70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın arkadşım çabuk bayatlıyor ama benim dayım aktar olduğu için çok şanslıyım taze çekip alıyorum hemencecikçektirdiktan sonrada cam kavanoza hava almıycak şekilde koyarsanız çabuk bayatlamasını önlersiniz ben sabahları suyla yutuyorum tadını çok seviyorum çünkü ama sevmeyenler varsa erginsena nın dediği gibi yoğurtla karıştırıpta yiyebirsiniz yağ yakmaya birebir

dışarı çıktıqımda bende alıyım

Son düzenleme:
yeşocum geçen haftasonu bende salatasını yaptım kerevizin hani içinde cevizde oluyor ya yaa süper oldu bayıldımm ama sanırım gaz yapıyor
eşimde kereviz kelimesini duyunca tadına bile bakmadı inatçı eşek. olsun işime geldi hepiciini ben yedimm

bakıyorumda kilonda oynamıyor ama yok meltem 2 haftadır veremııyor musun menulerınıde goruyorum guzel ama

ben çok severim bitkisel şeyleri bayılırım ne varsa doğada var kullan memnun kalırsın inş
bende tam tersiyim hiç sevmem.sevenlere gıpta ediyorum içebiliyoken yiyebiliyoken doğadan yaralanın

söylemeseydin keşke hayatta anlamazdı ne yalan söylim yapmayı denemedim salatasını 1-2 kere yedim sadece.

kereviz alıyorum mercimek çorbası içine koyuyorum blendrdan hop eser kalmıyo portakallı hiç yapmadım lk deneme hüsran olmasın annem tecrübelidir
valla ben tarif falanda almadımdı deneme yanılma yoluyla kendi kendime yaptım ve herseferinde sonuç mükemmeldi benim adıma kendin pişir kendin ye yaptığım için sorun olmuyo kendim eözel iyide kötüde olsa ben yicem

yok ben anamdan yicem snra beğenmem ağzıma sürme şansım kalmazzz

bakıyorumda kilonda oynamıyor ama yok meltem 2 haftadır veremııyor musun menulerınıde goruyorum guzel ama
yok arzucum geçen hafta veremedim bebeem bu hafta 10 marrtta tıkır değiştircem dedim o yüzden yarını bekliyorum bu sabah aslında 67,3 geldim ama yarın ne çıkarsa onu yazicam. geçen hafta leblebi yiyordum o çok şişiriyordu bu hafta kayısı+su formülü ile şişkinlik sorunum hallloldu çok şükür bebeeem

söylemeseydin keşke hayatta anlamazdı ne yalan söylim yapmayı denemedim salatasını 1-2 kere yedim sadece.
kıs sölemesem sorardı muhakkak ne dicektim içindekine turp mu . bende ilk kez yaptım daha önce yapmamıştım bizim evde pek kereviz yenmez nette tarifi aldım ve ilk seferde turnayı gözünden vurdum mütttişşş oldu

deal Kilonuz Ne Olmal? - HALUK AKAM kızlar bu linkten bakabilirsiniz ideal kilonuz kalori tabiki ortalama fikir için

yok ben anamdan yicem snra beğenmem ağzıma sürme şansım kalmazzz
öyle olsun bakalım ideal kilom 55 çıktı

bana yetişmişsin maşallah

kabak deseydin belki yerdi.kabak salatasıda müthiş oluyo benim kocişe öyle desem yerdi.kereviz desem ban aselam bile vermez o durumda

öyle olsun bakalım ideal kilom 55 çıktı

bana yetişmişsin maşallah
sana yetişmek mümkün mü yeşocumm sen gittiğinde sanırım benim kilomdaydın bi beş kilo daha verip gelmişsin maşallah
benim senin gibi venüsten gelen süpersonik metolu bi hatunla aşık atmaya ne hakkım var nal topluyorum ben senin arkandan naallll

kabak deseydin belki yerdi.kabak salatasıda müthiş oluyo benim kocişe öyle desem yerdi.kereviz desem ban aselam bile vermez o durumda

ben hiç kabak salatası yapmadım ki güzel olur mu ki bide onu deniyimm :26::26:

bencede söylemeseydin cnm cevizli salata falan deseydin
kereviz alıyorum mercimek çorbası içine koyuyorum blendrdan hop eser kalmıyo portakallı hiç yapmadım lk deneme hüsran olmasın annem tecrübelidir

bnm yediqim çok güzeldi yarın arkadaştan kursta tarifini alır akşam yayınlarım isteyen alıp yapar.. bu arada kilo vetveline bende girdim 1 kilo alın diyoo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…