70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet çok besleyici faydalıymş ama valla hayatımda bi kereviz bide yulaf ezmesi içimi kaldırdıı:83: :83:
kerevizzzzzzzzz bende son 2 yıldır sadece portakallı bol limonlusunu yiyorum resmen bayılıyorum.mevsimi geçtiğini düşünerek almıyorum.seneye kadar kerevize elveda dedim

esas senin varmı bildiğin bişey.30 kilo vermişsin bizim senin yanında konuşmamız bile ayıp

bir günmü kaldı ya ama ama ben hazırlanmadım daha bu arada büyük haber sena ben kahvaltı yapıyorum bu saatte tabi sabahın 5 inde uyandığımı varsayarsak yine baya bi geciktim yemek yemek için
Allahım yarabbim awatara bak yaa çekirdek çitliyor bi ara sudemin awatarı erikmi bişey yiyodu yalvar yakar deqiştirdik şimdi bide sennn zaten senin sorunsuz bigünün yokki kuzumm
sıhatlae ola canım okurken ben bile rahatladımm

Karpuz peynir ve esmer ekmek ne güzeldir di mi ? Hem hafif hem de lezzetli olur... Bahar gelse de bi karpuz yesek artık

benimde cahilliğime normal yulaf ezmesi aldımdı.neyse değerlendirecek bişiler buldum sonuçta. avatarım sevimli ama dimi

evet çok besleyici faydalıymş ama valla hayatımda bi kereviz bide yulaf ezmesi içimi kaldırdıı:83: :83:

kerevizzzzzzzzz bende son 2 yıldır sadece portakallı bol limonlusunu yiyorum resmen bayılıyorum.mevsimi geçtiğini düşünerek almıyorum.seneye kadar kerevize elveda dedim

bende kerevizden nefret edrim ama geçen hafta bizim kurstaki kızlar yapmışlar portakallı resmen bayıldım tadına bu hafta tarifini alıp hemen bende yapıcam acaip cnm istiyor sanki patate salatası gigiydi ama yemeqiymiş nefisti tarif edemiyorum mmmmmm

Karpuz peynir ve esmer ekmek ne güzeldir di mi ? Hem hafif hem de lezzetli olur... Bahar gelse de bi karpuz yesek artık
ya sorma bi yerlerde görüyorum karpuz yiyenleri falan acayip canım istiyo olsa yemem yokya canım istiyo
son haber yoğurt acayip şişirdi beni pişman oldun 1 sene yoğurdun yanından geçmicem 2. son dk haberi en küçük kotuma daha girmeyi başaramadım denemz olaydım moralman çöktüm

herkese selammmmmmmmm
uzun zamandır giremiodum kk ya
ama artık geri döndüm arkadaşlar
acilen zayıflamam lazımm
sizi bıraktığım kilomdayım hala
en azından almadım
74.7 kiloyum...
sena'mmmmmmmmm yardım et liste ver bana :26:
2 aya kadar en az 10 kg vermem lazım

hayatım 3 besin direk yaq olarak depolanırmış
1-patates
2-pişmiş havuç
3-karpuz

benimde cahilliğime normal yulaf ezmesi aldımdı.neyse değerlendirecek bişiler buldum sonuçta. avatarım sevimli ama dimi

evet aşkım çok sevimli İNSANIN CANI ÇEKİRDEK YEMEK İSTİYOR

evet muhteşem bi tat.ben kereviz bazen havuç bazen patateste koyuyorum içine çiğden hepsini portakal suyunu limonu yağını tuzunu koyuyorum öyle pişiriyorum

green4 döndün mü kısssssss ne kadar da zayıflamıssınnn
maşallah sanaa

hoşgeldin nerdesin bakim sen sena çek kulaklarını

hayatım 3 besin direk yaq olarak depolanırmış
1-patates
2-pişmiş havuç
3-karpuz

evet aşkım çok sevimli İNSANIN CANI ÇEKİRDEK YEMEK İSTİYOR
tamam ya değiştirirm bugünlük kalsın nasıl depolanır bilmem ama mevsimi gelsin karpuz yicem hiç kaçarı yok

Canım sen nerdeydin profiline girip baktım meraktan hiç girmemişsin neden gelemdin cnm..

slm citirlar doldurmusunuz topigi ben sabah ciktim gezdim oyle geldim cumaya az kaldi bakalim bu hafta sonunculugu kimseye kaptiracakmiyim .......

Sen bu tecrübe ve azimle bu moral bozukluğunu da aşacaksın merak etme greencim Bak dün ne kadar moralim bozuktu benim, ama aranıza gelince yine eski ben e döndüm... Şimdi destek verme sırası bende . Yeşil çay mı içsen şişkinlik için? Ben şimdi su kaynatıyorum içicem... Kahvaltıyı biliyorsun biraz geç yaptığım için acıkmadım doğal olarak, akşamüzeri bişiler hazırlamam lazım ama ne yesem düşünüyorum .. Aslında ne zamandır et türevi bişi yemedim.. Light ton balığı falan yiyebilirim yanında salatayla...

hoşgeldin nerdesin bakim sen sena çek kulaklarını

tamam ya değiştirirm bugünlük kalsın nasıl depolanır bilmem ama mevsimi gelsin karpuz yicem hiç kaçarı yok

darısı başına canım

Canım sen nerdeydin profiline girip baktım meraktan hiç girmemişsin neden gelemdin cnm..

benim oğlan büyüdükce daha çok vaktimi alıyo malum...
ev iş yemek derken hiç bakmaya bile vakit bulamadım inanın...
çok özledim sizi...
inşallah bundan sonra aranızda olucammm
ama acil bir diyet listesini ihtiyacım var
74 yapıştı üstüme gitmioooo

çok güzel olur balık ye akşam.ben sabah 7 gibi yemeye başlamıştım 1-2 saatte yedim yemeğimi çok acıkmamıştım ama akşam olmadan acıkıyorum o yüzden değişiklik olsun makarna yiyeyim dedim.dün 10-11 arası kahvaltı yapmıştım bida yemek yediğimde saat 6 ydı galiba dünde elimde olmayan nedenlerle aç durduğum süre uzadı.şimdi hem değişiklik olsun hemde akşam yemeğini normal bi zamanda yiyeyim diye makarna yaptım.şu domatesli ıspanaklı olan makarnalardan
deneme yaptığım için biraz üzüldüm sıkıda olsa olur diye düşündümdü ama demekki kilo kaybetsemde bedenen incelmemişim okadar napalımm devam nede olsa senden sonra 10 kilo vermeye karar verdimdi bu gidişle bunu şaka yerine gerçek yapcam

olsun canım oda bi başarı korumuşsun kilo almamışsın.bugünden tezi yok yeniden başlarsın yavaş yavaş vermeye devam edersin.yaza farmda girersin

eskişehir semalarında fırtına var ve bende acayip dışarı çıkma isteği var 2 gibi dışarı çıkmayı planlamaktayım az biraz yürüyüş yapayım diyorum.tempolu olmasada az dolanmış kaslarımı hareket ettirmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…