Annecim bugün kereviz yaptıHem de portakallı ayıptır söölemesi 24 senedir ağzıma kereviz koymayan ben portakallısını yedikten sonra her hafta istiyorum annem yeter artık diyor
hayatım iyi yine delirdiqini falan düşümemiş
hemşooookısss nerelerdesin sen neden nick deqiştin neden topiqi bıraktın hee bende bu kıs nerelerde diye geçen gün profiline uqrayıp baktım başka topiktesin usulca geri döndüm
yeşim varya diqer topiklerden bu listeyi alıp kopy yapmışlar polemik konusu oldu her sabah börek yenicek diye anlamışlar
Annecim bugün kereviz yaptıHem de portakallı ayıptır söölemesi 24 senedir ağzıma kereviz koymayan ben portakallısını yedikten sonra her hafta istiyorum annem yeter artık diyor
kereviz satışlarında patlama yaşanıyomuş karaborsaya düşüyomuş bideAnnecim bugün kereviz yaptıHem de portakallı ayıptır söölemesi 24 senedir ağzıma kereviz koymayan ben portakallısını yedikten sonra her hafta istiyorum annem yeter artık diyor
anam bu topike akıllı ne arar kayışı koparan burda kocam soruyo hep yazdın mı ne yediğini nası gidiyo cumaya az kaldı diye gıcık ediyo
geçen kaçak yaptırdı bana yaz yaz orayada ne yediğini akşam bulgur pilavı iptal oldu benim daha sağlıklı balık almaya gidiyozz
istenince yapılamıyacak ulaşılamıyacak hedef çok azdır.eğer önümüzde engelleyecek bi durum yoksa başarı kaçınılmazdır.aramıza hoşgeldinmerhaba ben de forumunuzu görünce dikkatimi çekti ve biraz inceledim gayet kilo vermede ciddi adımlar attığınızı gördüm veee ben de katılıyorum tabiki kabul ederseniz
ben 2 yıldır baya aldım ve yaza hamile kalmayı düşündüğüm için acilen 60 lara düşmem lazım
inşallah ben de sizler gibi hayatımda olumlu gelişmeleri görürüm,sevgiler
canımcım nik değişti öyle olması gerekiyordu sıkıldım o nikten. başka topiclerde gezebilirim ama ilk göz agrım burasıhayatım iyi yine delirdiqini falan düşümemiş
hemşooookısss nerelerdesin sen neden nick deqiştin neden topiqi bıraktın hee bende bu kıs nerelerde diye geçen gün profiline uqrayıp baktım başka topiktesin usulca geri döndüm
hmm nefis olur herhalde ben pek havuç yemeyi sevmem böle yapim bariçiğ limonluda oluyo havuç.bide hafif yağda kavuruyosun yumuşuyo üzerine sarmısaklı yoğurt falan yapılıyoya.kabak salatasıda tahminen öyle yapılıyodur
dikkat et üşütme:2::2:bende sabah duş almıştım petekler yndıqı hlde üstümdede çuval gibi bir kazak olduqu halde üşüyorum hstamı oluyorum yinee :44:
valla bi çıkta gör boyunun ölçüsünü ben dondum dondum uçuyodum az kalsın bilmediğim diyarlara lodos yüzündensoğuk yabende üzerimi giydim dışarı çıkacam diye daha evdeyken üşüyorum.yün kazak altında atlet ve tişört var en üstümde hırkam var kabanıda giycem herhalde üşümem diyorum.
beni ideal kilom 60 çıktı yağsız vücüt ağırlığımda 53 müş anaaamm be öleydimmmmdeal Kilonuz Ne Olmal? - HALUK AKAM kızlar bu linkten bakabilirsiniz ideal kilonuz kalori tabiki ortalama fikir için
inşallah canım ama biz rakibiz ben seni herzaman geçmek zorundayım kusura bakmatünaydııııııınnnnnn kızlarrr bugün geç kalktım valla dün bayağı yorulmuşum oyyyy,,yeni gelen kızlarada hoşgeldiniz geleceğin çıtır hatunları diyorummu
yaaa üzülme tamam seninle nezamandır ilgilenemiyoruz farkındayım ama inan şu dönem başımı kaşıycak vaktim yok ev taşıycazya offf bugünde hava çok kapalı napıcaz yarın güzel olur inşallah,,,
bir kurtulsak şu işlerden başka bişey istemiyorum şimdilik ama[/QUOTE
Oncelikle kolay gelsin canim, :))), benimle ilgilenmedi kimse diye cok uzuldim, canim cok sikildi, sabah ogle aksam ne bulduysam yedim, sporda yapmadim, simdide kendimi cok kotu hissediyorum, tartiya cikmaya korkuyorum, cuma sabaha kadarda cikmiyacagim, ilgin icin tesekkur ederim, sen bir tasin yerleste sonra dede beni gaza getir, 2 ayim kaldi , 2 ay icinde vermem lazim(((
Yeşim Allah hayrını versinnnnnya öyle çalarlarsa çarpılırlar böyle yanlış anlarlar sabahın köründe kalkıp mesai yapıyoz burda emek harcıyoz
merhaba ben de forumunuzu görünce dikkatimi çekti ve biraz inceledim gayet kilo vermede ciddi adımlar attığınızı gördüm veee ben de katılıyorum tabiki kabul ederseniz
ben 2 yıldır baya aldım ve yaza hamile kalmayı düşündüğüm için acilen 60 lara düşmem lazım
inşallah ben de sizler gibi hayatımda olumlu gelişmeleri görürüm,sevgiler
canımcım nik değişti öyle olması gerekiyordu sıkıldım o nikten. başka topiclerde gezebilirim ama ilk göz agrım burası
dene akşam için hem doyurucu hem sağlıklı yemekler olur senin içinhmm nefis olur herhalde ben pek havuç yemeyi sevmem böle yapim bari
ben uçmadan evin yolunu buldum çok şükürdikkat et üşütme:2::2:
valla bi çıkta gör boyunun ölçüsünü ben dondum dondum uçuyodum az kalsın bilmediğim diyarlara lodos yüzünden
Yeşim Allah hayrını versinnnnnçatlıyorum gülmektennn zıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meltem hoşgeldin kıss dikkat çekilmicek gibi deqilki burası takıl bize hayatını yaşaçok güzel kilo verirsin hayatım gülmekten yemeqe vakit bulamıyoruz
yeşim varya diqer topiklerden bu listeyi alıp kopy yapmışlar polemik konusu oldu her sabah börek yenicek diye anlamışlar
Nickini naxil degistirdin, bende degistirmek istiyorum....canımcım nik değişti öyle olması gerekiyordu sıkıldım o nikten. başka topiclerde gezebilirim ama ilk göz agrım burası
istenince yapılamıyacak ulaşılamıyacak hedef çok azdır.eğer önümüzde engelleyecek bi durum yoksa başarı kaçınılmazdır.aramıza hoşgeldin
ortalıktan kaybolma hemşoooyoksa bu topiq ilk gözaqrın olmakla kalmaz ilk gözünün morardıqı yer olarak kknın tarihine geçer vermem ben hemşomu kimselereee
Nickini naxil degistirdin, bende degistirmek istiyorum....
Canım annecine rica etsen tam tarifini verse bende yarın kursta arkadaştan alıcam tarifleri karşılaştırıp en mantıklı olanı alır yaparız olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?