kerevizzzzzzzzzevet çok besleyici faydalıymş ama valla hayatımda bi kereviz bide yulaf ezmesi içimi kaldırdıı:83: :83:
üff hepsini biliyorum gerci .. hamileliğimde aldığım 40 kılonun 30unu verdım gerıye 10 kaldı uzun suredır rejım yapmıodum yenı basladım ıns gerı kısmınıda verrıım yaza kadar hepımız ınş.. yaptığıınız değişik şeyler varmı?
Allahım yarabbim awatara bak yaa çekirdek çitliyor bi ara sudemin awatarı erikmi bişey yiyodu yalvar yakar deqiştirdik şimdi bide sennn zaten senin sorunsuz bigünün yokki kuzummbir günmü kaldıya ama ama ben hazırlanmadım daha bu arada büyük haber sena ben kahvaltı yapıyorum bu saatte tabi sabahın 5 inde uyandığımı varsayarsak yine baya bi geciktim yemek yemek için
sıhatlae ola canım okurken ben bile rahatladımmgunaydin kizlarrrr
bugun bir kac saat isi sallayip ohhh misler gibi uyudummm sonra kalktim guzel bir banyo yaptim ruhum dinlendi valla sonra tartildim 77.7 hala koruyorum ona sevindim....
K flaksimi yedim yesil cayimida ictim suyumuda iciyorum.......uzun zamandir bu kadar kendimle vakit gecirmemistim....istedigim muzikleride dinliyorum keyifli..neyse isteyim simdi ama enerji depolamis sekilde hos geldin huzur.......
Canım bende doqadan form sadesini içiyorum ve tadını çok seviyorum onun dışında kayısılı form yeşilçay ve karanfilli tarçın çayınıda içiyorumhangi marka form çayı içiyorsun cnm sadesinimi içiyosun..
günaydın:
Dogadan form cayi limonlu( karisik bitki cayi)
Ben bunu iciyorum tado fena degil.dedigim gibi fazla icince acayip tuvalete cikariyo,
yoqurtlu makarnadan banzda yollasana fıstık:98:DÜNKÜ MENÜM:98:
KAHVALTIM
1 d. ekmek
1 domates
3 zeytin
kk peynir
1bardak çay
ilk defa bukadar az yedim hayret
ARA
1 elma
1bardak süt
ÖĞLEN
dünden kalan 1tabak kabak yemeğini 1d. ekmekle kaşıkladım
ARA
1 muz
akşama kadar 1.5 lt suuuuu
akşam
el yapımı(annemden tabi ben yapmadım) tarhana çorbası 1 ç. tabağı
3kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna
bol yeşil salata + 3kaşık yoğut
toplamda 3lt suu içtim
sıfır kaçamak oldu yine bugün çok rahatımmmm
canım ben aldım bi hevesle tüketemedim.bi ara lapasını yapmayı istiyorum.çok besleyici şifalı bişimiş ozaman kesin beğenmicem amadenicem bakalım nezaman kısmet olur yapmak.
yeşimcim tek başına yiyemezsin cnm ben doqanın müslisini kullanıyorum içinde yulaf ezmeside var çok lezzetli bişey tavsiye ederim..
benimde cahilliğime normal yulaf ezmesi aldımdı.neyse değerlendirecek bişiler buldum sonuçta.Allahım yarabbim awatara bak yaa çekirdek çitliyor bi ara sudemin awatarı erikmi bişey yiyodu yalvar yakar deqiştirdik şimdi bide sennn zaten senin sorunsuz bigünün yokki kuzumm
yeşimcim tek başına yiyemezsin cnm ben doqanın müslisini kullanıyorum içinde yulaf ezmeside var çok lezzetli bişey tavsiye ederim..
evet çok besleyici faydalıymş ama valla hayatımda bi kereviz bide yulaf ezmesi içimi kaldırdıı:83: :83:
kerevizzzzzzzzzbende son 2 yıldır sadece portakallı bol limonlusunu yiyorum resmen bayılıyorum.mevsimi geçtiğini düşünerek almıyorum.seneye kadar kerevize elveda dedim
ya sorma bi yerlerde görüyorum karpuz yiyenleri falan acayip canım istiyo olsa yemem yokya canım istiyoKarpuz peynir ve esmer ekmek ne güzeldir di mi ? Hem hafif hem de lezzetli olur... Bahar gelse de bi karpuz yesek artık
hayatım 3 besin direk yaq olarak depolanırmışKarpuz peynir ve esmer ekmek ne güzeldir di mi ? Hem hafif hem de lezzetli olur... Bahar gelse de bi karpuz yesek artık
benimde cahilliğime normal yulaf ezmesi aldımdı.neyse değerlendirecek bişiler buldum sonuçta.avatarım sevimli ama dimi
evet muhteşem bi tat.ben kereviz bazen havuç bazen patateste koyuyorum içine çiğden hepsini portakal suyunu limonu yağını tuzunu koyuyorum öyle pişiriyorumbende kerevizden nefret edrim ama geçen hafta bizim kurstaki kızlar yapmışlar portakallı resmen bayıldım tadına bu hafta tarifini alıp hemen bende yapıcam acaip cnm istiyor sanki patate salatası gigiydi ama yemeqiymiş nefisti tarif edemiyorum mmmmmm
ya sorma bi yerlerde görüyorum karpuz yiyenleri falan acayip canım istiyo olsa yemem yokya canım istiyo
son haber yoğurt acayip şişirdi beni pişman oldun 1 sene yoğurdun yanından geçmicem2. son dk haberi en küçük kotuma daha girmeyi başaramadım denemz olaydım moralman çöktüm
hoşgeldin nerdesin bakim sen sena çek kulaklarınıherkese selammmmmmmmm
uzun zamandır giremiodum kk ya
ama artık geri döndüm arkadaşlar
acilen zayıflamam lazımm
sizi bıraktığım kilomdayım hala
en azından almadım
74.7 kiloyum...
sena'mmmmmmmmm yardım et liste ver bana :26:
2 aya kadar en az 10 kg vermem lazım
tamam ya değiştirirm bugünlük kalsınhayatım 3 besin direk yaq olarak depolanırmış
1-patates
2-pişmiş havuç
3-karpuz
evet aşkım çok sevimli İNSANIN CANI ÇEKİRDEK YEMEK İSTİYOR
bende dogadan karisik olani iciyorum tadida kotu degil seviyom icmeyihangi marka form çayı içiyorsun cnm sadesinimi içiyosun..
günaydın:
Dogadan form cayi limonlu( karisik bitki cayi)
Ben bunu iciyorum tado fena degil.dedigim gibi fazla icince acayip tuvalete cikariyo,
benimde cahilliğime normal yulaf ezmesi aldımdı.neyse değerlendirecek bişiler buldum sonuçta.avatarım sevimli ama dimi
canim avatarin cok seker ama bakinca insanin cani cekirdek cekiyor.....:84::84::84::84::84:
darısı başına canımgreen4 döndün mü kısssssss ne kadar da zayıflamıssınnn
maşallah sanaa
herkese selammmmmmmmm
uzun zamandır giremiodum kk ya
ama artık geri döndüm arkadaşlar
acilen zayıflamam lazımm
sizi bıraktığım kilomdayım hala
en azından almadım
74.7 kiloyum...
sena'mmmmmmmmm yardım et liste ver bana :26:
2 aya kadar en az 10 kg vermem lazım
ya sorma bi yerlerde görüyorum karpuz yiyenleri falan acayip canım istiyo olsa yemem yokya canım istiyo
son haber yoğurt acayip şişirdi beni pişman oldun 1 sene yoğurdun yanından geçmicem2. son dk haberi en küçük kotuma daha girmeyi başaramadım denemz olaydım moralman çöktüm
hoşgeldin nerdesin bakim sen sena çek kulaklarını
tamam ya değiştirirm bugünlük kalsınnasıl depolanır bilmem ama mevsimi gelsin karpuz yicem hiç kaçarı yok
darısı başına canım
Canım sen nerdeydin profiline girip baktım meraktan hiç girmemişsin neden gelemdin cnm..
çok güzel olur balık ye akşam.ben sabah 7 gibi yemeye başlamıştım 1-2 saatte yedim yemeğimi çok acıkmamıştım ama akşam olmadan acıkıyorum o yüzden değişiklik olsun makarna yiyeyim dedim.dün 10-11 arası kahvaltı yapmıştım bida yemek yediğimde saat 6 ydı galibaSen bu tecrübe ve azimle bu moral bozukluğunu da aşacaksın merak etme greencimBak dün ne kadar moralim bozuktu benim, ama aranıza gelince yine eski ben e döndüm... Şimdi destek verme sırası bende . Yeşil çay mı içsen şişkinlik için? Ben şimdi su kaynatıyorum içicem... Kahvaltıyı biliyorsun biraz geç yaptığım için acıkmadım doğal olarak, akşamüzeri bişiler hazırlamam lazım ama ne yesem düşünüyorum .. Aslında ne zamandır et türevi bişi yemedim.. Light ton balığı falan yiyebilirim yanında salatayla...
olsun canım oda bi başarı korumuşsun kilo almamışsın.bugünden tezi yok yeniden başlarsın yavaş yavaş vermeye devam edersin.yaza farmda girersinbenim oğlan büyüdükce daha çok vaktimi alıyo malum...
ev iş yemek derken hiç bakmaya bile vakit bulamadım inanın...
çok özledim sizi...
inşallah bundan sonra aranızda olucammm
ama acil bir diyet listesini ihtiyacım var
74 yapıştı üstüme gitmioooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?