70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltıyı geç yaptım bende yarım simitle yemesemiydim diye düşünüyorum
bende bu ara çok karbonhidrat aldım bikaç gün ekmek ve türevlerinden mümkün olduğunca uzak durmak istiyorum

hemen değişiklik olmayabilir.bazı vucutlarda ödem oluyor ilk başta baya kilo kaybı oluyor.sende hemen bi değişiklik olmadıysa ödem sorunun olmadığı ve sağlıklı beslendiğin anlamına gelir.tartıda değişme olmasada vucudunda değişim muhakakkak olmuştur.diyette 1 ayı tamamlamadıktan sonra çok bişi belli olmaz bu yüzden moralini bozma ve aynı düzende devam et

karbona hayır karbona hayırrr magduruzda mağduruz mağduruzda magduruz

slm kizlar kilo bil...
baslangic 82.5
gecen hafta:72.7
bu hafta:72.4
gid.gel.:300
tp gid: 10.1

kızlar günaydın nasılsınız
senacım sen olmasan geri dönmezdim heralde vazgeçmiştim. ama sonradan düşünüp bırakmamaya karar verdim.veremesemde sizlerle birlikte olacağım.menümüde inşallah yazarım zaman buldukça.bildirimimide yapayım.
başlangıç 78
2 hafta önce 71.7
şimdi 70.4
giden1300
hedef 65
herşey için sağol senacım.bu takım çok şanslı senin gibi bir kaptanları olduğu için.tabi bende.

Son düzenleme:
tebrikler

sağol canımda 2 haftada o kadar vermişim.yani kötünün iyisi diyelim.ama tümden vazgeçmiştim kaptan olmasaydıda izin vermedi ki bırakmama.

bir ara bende brakacaktım...
çok zor ya herkes verdim derken almak kiloları...

kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorumveremeyenler uzulmesin haftaya insalah

sağol canımda 2 haftada o kadar vermişim.yani kötünün iyisi diyelim.ama tümden vazgeçmiştim kaptan olmasaydıda izin vermedi ki bırakmama.
en zor kısmını atlatmışken bırakmakta nerden çıktı.sena izin vermez biz hiç vermeyiz.durabilir dinlenebilirsin ama kesinlikle bırakman büyük bi hata olur

bir ara bende brakacaktım...
çok zor ya herkes verdim derken almak kiloları...

bukadar kilo vermişken bırakmak olmaz.aynı şekilde dinlenebilirsin bi süre ama bukadar azmetmiş vermişken yarıyolda bırakığ tekrar başamı dönmek istiyosun

tesekurler canim bende seni tebrik ediyorum pazartesi benim icin buyuk gun haftaya amacim 71 olmak
inşallah dilediğin istediğin umut ettiğin şekilde olur herşey

he kıss yapamıyom walla :76: tatlışım bnmm yedin demekk ben biliyorum senin yemeden duramıcanı

günaydın günaydın fıstıklar... geçen hafta 71.9dum.. bu hafta 70.6 olmuşum.. yaneee 1.3 gitmiş.. oley oley mutuluyum.....hemen çizelgemi değiştiriyim.. en zevkli tarafı bu
bencedeee

kızlar günaydın ilk kilo bildirimim
Başlangıç 78.200
geçen hafta 78.200
bu hafta76.900
giden 1.300
toplam giden 1.300
hedef 60

ilk haftama göre azmı ne ?
çok tebrik ederim çok çokk güzel tatlım aynen devam

Canım bu hafta bildirim yapmazsan haftaya listeye giremezsin 2 hafta beklemek zorunda kalırsın

Canım özelden bildirim yapmamışsın ve giden toplamda giden ve hedef bildirmemişsin bnm bunalrı hesaplamaya vaktim olmuyor dediqim şekilde bildirimlerinizi yaparsanız işimi kaloylaştırmış olusunuz..

canım sende özelden bildirim yapmamışsın ve lütfen dediğim listeye göre bildirim yapalım çok bişey deqil arkadaşlar 6 tane sayı bildireceksiniz..

Bu sırada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum onu yazmayı unutmuşumBi de yaza kadar incecik olup işte böyle oynıycaz hepimiz
inşallah canımmm bende haziran sonuna kadar 60ları görebilirmiyim acaba
kilo çizelgem hayırlı olsun bana.
inşallah haftaya cuma sağa doğru ilerlemiş olurum.
hayırlı olsun cnm haftaya ismini listede görmek istiyorsan bu hafta kilo bildiriminde bulunman gerekiyor..

kahvaltıyı geç yaptım bende yarım simitle yemesemiydim diye düşünüyorum
simiti okadar özlemişimki kurstan dönerken simit aldım eve gelincede afiyetle yedim 2 aydır yememiştim iyi geldi

Canım su oranın çok çok az eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır ve zaten günlük 1.750 gram su kaybımız oluyor en az 2.5 litre su içmemeiz lazım su içmezsen kilo veremezsin 1 litre çooook az

Ablam canım ablam her hafta düzenli bir kilo kaybın var küçük küçük gidecek kilolar hem sen daha yeni başladın çok başlardasın bu kadar kolay pes etmek yok millet artıda çıkıyor daha hırslanıp devam ediyor sen maşallah her hafta veriyosun ablacım biz bu kiloları 1-2 ayda almadıkki 1-2 ayda sıfırlıyalım ben u hafta 300 qr verdim çok mutluyum 300 500 derken bi bakmışız hedefe gelmişiz seni çok seviyorum ablacımve seni hiçbiryere bırakmam

merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım kilo vermek istediğimi. iki gündür maurers bitkisel zayıflama ilacına başladım vede yemeklerimi kıstım ekmeği şekeri tamamen çıkarttım hayatımdan ki ben çayı şekerli bile içemezken bu kararla şekersiz içmeye başladım. bakalım nasıl ilerleyecek ideal kilo 57 ama 0 bile olsam yeter diyorum yakın zamanda sporada başlıcam bakalım bebek isteğindeydim erteledim şimdi kilolar gidecek bebişler öyle gelecek..

peki aranızda maurers kullanan var mı???

öyle miiiii
tmm senacım bildirimimi yapim o zaman...

başlangıç : 79.8
şuanki qeçen hafta : 74.5
buqün : 73.2

bu arada kahvaltımı daha yeni yapıorum
sabah 1 bardak süt içmiştim..
evi toparladım vs..
şimdide 1 fincan form çayı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim salam yiorum...

resme baktımda hakikaten benim sırtım nere tersim düzüm aynı duruyomuş sırtım badimin buruşuk kısmı diğer tarafta ön bölgem bu arada feci acıktım herşeyi yiyesim var yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…