eskişehir semalarında fırtına var ve bende acayip dışarı çıkma isteği var2 gibi dışarı çıkmayı planlamaktayım az biraz yürüyüş yapayım diyorum.tempolu olmasada az dolanmış kaslarımı hareket ettirmiş olurum
burasıda aynen öyle kar yerden yağıyo sanki.acayip fırtınalı.evde spor yapmaya üşeniyorumDikkat et fırtına mırtına ... Burda göz gözü görmüyor kardan. Ben de evde yapıcam spor birazdan, yeşil çaydan sonra 1 saat yapsam kardır...
hayırlısı olsun.mal canın yongası ama çok şükür kendi evinizdesiniz huzurunuz var. belgelerde bazen işe yaramıyo bu ülkede ama sonuçta görülmeyen bi gerçek varki haketmeyerek kazandığın her para senden misli misli çıkar.bu yüzden üzülmesi gereken taraf karşı taraf.siz gönlünüzü ferah tutun.huzurunuzu bozmayın bunun için.
sabah şeriflerin hayırlı olahergün böyle enerjik başlarsın yeni gün ve yeni hayatına
Allahım yarabbim awatara bak yaa çekirdek çitliyor bi ara sudemin awatarı erikmi bişey yiyodu yalvar yakar deqiştirdik şimdi bide sennn zaten senin sorunsuz bigünün yokki kuzumm
sıhatlae ola canım okurken ben bile rahatladımm
Canım bende doqadan form sadesini içiyorum ve tadını çok seviyorum onun dışında kayısılı form yeşilçay ve karanfilli tarçın çayınıda içiyorum
yoqurtlu makarnadan banzda yollasana fıstık
yeşimcim tek başına yiyemezsin cnm ben doqanın müslisini kullanıyorum içinde yulaf ezmeside var çok lezzetli bişey tavsiye ederim..
senacim ole valla yani bir elimde kokteil sahile gidip guneslenmedigim kaldi valla ole ferahladim bugun
havalar yaradı sana demekkiamin insallajh hergunumuz boyle olur ben kendi kendime bir tatil havasina girdim kafadan valla :))))
evet muhteşem bi tat.ben kereviz bazen havuç bazen patateste koyuyorum içine çiğden hepsini portakal suyunu limonu yağını tuzunu koyuyorum öyle pişiriyorum
çok lezzetli oluyo bence.özelliklede ekşi şeyleri seviyosan meze gibi bişey oluyor.bende ıyyy kerevizmi diye yemezdim ama birgün nasıl denediysem anımsmaıyorum çok hoşuma gitti.denk geldikçe alır yaparımmerak ettim lezzetini anneme söleyim barii bi yapsınnn
bende sabah duş almıştım petekler yndıqı hlde üstümdede çuval gibi bir kazak olduqu halde üşüyorum hstamı oluyorum yinee :44:
çok lezzetli oluyo bence.özelliklede ekşi şeyleri seviyosan meze gibi bişey oluyor.bende ıyyy kerevizmi diye yemezdim ama birgün nasıl denediysem anımsmaıyorum çok hoşuma gitti.denk geldikçe alır yaparım
eskişehir semalarında fırtına var ve bende acayip dışarı çıkma isteği var2 gibi dışarı çıkmayı planlamaktayım az biraz yürüyüş yapayım diyorum.tempolu olmasada az dolanmış kaslarımı hareket ettirmiş olurum
çok lezzetli oluyo bence.özelliklede ekşi şeyleri seviyosan meze gibi bişey oluyor.bende ıyyy kerevizmi diye yemezdim ama birgün nasıl denediysem anımsmaıyorum çok hoşuma gitti.denk geldikçe alır yaparım
bunada bayılacaksın ozaman.hafif suyu olcak off süper bişi oluyor.hatta akşama al git bekleme derimaa bayılırım öle ekşi meze gibi hımm hafta sonu anneme kereviz alıp gidiyim ben
evet eskişehirdeyim canım.baya bi tur attım dışarda nedense ben netarafa gidersem kar otarafa doğru yağdıEskişehirdemisin içim sızladı şimdi bizde 12 yıl kaldık ama 2 yıldır Konyadayız çoookkkk özlüyorum güzelim şehri
geçmiş olsun laptopunabende geçen hafta kursta yedim kereviz olduqunu bilmeden tabepatates salatası sanmıştım meqer kereviz yemeqiymiş ama salataya çok benziyo ama nefisti ayy canım çekti yarın hemen tarifini alıcam yarın malum kurs günüm günün birinde canımın kereviz çekeceqini rüyamda görsem inanmazdım ya laptopun şarjı bozuldu yaa masaüstündeki pcden yazıyorum belim aqrıdı çıkıyım akşam bakarım artık..
çok yararlı olduğunu duymuştum ama hiç yemişliğim hatta karşı karşıya gelmişliğimiz yok tanışmıyoruz kendisiylekızlaaaar sabahları taze çekilmiş keten tohumu kullanıyorum 1 tatlı kaşığı aç karnına peşindende su içiyorum bağırsak ve mide sorunları olan muhakkak tüketsin ama emziren ve hamile bayanların kullanmaması gerekiyormuş.çok güzel faydaları var bağışıklıktan tutun her şeye faydası var.kullandığımdan beri bnm gibi bağırsak sorunu olan varsa kullansın düzene giriyor çünkü diyetteyken harika oluyor bağırsak düzenibaşka faydalı şeyler kullanıp öğrenirsem paylaşıcam sizinletam destek devam
bunada bayılacaksın ozaman.hafif suyu olcak off süper bişi oluyor.hatta akşama al git bekleme derim
evet eskişehirdeyim canım.baya bi tur attım dışarda nedense ben netarafa gidersem kar otarafa doğru yağdı
geçmiş olsun laptopunaçabuk düzelir inşallah bazı sebzeler antipatik gelsede bi şekilde yenilecek şekli var aslında.sadece o şeklini bazen geç keşfediyoruz.yoğurtlu salatasıda oluyor kerevizin biliyosunuzdur.içinde kereviz olduğunu söylemeseler bilmeden çok güzel yeniyo
niye annene yaptırıyonki sen yapamıyonmu yap oğluşunada yedir vitamin deposu kereviz portakaliştah açma durrrr sakin olll
kızlaaaar sabahları taze çekilmiş keten tohumu kullanıyorum 1 tatlı kaşığı aç karnına peşindende su içiyorum bağırsak ve mide sorunları olan muhakkak tüketsin ama emziren ve hamile bayanların kullanmaması gerekiyormuş.çok güzel faydaları var bağışıklıktan tutun her şeye faydası var.kullandığımdan beri bnm gibi bağırsak sorunu olan varsa kullansın düzene giriyor çünkü diyetteyken harika oluyor bağırsak düzenibaşka faydalı şeyler kullanıp öğrenirsem paylaşıcam sizinletam destek devam
çok yararlı olduğunu duymuştum ama hiç yemişliğim hatta karşı karşıya gelmişliğimiz yok tanışmıyoruz kendisiylebelki tanışır kaynaşırız keten tohumuyla bigün
öyle yapayım ozaman.daha önce duymuştum aslında bunu ama benim bu tarz bitki kürleri çayları vs ile aram olmayınca aklıma gelmemişti hiçozaman muhakkak tanış kendisiyle gerçekten iyi yağ yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?