir kase yoğurt
1 baş kuru soğan(nasılım ama)
gün boyu 2 lt. su
SPOR:
sabah işyerimde çok fazla merdiven inip çıktım yaklaşık bir saat oyüzden akşam yürümedim yani bugün nazara geldim spor offff durumda

bu hafta yaklaşık reglime 6-7 gün kaldığı için kısıtlama sorunu yaşıyorum bana biraz kızııııınnnnnn yukardanda belli değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…