neresi olmuyor söyleyin yardım edelim
canım lida ne?
o da mi zayıflama ilacı...
içme canım öyle şeyler boşver..
boğazını kes herşey düzeliyor valla..
canım yeni evime geçeceğim o zman buyur gel...
seve seve yaparım sana yağsız tuzsuz çorba...
yeşil elma....
normal insan gibi bi çizme giymem için en 10 kilo vermem lazım benim.alt beden çoğrafyam kimselerle kıyaslanamayacak kadar geniş topraklara sahipçook teşekkür ederim
aslında benim üstümde bişey yok da bacaklarım çok kalın onları eritmeye uğraşıyorum
yardımlarınız olmasaydı ben 500 gr mı da veremezdim gerçi
normal insan gibi bi çizme giymem için en 10 kilo vermem lazım benim.alt beden çoğrafyam kimselerle kıyaslanamayacak kadar geniş topraklara sahip inceliyorlar yavaş yavaş ama baya uğraştırıyor meretler
itiraf ediyorum şuan bi bayram çikolatası 2 tanede gofret yedimipimi kim çekiştiriyosa bıraksın :84::84::84:
ya bu kiloları yazdığımız yeri anlamıyorum ben lillypie den yapıyordum ama son anda istenen şeyleri anlamıyorum benden üç ayrı değer istiyo..
bnm en büyük sorunum o boğazı kesememek bende sinirlenince yemek yiyenlerdenim ama bu ilaçlar birazzda psikolojik olarak beni yemeklerden uzaklaştırıyo.. bu arada evet lida da zayıflama ilacı ama ben rahatsızlandıktan sonra öğrendim ki dünyada yasaklanmış ölümlere sebep olmuş..
Allah korumuş kız seniiiiiiiiiii
dikkat et...
tatlım boyun kaç ki?62 kılo sana fazla gelıyonormal insan gibi bi çizme giymem için en 10 kilo vermem lazım benim.alt beden çoğrafyam kimselerle kıyaslanamayacak kadar geniş topraklara sahipinceliyorlar yavaş yavaş ama baya uğraştırıyor meretler
xanım evlenmeden önce mi 58 din.şu an 78kg yum maalesef.yardımlarınızla 58 i görmek istiyorum.
fıstık naptın ya hiç görüşemiyozdeneme deneme
tickerim olmus mu die bakıom
tatlım boyun kaç ki?62 kılo sana fazla gelıyo
xanım evlenmeden önce mi 58 din.
fıstık naptın ya hiç görüşemiyoz
canım diyet işlerinden fazla anlamam amabu günkü menüm...
sabah
1 bardak süt
ara su...
öğle
1 haşlanmış yumurta
1 fincan form çayı
ara bol su ve
20 dk tempolu yürüyüş
100 yan
30 mekik
akşam
1 dilim bol kaşarlı
çavdar ekmeğiyle hazırlanmış tost
1 fincan form çayı
ileri saatlerde kesin acıkırım...
form çayı içerim 1 fincan daha
dayanamayacak kadar acıkırsamda
1 armut veya 1 dilim kaşar yerim...
menüm bomboş farkındayım
ama inanın ki acıkmıyorum
aslnda acıkıyorum ama
aç değilim diyerek beynimi başka şeylerle meşqul ediorum
ah ah aynı dertten muzdaribimm yaw çizme giyemiyorummmnormal insan gibi bi çizme giymem için en 10 kilo vermem lazım benim.alt beden çoğrafyam kimselerle kıyaslanamayacak kadar geniş topraklara sahipinceliyorlar yavaş yavaş ama baya uğraştırıyor meretler
Aman aman kimler gelmişş bnm canım tatlım gelmişş hoşgelmişş sefalar getirmişş tatlış bak senle bi anlaşma yapalım 6lı rakamlara düşünce burayı bırakmak yok kırarım kafanı yoksaa
ah canım hoş buldum
sonunda buradayımm 80 topiğindeki arkadaşların sayesinde oraya uğramadan duramam ki
burayı da tabiki bırakmam 68 olıym hele koruma moduna da sizinle devam inş
canım diyet işlerinden fazla anlamam ama
bak mesela ben sebze sevmem ama sırf sağlıklı dıye ve dıyet amaçlı canım istemesede yıyorum vucudumu bellı kalorıyle kılo verdırmeye alısıyorum.vucudunun ıhtıyacından çok az kalorılı beslenırsen vucudun direnç gösterecek ve metabolızman yavaslıycak o yıyerek zayıflamaya çalıiş aç kalarak değil .tadına aşık olmadıgın seyler ye o zaman dengelı beslenıyorsun mesela ben makarna manyagıyım 2 kasık-4 kasık yııyp bırakamam onun yerıne pırasa,ıspanak,kabak vs pişiriyorum tadın abyılmadıgım ıcın doymak için yiyorum zevk için değil.
sen ne seviyosan onu yapacam tabikideya canım git yaaaaaaaa
helal ossun totoşuna
62 ye inmeyi mi kutluyon seni seniii
bu arada ben zayıflamadan yapmam o yemekleriii
sen ne yüz görümlüğü yapcan kız banaaa
boyum 163 ama iri kemikli ve dolgun hatlı bi hatun olunca çokta 62 gibi durmuyorum.tatlım boyun kaç ki?62 kılo sana fazla gelıyo
tatlım aç kalarak diyet yapılmıyo onmu anladım bide ceza verceksen sporu arttır pilates yap,leslie yap.hem vucudun şekle girer kılo vermesen bıle ınmcelırsın.aç kalarak enerjını düşürme.aç olunca ınsna mutsuz oluyo çünkü.ben diyet bitince nasıl besleneceksem ona benzr beslenıyom.evet kıstıgım seyler var ama.ben buyum yemek benım hayatımdaki en büyük zevk düşün .yedıklerımı azaltıyorum.mesela her gun meyve yerdım bugun portakal suuy içtim dıye meycve yemedım,mesela ekmek yemedım onun yerıne 1 dılım börek yedim,akşamları çıkolata yerdım onun yerıne 1 tane ıncır yedım.ay sorma sudemm qeçemedim bi dönem
aslında diyetten soğudum
ama kilo almadım yinede çok şükür
artık qeri döndüm inşallah
bu sefer diyetimi spor ile destekliyorum
inşallah biran önce defolup qider kilolarım
sen napıosun canımm nasıl qidio
aç kalınca insan bi yerde pes diyo tekrar yemekelre saldırıyo.evet canım çok haklısın
ama ben 10-15 qün kadar diyeti tamamen bırakmıştım
dün akşam karar verip tekrar istikrarlı bir şekilde başladım
diyetime motive olabilmem için
ilk qünlerde kendimi cezalandırıyorum
qün qeçtikce menumu düzenli hale sokucam inşallah
şuan ne kadar aç kalırsam ne kadar az yersem
kendimi o kadar zihinde ve davama sadık hissediyorum
hazır gaza qelmişim tutmain beni
tatlım aç kalarak diyet yapılmıyo onmu anladım bide ceza verceksen sporu arttır pilates yap,leslie yap.hem vucudun şekle girer kılo vermesen bıle ınmcelırsın.aç kalarak enerjını düşürme.aç olunca ınsna mutsuz oluyo çünkü.ben diyet bitince nasıl besleneceksem ona benzr beslenıyom.evet kıstıgım seyler var ama.ben buyum yemek benım hayatımdaki en büyük zevk düşün .yedıklerımı azaltıyorum.mesela her gun meyve yerdım bugun portakal suuy içtim dıye meycve yemedım,mesela ekmek yemedım onun yerıne 1 dılım börek yedim,akşamları çıkolata yerdım onun yerıne 1 tane ıncır yedım.
aç kalınca insan bi yerde pes diyo tekrar yemekelre saldırıyo.
yoğurt,süt salata meyve bunları öğünlerınden eksik etme.amaç sadece kılo vermek degıl saglıklıda olmak.dr dıyetlerıne dıkkat etmıyomusun.bütün besın gruplarından azar azar verıyo yanı dengelı ve duzenlkı beslenmek doğrusu.bende tam uygulayamaıyorum ama.burda birbirimize dstek olarak uyguluycaz bırlıkte vercez kıloları inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?