70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neresi olmuyor söyleyin yardım edelim

ya bu kiloları yazdığımız yeri anlamıyorum ben lillypie den yapıyordum ama son anda istenen şeyleri anlamıyorum benden üç ayrı değer istiyo..

bnm en büyük sorunum o boğazı kesememek bende sinirlenince yemek yiyenlerdenim ama bu ilaçlar birazzda psikolojik olarak beni yemeklerden uzaklaştırıyo.. bu arada evet lida da zayıflama ilacı ama ben rahatsızlandıktan sonra öğrendim ki dünyada yasaklanmış ölümlere sebep olmuş..

Son düzenleme:
çook teşekkür ederim
aslında benim üstümde bişey yok da bacaklarım çok kalın onları eritmeye uğraşıyorum
yardımlarınız olmasaydı ben 500 gr mı da veremezdim gerçi
normal insan gibi bi çizme giymem için en 10 kilo vermem lazım benim.alt beden çoğrafyam kimselerle kıyaslanamayacak kadar geniş topraklara sahip inceliyorlar yavaş yavaş ama baya uğraştırıyor meretler

normal insan gibi bi çizme giymem için en 10 kilo vermem lazım benim.alt beden çoğrafyam kimselerle kıyaslanamayacak kadar geniş topraklara sahip inceliyorlar yavaş yavaş ama baya uğraştırıyor meretler
bi de benimkileri görsen

itiraf ediyorum şuan bi bayram çikolatası 2 tanede gofret yedim ipimi kim çekiştiriyosa bıraksın :84::84::84:

ya canım git yaaaaaaaa
helal ossun totoşuna

62 ye inmeyi mi kutluyon seni seniii

bu arada ben zayıflamadan yapmam o yemekleriii

sen ne yüz görümlüğü yapcan kız banaaa

Allah korumuş kız seniiiiiiiiiii
dikkat et...

tatlım boyun kaç ki?62 kılo sana fazla gelıyo

şu an 78kg yum maalesef.yardımlarınızla 58 i görmek istiyorum.
xanım evlenmeden önce mi 58 din.

deneme deneme
tickerim olmus mu die bakıom
fıstık naptın ya hiç görüşemiyoz

bu günkü menüm...

sabah

1 bardak süt

ara su...

öğle

1 haşlanmış yumurta
1 fincan form çayı

ara bol su ve
20 dk tempolu yürüyüş
100 yan
30 mekik

akşam

1 dilim bol kaşarlı
çavdar ekmeğiyle hazırlanmış tost
1 fincan form çayı

ileri saatlerde kesin acıkırım...
form çayı içerim 1 fincan daha
dayanamayacak kadar acıkırsamda

1 armut veya 1 dilim kaşar yerim...

menüm bomboş farkındayım
ama inanın ki acıkmıyorum
aslnda acıkıyorum ama
aç değilim diyerek beynimi başka şeylerle meşqul ediorum

xanım evlenmeden önce mi 58 din.

fıstık naptın ya hiç görüşemiyoz

ay sorma sudemm qeçemedim bi dönem
aslında diyetten soğudum
ama kilo almadım yinede çok şükür
artık qeri döndüm inşallah
bu sefer diyetimi spor ile destekliyorum
inşallah biran önce defolup qider kilolarım
sen napıosun canımm nasıl qidio

canım diyet işlerinden fazla anlamam ama

bak mesela ben sebze sevmem ama sırf sağlıklı dıye ve dıyet amaçlı canım istemesede yıyorum vucudumu bellı kalorıyle kılo verdırmeye alısıyorum.vucudunun ıhtıyacından çok az kalorılı beslenırsen vucudun direnç gösterecek ve metabolızman yavaslıycak o yıyerek zayıflamaya çalıiş aç kalarak değil .tadına aşık olmadıgın seyler ye o zaman dengelı beslenıyorsun mesela ben makarna manyagıyım 2 kasık-4 kasık yııyp bırakamam onun yerıne pırasa,ıspanak,kabak vs pişiriyorum tadın abyılmadıgım ıcın doymak için yiyorum zevk için değil.

ah ah aynı dertten muzdaribimm yaw çizme giyemiyorummm

tatlı konusunda eleştirebilirsiniz ama tatlısız diyet yapamayanlardanım o yüzden her gün mutlaka bişeyler yiyorum green cim o yuzden bana gram gram kılo verıyor dıyo sanırım

kahvaltım:
peynir,zeytin,salam,portakal suyu,ceviz

öğle
1 dılım börek,2 mınık ev bakalavası,1 gıdım kek

aralarda şekersiz kuşburnu çayı

akşam
ispanak,karışık sebze yemegi,yoğurt ,turşu(ıspabnak yemeğine hiç yağ koymadım)

şimdide kayısılı form çayı içiyom yanınada 1 tane incir yedim

Son düzenleme:

evet canım çok haklısın
ama ben 10-15 qün kadar diyeti tamamen bırakmıştım
dün akşam karar verip tekrar istikrarlı bir şekilde başladım
diyetime motive olabilmem için
ilk qünlerde kendimi cezalandırıyorum
qün qeçtikce menumu düzenli hale sokucam inşallah
şuan ne kadar aç kalırsam ne kadar az yersem
kendimi o kadar zihinde ve davama sadık hissediyorum
hazır gaza qelmişim tutmain beni

ya canım git yaaaaaaaa
helal ossun totoşuna

62 ye inmeyi mi kutluyon seni seniii

bu arada ben zayıflamadan yapmam o yemekleriii

sen ne yüz görümlüğü yapcan kız banaaa
sen ne seviyosan onu yapacam tabikide
hiçbişicik kutlamıyorum ve eşim eve gelirken sıcak ekmek getirdi ve ben onu yedim yanında başka şeylerde yedim of ya off bu ara nedense kendimi tutamıyorum

boyum 163 ama iri kemikli ve dolgun hatlı bi hatun olunca çokta 62 gibi durmuyorum.

tatlım aç kalarak diyet yapılmıyo onmu anladım bide ceza verceksen sporu arttır pilates yap,leslie yap.hem vucudun şekle girer kılo vermesen bıle ınmcelırsın.aç kalarak enerjını düşürme.aç olunca ınsna mutsuz oluyo çünkü.ben diyet bitince nasıl besleneceksem ona benzr beslenıyom.evet kıstıgım seyler var ama.ben buyum yemek benım hayatımdaki en büyük zevk düşün .yedıklerımı azaltıyorum.mesela her gun meyve yerdım bugun portakal suuy içtim dıye meycve yemedım,mesela ekmek yemedım onun yerıne 1 dılım börek yedim,akşamları çıkolata yerdım onun yerıne 1 tane ıncır yedım.

aç kalınca insan bi yerde pes diyo tekrar yemekelre saldırıyo.
yoğurt,süt salata meyve bunları öğünlerınden eksik etme.amaç sadece kılo vermek degıl saglıklıda olmak.dr dıyetlerıne dıkkat etmıyomusun.bütün besın gruplarından azar azar verıyo yanı dengelı ve duzenlkı beslenmek doğrusu.bende tam uygulayamaıyorum ama.burda birbirimize dstek olarak uyguluycaz bırlıkte vercez kıloları inş

bugün yediklerimi bende yazayım sabha denilmeyecek bi saatte yani 12 gibi kahvaltı yaptım iki dilim gelecek kadar gelecek bi ekmekle bi çatal peynir biraz yumurta biraz bal olarak karma yedim şekersiz çayla birlikte.

doğal olarak öğlen de olduğu için arada sadece bi kase yoğurt yedim..
şimdi form çay içiyorum..
akşamada yoğurtlu çorba ve yaprak sarmam var belki hata ama canım çok istedi..

akşamdan sonrada bol bol su içer günümü bitiririm..

nasıl arkadaşlar değerlendirebilir misiniz..

bugünkü menüm
sabah
5i biryerde
mıhlama

ara
1 form çay 2 ceviz

öğle
1 köfte
salata
1 tam tahıllı

ara
süt

akşam
salata
Peynir

1kupa form çay

3 lt su
2 mil leslie

inşallah canımm

kızlar merhaba
hemen menüyü vereyim
sabah iki dilim ekmek üzerine iki dilim peynir
bir kupa ıhlamur
ara:
bir kupa lipton form plus limonlu çay
öğle:
az pors. mantar sote
az pors. makarna
ara:
bir kupa narlı bitki çayı
akşam.
dünden fırında sebzeli köfta az pors.
bir kase yoğurt
malesef spor bugünde yok nazar oldum bu hafta spor sıfır oldu
gün boyu 2 lt. su

kilo bildirimine gelince:26:
bu hafta regl öncesi gazabına uğradım
ama en azından almamışım fakat vermemişimde üzgünüm haftasonu adet olucam haftaya bomba gibi gelicem bekleyin beni anacım
başlangıç:86
geçen hafta:71.5
bu hafta.71.5
giden: yok
hedef:60
hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…