günaydınn canımm geç oldu amaGünaydınlar Canlarımmmmmmmmmmmm
8 Mart Dünya Kadınlar Günümü Kutlu Olsun Hanımlarrrrrrrrrrrrrr:
Ve İstanbulda kar yaqışı başladı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
akşam koçişle kadınlar günüme özel sinemaya gidiyoruz kızlarrrr ne mutlu birgünnnn :124::124::124:
yeee yee nasılsa 63 oldunnn fıstıkk rahatlık var demiii seni gidi senii:90:ooo sosyal günlerinden biri daha.bende öğleden sonra çıkıcam dışarı büyük ihtimalle.aha aklıma gelmişken itirafta bulunmak istiyorum.dün akşam gaflete düzerek büyük çapta tatlı tüketimi yapmış bulunmaktayım.vatana millete hayırlı ola
günaydın arcakım oğlun uyandı üstünü çıkarırken oynuyoz şimdi
vay ne güüzel ben de kardeşimi ikna edeyim barime tospa gibi geziyoooogünaydın ismimi yazabilirsin senin yöntemle geçmişi okuyodumd agörmedim am avazgectim cok yazmıslarfazla uyumamıs bugun
kızlar asumanzeynep ablam olur kendilerioda diyet topiğine dadandı sayemde
ayy çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun canım.hayırlı işler bol kazançlargünaydınn çıtırlar bugün süper bi günnn
kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve kar yağdııı bembeyazzzzzz ama benim alışveriş yapmam lazımmmm niden nidennn
öğretmenliğe tekrar başlıyorummmm bugün sabah aradılar kadınlar günündeeeeoğlumla aynı sınıfta olcam muhteşem iş çıkışıda spor salonuna gitcem bekle beniiii güzel günlerrrr geceleri görüşürüz artıkkkk
sende iyiki varsın cnm biz kocaman bir aileyiz ne burayı ne birbirimizi bırakmak yok 50li kilolara bile insek yine burda olucaz bırakmıcaz inşallah
kızlar bnm gitme vaktim geldi misafirliqe giderken çantama bikaç tane birki çayı atıyorum gittiqim yerde siyah çay içip kendimi zehirlemiyorum bari faydalı bişeyler içelimde bize faydası olsun akşama koçişle sinemaya gidicez bilet bulabirsek sonrasında burdayım kızlar hade görüşürüzzzz
neler denedim neler hep dikkat etmem lazım bu bağırsak sorununa
aaa çok güzel bi menü.. kıskandım ..ya sen bunlarla doyuyor musun??? hiç ekmek yok.. ben her ögün en az 1 dilim yiyorum.. hoş emzirdiğim için belki çok acıkmamda onun etkisi vardır
günaydınn canımm geç oldu amaaslında erken geldim bu gün okuldan ama gece hiç uyutmadı benim ufaklık sabah 6 da sızdı ben de okula gittim.eee gelince de şekerleme yaptım,yemek yaptım,temizlik yaptım geldiiimmmm offff yorulmuşum.hava çokk soğuukkkkkkk donduummmm
senacım gez bakalım dadlumm ben de gezmedeyim bu günnn ne yapcam ikramları yaaa:18:
yeee yee nasılsa 63 oldunnn fıstıkk rahatlık var demiii seni gidi senii:90:
vay ne güüzel ben de kardeşimi ikna edeyim barime tospa gibi geziyoooo
ayy çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun canım.hayırlı işler bol kazançlar
güle güleben de bitki çayı götüreyim bari.
kızlar bir deneme yapıyorum özürbence karasızlığa hiç düşme
istedikten sonra olmayacak bişey yok
zaten 65le 60 arasında çok bi fark yok bence 65 de iyi bi kilo
moralini bozma sakın
gerçi doktorun da söyledikleri motive etmeli bunun ki tam teersi olmuş ama sen takma kafanı
benim de çok sorunum oluyordu
insan kötü oluyo böyle durumda kocaman bi karınla gezdiğimi biliyorum ben
şöyle bi çare sunabilirim bol su içmek rahatlatıyo
bir de ben akşamları salata yiyorum bolca kuru şeyler yememeye çalışıyorum onlrda çok faydalı oluyor
bu da çare olmazsa şunu dene kesin çözüm
kahvaltı ve öğle yemeği arasında müsli ye sütle
1 ay kadar bu şekilde devam edersen kesin düzene girer
ben denedim şuanad hiç sorunum yok çok şükür
denemeeben de aynı sorunu yaşıyorum canım yaaaa yine çok çıkıcam bu hafta vee emziriyorum bişey kullanamıyorum.
denemegünaydınn canımm geç oldu amaaslında erken geldim bu gün okuldan ama gece hiç uyutmadı benim ufaklık sabah 6 da sızdı ben de okula gittim.eee gelince de şekerleme yaptım,yemek yaptım,temizlik yaptım geldiiimmmm offff yorulmuşum.hava çokk soğuukkkkkkk donduummmm
senacım gez bakalım dadlumm ben de gezmedeyim bu günnn ne yapcam ikramları yaaa:18:
yeee yee nasılsa 63 oldunnn fıstıkk rahatlık var demiii seni gidi senii:90:
vay ne güüzel ben de kardeşimi ikna edeyim barime tospa gibi geziyoooo
ayy çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun canım.hayırlı işler bol kazançlar
güle güleben de bitki çayı götüreyim bari.
tşk ederim cnm sen emziriyosun ama ilk zamanlar yiyodum artık bünye alışıyor düzene giriyor
canım bende tanıtıyım önce kendimi sana:44:teşekkür ederim destekleriniz için...cok iradeliyimdir ve inatçıyımdır inş bu irade ve inadımın faydasını görürüm hedefeime ulaşırım..görsel olarak 42 beden bi insanım millet sana bu kilo yakışıyor desede ben yasıtlarım gibi olmak istiyorum :44: sürekli can simidimi saklamak zorunda kalıyorum kıyafet alırkenartık kilolarımdan kurtulup rahat olmayı istiyorum destekleriniz ile başaracağım inş
merak ettim hayatınızı gercekten çok eğlenceli ve mutlu geçiyor olsa gerek..biraz bahseder misiniz?
aha ailecek burdasınızhoşgeldi aramıza asuman
böyle kötü sonuçlarla karşılaşmamak adına arada tartılmasan daha iyi olur canım.ay bugün çok yedim kesin kilo aldım bi bakim diyip saatte bi tartılmayın.günlük 1 kiloluk oynama herzaman olur.bu yüzden hayattı düzenli yaşamak gibi kilo takibinşde düzenli yapmak lazım.cuma günü tartıl sadece hatta bazı yavaş kilo verenler motivasyon açısından 15 günde bile tartılıyolar.
bende akşam acayip tatlı yedim ve bende psikolojik olarak kaçyüz gram aldım diye düşünmekteyim şuanama bi kerelik kaçamaktan dolayı 300-500 gram alınmaz öyle hemen korkma kaçamaklar üst üste gelip depoyu doldurmadıktan sonra normal yağ yakımın herzaman devam eder.böyle şeylere takılma düzenli beslenmeye devam et
günaydınn çıtırlar bugün süper bi günnn
kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve kar yağdııı bembeyazzzzzz ama benim alışveriş yapmam lazımmmm niden nidennn
öğretmenliğe tekrar başlıyorummmm bugün sabah aradılar kadınlar günündeeeeoğlumla aynı sınıfta olcam muhteşem iş çıkışıda spor salonuna gitcem bekle beniiii güzel günlerrrr geceleri görüşürüz artıkkkk
Canım tebrik ederim hayırlı olsun yeni işinDarısı başıma inş.
ya kızlar harikasınız bende size katılmak istiyorum 76 kiloyum yaza kadar vermek istiyorum 2 gündür diyetteyim yürüme bandında yürüyorum 1 saat hırs yaptım bacaklarımı eritcem
kızlar bugünkü menüm.. sena kjızcak biraz karbonhidratı kaçırdım gibi ama
sabah
klasik diyet kahvaltı+1 tk bal+1 haşlanmış yumurta
ara
bir paket çubuk kraker
öğleyin
yarım kase yogurt+1 porsiyon ısoanak+çeyrek bazlama
ara
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
akşam( muhtemel olacak)
3-4 parça haşlanmış tavuk+salata+ayran+1 dilim ekmek
of of ekmeksiz yapamıyorum.. bazılarınıza bakıyorum da sadace sabah ekmek var..
Canım önce nickini değiştirmelisin umutsuz bakma lütfen önce hepimizin bu işe inanması gerekiyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?