Bugün nete giremedim kızlar misafir falan geldi...Bu sırada senacım ve umutsuzvaka ikinizi de tebrik ederim nereye götürüyosunuz bakiim bizi kutlamayaDüşünsenize hep beraber bi mekana gidip 70-79 topiği olarak rezervasyon yaptırmıştık dermişiz
eeee şekerim düğün deyincebizde evlilik zannettik suçlusun ascez seni bizi madara edersin ha he he heeeeee şaka yaptım hayırlı olsun damatlığınıda görürsünüz inş.
buradaki tanıtım gibi bişey tavsiye etmiyorum
çalışanların derdibende dün kırk çıkardım senin gibi valla bi haftasonumuz var oda temizlik çamaşır yemek ütü derken hiç oluyor aynı yorgunlukla yeni hafta mesaiye başlıyoruz neyse bunada şükür
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza kaltılabilir miyim?
Aaaaaaaaaaaaa kızz trafiğe çıkacağını bilseydim dışarı çıkmazdım bugünzeytinburnundamı oturuyon net nekadar küçük
ya canım bukadar stres yaparak kendini harap ettin tebrik ediyorum
bugünkü menümü yazıp kızım uyuyorken uzanıym öldüm yorgunluktan
sabah
form çay
tam tahıllı
yumurta
zeytin
ara
5i biryerde
öğle
salata
2 dil pizza
ara
yoğurt
akşam
salata
belki çorba
3 lt su
3 saat yürüttü benim herif canım çıktı ama 2 mil leslimi paşalar gibi yaptım
kaptaaaaaaaaaaaaaan dün bir bugün iki sabah baskülde 700 gr gittiğinigördüm
ay aman da aman tebrikler sena kaptan
kızlar bugünüm
sabah
1 bardak süt+diyet kahvaltı+3-4 çatal kızarmış patates
öğleyin
1 kase kısır+2 dilim börek+minik kase puding
akşam
2-3 parça haşlanmış tavuk+salata+ayan
yatmadan önce süt+meyve
ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kupayı hakettikartık üzülmene değmedi cnm :
ikinizide tebrik ediyorumgördünüzmü üzülüp sıkılıp bunalıma girp stres yaptınız amaaaaa OLDUDA BİTTİ MAŞALLAH tebrikler kızlar helal sizeeee
kızlarrr bugün çok yoğundu ya yoruldum kız istemeye gittik süperdiii. kızı verdiler tabi
senacım umutsuz vaka tebrik ederimmmm bilirim o stresiii ama gözünüz aydınnnn hayırlı olsunn
yarın gidiyorum işee kıyafeterimi filan hazırlıcam bu aralar az girerim kendinize tikkat edin haaa
merhaba öncelikle sena kaptanımızı ve ehliyet sınavını geçen diğer arkadaşlarımızı başarılarından dolyı kutluyorum
bugünkü menüm:
kalkar kalkmaz 1 bardak su
sabah: 5 zeytin,çok az peynir,maydonoz,yumurta
ara 1 portakal
öğle ıspanak kavurma 7 kaşık
ara 1 elma
akşam malesef biraz ağır bir menü kendi yaptığım pizzamdan 1 dilim
ve şimdi yeşil çayımı içiyorum
bu arada hafta içi fırsat buldukça foruma girmeye çalışacağım herkese güzel bir hafta diliyorum
:79::79::79::79::79::79:
merhaba kızlar güzelim pazar günüm çok kötü geçti. çarşı da gezerken birden başım döndü fenalaştım ve acile gittim serumlar falan çok kötüydü yaaa bütün tahliller normal çıktı ama çok kötü oldum yaa. şimdide baş ağrısı ve sersemlikle oturuyorum.. offf yaaaaaaaa...:26::26::26::26:
Bugün nete giremedim kızlar misafir falan geldi...Bu sırada senacım ve umutsuzvaka ikinizi de tebrik ederim nereye götürüyosunuz bakiim bizi kutlamayaDüşünsenize hep beraber bi mekana gidip 70-79 topiği olarak rezervasyon yaptırmıştık dermişiz
senayi ve umutsuz vakayi tebrik ediyorum.................
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza kaltılabilir miyim?
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiyki varsınız
barkinim yeni işin hayırlı olsun hayatımm
meltemcim çok geçmiş olsun cnm
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
kızlar uyku gözümden akıyor zor bir gün oldu bnm için izninizle yatıp dinlenmek istiyorum hepinize iyi gecelerrr
buradan lingi verilmiyor ama şöyle yazıym
sende
zayifla
kulubu
com/
leslie-tum-miller-tek-link-halinde-indirme-t20666.html
anlatabildim inş
B]
senayi ve umutsuz vakayi tebrik ediyorum.................
hımmm menünü beyendim...çizelge içinn çok çok saol canımmm... :89:
teşekkür ederim canım hemen bakıyorum
birşey değil canım ben çok faydasını gördüm ve hergün sıkılmadan yapıyorum sende göreceksin inş gitsin kilolarrr
merhaba arkadaşlar,
bende aranıza katılmak istiyorum
2 haftadır doktor kontrolünde diyet yapıyorum bu hafta sporada başladım.haftada 2 gün gidiyorum.
81.6 kiloyla başladım.şimdi 78 kiloyum.kilomda fazla bir değişim olmaması canımı sıkıyor fakat gözle görülür bir incelme var.ilk hafta tartıda 2 kilo vermeme rağmen tamamen sudan kaybetmişim.2.hafta 2 kilo 900 gram vermişim.tartıda 1 kilo görünüyordu moralim bozuldu.fakat kontrole gittiğimde doktorum 1 kilo 900 gram yağın kasa dönüştüğünü söyledi.bu sonucun çok iyi olduğunu geçen haftayıda telafi ettiğimi söledi.sevindim moral geldi.fakat çevremde başka diyet yapan yok zorlanıyorum.
kendi adıma o kadar çok şeyden vazgeçtimki.listenin dışına çıkmıyorum ve daha fazla veremediim için çok üzülüyorum. hedefim 65 kilo olmak.aslında en fazla 63 olmam lazmmış ama 65 altına inince kendimi kötü hissediyorum.
daha önce kendim denedim 20 kilodan fazla kilo verdm fakat fazlasıyla geri aldım.yağ oranım 34,4 normalde 24 olması lazmmış en fazla.inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız
merhaba arkadaşlar,
bende aranıza katılmak istiyorum
2 haftadır doktor kontrolünde diyet yapıyorum bu hafta sporada başladım.haftada 2 gün gidiyorum.
81.6 kiloyla başladım.şimdi 78 kiloyum.kilomda fazla bir değişim olmaması canımı sıkıyor fakat gözle görülür bir incelme var.ilk hafta tartıda 2 kilo vermeme rağmen tamamen sudan kaybetmişim.2.hafta 2 kilo 900 gram vermişim.tartıda 1 kilo görünüyordu moralim bozuldu.fakat kontrole gittiğimde doktorum 1 kilo 900 gram yağın kasa dönüştüğünü söyledi.bu sonucun çok iyi olduğunu geçen haftayıda telafi ettiğimi söledi.sevindim moral geldi.fakat çevremde başka diyet yapan yok zorlanıyorum.
kendi adıma o kadar çok şeyden vazgeçtimki.listenin dışına çıkmıyorum ve daha fazla veremediim için çok üzülüyorum. hedefim 65 kilo olmak.aslında en fazla 63 olmam lazmmış ama 65 altına inince kendimi kötü hissediyorum.
daha önce kendim denedim 20 kilodan fazla kilo verdm fakat fazlasıyla geri aldım.yağ oranım 34,4 normalde 24 olması lazmmış en fazla.inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?