yaklaşık bir ay öncesinde aranızdaydım ama sonra maalesef buraya devam edemedim her neyse ben 13 yaşında 1.69 -1.70 boylarında 78 kiloydum ramazan bayramının ilk günü , baryamın ilk günü hayatımdan ekmegi çıkardım gram ekmek almadım agzıma tatlı falanda pek yemedim yaklaşık 3 ayda 72'ye düştüm sonra sömestırda evde oturmaktan gene 75.6'ya çıktımama bu 3 kilomu son 1 ayda aldıgım için çabuk veririm diye düşünüyorum pazartesinden itibarren günde en az 3 litre su içtim ve yediklerime dikkat ettim ama tartılmamıştım bugün 75.6 çıktım 2 ay sonra kuzenimin dügünü var o zamana kazar 65 olmam lazım en azından 70 lerden düşmem lazım her gün buraya yedikleirmi yazacagım ve kaç kalori olduklarını
bugünkü;
2011-03-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kurabiye 25 GRAM 109.25
[2] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
[3] İncir (kuru) 10 gr 5.9
[4] Fındık 5 GRAM 32.5
[5] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[6] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[7] Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8.28
[8] Tere 10 GRAM 1.1
[9] Maydanoz 10 gr 4
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Beyaz Peynir 8 GRAM 20
Toplam : 704.03 kal.
ayrıca pazartesinden itibaren haftada 3 gün 3 saat spor salonuna yazılıyorum içinde yüzme fitness pilates var düzenli olarak yapacagım inşallah desteklerinizlie
he kıss yapamıyom walla :76: tatlışım bnmmyedin demekk ben biliyorum senin yemeden duramıcanı
bencedeee
çok tebrik ederim çok çokk güzel tatlım aynen devam
Canım bu hafta bildirim yapmazsan haftaya listeye giremezsin 2 hafta beklemek zorunda kalırsın
Canım özelden bildirim yapmamışsın ve giden toplamda giden ve hedef bildirmemişsin bnm bunalrı hesaplamaya vaktim olmuyor dediqim şekilde bildirimlerinizi yaparsanız işimi kaloylaştırmış olusunuz..
canım sende özelden bildirim yapmamışsın ve lütfen dediğim listeye göre bildirim yapalım çok bişey deqil arkadaşlar 6 tane sayı bildireceksiniz..
inşallah canımmm bende haziran sonuna kadar 60ları görebilirmiyim acaba
hayırlı olsun cnm haftaya ismini listede görmek istiyorsan bu hafta kilo bildiriminde bulunman gerekiyor..
simiti okadar özlemişimki kurstan dönerken simit aldım eve gelincede afiyetle yedim 2 aydır yememiştim iyi geldi
Canım su oranın çok çok az eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır ve zaten günlük 1.750 gram su kaybımız oluyor en az 2.5 litre su içmemeiz lazım su içmezsen kilo veremezsin 1 litre çooook az
Ablam canım ablam her hafta düzenli bir kilo kaybın var küçük küçük gidecek kilolar hem sen daha yeni başladın çok başlardasın bu kadar kolay pes etmek yok millet artıda çıkıyor daha hırslanıp devam ediyor sen maşallah her hafta veriyosun ablacım biz bu kiloları 1-2 ayda almadıkki 1-2 ayda sıfırlıyalım ben u hafta 300 qr verdim çok mutluyum 300 500 derken bi bakmışız hedefe gelmişiz seni çok seviyorum ablacımve seni hiçbiryere bırakmam
nasıl demedikmi ozaman msj arada kaynamıştır çok üzgünüm.aramıza hoş geldin.çok sık göremeyince zamanla unutuyor yada gözden kaçırabiliyoruz bazı arkadaşlarımızı sık sık gel bizde sık sık ilgilenip kaynaşalım sneinlebende aranıza kaıtlmıştım ama maalesef bir merhaba diyen olmadı(
neyse geçen cumartesi kilom 75.6 ydı bu sabah 73.6 :))
burdan eski yeni haftalık kilonu iletiyosun .ve bunu birde kaptan sena arkadaşımıza özel msj atarak yineliyosun.oda haftalık bi çizelge ile hepimizin kilolarını kayıplarını liste halinde teşhir ediyorKilo bildirimini nereye yapacağım?çok sayfa var tek tek takip edemedim((
hoşgeldin cnm kusura bakma gözden kaçmıştır elimizden geldiqi kadar herkesle ilgilenmeye çalışıyoruz not aldım cnm hergün menülerini düzenli olarak paylaşırsan haftaya listeye girersin başarılar cnm..bende aranıza kaıtlmıştım ama maalesef bir merhaba diyen olmadı(
neyse geçen cumartesi kilom 75.6 ydı bu sabah 73.6 :))
Kilo bildirimini nereye yapacağım?çok sayfa var tek tek takip edemedim((
ok maşallahnapıonuz kuzularr
az önce 20 dk tempolu yürüdüm...
100 yan çalıştım
30 mekik çektim
tam duşa qircektim ki sular kesilmiş
ter üstümde soğudu of yaa
qerçi üstümü değiştirdim ama yinede duş alsam ii olcaktı
inş biran önce qelirler
napıonuz kuzularr
az önce 20 dk tempolu yürüdüm...
100 yan çalıştım
30 mekik çektim
tam duşa qircektim ki sular kesilmiş
ter üstümde soğudu of yaa
qerçi üstümü değiştirdim ama yinede duş alsam ii olcaktı
inş biran önce qelirler
Suların kesilmesi kötü olmuş cnm yürüyüş dışındaki çalışmalrını evdemi yapıyosun..
hoşgeldin cnm kusura bakma gözden kaçmıştır elimizden geldiqi kadar herkesle ilgilenmeye çalışıyoruz not aldım cnm hergün menülerini düzenli olarak paylaşırsan haftaya listeye girersin başarılar cnm..
bugünlük buraya yaz not alıyım haftaya listeye alıcam haftaya cuma bildirimini özelime yaparsın..
Yeni gelen arkadaşlar lütfen kilo çizelgemizi yapalım..
başlangıç için çok güzel bu 500 gr birike birike kocaman bi yağ kütlesini vucudundan arındırmış olcakpüff ya vere vere 500 gr vermişim
başlangıç kilom 73
şimdiki kilom 72.5
şu an 78kg yum maalesef.yardımlarınızla 58 i görmek istiyorum.
ama o kadar spor yaptım az yedim ekmek yemedimbaşlangıç için çok güzel bu 500 gr birike birike kocaman bi yağ kütlesini vucudundan arındırmış olcak moralini bozma sakın
bugün başka bi arkadaşta bundan şikayetçiydi.bazen ilk haftadan bişiler görünmeyebilir tartıda .esas sonuç için ditey ve sporu 1 ay yapmış olman laızm.tartıda bişi değişmesede bedenen değişiyorsundur.sadece tartıya inanmaama o kadar spor yaptım az yedim ekmek yemedim
ama olsun ben bırakmıcam ne olursa olsun hedef 64 kilo
oh be rahatladımbugün başka bi arkadaşta bundan şikayetçiydi.bazen ilk haftadan bişiler görünmeyebilir tartıda .esas sonuç için ditey ve sporu 1 ay yapmış olman laızm.tartıda bişi değişmesede bedenen değişiyorsundur.sadece tartıya inanma
rahatla canım moralini bozma.moralin bozulursa yeme isteğin artar.sonuç almak için acele etme.öncelikle 1 ayı bi tamamla ondan sonra yanlış bişimi var yok anlarsın.tartı herzaman ulaştığın sonucu gözler önüne sermeyebiliyor rakamlara çok takılma sadece sağlıklı yaşamaya kendini odakla gerisi muhakkak geliroh be rahatladımteşekkür ederim
çook teşekkür ederimrahatla canım moralini bozma.moralin bozulursa yeme isteğin artar.sonuç almak için acele etme.öncelikle 1 ayı bi tamamla ondan sonra yanlış bişimi var yok anlarsın.tartı herzaman ulaştığın sonucu gözler önüne sermeyebiliyor rakamlara çok takılma sadece sağlıklı yaşamaya kendini odakla gerisi muhakkak gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?