70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annecim bugün kereviz yaptıHem de portakallı ayıptır söölemesi 24 senedir ağzıma kereviz koymayan ben portakallısını yedikten sonra her hafta istiyorum annem yeter artık diyor

Canım annecine rica etsen tam tarifini verse bende yarın kursta arkadaştan alıcam tarifleri karşılaştırıp en mantıklı olanı alır yaparız olurmu

Son düzenleme:

anam bu topike akıllı ne arar kayışı koparan burda kocam soruyo hep yazdın mı ne yediğini nası gidiyo cumaya az kaldı diye gıcık ediyo

geçen kaçak yaptırdı bana yaz yaz orayada ne yediğini akşam bulgur pilavı iptal oldu benim daha sağlıklı balık almaya gidiyozz

yeşim varya diqer topiklerden bu listeyi alıp kopy yapmışlar polemik konusu oldu her sabah börek yenicek diye anlamışlar
ya öyle çalarlarsa çarpılırlar böyle yanlış anlarlar sabahın köründe kalkıp mesai yapıyoz burda emek harcıyoz

merhaba ben de forumunuzu görünce dikkatimi çekti ve biraz inceledim gayet kilo vermede ciddi adımlar attığınızı gördüm veee ben de katılıyorum tabiki kabul ederseniz
ben 2 yıldır baya aldım ve yaza hamile kalmayı düşündüğüm için acilen 60 lara düşmem lazım
inşallah ben de sizler gibi hayatımda olumlu gelişmeleri görürüm,sevgiler

Annecim bugün kereviz yaptıHem de portakallı ayıptır söölemesi 24 senedir ağzıma kereviz koymayan ben portakallısını yedikten sonra her hafta istiyorum annem yeter artık diyor
kereviz satışlarında patlama yaşanıyomuş karaborsaya düşüyomuş bide

kıss ben balık delisiyim ne balıqı alıcaksınız büyük balıksa yıkayıp fırın poşetinin içine koy aqzını kapat ver fırına hiçbişey eklemene gerek yok öyle güzel oluyorki mangal falan halt etmiş yanında hemde karbonu 0 sıfır ye yiyebildiqin kadar

istenince yapılamıyacak ulaşılamıyacak hedef çok azdır.eğer önümüzde engelleyecek bi durum yoksa başarı kaçınılmazdır.aramıza hoşgeldin

canımcım nik değişti öyle olması gerekiyordu sıkıldım o nikten. başka topiclerde gezebilirim ama ilk göz agrım burası

çiğ limonluda oluyo havuç.bide hafif yağda kavuruyosun yumuşuyo üzerine sarmısaklı yoğurt falan yapılıyoya.kabak salatasıda tahminen öyle yapılıyodur
hmm nefis olur herhalde ben pek havuç yemeyi sevmem böle yapim bari

bende sabah duş almıştım petekler yndıqı hlde üstümdede çuval gibi bir kazak olduqu halde üşüyorum hstamı oluyorum yinee :44:
dikkat et üşütme:2::2:
soğuk ya bende üzerimi giydim dışarı çıkacam diye daha evdeyken üşüyorum.yün kazak altında atlet ve tişört var en üstümde hırkam var kabanıda giycem herhalde üşümem diyorum.
valla bi çıkta gör boyunun ölçüsünü ben dondum dondum uçuyodum az kalsın bilmediğim diyarlara lodos yüzünden
deal Kilonuz Ne Olmal? - HALUK AKAM kızlar bu linkten bakabilirsiniz ideal kilonuz kalori tabiki ortalama fikir için
beni ideal kilom 60 çıktı yağsız vücüt ağırlığımda 53 müş anaaamm be öleydimmmm

ya öyle çalarlarsa çarpılırlar böyle yanlış anlarlar sabahın köründe kalkıp mesai yapıyoz burda emek harcıyoz
Yeşim Allah hayrını versinnnnn çatlıyorum gülmektennn zıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrr

meltem hoşgeldin kıss dikkat çekilmicek gibi deqilki burası takıl bize hayatını yaşa çok güzel kilo verirsin hayatım gülmekten yemeqe vakit bulamıyoruz

canımcım nik değişti öyle olması gerekiyordu sıkıldım o nikten. başka topiclerde gezebilirim ama ilk göz agrım burası

ortalıktan kaybolma hemşooo yoksa bu topiq ilk gözaqrın olmakla kalmaz ilk gözünün morardıqı yer olarak kknın tarihine geçer vermem ben hemşomu kimselereee

Son düzenleme:
hmm nefis olur herhalde ben pek havuç yemeyi sevmem böle yapim bari
dene akşam için hem doyurucu hem sağlıklı yemekler olur senin için
dikkat et üşütme:2::2:

valla bi çıkta gör boyunun ölçüsünü ben dondum dondum uçuyodum az kalsın bilmediğim diyarlara lodos yüzünden
ben uçmadan evin yolunu buldum çok şükür

ben gülerkende yerim yiyorumda bugün çozuttum 2 adım yürüdümya acayip açlık duydum ve ne bulduysam yedim

kızlar hade ben kaçar şimdi koçiş gelir laptopun şarjını deqişecek 1-2 saate kadar laptoptan kafamı uzatıp geyiqe tam gaz devam ederiz yoksa 70-79 topiqinin geyik versiyonu diye linkmi atsak

Son düzenleme:
inşallah canım ama biz rakibiz ben seni herzaman geçmek zorundayım kusura bakma [/QUOTE]
Bak simdi yediklerim icin bir kez daha pisman oldum, rakibem hadi bakalim son gaz devam, en iyisi ben sporumu iki katinami cikarsam ne yapsam...

Son düzenleme:
istenince yapılamıyacak ulaşılamıyacak hedef çok azdır.eğer önümüzde engelleyecek bi durum yoksa başarı kaçınılmazdır.aramıza hoşgeldin

felsefeci şirine seniii
ortalıktan kaybolma hemşooo yoksa bu topiq ilk gözaqrın olmakla kalmaz ilk gözünün morardıqı yer olarak kknın tarihine geçer vermem ben hemşomu kimselereee

hahah senacım canım benim gelirim tabi yoksa mor gözlü gezmeyi göze alamam kısss

Nickini naxil degistirdin, bende degistirmek istiyorum....

canım ben yeni bir hesap aldım ugraşamadım ama yonetime iyi bir gerekçe ile yazarsan değiştiriyorlar mış diye de duydum

Canım annecine rica etsen tam tarifini verse bende yarın kursta arkadaştan alıcam tarifleri karşılaştırıp en mantıklı olanı alır yaparız olurmu

Günün konusu olan Portakallı Kereviz

Malzemeler:
3 tane kereviz
3 tane havuç(ince)
2 tane portakal(ama bunların suyu az çıkmış yani çok çıkarsa 1 tane de yeter)
1 tane orta boy soğan
2 tahta kaşık zeytinyağı(zeytinyağını az koyarsak daha iyi ama çok az koyunca da soğanlar yanıyor yani ona göre)
1 tane limon

Yapılışı:
1.Tencereye zeytinyağı koyup ocağı yakıyoruz(ben burda anneme müdahale edip 1-1,5 tahta kaşık falan anca koyduruyorum)
2.İçine küp küp doğranmış soğan koyup yağda biraz çeviriyoruz.
3.Soğanlar çevrilirken havuçları halka halka doğrayıp tencereye koyuyoruz(ince havuçları halka halka diğerlerini sonra ortadan da bölebilirsiniz işte nası seviyosanız:))
4.Havuçlarla soğanları karıştırıyoruz ve sonra da önceden soyduğumuz ve böyle 1,5 kk kadar doğranmış kerevizleri ve 1 tane küp şekeri içine atıyoruz.
5.Sonra üstüne sıktığımız portakalın suyunu döküyoruz ve öyle pişiriyoruz.
6.Pişmeye yakın içine tuz atıyoruz. Arzuya göre başka baharat da konabilir ama biz koymadan yiyoruz.(Portakaldan dolayı çok hafif tatlımsı bi tadı oluyo baharat bozabilir bilmiyorum:26:)

Püf noktası 1: Kerevizleri önce halka halka dilimleyip sonra etrafını soymak daha kolay oluyomuş.
2: Kerevizleri soyunca limonlu suya atmazsak kararıyomuş.(tabii ki süzerek tencereye koyucaz sonra onları ama işe öncelikle kerevizleri soyarak başlamanız ve 5-10 dk falan limonlu suda bekletmeniz görüntü açısından daha iyi olur)

Afiyet olsun Umarım beğenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…