70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

resme baktımda hakikaten benim sırtım nere tersim düzüm aynı duruyomuş sırtım badimin buruşuk kısmı diğer tarafta ön bölgem bu arada feci acıktım herşeyi yiyesim var yine

açlıktan resminde tersi düzü olmuşşş göbek fırlamamış bence güzelll koş yoğurt ye ben öle yapıyoru şimdiiiii

resme baktımda hakikaten benim sırtım nere tersim düzüm aynı duruyomuş sırtım badimin buruşuk kısmı diğer tarafta ön bölgem bu arada feci acıktım herşeyi yiyesim var yine

arkadaşım tickerına baktım maşallah 18 kilo vermişsin ne kadar sürede verdin acaba...

açlıktan resminde tersi düzü olmuşşş göbek fırlamamış bence güzelll koş yoğurt ye ben öle yapıyoru şimdiiiii
aç karnına çekildim tokken gayet fırlamış oluyo az buralarda oyalanayım sonra yemek yiyeyim.zira biraz önce yaptığım yemeğin pişip pişmediğini 3 kere test ettim 1 kk kadar kaşar yedim yetsin artık onlar bana daha kahvaltı yapalı ne olduki midem küçüleceğin egiderek genişliyomu ne

arkadaşım tickerına baktım maşallah 18 kilo vermişsin ne kadar sürede verdin acaba...
15 kilo verdim.bunun 3 kilo kadarı ödemdi.yani aslında 12 kiloyu 3 ayda vermiş oldum

aranıza katılalı tam bir ay oldu sayenizde ve irademle 5 kilo verdim ilk zamanlar su ödem kaybıda olsa bu kadar kilo vermemde çok güzel hep destek tam destekkk

15 kilo verdim.bunun 3 kilo kadarı ödemdi.yani aslında 12 kiloyu 3 ayda vermiş oldum

süpper valla ya bende 165 boyum 77 kiloyum ideal kilom 57 ama 60 bile olsam yeter...bakalım maurers kullanmaya başladım. ama iştahım kesildi metabolizmam hızlandı daha çok idrara çıkıyorum su içemeyen biriyim aslında daha ii su içmeye başladım. bakalım yemeklerimi de kıstım olacak bu sefer..

aranıza katılalı tam bir ay oldu sayenizde ve irademle 5 kilo verdim ilk zamanlar su ödem kaybıda olsa bu kadar kilo vermemde çok güzel hep destek tam destekkk
bende 2 aya yakın oldu sanırım.buraya katıldıktan sonra 9 kilo verdim bende

Son düzenleme:

zaten o pişmiş pişmemiş faslı yarım kase yemek oluyo bende onu farkettim kestim artıkk sürekli tadına bakmayıı

bebek düşünüyosun madem nekadar az kiloyla hamile kalırsan hem senin hem bebeğin için en iiyisi olacaktır.kilo almanın nedenlerini bilip onlardan uzak kaldıktan sonra muhakkak eski formunu yakalarsın

zaten o pişmiş pişmemiş faslı yarım kase yemek oluyo bende onu farkettim kestim artıkk sürekli tadına bakmayıı
eşim nohut yemiyo bugün nohut yapçam yicen dedim bu yüzden sürekli baktım piştimi pişmedimi diye.yoksa normalde görünümünden az çok anlıyorum yemeğin piştiğini tadına tuzuna bakmam. bu hafta bilmem neden böyle iştahlıyım.eskiden kendimi frenlerdim diye hatırlıyorum yoksa hepmi böyleydim 3 buçuğa kadar dayanıp sonra bişiler hazırlıcam kendime yoksa yine abuk bişiler yicem

bebek düşünüyosun madem nekadar az kiloyla hamile kalırsan hem senin hem bebeğin için en iiyisi olacaktır.kilo almanın nedenlerini bilip onlardan uzak kaldıktan sonra muhakkak eski formunu yakalarsın

greencim ben aslında dönem dönem verip alıyorum ama nişanımda sporla birlikte 1 ayda 8 kilo verdim ve 65 kiloya düştüm sonrasında bıraktım bi kilo almaya başladım bu hale geldim. evlendim daha bi vücudumun şekli değişti. bebek düşünüyordum ama kilom iice canımı sıkınca ki buna geçen gün aldığım pantolonda etki oldu 34 beden kot alınca canım sıkıldı bende dedim kile gidecek bebiş gelecek..

su içmeyi azalttım bende hemen bi suya başlamam lazımmmmm

merhaba kızlaarr,ben dondum tatılden.off annemden ayrılmak cooook zor geldı.hıç gıtmeseymısım daha ıyıymıs(cok sukur bool kacamaklar yaptımsada kılo almadan geldım,azıcıkda olsa verdım:) senacım ozele msj atın dıyorsun ama ben atamıyorum msj sayım yetersız varmı baska bır yolu acep?
kilo bildirimi
başlangıç 96
geçen hafta 75 400
bu hafta 75 300
giden 100gr
toplam gıden 20 700
hedef 65

bende öyleyim.çok çabuk verip çokta güzel geri alıyorum.bu yüzden hatalarımı yapmamaya çalışıyorum artık.az yiyip canım ne istiyosa onu yiyorum.yoksa ömrümüz diyetle geçip gidecek.bunu yaşam şekli haline getirmedikçe hayatımız boyunca bi aç bi tok gezip durcaz.sende hatalarını bul ve onlardan olabildiğince uzak dur

su içmeyi azalttım bende hemen bi suya başlamam lazımmmmm
bende çay içmekten su içmeye fırsat bulamıyorum

hoşgeldin msj sorunu yaşamadım ben yaşayan ve çözen arkadaşlar yardımcı olurlar sana

slm arkadaşlar 80-89 topiğinden 70-79 a müsadenizle terfi etmek istiyorum birdaha 80 leri görmemem umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…