70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dikkat et fırtına mırtına ... Burda göz gözü görmüyor kardan. Ben de evde yapıcam spor birazdan, yeşil çaydan sonra 1 saat yapsam kardır...

Dikkat et fırtına mırtına ... Burda göz gözü görmüyor kardan. Ben de evde yapıcam spor birazdan, yeşil çaydan sonra 1 saat yapsam kardır...
burasıda aynen öyle kar yerden yağıyo sanki.acayip fırtınalı.evde spor yapmaya üşeniyorum gidip az temiz hava alayım popomu gezdirim belki az biraz erir kerata

amin insallajh hergunumuz boyle olur ben kendi kendime bir tatil havasina girdim kafadan valla :))))

bende sabah duş almıştım petekler yndıqı hlde üstümdede çuval gibi bir kazak olduqu halde üşüyorum hstamı oluyorum yinee :44:

merak ettim lezzetini anneme söleyim barii bi yapsınnn
çok lezzetli oluyo bence.özelliklede ekşi şeyleri seviyosan meze gibi bişey oluyor.bende ıyyy kerevizmi diye yemezdim ama birgün nasıl denediysem anımsmaıyorum çok hoşuma gitti.denk geldikçe alır yaparım

bende sabah duş almıştım petekler yndıqı hlde üstümdede çuval gibi bir kazak olduqu halde üşüyorum hstamı oluyorum yinee :44:

soğuk ya bende üzerimi giydim dışarı çıkacam diye daha evdeyken üşüyorum.yün kazak altında atlet ve tişört var en üstümde hırkam var kabanıda giycem herhalde üşümem diyorum.

çok lezzetli oluyo bence.özelliklede ekşi şeyleri seviyosan meze gibi bişey oluyor.bende ıyyy kerevizmi diye yemezdim ama birgün nasıl denediysem anımsmaıyorum çok hoşuma gitti.denk geldikçe alır yaparım

aa bayılırım öle ekşi meze gibi hımm hafta sonu anneme kereviz alıp gidiyim ben

Eskişehirdemisin içim sızladı şimdi bizde 12 yıl kaldık ama 2 yıldır Konyadayız çoookkkk özlüyorum güzelim şehri

bende geçen hafta kursta yedim kereviz olduqunu bilmeden tabe patates salatası sanmıştım meqer kereviz yemeqiymiş ama salataya çok benziyo ama nefisti ayy canım çekti yarın hemen tarifini alıcam yarın malum kurs günüm günün birinde canımın kereviz çekeceqini rüyamda görsem inanmazdım ya laptopun şarjı bozuldu yaa masaüstündeki pcden yazıyorum belim aqrıdı çıkıyım akşam bakarım artık..

kızlaaaar sabahları taze çekilmiş keten tohumu kullanıyorum 1 tatlı kaşığı aç karnına peşindende su içiyorum bağırsak ve mide sorunları olan muhakkak tüketsin ama emziren ve hamile bayanların kullanmaması gerekiyormuş.çok güzel faydaları var bağışıklıktan tutun her şeye faydası var.kullandığımdan beri bnm gibi bağırsak sorunu olan varsa kullansın düzene giriyor çünkü diyetteyken harika oluyor bağırsak düzenibaşka faydalı şeyler kullanıp öğrenirsem paylaşıcam sizinletam destek devam

aa bayılırım öle ekşi meze gibi hımm hafta sonu anneme kereviz alıp gidiyim ben
bunada bayılacaksın ozaman.hafif suyu olcak off süper bişi oluyor.hatta akşama al git bekleme derim

Eskişehirdemisin içim sızladı şimdi bizde 12 yıl kaldık ama 2 yıldır Konyadayız çoookkkk özlüyorum güzelim şehri
evet eskişehirdeyim canım.baya bi tur attım dışarda nedense ben netarafa gidersem kar otarafa doğru yağdı

geçmiş olsun laptopuna çabuk düzelir inşallah bazı sebzeler antipatik gelsede bi şekilde yenilecek şekli var aslında.sadece o şeklini bazen geç keşfediyoruz.yoğurtlu salatasıda oluyor kerevizin biliyosunuzdur.içinde kereviz olduğunu söylemeseler bilmeden çok güzel yeniyo

çok yararlı olduğunu duymuştum ama hiç yemişliğim hatta karşı karşıya gelmişliğimiz yok tanışmıyoruz kendisiyle belki tanışır kaynaşırız keten tohumuyla bigün

iştah açma durrrr sakin olll

çok doqru bir bilgi :81: yalnız keten tohumunu tüketirken dikkat etmemiz gereken çok önemli bir husus var k.tohumu çok çabuk bayatlayan bir bitki onun için haftalık almamız gerekiyor yoksa özelliqini kaybediyor ben yoqurda karıştırıp yemiştim yemeklerden yarım saat önce yaq yakma özelliqi tartışılmıcak kadar büyük çok fydasını görmüştüm ama sabahları kullanmadım günde 2 defa kullandım çok faydalı arkadaşlar tavsiye ederim ayrıca yoqurda karıştırarak yerseniz seversiniz suyla tadı çok kötü oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…