70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yanlız bu kiloyu hayatta göremem diyodun ulaşamam diyodun.ulaştın geçtin bile.bu açıdan düşündüğünde benden çok çok daha ilerlemiş durumdasın

benim 60 çıktı
bide fazla yeme diyo bana senin boyun uzun yavrum ben bücürüm ya

Son düzenleme:
kızlar menüm
uyanınca
2 bardak yeşil çay
1 bardak limonlu sirkeli su

sabah
1 yumurta
1 dlim light ekmek
domates-biber-maydanoz

ara
2 kuru kayısı- 2 ceviz içi

öğlen
sütle nesfit yedim

ara
kuru incir-elma

akşam
4 kaşık bulgur pilavı
light yoğurt 4 kaşık

gece
bilmiyorum suya devammm

fazla yeme koptum allah seni ne diyimmmm yaz sende oraya yimiyom zaten diyetteyim

ben hiç kabak salatası yapmadım ki güzel olur mu ki bide onu deniyimm :26::26:
tarifini bilmiyorum ama sanırım rendeleyip kavuruyosun havuç salatası gibi tahminen.ama kesinlikle anlamıyosun tadından kokusundan enfes bişi oluyor.netten bak en kısa zamanda yap

valla çözdü beni adam fazla yemeyin egzersiz yapın yazıyodu bide balık etli dolgun yazıyodu anam basıldımmmı ne oldu tanıyo bu beni kesin

hadi ordan halt yedin deseydin kocam beni böle beğeniyo de sen ay akşam akşam güldürdün eşimde telefonla konuşuyodum ne gülüyon diyo yine hatunlarla başbaşasın kesin dedi alıştı artık size oda

bencede söylemeseydin cnm cevizli salata falan deseydin
bnm yediqim çok güzeldi yarın arkadaştan kursta tarifini alır akşam yayınlarım isteyen alıp yapar.. bu arada kilo vetveline bende girdim 1 kilo alın diyoo
senacım evet artık green'in dediği gibi kabak filan diye kandırayım da saglıklı bişiler yesin kocişim
sende 60 ları görmüşsün sonunda tü tü maşşallah yaaa ha ben eski mountainmist bu arada epeydir araziydim bi ugriyim dedim

güzelim o zamandan beri 1,5 kilo filan gitti ama haklısın öyle diyordum dimi ama seni geçmiş filan sayılmam yane ki sorunda değil ben yavaş veriyorum kabullenmem lazım artık

tarifini bilmiyorum ama sanırım rendeleyip kavuruyosun havuç salatası gibi tahminen.ama kesinlikle anlamıyosun tadından kokusundan enfes bişi oluyor.netten bak en kısa zamanda yap

evet en kısa zamanda bi deniyeyim. havuç salatası benim bildiğim rendelenmiş havuçla oluyor kavrulmuyo kabak sa ilginççç

hayatım iyi yine delirdiqini falan düşümemiş
hemşoooo kısss nerelerdesin sen neden nick deqiştin neden topiqi bıraktın hee bende bu kıs nerelerde diye geçen gün profiline uqrayıp baktım başka topiktesin usulca geri döndüm

Son düzenleme:
çiğ limonluda oluyo havuç.bide hafif yağda kavuruyosun yumuşuyo üzerine sarmısaklı yoğurt falan yapılıyoya.kabak salatasıda tahminen öyle yapılıyodur

Diyet gruplarını okumaktan bıkmıştım okumuyor ve diyet yapmıyordum ama olmuyor ve ben geldim ve burdayım hedef 70 altı destek ve gaz

Diyet gruplarını okumaktan bıkmıştım okumuyor ve diyet yapmıyordum ama olmuyor ve ben geldim ve burdayım hedef 70 altı destek ve gaz

hoşgeldin cnm kanalın espriyalisti sabah kalkar kalkmaz ilk iş olarak haftalık listeyi ve yeni gelenlerin ne yapması gerektiqini yazan listeyi yüzünü bile yıkamadan yapıştırıyor buraya sabahleyin sende oku emi tatlım

Son düzenleme:
[sıze="3"]dikkat [/sıze]

yeşim varya diqer topiklerden bu listeyi alıp kopy yapmışlar polemik konusu oldu her sabah börek yenicek diye anlamışlar

Annecim bugün kereviz yaptıHem de portakallı ayıptır söölemesi 24 senedir ağzıma kereviz koymayan ben portakallısını yedikten sonra her hafta istiyorum annem yeter artık diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…