70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmmmm:80:kızlar sabah tartıldım 75.0 çıktım o yüzden güne daha azimli ve mutlu başladım cuma vakti keyifliyim
sabah 1 bardak limonlu su keten tohumuyla içtim mısır unlu kabaklı 1 dilim börek yedim başka bişe yemedim
ara 1 bardak yeşil çay içtim
öğlen 2 kase yoğurt çorbası içtim
şimdiki arada yeşilçay içicem yine
akşama muhtemel bi tek meyve yicem bol suya devam 4 te spor yapcam

Eki Görüntüle 156380
pempe donum kolumdn bi parça ve dağınık yatağımla göbeğim midem ve ben
pasaaaaaklıııı
hoşgeldin cnm aramıza sürekli katılacaksan bugün kilo bildirimini yapki haftaya listeye ekleyebilelim..
tickerfactory sitesinden çizelgeni yapabilirsin cnm..

tamam cnm not aldım geçen hafta bildirim yapmadıqın için bu hafta listede yoksun ama haftaya listedesin cnm..

kızlar yardımcı olunn acil zayıflamamlazım:2: sanırım önerilerinizede ihtiyacım var...:18::18:

hopp dur bakimm sen bu kiloları çok acilmi aldın çok acil vereceksin sakin ol relaxxx :87: neler yapman gerektiqini arkadaş yayınlasın oku olurmu cnm..

Yeşimm hani yeni gelenlerin yapması gerekenler bak unuttun cuma günleri kilo listesini yayınlama sadece diqerini yayınla cnm..

bildirim var diye yayınlamadım yeni gelenleri görünce aklıma geldi ama yarına yayınlarım dediydim.pasaklı olunca vakit bulamadım

ye katıldım ve ne yapmam gerektiği hakkında bi fikrim yokk.. :18: çabukta kilo veriyorum aslında ama çikolatadan vaz geçemiyorumm...napçam

ye katıldım ve ne yapmam gerektiği hakkında bi fikrim yokk.. :18: çabukta kilo veriyorum aslında ama çikolatadan vaz geçemiyorumm...napçam

hoşgeldin cnm bnde senin gibi yeniyim ama çabuk alıştım burda daha da hırslanıyor insan herkes destek veriyor birbirinebnde çabuk kilo veririm ve çikolataya bayılırım canın istediğinde içinden 60 a kadar geçmezse isteğin 1 bardak ılık süte çubuk tarçın koyup iç burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim dene cnm kesiyo hemen

hadi hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza
şok şok şok olmayan kot pantololuma popomu sığdırdım

161 boy 75 kilo yaş 19... en büyük zafım sitres yapınca yemek yemek..
aman çıtırım benim şöyle bi 10 kilocuk bi serüvene çıkmamış şart.bende çoluk çocuk yok ama sonuçta evli bi bayanım ama sen daha gençliğinin baharında gençliği güzelliğini doya sıya yaşaman gereken bi çağdasın napacaz stres olmayacağız mutlu neşeli en önemlisi en kötü anımızda bile pozitif düşünmeyi öğreneceğiz

buugün bayram ilan ediyorum altınlar saçılsın ikramlar başlasınnnnnnn

ay başlasın başlasın çok sıkmadı hem sağdan soldanda çok pörtleyen bişi olmadı çok mesudum çok şimdi ne bulsam yiyebiliirm haftaya kilo verirsem giyinirim tekrar size bu sefer pasaksız foto çeker gösteririm totomu

ayy bu önerine bayıldımm.. kilo verirken destek çok etkili oluyo gerçekten.. ben 79 dum 75 e düştüm ama sonra diyeti bıraktım tekrar başlamam lazım..

Kızlar benim menüm
Sabah
1kk peynir
1 yumurta
2 dilim tt ekmek

ara
1 fincan nescafe

Öğle
Domates çorbası

ara
1 fincan nescafe

akşam
makarna+salata

kızlar ben haftasonları giremeyebilirim malum çalışıyorum 2 çocuk biri 10 yaşında biri 6 aylık onlara zaman ayırmak zorundayım ev işleri yemek alışveriş derken bana hiç zaman kalmıyor ama sizden de kopmak istemiyorum moral oluyorsunuz bana bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…