70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar....

gezdik geldik ailecek valla..
yürüdüm uzun zamandır çıkmamıştık...

kızım 7 aylık oldu...
şimdi ekmek yiyoooo
annesi yiyemiyor ya

keyfim yerinde bir adet sancım var
o kadar...

hoşgeldin canımöncelikle kilo çizelgeni yaparsın sonra hergün günün sonunda hepimiz yediklerimizi yazıp birbirimize ve kaptanımıza danışıp doğru ve yanlışlarımızı görüyoruzumarım başarılı oluruz hepimiz

slm kızlar....

kızım 7 aylık oldu...
şimdi ekmek yiyoooo
annesi yiyemiyor ya

o kadar...

ekmek cıs sen yiyemedikçe kızına yedirrr öle tatmin ol cnm sende mi sancı ah ulan topik battı bu hafta

kızlar bana ağırlık çöktü hastayım ya:2::2:müsadenizle bugün erken kaçıyorum yarın tartıyla napıcaz bakalım hadi hayırlısı:26::26:

Kızlar şu saatten sonra naapsam yarın tartıda az çıkarım acep diye düşünmeye başladım acayip bi pişmanlık var içimde:26:O içimdeki hain ses diyo ki bi haftayı daha boşa geçirdin

kızlar bugun kü menum
sabah: kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak süt
öğle: 1 porsiyon ton balıklı salata
1 dilim çikolata
akşam: 1/2 porsiyon ton balıklı salata
1 elma
1bardak süt
toplam:520kal
bugun yıne yogun tempoda idim ve yemek yiyecek vaktım olmadı :26:

fena değil be tatlımsadece aradaki cipissss kısmı biraz kaçmış ama bende reğl olucam bende ufaktan bazı şeyleri kaçırdım olsun be dostum regl olucaz yaaaaa demi kaptaaaannnnnn
canım aslında evde yoktu bu gün eşim sağosun alışverişte aldı.dayanamıyorum napimmm.aa az yedim tuttum kendimi.akşam yemeğinden sonra da yani 5 ten hiçbişey yeedim.inş çok farketmem.
depresyondayızzz bu haftayı yok sayalımmm
hem de nasıılll herese saldırasım varrr sinirdennnn
kızlar bana ağırlık çöktü hastayım ya:2::2:müsadenizle bugün erken kaçıyorum yarın tartıyla napıcaz bakalım hadi hayırlısı:26::26:

gle güleee.ben de bi duş aldım rahatladım biraz ohhhh.

allah sonunda kavusturdu sarjina muhabetin hic bitmesin canim.....

nihayet şuan laptoptan yazıyorum ayy ne büyük bi rahatlıkmışta farkında deqilmişim

çok geçmiş olsun cnm ben menünü beqendim sebzeli köfteyi yaparken sebzeleri çiqdenmi atıyorsun fırına..

fıstıkk sakin ol cazasını vermişsin iştee

Kızlar akşam yemeğimi fazla kaçırdım Neyse ki günlük menümü bu aralar ortalığa dökmüyorum Tartıya çıkmaya da korkuyorum...Sevgili kaptanım ben yarın izinli olayım en iyisi di mi

bütün topik regl oluyo sanırım bu aralar kaçamaklar normal diyoruzzz yarın tartılmak istemiyom offf

hoşgeldin bahar

topikçek içimiz kan ağlıyo naparsın güzelim bu haftayı esmi geçsek ne

slm kızlar....

kızım 7 aylık oldu...
şimdi ekmek yiyoooo
annesi yiyemiyor ya

o kadar...
dışarı çıkmak iyi gelmiştir sana canım daha sık yapmaya çalış bence ..

depresyondayızzz bu haftayı yok sayalımmm

ayneeeeeennnnnnn

Kızlar şu saatten sonra naapsam yarın tartıda az çıkarım acep diye düşünmeye başladım acayip bi pişmanlık var içimde:26:O içimdeki hain ses diyo ki bi haftayı daha boşa geçirdin
içindeki sese söyle kessin sesinii

Son düzenleme:
içindeki sese söyle kessin sesinii

En iyisi ben bağırsak çalıştıran bi ilaç alayım da hiç değilse içimdekileri tartıda görmiyeyim moralim bozulcak yoksa

kızlarrrr saçımın rengini değiştirmek istiyorum kızıl falan yapıyım mı yakışır mı bana burda tenim biraz açık çıkmış ama ben koyu tenliyim biraz daha fikirlerinizi bekliyorum çıtırlar

Kereviz yemeqi tarifi
malzeme
2 kereviz (limonlu suda 5 dakka beklicek)
2 havuç
2 soqan
2 portakal
yarım limon
tuz

hazırlanışı
kereviz havuç ve soqan (arzu edilise 1 küçük patates eklenebilir) doqranır ve az yaqda hafif kavrulur (saf zeytinyaqı kullanırsanız kavurmadan yapınız) 2 portakalın ve yarım limonun suyu eklenir ve 1 bardakta su eklenip tuz katılır kısık ateşte suyu çekene kadar pişirilir dibinde var yok arası az bir suyu kalınca altı kapatılır ve afiyetle yenirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar bu arada bnm yediqim kereviz soquktu ve ben öyle beqendim sıcak nasıl olur bilmiyorum afiyet olsun...

waaoowwwwww fıstıqa bak analar neler doquriyyyyyyy kızıl cnm kızıl yap bende kızılım

waaoowwwwww fıstıqa bak analar neler doquriyyyyyyy kızıl cnm kızıl yap bende kızılım

tarif için mersi cnm

iltifatlar için teşekkür iderimmm kızıl hımm ama hangi kızılı marka renk alıyımmm

canım valla bu saç rengin çok hoş ama önerim karamel rengine boyatabilirsin tenin koyuysa kızıl renk olmayabilir yinede tercih senin:97:
yaaa ben ağlıcam yaa tartıda sadece 500 gram gitmiş:84::84::84:

canım valla bu saç rengin çok hoş ama önerim karamel rengine boyatabilirsin tenin koyuysa kızıl renk olmayabilir yinede tercih senin:97:

şuanda biraz bal köpüğü karamel gibi altın karamel düşünüyorum kızılıda merak ediyorum

ya gece gece ne tartıldın dur bi yarın sabahı görrr aaaaaaaaaaaaa

tarif için mersi cnm

iltifatlar için teşekkür iderimmm kızıl hımm ama hangi kızılı marka renk alıyımmm
bu sene müthiş bir kızıl patlaması var 7 yıldır röfle kullnıyordum bu yaz kızıla döndüm ben kuaföre boyatıyorum alev kızılı diyorlar bnm saçlarım bu renk..

500 qram çok iyi bir sonu yarın sabah wcden sonra aç karnına tartılıp bildirimini yaparsan haftaya listeye eklerim seni ben yaırn 500qr verdiqimi görsem şapkamı havaya atarım gerçi şapkamda yok ama

ya bu arada bnm olmazsa olmazım yeşimim nerdeee

şuanda biraz bal köpüğü karamel gibi altın karamel düşünüyorum kızılıda merak ediyorum

ya gece gece ne tartıldın dur bi yarın sabahı görrr aaaaaaaaaaaaa

amaaaan dayanamam ben çatlarım tok karnına tartıldım sabah aç karnınada tartılcam bakalım kaç çıkıcak
altın karamelde yakışır sana yüzün güzel maşallah karamelde ısrarcıyım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…