70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senayi ve umutsuz vakayi tebrik ediyorum.................

valla mekan aaalar be canımmekan sahibinin gözü korkar bizi görünce nasıl yemek yetiştiricez diye ama....sonra herkes kuş kadar yiyince şoka girer heralde

eeee şekerim düğün deyincebizde evlilik zannettiksuçlusun ascez seni bizi madara edersin hahe he heeeeee şaka yaptım hayırlı olsun damatlığınıda görürsünüz inş.

canim kuzenimin oglunun sunetiydi cok buyuk bir hevesle bu gunu bekliyordum gurbetede olunca daha bagli oluyor insan sanki benim oglumun dugunu gibi dusundum ama iki haftadir oglum icin korkup sitrese girmistim aca dugunde rahatsiz olurmu diye malesef korktugum gibi oldu kriz yapti bende birakip eve geldim esim orda kaldi oglum kalabaliga hic gelemiyor ayrica yildizi cok dusuk cabuk nazara geliyor birde oyle bir guzelige sahipki kucuklugunden beri dilerdedir gecenlerde bir arkadas bana senin oglunu gordukten sonra kendi kizimdan sogumusum diyor yanlis birsey ama oyle hakikaten guzeligi dilere destan misali kucuken cevremde kim hamile kalsa acaba benimde cocugum bawer kadar guzel olurmu derdi halbuki ben guzelik degil hep saglikli olsun istemisimdir.. neyse caninizi sikmayayim ama cok uzgun ve yalniz hisediyom kendimi keske bende kendi ulkemde yasaydim gurbet cok zor ya....

öyle valla her hafta aynı terane
bende çocuk yok daha
bi de o olsa ne yaparım bilmem

:18: Merhaba herkese forumu bir aydır takip ediyorum bende aranıza katılabilirmiyim?
Şu andaki kilom 78, 1 aydır diyetteyim ve 82,5 başlamıştım. Yaşım 21. Hedef kilo 60

teşekkür ederim canım kızlarla toplanıp gideriz millet bizim cüsseleri görünce mekanı kapatır zaten

birşey değil canım ben çok faydasını gördüm ve hergün sıkılmadan yapıyorum sende göreceksin inş gitsin kilolarrr

ya canım iyiki anlattın ya ben normalde spor yapmayı sevmiyorum ama stebe bayılıyorum hareketler tam benlik bacaklarım komple incelsin başka bişe istemiyorum etek giyinemiyorum kalınlıktan hem alt bacak hem üst bacak sinirlerim bozuluyor artıkpeki bacaklarda incelme yapıyor dimi canım

merhaba arkadaşlar,
bende aranıza katılmak istiyorum
2 haftadır doktor kontrolünde diyet yapıyorum bu hafta sporada başladım.haftada 2 gün gidiyorum.
81.6 kiloyla başladım.şimdi 78 kiloyum.kilomda fazla bir değişim olmaması canımı sıkıyor fakat gözle görülür bir incelme var.ilk hafta tartıda 2 kilo vermeme rağmen tamamen sudan kaybetmişim.2.hafta 2 kilo 900 gram vermişim.tartıda 1 kilo görünüyordu moralim bozuldu.fakat kontrole gittiğimde doktorum 1 kilo 900 gram yağın kasa dönüştüğünü söyledi.bu sonucun çok iyi olduğunu geçen haftayıda telafi ettiğimi söledi.sevindim moral geldi.fakat çevremde başka diyet yapan yok zorlanıyorum.
kendi adıma o kadar çok şeyden vazgeçtimki.listenin dışına çıkmıyorum ve daha fazla veremediim için çok üzülüyorum. hedefim 65 kilo olmak.aslında en fazla 63 olmam lazmmış ama 65 altına inince kendimi kötü hissediyorum.
daha önce kendim denedim 20 kilodan fazla kilo verdm fakat fazlasıyla geri aldım.yağ oranım 34,4 normalde 24 olması lazmmış en fazla.inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız

Son düzenleme:

hoşgeldin canım öncelikle azmettikten sonra üstesinden gelirsin

ya arkadaslar ben biraz tozuttum dun yaa

arkadasim aradi sabah evden aldi gitmis almis 3 tane francali ekmek zeytin peynir domates salam gibi seyler gidelim ofiste yiyelim dedi hadi ...ya aslinda ekmek yemeseydim diye sabah yarim parca oglende utanmadan bir yarim parca daha yedim... bununla yetinmeyen ben aksam esim arkadasim ve ben bir yere yemege gittik allahtan orada sadece salata yedim..Ama eve geldim kosa kosa dolapta kunefe vardi firina koydum hemen onude yedimmmm
1 lt zor su ictim ama cok sicakti burasi sprite -ice tea ictim....

Bugun dengelemek amacli sadece su yesilcay birazdan sut falan icicem ama acaba yanlismi yaptim diyede bir sorayim dedim ???

durumun okadarda umutsuz degilmis aslinda sende hemen artik kilo almaya basladiginin farkina varip zaten bir diyetisyene gidip onlemini almissin..yani dogru yoldasin ondan artik kafandan kilo veremiyecegini silip artik kilo vermeye basladigini benimsemelisin..tamamen irade meselesi...bende bu konuda baya sey arastirdim...bir seyi yediginde bu bana zaten kilo yapmazki ben bunu yuruyerek eritebilirim yada telafisi su olur bana kilo yapmaz diye dusunursen bedenine 1-0 onde oluyormussun..yani beyin denen bu faliyet sana himm bak bak yemek yedi kendimi saglama alimda yag yapim demek yerine olumlu davranip istedigimi yiyebilirim olculu zaten kilo yapmaza geciyormus...

kilo ilk once insanda piskolojiyi bozar daha sonra bozuk piskoloji hastaliga cok cabuk cevirir...bazi kanser tedavilerini bile sadece yuksek moral yenebiliyorsa kilo onlarin yaninda gule oynaya verecegin bir durumdur...

ve ben sana ya insallah yaparsin zor bisey demek yerine..ya sen guclu bir insansin verirsin tabi demeyi tercih ederim ki verirsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…