70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım süper vermişsin ama kaç ayda verdin o kadar kiloyu.ben şu kadarcık kiloyu verene kadar ölüyorum seninki müthiş bir azim bence.hayranım sizin gibi verenlere tek kelimeyle süpersiniz.

canım 7 ay önce başladım ben...7 ayda verdim...
kardeşimin düğünü var nisanda...
inşallah 62 olurum o güne kadar...

canımm benim bi ara canıma tak dedi...
bir ileri iki geri gittim ben 3 haftadır...
regl oldum da şükür dedim....
doğumdan sonra ikinci reglim...
1 kg kaybettim....
3. yü 4 gözle bekliyorum valla

Eki Görüntüle 156380
pempe donum kolumdn bi parça ve dağınık yatağımla göbeğim midem ve ben

kız sen ne tatlısın ....
ne göbek var ne toto var ortada yawwww
canım yaşın kaçtı....
sanki 25 den fazla değilsin...

canım o nasıl bir ilaç?
ilaçla zayıflamak konusunda ben tereddütlüyüm..
eşimde kabul etmiyor benim..
hepsi para tuzağı gibi geliyor...

hadi hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza
şok şok şok olmayan kot pantololuma popomu sığdırdım

kız olmayan pantalona o toto nasıl sığdı?

geçen giydim çok önünü kapatmak için uğraşmadımdı bu sefer nekadar zorlanırım diye şeettim bide baktım oldu
28 yaşındayım yap profilden hiç bişi yok gibi duruyor ama öncen baktınmı çoğrafyam oldukça geniştir.bugün ölçülerimi yazdım totoşum tam 1 metre 2 cm

hadi kızlar ben kaçtım oğlumu annem götürcem işe başlamadan dipli köşeli bi temizlik yapıyım hafta sonuda alışveriş derken arada uğrar bakarım size çıtırlarrrrr

canım biz aynı şehirdeyiz...
yazın kesin görüşelimmmmm

totoşuna 10 puan verdim canım...

slm arkadaşlar 80-89 topiğinden 70-79 a müsadenizle terfi etmek istiyorum birdaha 80 leri görmemem umuduyla
Aman aman kimler gelmişş bnm canım tatlım gelmişş hoşgelmişş sefalar getirmişş tatlış bak senle bi anlaşma yapalım 6lı rakamlara düşünce burayı bırakmak yok kırarım kafanı yoksaa
bildirim var diye yayınlamadım yeni gelenleri görünce aklıma geldi ama yarına yayınlarım dediydim.pasaklı olunca vakit bulamadım
amanda alınırmışta yerim seni yerimmm

11 maddeden oluşan iş bu bildiriyi okudum ve tüm kalbimle imzaladım
canım çok teşekkürler öbür topiqtede çok destek oldun bana teşekkürler

hadi hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza
şok şok şok olmayan kot pantololuma popomu sığdırdım
göbişte kapandımı bari fermuar yarıda kalmasınn

yani illa gösterecen totonu

evet çıkmam lazım aminn inş dediğin gibi olur..desteğe ihtiyacım var...moral iyiya fazla özgüvenim olduğundan kilo bukadar durdu üstümde...ya site içindeyken yapmam gerekenleri yazarmısın.

aa dimi eskişehirdeyim gibi bişi demiştin.görüşelim totomu gösterim ben sana

totonu ısırmayan ne olsun kız....

inşallah bende o vakte kadar zayıflarım da...

totolar yarışıyor yaparız

göstercem

cnm ben lida içmiştim ve çok yararını görmüştüm taki acillik olana kadar nabzımı taniyonumu etkiledi zaten onuda bırakmamla çok aldım kilo ama bu seferkini ablam satıyo ki netten baktım yararını gören çok burada da var mı diye merak ettim.. ben lida da 15 günde 6 kilo vermiştim

totonu ısırmayan ne olsun kız....

inşallah bende o vakte kadar zayıflarım da...

totolar yarışıyor yaparız
ne kalmış şurda zayıflamışsın.bende bi umut poğaça börek kısır yapçak çağıracak beni diye umut ediyodum

evet çıkmam lazım aminn inş dediğin gibi olur..desteğe ihtiyacım var...moral iyiya fazla özgüvenim olduğundan kilo bukadar durdu üstümde...ya site içindeyken yapmam gerekenleri yazarmısın.
biraz önce genel hatlarıyla paylaştım yapılması gerekenleri okudunmu.bunun dışında gerisi sana ve günlük hayatındaki alışkanlıkların kalmış

evet şimdi gördüm.. yarından itibaren başlıcam..kilolara teslim olmucamm:92:):

canım lida ne?
o da mi zayıflama ilacı...
içme canım öyle şeyler boşver..
boğazını kes herşey düzeliyor valla..

canım yeni evime geçeceğim o zman buyur gel...
seve seve yaparım sana yağsız tuzsuz çorba...
yeşil elma....

olmaz ben peynirli börek yada poğaça isterim yanına kısır yada mercimek köftesi aşağısı kurtarmaz yüz görümlüğüm onlar benim
oo hayırlı olsun çok uzağıma gitmiyon inşallah merkez dışında hiçbiyeri bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…