70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çizelgen yoktu göremedim bildirimindede yoktu çok iyi hatırlıyorum tekrar tekrar bakmıştım neyse bu hafta düzeltiriz...

çok geçmiş olsun cnm tavuk çarbası yaptım içermisin
..

Sanırım bu kadar ekmeqi diyetisyen verdi sana kahvaltı dışında ekmek yemezsen daha rahat kilo verirsin tatlım..

ehh yeşim bari bugün söyleme kaçamak yapıcam diye canalrı isticek kızların tutp onlarda yicek

skm cnm ancak okudum geçmişi laptopun şarjı yapılmış eşim getircek birazdan belim ve sırtım kotu burdan yazmaktan şimdi çıkıyım az dinleneyim koçiş gelsin laptoptan bol bol muhabbet ederiz cnm..[/QUOTE]

Cok gecmis olsun canim yakin olsaydim mutlaka corba yapar getirirdim sana....

zayıfladın dıyecek bır komsum bılem yok yaa işyerindekiler dıyo ama

bu da güzelmişş

daha yapacak bıseyın yok bekle kıloların gıtmesını o kadar

aferin gökcen bravooo

tşk ederim kızlar çorbalar için valla içmiş gibi oldum

ha komşu ha işyeri zayıfladın desinlerde yeter bizeee

boleronun bolü yavrum

gökcen şimdi nette gördüm emziren anneler ayda en fazla 2 kg vermelıymıs buna gore ben normal gıdıyom sen hızlı

gökcen şimdi nette gördüm emziren anneler ayda en fazla 2 kg vermelıymıs buna gore ben normal gıdıyom sen hızlı
siz artık keyfi emzirenlerdensiniz yakında emzirmeyide bırakacaksınız.bu size uymuyo zaten.bu kesin yeni doğum yapmış sürekli emzirenler içindir

kızlar bunlardan kullanan varmı hangisini almalıyımm

tatlişkom öncelikle geçmiş olsun bende soldaki voitin bisiklet olanı var ve ben çok memnunumarkadaşların dediği gibi ben ayakta yapıyorum aynı soldaki gibi kullanımı oluyor ve 10 dk.en zor ayarda 450 kal. yakıyor popo ve baldır karın alt kısmı güzel çalışıyor

kızlar bugün hala hastalığım zorlamadan ayaktan geçiyor
menüme gelince
sabah:
yarım poça
bir kupa ıhlamur
ara:
bir kupa lipton form plus limonlu (dün biri yazmıştı hemen aldım içimi çok güzel)
öğlen:
yoğundum ilk defa atlamak zorunda kaldım
ara:
bir kase nesfit ve bir bardak süt
bir kupa narlı bitki çayı
akşam:
bir pors. fırında sebzeli sulu köfte(bazısı izmir köftede diyor)
bir kase yoğurt
bol çoban salata sirkeli
malesef gene spor yok
gün boyu 2 lt. su
ara: bir bardak form plustan bir tanedaha içerim
nasıl öğlen yok biliyorum kızacaksınız ama...genede fikir istiyorum:26::26:

Son düzenleme:

saol cnm şu sabah pogaça yerine çavdar ekmekle tost filan yiyebilsenn

saol cnm şu sabah pogaça yerine çavdar ekmekle tost filan yiyebilsenn

haklısın aslında benim geleneksel kahvaltım malumdur...bir dilim kıvrcık iki dilim domates bir haşlama yumurta bir sivri biber 7-8 dal maydanoz 4 zeytindir ama diyorum ya bu hafta regl olucam ya hamur ekmek aşeriyom ancak yarım poçayla zaiyatım az oluyor nefsimi köreltiyom naapıyım be tatlım bi sökseydim bende rahatlıycam sende

slmm kısslar ancak gelebildim.heralde regl olucam dökülüyorum.yine yoğun bi gündü.6 saat ders, veli toplantısı, nöbet,alışveriş,bebişim.Allah tan eşim dışarıda yedi de yemek derdim olmadı.ben de ton balıklı salata yedim.yaaa 1 haftadır tartılmıyodum bu gün işten gelince tartıldım fazla çıktı.yine miiii veremicemm ama yaaa.çok sııkkkın canım.zaten regl yaklaşınca bunalıma girerim ben.
senacım dün senin kociş film izleyelim diyeseni bekliyo benimki de ben dinlenirken film indirmiş bensiz izliyo.intikamım çoooookkk acı oldu.çay demledim.bitirince kendime koydum ona koymadım.hani bana dedi ben de:ayrı takılıyoruz yaaa kendin doldur dedimmçok sinirliyimmm:84::84::84:
menüm:
sabah:
2 bardak çay
küçük bir tost
2 zeytin
çokk az labne ve bal
ara:
yok
öğle:
bir tabak tan az kuru fasulye
çok az pilav
ara:
1 elma
1 portakal
biraz cips
akşam:
bir tabk bol yeşillikli ton balıklı salata
çayyy

fena değil be tatlımsadece aradaki cipissss kısmı biraz kaçmış ama bende reğl olucam bende ufaktan bazı şeyleri kaçırdım olsun be dostum regl olucaz yaaaaa demi kaptaaaannnnnn

Kızlar akşam yemeğimi fazla kaçırdım Neyse ki günlük menümü bu aralar ortalığa dökmüyorum Tartıya çıkmaya da korkuyorum...Sevgili kaptanım ben yarın izinli olayım en iyisi di mi

bütün topik regl oluyo sanırım bu aralar kaçamaklar normal diyoruzzz yarın tartılmak istemiyom offf

kadınlar kulübüne yeni üye oldum ve bahsettiğiniz kilo aralıgındayım yaklasık 20 kg fazlam var ve esıl verecegımı bılmıyorum pazartesılerı dıyete baslayıp salı bıtıren grubundayım:) bana da yardımcı olup fıkır verırsenıız cok mutlu olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…