şenlik başlamışşşşş
canım süper vermişsin ama kaç ayda verdin o kadar kiloyu.ben şu kadarcık kiloyu verene kadar ölüyorum seninki müthiş bir azim bence.hayranım sizin gibi verenlere tek kelimeyle süpersiniz.
en zor kısmını atlatmışken bırakmakta nerden çıktı.sena izin vermez biz hiç vermeyiz.durabilir dinlenebilirsin ama kesinlikle bırakman büyük bi hata olur
bukadar kilo vermişken bırakmak olmaz.aynı şekilde dinlenebilirsin bi süre ama bukadar azmetmiş vermişken yarıyolda bırakığ tekrar başamı dönmek istiyosun
inşallah dilediğin istediğin umut ettiğin şekilde olur herşey
merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım kilo vermek istediğimi. iki gündür maurers bitkisel zayıflama ilacına başladım vede yemeklerimi kıstım ekmeği şekeri tamamen çıkarttım hayatımdan ki ben çayı şekerli bile içemezken bu kararla şekersiz içmeye başladım. bakalım nasıl ilerleyecek ideal kilo 57 ama 0 bile olsam yeter diyorum yakın zamanda sporada başlıcam bakalım bebek isteğindeydim erteledim şimdi kilolar gidecek bebişler öyle gelecek..
peki aranızda maurers kullanan var mı???
hadi hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza
şok şok şokolmayan kot pantololuma popomu sığdırdım
yardımcı olabildiğime sevindim canım aynı yaştayız ama bnm boyum 1.72 kilo 76 idi 75 oldudarısı başına inş asumancım
geçen giydim çok önünü kapatmak için uğraşmadımdı bu sefer nekadar zorlanırım diye şeettim bide baktım olducanımm benim bi ara canıma tak dedi...
kız sen ne tatlısın ....
ne göbek var ne toto var ortada yawwww
canım yaşın kaçtı....
sanki 25 den fazla değilsin...
kız olmayan pantalona o toto nasıl sığdı?
geçen giydim çok önünü kapatmak için uğraşmadımdı bu sefer nekadar zorlanırım diye şeettim bide baktım oldu
28 yaşındayım yap profilden hiç bişi yok gibi duruyor ama öncen baktınmı çoğrafyam oldukça geniştir.bugün ölçülerimi yazdım totoşum tam 1 metre 2 cm
aa dimi eskişehirdeyim gibi bişi demiştin.görüşelim totomu gösterim ben sanacanım biz aynı şehirdeyiz...
yazın kesin görüşelimmmmm
totoşuna 10 puan verdim canım...
Aman aman kimler gelmişş bnm canım tatlım gelmişş hoşgelmişş sefalar getirmişş tatlış bak senle bi anlaşma yapalım 6lı rakamlara düşünce burayı bırakmak yok kırarım kafanı yoksaaslm arkadaşlar 80-89 topiğinden 70-79 a müsadenizle terfi etmek istiyorum birdaha 80 leri görmemem umuduyla
amanda alınırmıştabildirim var diye yayınlamadım yeni gelenleri görünce aklıma geldi ama yarına yayınlarım dediydim.pasaklı olunca vakit bulamadım
canım çok teşekkürler öbür topiqtede çok destek oldun bana teşekkürler
11 maddeden oluşan iş bu bildiriyi okudum ve tüm kalbimle imzaladım
göbişte kapandımı bari fermuar yarıda kalmasınnhadi hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza
şok şok şokolmayan kot pantololuma popomu sığdırdım
ay başlasın başlasın çok sıkmadı hem sağdan soldanda çok pörtleyen bişi olmadıçok mesudum çok şimdi ne bulsam yiyebiliirm haftaya kilo verirsem giyinirim tekrar size bu sefer pasaksız foto çeker gösteririm totomu
aman çıtırım benimşöyle bi 10 kilocuk bi serüvene çıkmamış şart.bende çoluk çocuk yok ama sonuçta evli bi bayanım ama sen daha gençliğinin baharında gençliği güzelliğini doya sıya yaşaman gereken bi çağdasın napacaz stres olmayacağız mutlu neşeli en önemlisi en kötü anımızda bile pozitif düşünmeyi öğreneceğiz
aa dimi eskişehirdeyim gibi bişi demiştin.görüşelim totomu gösterim ben sana
göstercemAman aman kimler gelmişş bnm canım tatlım gelmişş hoşgelmişş sefalar getirmişş tatlış bak senle bi anlaşma yapalım 6lı rakamlara düşünce burayı bırakmak yok kırarım kafanı yoksaa
amanda alınırmıştayerim seni yerimmm
canım çok teşekkürler öbür topiqtede çok destek oldun bana teşekkürler
göbişte kapandımı bari fermuar yarıda kalmasınn
yani illa gösterecen totonu
canım 7 ay önce başladım ben...7 ayda verdim...
kardeşimin düğünü var nisanda...
inşallah 62 olurum o güne kadar...
canımm benim bi ara canıma tak dedi...
bir ileri iki geri gittim ben 3 haftadır...
regl oldum da şükür dedim....
doğumdan sonra ikinci reglim...
1 kg kaybettim....
3. yü 4 gözle bekliyorum valla
kız sen ne tatlısın ....
ne göbek var ne toto var ortada yawwww
canım yaşın kaçtı....
sanki 25 den fazla değilsin...
canım o nasıl bir ilaç?
ilaçla zayıflamak konusunda ben tereddütlüyüm..
eşimde kabul etmiyor benim..
hepsi para tuzağı gibi geliyor...
kız olmayan pantalona o toto nasıl sığdı?
ne kalmış şurda zayıflamışsın.bende bi umut poğaça börek kısır yapçak çağıracak beni diye umut ediyodumtotonu ısırmayan ne olsun kız....
inşallah bende o vakte kadar zayıflarım da...
totolar yarışıyor yaparız
biraz önce genel hatlarıyla paylaştım yapılması gerekenleri okudunmu.bunun dışında gerisi sana ve günlük hayatındaki alışkanlıkların kalmışevet çıkmam lazım aminn inş dediğin gibi olur..desteğe ihtiyacım var...moral iyiya fazla özgüvenim olduğundan kilo bukadar durdu üstümde... ya site içindeyken yapmam gerekenleri yazarmısın.
ne kalmış şurda zayıflamışsın.bende bi umut poğaça börek kısır yapçak çağıracak beni diye umut ediyodum
biraz önce genel hatlarıyla paylaştım yapılması gerekenleri okudunmu.bunun dışında gerisi sana ve günlük hayatındaki alışkanlıkların kalmış
diyet gruplarındaki sabit başlıklarda ayrıntılı anlatılıyor baktınmı.yaa kızlar yapamadım bi türlü şu tickerı bi yardım eli uzatın yaaa...
cnm ben lida içmiştim ve çok yararını görmüştüm taki acillik olana kadar nabzımı taniyonumu etkiledi zaten onuda bırakmamla çok aldım kilo ama bu seferkini ablam satıyo ki netten baktım yararını gören çok burada da var mı diye merak ettim.. ben lida da 15 günde 6 kilo vermiştim
ne kalmış şurda zayıflamışsın.bende bi umut poğaça börek kısır yapçak çağıracak beni diye umut ediyodum
biraz önce genel hatlarıyla paylaştım yapılması gerekenleri okudunmu.bunun dışında gerisi sana ve günlük hayatındaki alışkanlıkların kalmış
olmaz ben peynirli börek yada poğaça isterim yanına kısır yada mercimek köftesicanım lida ne?
o da mi zayıflama ilacı...
içme canım öyle şeyler boşver..
boğazını kes herşey düzeliyor valla..
canım yeni evime geçeceğim o zman buyur gel...
seve seve yaparım sana yağsız tuzsuz çorba...
yeşil elma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?