70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aranıza kaıtlmıştım ama maalesef bir merhaba diyen olmadı (
neyse geçen cumartesi kilom 75.6 ydı bu sabah 73.6 :))

Kilo bildirimini nereye yapacağım?çok sayfa var tek tek takip edemedim((

napıonuz kuzularr
az önce 20 dk tempolu yürüdüm...
100 yan çalıştım
30 mekik çektim
tam duşa qircektim ki sular kesilmiş
ter üstümde soğudu of yaa
qerçi üstümü değiştirdim ama yinede duş alsam ii olcaktı
inş biran önce qelirler

nasıl demedikmi ozaman msj arada kaynamıştır çok üzgünüm.aramıza hoş geldin.çok sık göremeyince zamanla unutuyor yada gözden kaçırabiliyoruz bazı arkadaşlarımızı sık sık gel bizde sık sık ilgilenip kaynaşalım sneinle

burdan eski yeni haftalık kilonu iletiyosun .ve bunu birde kaptan sena arkadaşımıza özel msj atarak yineliyosun.oda haftalık bi çizelge ile hepimizin kilolarını kayıplarını liste halinde teşhir ediyor

hoşgeldin cnm kusura bakma gözden kaçmıştır elimizden geldiqi kadar herkesle ilgilenmeye çalışıyoruz not aldım cnm hergün menülerini düzenli olarak paylaşırsan haftaya listeye girersin başarılar cnm..

bugünlük buraya yaz not alıyım haftaya listeye alıcam haftaya cuma bildirimini özelime yaparsın..

Yeni gelen arkadaşlar lütfen kilo çizelgemizi yapalım..

Son düzenleme:
ok maşallah bidaha spor yap sonra toptan duş alırsın

Suların kesilmesi kötü olmuş cnm yürüyüş dışındaki çalışmalarını evdemi yapıyosun..

Son düzenleme:

şu an 78kg yum maalesef.yardımlarınızla 58 i görmek istiyorum.

şu an 78kg yum maalesef.yardımlarınızla 58 i görmek istiyorum.

Canım green4 arkadaşımız 2-3 sayfa önce yeni gelen arkadaşların yapması gerekenlerin bulunduqu bir liste yayınladı ve o liste her sabah yayınlanıyor onu okursan ne şekilde ve ne yiyerek kilo vermen gerektiqini öqrenirsin

başlangıç için çok güzel bu 500 gr birike birike kocaman bi yağ kütlesini vucudundan arındırmış olcak moralini bozma sakın
ama o kadar spor yaptım az yedim ekmek yemedim
ama olsun ben bırakmıcam ne olursa olsun hedef 64 kilo

ama o kadar spor yaptım az yedim ekmek yemedim
ama olsun ben bırakmıcam ne olursa olsun hedef 64 kilo
bugün başka bi arkadaşta bundan şikayetçiydi.bazen ilk haftadan bişiler görünmeyebilir tartıda .esas sonuç için ditey ve sporu 1 ay yapmış olman laızm.tartıda bişi değişmesede bedenen değişiyorsundur.sadece tartıya inanma

itiraf ediyorum şuan bi bayram çikolatası 2 tanede gofret yedim ipimi kim çekiştiriyosa bıraksın :84::84::84:

oh be rahatladım teşekkür ederim

oh be rahatladım teşekkür ederim
rahatla canım moralini bozma.moralin bozulursa yeme isteğin artar.sonuç almak için acele etme.öncelikle 1 ayı bi tamamla ondan sonra yanlış bişimi var yok anlarsın.tartı herzaman ulaştığın sonucu gözler önüne sermeyebiliyor rakamlara çok takılma sadece sağlıklı yaşamaya kendini odakla gerisi muhakkak gelir

çook teşekkür ederim
aslında benim üstümde bişey yok da bacaklarım çok kalın onları eritmeye uğraşıyorum
yardımlarınız olmasaydı ben 500 gr mı da veremezdim gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…