yanlız bu kiloyu hayatta göremem diyodun ulaşamam diyodun.ulaştın geçtin bile.bu açıdan düşündüğünde benden çok çok daha ilerlemiş durumdasınsana yetişmek mümkün mü yeşocumm sen gittiğinde sanırım benim kilomdaydın bi beş kilo daha verip gelmişsin maşallah
benim senin gibi venüsten gelen süpersonik metolu bi hatunla aşık atmaya ne hakkım var nal topluyorum ben senin arkandan naallll
bide fazla yeme diyo banabenim 60 çıktı
yanlız bu kiloyu hayatta göremem diyodun ulaşamam diyodun.ulaştın geçtin bile.bu açıdan düşündüğünde benden çok çok daha ilerlemiş durumdasın
bide fazla yeme diyo banasenin boyun uzun yavrum ben bücürüm ya
tarifini bilmiyorum ama sanırım rendeleyip kavuruyosun havuç salatası gibi tahminen.ama kesinlikle anlamıyosun tadından kokusundan enfes bişi oluyor.netten bak en kısa zamanda yapben hiç kabak salatası yapmadım ki güzel olur mu ki bide onu deniyimm :26::26:
bencede söylemeseydin cnm cevizli salata falan deseydin
bnm yediqim çok güzeldi yarın arkadaştan kursta tarifini alır akşam yayınlarım isteyen alıp yapar.. bu arada kilo vetveline bende girdim 1 kilo alın diyoo
valla çözdü beni adamfazla yeme koptum allah seni ne diyimmmmyaz sende oraya yimiyom zaten diyetteyim
tünaydııııııınnnnnn kızlarrr bugün geç kalktım valla dün bayağı yorulmuşum oyyyy,,yeni gelen kızlarada hoşgeldiniz geleceğin çıtır hatunları diyorummu
yaaa üzülme tamam seninle nezamandır ilgilenemiyoruz farkındayım ama inan şu dönem başımı kaşıycak vaktim yok ev taşıycazya offf bugünde hava çok kapalı napıcaz yarın güzel olur inşallah,,,
bir kurtulsak şu işlerden başka bişey istemiyorum şimdilik ama[/QUOTE
Oncelikle kolay gelsin canim, :))), benimle ilgilenmedi kimse diye cok uzuldim, canim cok sikildi, sabah ogle aksam ne bulduysam yedim, sporda yapmadim, simdide kendimi cok kotu hissediyorum, tartiya cikmaya korkuyorum, cuma sabaha kadarda cikmiyacagim, ilgin icin tesekkur ederim, sen bir tasin yerleste sonra dede beni gaza getir, 2 ayim kaldi , 2 ay icinde vermem lazim(((
valla çözdü beni adamfazla yemeyin egzersiz yapın yazıyodu bide balık etli dolgun yazıyodu anam basıldımmmı ne oldu tanıyo bu beni kesin
falıma bakmış gibi oldu resmenkızım her yerde kendini belli ediyosun bak makina bile alqıladı senii
valla çözdü beni adamfazla yemeyin egzersiz yapın yazıyodu bide balık etli dolgun yazıyodu anam basıldımmmı ne oldu tanıyo bu beni kesin
senacım evet artık green'in dediği gibi kabak filan diye kandırayım da saglıklı bişiler yesin kocişimbencede söylemeseydin cnm cevizli salata falan deseydin
bnm yediqim çok güzeldi yarın arkadaştan kursta tarifini alır akşam yayınlarım isteyen alıp yapar.. bu arada kilo vetveline bende girdim 1 kilo alın diyoo
yanlız bu kiloyu hayatta göremem diyodun ulaşamam diyodun.ulaştın geçtin bile.bu açıdan düşündüğünde benden çok çok daha ilerlemiş durumdasın
bide fazla yeme diyo banasenin boyun uzun yavrum ben bücürüm ya
tarifini bilmiyorum ama sanırım rendeleyip kavuruyosun havuç salatası gibi tahminen.ama kesinlikle anlamıyosun tadından kokusundan enfes bişi oluyor.netten bak en kısa zamanda yap
hayatım iyi yine delirdiqini falan düşümemişhadi ordan halt yedin deseydin kocam beni böle beğeniyo de sen ay akşam akşam güldürdün eşimde telefonla konuşuyodum ne gülüyon diyo yine hatunlarla başbaşasın kesin dedi alıştı artık size oda
hemşoooosenacım evet artık green'in dediği gibi kabak filan diye kandırayım da saglıklı bişiler yesin kocişim
sende 60 ları görmüşsün sonunda tü tü maşşallah yaaaha ben eski mountainmist bu arada epeydir araziydim bi ugriyim dedim
güzelim o zamandan beri 1,5 kilo filan gitti ama haklısın öyle diyordum dimiama seni geçmiş filan sayılmam yane ki sorunda değil ben yavaş veriyorum kabullenmem lazım artık
evet en kısa zamanda bi deniyeyim. havuç salatası benim bildiğim rendelenmiş havuçla oluyor kavrulmuyo kabak sa ilginççç
çiğ limonluda oluyo havuç.bide hafif yağda kavuruyosun yumuşuyo üzerine sarmısaklı yoğurt falan yapılıyoya.kabak salatasıda tahminen öyle yapılıyodursenacım evet artık green'in dediği gibi kabak filan diye kandırayım da saglıklı bişiler yesin kocişim
sende 60 ları görmüşsün sonunda tü tü maşşallah yaaaha ben eski mountainmist bu arada epeydir araziydim bi ugriyim dedim
güzelim o zamandan beri 1,5 kilo filan gitti ama haklısın öyle diyordum dimiama seni geçmiş filan sayılmam yane ki sorunda değil ben yavaş veriyorum kabullenmem lazım artık
evet en kısa zamanda bi deniyeyim. havuç salatası benim bildiğim rendelenmiş havuçla oluyor kavrulmuyo kabak sa ilginççç
Diyet gruplarını okumaktan bıkmıştım okumuyor ve diyet yapmıyordum ama olmuyor ve ben geldim ve burdayım hedef 70 altı destek ve gaz
yeni gelen arkadaşların yapması gerekenler
1-kilo çizelgesi yapılacak
2-günde 2.5-3 litre su içilecek
3-kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. Yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-ara öqün tekrar yapılacak
7-akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
bol iradelerrr
kaptan senaa
bende kerevizden nefret edrim ama geçen hafta bizim kurstaki kızlar yapmışlar portakallı resmen bayıldım tadına bu hafta tarifini alıp hemen bende yapıcam acaip cnm istiyor sanki patate salatası gigiydi ama yemeqiymiş nefisti tarif edemiyorum mmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?