- 30 Kasım 2010
- 9.770
- 19.789
- 448
kadınlar kulübüne yeni üye oldum ve bahsettiğiniz kilo aralıgındayım yaklasık 20 kg fazlam var ve esıl verecegımı bılmıyorum pazartesılerı dıyete baslayıp salı bıtıren grubundayım:) bana da yardımcı olup fıkır verırsenıız cok mutlu olurumm
topikçek içimiz kan ağlıyonaparsın güzelim bu haftayı esmi geçsek ne
slm kızlar....
gezdik geldik ailecek valla..
yürüdüm uzun zamandır çıkmamıştık...
kızım 7 aylık oldu...
şimdi ekmek yiyoooo
annesi yiyemiyor ya
keyfim yerinde bir adet sancım var
o kadar...
canım aslında evde yoktu bu gün eşim sağosun alışverişte aldı.dayanamıyorum napimmm.aa az yedim tuttum kendimi.akşam yemeğinden sonra da yani 5 ten hiçbişey yeedim.inş çok farketmem.fena değil be tatlımsadece aradaki cipissss kısmı biraz kaçmış ama bende reğl olucam bende ufaktan bazı şeyleri kaçırdım olsun be dostum regl olucaz yaaaaa demi kaptaaaannnnnn
hem de nasıılll herese saldırasım varrr sinirdennnndepresyondayızzz bu haftayı yok sayalımmm
kızlar bana ağırlık çöktü hastayım ya:2::2:müsadenizle bugün erken kaçıyorumyarın tartıyla napıcaz bakalım hadi hayırlısı :26::26:
allah sonunda kavusturdu sarjina muhabetin hic bitmesin canim.....
çok geçmiş olsun cnm ben menünü beqendim sebzeli köfteyi yaparken sebzeleri çiqdenmi atıyorsun fırına..kızlar bugün hala hastalığım zorlamadan ayaktan geçiyor
menüme gelince
sabah:
yarım poça
bir kupa ıhlamur
ara:
bir kupa lipton form plus limonlu (dün biri yazmıştı hemen aldım içimi çok güzel)
öğlen:
yoğundum ilk defa atlamak zorunda kaldım
ara:
bir kase nesfit ve bir bardak süt
bir kupa narlı bitki çayı
akşam:
bir pors. fırında sebzeli sulu köfte(bazısı izmir köftede diyor)
bir kase yoğurt
bol çoban salata sirkeli
malesef gene spor yok
gün boyu 2 lt. su
ara: bir bardak form plustan bir tanedaha içerim
nasıl öğlen yok biliyorum kızacaksınız ama...genede fikir istiyorum:26::26:
fıstıkk sakin ol cazasını vermişsin işteeslmm kısslar ancak gelebildim.heralde regl olucam dökülüyorum.yine yoğun bi gündü.6 saat ders, veli toplantısı, nöbet,alışveriş,bebişim.Allah tan eşim dışarıda yedi de yemek derdim olmadı.ben de ton balıklı salata yedim.yaaa 1 haftadır tartılmıyodum bu gün işten gelince tartıldım fazla çıktı.yine miiii veremicemm ama yaaa.çok sııkkkın canım.zaten regl yaklaşınca bunalıma girerim ben.
senacım dün senin kociş film izleyelim diyeseni bekliyo benimki de ben dinlenirken film indirmiş bensiz izliyo.intikamım çoooookkk acı oldu.çay demledim.bitirince kendime koydum ona koymadım.hani bana dedi ben de:ayrı takılıyoruz yaaa kendin doldur dedimmçok sinirliyimmm:84::84::84:
menüm:
sabah:
2 bardak çay
küçük bir tost
2 zeytin
çokk az labne ve bal
ara:
yok
öğle:
bir tabak tan az kuru fasulye
çok az pilav
ara:
1 elma
1 portakal
biraz cips
akşam:
bir tabk bol yeşillikli ton balıklı salata
çayyy
Kızlar akşam yemeğimi fazla kaçırdımNeyse ki günlük menümü bu aralar ortalığa dökmüyorum Tartıya çıkmaya da korkuyorum...Sevgili kaptanım ben yarın izinli olayım en iyisi di mi
bütün topik regl oluyo sanırım bu aralar kaçamaklar normal diyoruzzz yarın tartılmak istemiyom offf
hoşgeldin baharkadınlar kulübüne yeni üye oldum ve bahsettiğiniz kilo aralıgındayım yaklasık 20 kg fazlam var ve esıl verecegımı bılmıyorum pazartesılerı dıyete baslayıp salı bıtıren grubundayım:) bana da yardımcı olup fıkır verırsenıız cok mutlu olurumm
topikçek içimiz kan ağlıyonaparsın güzelim bu haftayı esmi geçsek ne
dışarı çıkmak iyi gelmiştir sana canım daha sık yapmaya çalış bence ..slm kızlar....
gezdik geldik ailecek valla..
yürüdüm uzun zamandır çıkmamıştık...
kızım 7 aylık oldu...
şimdi ekmek yiyoooo
annesi yiyemiyor ya
keyfim yerinde bir adet sancım var
o kadar...
depresyondayızzz bu haftayı yok sayalımmm
ayneeeeeennnnnnn
içindeki sese söyle kessin sesiniiKızlar şu saatten sonra naapsam yarın tartıda az çıkarım acep diye düşünmeye başladım acayip bi pişmanlık var içimde:26:O içimdeki hain ses diyo ki bi haftayı daha boşa geçirdin
içindeki sese söyle kessin sesinii
En iyisi ben bağırsak çalıştıran bi ilaç alayım da hiç değilse içimdekileri tartıda görmiyeyim moralim bozulcak yoksa
kızlarrrr saçımın rengini değiştirmek istiyorum kızıl falan yapıyım mı yakışır mı bana burda tenim biraz açık çıkmış ama ben koyu tenliyim biraz daha fikirlerinizi bekliyorum çıtırlarEki Görüntüle 156103
Kereviz yemeqi tarifi
malzeme
2 kereviz (limonlu suda 5 dakka beklicek)
2 havuç
2 soqan
2 portakal
yarım limon
tuz
hazırlanışı
kereviz havuç ve soqan (arzu edilise 1 küçük patates eklenebilir) doqranır ve az yaqda hafif kavrulur (saf zeytinyaqı kullanırsanız kavurmadan yapınız) 2 portakalın ve yarım limonun suyu eklenir ve 1 bardakta su eklenip tuz katılır kısık ateşte suyu çekene kadar pişirilir dibinde var yok arası az bir suyu kalınca altı kapatılır ve afiyetle yenirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar bu arada bnm yediqim kereviz soquktu ve ben öyle beqendim sıcak nasıl olur bilmiyorum afiyet olsun...
waaoowwwwww fıstıqa bakanalar neler doquriyyyyyyy kızıl cnm kızıl yap bende kızılım
kızlarrrr saçımın rengini değiştirmek istiyorum kızıl falan yapıyım mı yakışır mı bana burda tenim biraz açık çıkmış ama ben koyu tenliyim biraz daha fikirlerinizi bekliyorum çıtırlarEki Görüntüle 156103
canım valla bu saç rengin çok hoşama önerim karamel rengine boyatabilirsin tenin koyuysa kızıl renk olmayabilir yinede tercih senin:97:
yaaa ben ağlıcam yaa tartıda sadece 500 gram gitmiş:84::84::84:
bu sene müthiş bir kızıl patlaması var 7 yıldır röfle kullnıyordum bu yaz kızıla döndüm ben kuaföre boyatıyorum alev kızılı diyorlar bnm saçlarım bu renk..tarif için mersi cnm
iltifatlar için teşekkür iderimmm kızıl hımm ama hangi kızılı marka renk alıyımmm
canım valla bu saç rengin çok hoşama önerim karamel rengine boyatabilirsin tenin koyuysa kızıl renk olmayabilir yinede tercih senin:97:
yaaa ben ağlıcam yaa tartıda sadece 500 gram gitmiş:84::84::84:
şuanda biraz bal köpüğü karamel gibi altın karamel düşünüyorum kızılıda merak ediyorum
ya gece gece ne tartıldın dur bi yarın sabahı görrr aaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?