bende bu ara çok karbonhidrat aldım bikaç gün ekmek ve türevlerinden mümkün olduğunca uzak durmak istiyorumkahvaltıyı geç yaptım bende yarım simitle yemesemiydim diye düşünüyorum
hemen değişiklik olmayabilir.bazı vucutlarda ödem oluyor ilk başta baya kilo kaybı oluyor.sende hemen bi değişiklik olmadıysa ödem sorunun olmadığı ve sağlıklı beslendiğin anlamına gelir.tartıda değişme olmasada vucudunda değişim muhakakkak olmuştur.diyette 1 ayı tamamlamadıktan sonra çok bişi belli olmaz bu yüzden moralini bozma ve aynı düzende devam etya kızlar ben pzartesi başladım menulerimi yazmaya fakat o günden beri bi gram bile verememişimsporumuda yapıyorum minimum 1lt suyuda içiyorum yeşilçayı da içiyorum menulerimde o kadar abartılı değil ama neden kilo veremedim ki
bende bu ara çok karbonhidrat aldım bikaç gün ekmek ve türevlerinden mümkün olduğunca uzak durmak istiyorum
hemen değişiklik olmayabilir.bazı vucutlarda ödem oluyor ilk başta baya kilo kaybı oluyor.sende hemen bi değişiklik olmadıysa ödem sorunun olmadığı ve sağlıklı beslendiğin anlamına gelir.tartıda değişme olmasada vucudunda değişim muhakakkak olmuştur.diyette 1 ayı tamamlamadıktan sonra çok bişi belli olmaz bu yüzden moralini bozma ve aynı düzende devam et
karbona hayır karbona hayırrrmagduruzda mağduruz mağduruzda magduruz
tebriklerslm kizlar kilo bil...
baslangic 82.5
gecen hafta:72.7
bu hafta:72.4
gid.gel.:300
tp gid: 10.1
tebriklerkızlar günaydın nasılsınız
senacım sen olmasan geri dönmezdim heralde vazgeçmiştim. ama sonradan düşünüp bırakmamaya karar verdim.veremesemde sizlerle birlikte olacağım.menümüde inşallah yazarım zaman buldukça.bildirimimide yapayım.
başlangıç 78
2 hafta önce 71.7
şimdi 70.4
giden1300
hedef 65
herşey için sağol senacım.bu takım çok şanslı senin gibi bir kaptanları olduğu için.tabi bende.
tebrikler
sağol canımda 2 haftada o kadar vermişim.yani kötünün iyisi diyelim.ama tümden vazgeçmiştim kaptan olmasaydıda izin vermedi ki bırakmama.
tebrikler
bir ara bende brakacaktım...
çok zor ya herkes verdim derken almak kiloları...
tebriklerbu hafta gram gram verdik ama verdik inceldik önemli olan bu
en zor kısmını atlatmışken bırakmakta nerden çıktı.sena izin vermez biz hiç vermeyiz.durabilir dinlenebilirsin ama kesinlikle bırakman büyük bi hata olursağol canımda 2 haftada o kadar vermişim.yani kötünün iyisi diyelim.ama tümden vazgeçmiştim kaptan olmasaydıda izin vermedi ki bırakmama.
bukadar kilo vermişken bırakmak olmaz.aynı şekilde dinlenebilirsin bi süre ama bukadar azmetmiş vermişken yarıyolda bırakığ tekrar başamı dönmek istiyosunbir ara bende brakacaktım...
çok zor ya herkes verdim derken almak kiloları...
inşallah dilediğin istediğin umut ettiğin şekilde olur herşeytesekurler canim bende seni tebrik ediyorumpazartesi benim icin buyuk gun haftaya amacim 71 olmak
he kıss yapamıyom walla :76: tatlışım bnmmbensiz olamıyosun dimi.kendimi sigara kola kahve gibi kötü alışkanlıklara benzetmeye başladım.tiryakilik modunda tüketesiniz geliyo beni dimi
valla yedim peynirli poğaça yapmışlarbide sütlü irmik tatlısı bide kek.ben kek hariç diğerlerini hüplettim bugün kendimi aç bırakmam lazım
bencedeeegünaydın günaydın fıstıklar... geçen hafta 71.9dum.. bu hafta 70.6 olmuşum.. yaneee 1.3 gitmiş.. oley oley mutuluyum.....hemen çizelgemi değiştiriyim.. en zevkli tarafı bu
çok tebrik ederim çok çokk güzel tatlım aynen devamkızlar günaydın ilk kilo bildirimim
Başlangıç 78.200
geçen hafta 78.200
bu hafta76.900
giden 1.300
toplam giden 1.300
hedef 60
ilk haftama göre azmı ne ?
Canım bu hafta bildirim yapmazsan haftaya listeye giremezsin 2 hafta beklemek zorunda kalırsıngünaydın kızlar
ben bu hafta kilo bildirimi yapmıcam
inş haftaya cuma yaparım...
dün sabah tartıldığımda 73.1 çıkmıştım
adetliyim zaten karnım çok şiş
bu sabah tartılmadım fazla çıkarsam moralim bozulur...
menüm
sabah 1 bardak süt içtim
karnım aç değil bişi yiyemiorum
evi toplucam şimdi bayağı işim var yarım saat sonra falan
form çayı içerim 1 kupa bardakla
arayı öğleni falanda yedikce yazarım... :80:
Canım özelden bildirim yapmamışsın ve giden toplamda giden ve hedef bildirmemişsin bnm bunalrı hesaplamaya vaktim olmuyor dediqim şekilde bildirimlerinizi yaparsanız işimi kaloylaştırmış olusunuz..sen yine iyi yerinde saymışsın ben 600gr almışım
bu işten hiç bişey anlamadım ben
eskiye göre daha çok dikkat ediyorum üstüne bi de spor yapıyorum ona rağmen kilo almışım
kendime bakınca daraldım gibi geliyo ama gramlar aynı şeyi söylemiyo
çok canım sıkıldı sabah sabah
neyse kilomu yazayım büyük bi üzüntüyle
başlangıç:79.6
geçen hafta :78.4
bu hafta:79
kilo veren arkadaşlara imrenerek onları tebrik ediyorum
canım sende özelden bildirim yapmamışsın ve lütfen dediğim listeye göre bildirim yapalım çok bişey deqil arkadaşlar 6 tane sayı bildireceksiniz..Kızlar tartıldım sabah 69.8 falan yani...
2 haftadır kilo bildiriminde bulunmuyordum o ara 71 e kadar çıkmıştım, bu hafta artık bundan eminim ki forumda sürekli olarak kalmak beni motive ediyor... 1 kilo kadar verdim. Ama bunu cetvele yansıtmadığım için 70 ten 69.8 e düşerek 200 gr vermiş sayıyorum kendimi bu hafta... Ama sizlerden ayrı kadığım zamanlarda bu kadar dikkat etmediğimi anlamış bulunuyorum... Öpüyorum hepinizi...
inşallah canımmm bende haziran sonuna kadar 60ları görebilirmiyim acabaBu sırada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum onu yazmayı unutmuşumBi de yaza kadar incecik olup işte böyle oynıycaz hepimiz
hayırlı olsun cnm haftaya ismini listede görmek istiyorsan bu hafta kilo bildiriminde bulunman gerekiyor..kilo çizelgem hayırlı olsun bana.
inşallah haftaya cuma sağa doğru ilerlemiş olurum.
simiti okadar özlemişimki kurstan dönerken simit aldım eve gelincede afiyetle yedim 2 aydır yememiştim iyi geldikahvaltıyı geç yaptım bende yarım simitle yemesemiydim diye düşünüyorum
Canım su oranın çok çok az eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır ve zaten günlük 1.750 gram su kaybımız oluyor en az 2.5 litre su içmemeiz lazım su içmezsen kilo veremezsin 1 litre çooook azya kızlar ben pzartesi başladım menulerimi yazmaya fakat o günden beri bi gram bile verememişimsporumuda yapıyorum minimum 1lt suyuda içiyorum yeşilçayı da içiyorum menulerimde o kadar abartılı değil ama neden kilo veremedim ki
kızlar günaydın nasılsınız
senacım sen olmasan geri dönmezdim heralde vazgeçmiştim. ama sonradan düşünüp bırakmamaya karar verdim.veremesemde sizlerle birlikte olacağım.menümüde inşallah yazarım zaman buldukça.bildirimimide yapayım.
başlangıç 78
2 hafta önce 71.7
şimdi 70.4
giden1300
hedef 65
herşey için sağol senacım.bu takım çok şanslı senin gibi bir kaptanları olduğu için.tabi bende.
allah canını almasın bu nasıl resim nere sırtın nere göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?