70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr::
ben sana erken üzülmeye başladın demiştim sena tebrik ediyorum hadi yine 4 ayak üzerine düştün
umutsuzvaka tebrik ederim hayatında her istediğin konuda başarılı olursun inşallah.

gelin kızınız ve bugünki işin vatana millete sana hayırlı uğurlu olsun

geçmiş olsun

tesekurler kizlar ama sunet dugunuydu...
aklımada geldiydi ama ne bilim sünnet genelde yazın yapılıyoya o yüzden büyük ihtimalle normal düğündür diye düşündümdü

maşallah diyelim kötü bi akşamdan sonra şimdi herşey yolundadır inşallah

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza kaltılabilir miyim?
hoşgeldin.

hoşgeldin

:18: Merhaba herkese forumu bir aydır takip ediyorum bende aranıza katılabilirmiyim?
Şu andaki kilom 78, 1 aydır diyetteyim ve 82,5 başlamıştım. Yaşım 21. Hedef kilo 60

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
dün dünde kaldı gün bugündür yeni bir sayfa aç ve dün yediklerini unut cnm

Son düzenleme:
ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tebrik ederim kizlarrrrrrr....... sinavin her sekli stresli kurtuldunuz cok sukur

ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tebrik ederim kizlarrrrrrr....... sinavin her sekli stresli kurtuldunuz cok sukur

günaydın cnm hoşgeldinn evet cnm haklısın çok stres yaptım sanırım ama geçti gitti çok teşekkürler bitki çayımı hazırlayıp geliyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar...oh sena hanım tabi ehliyet alındı şimdi keyfini sür.. canım bende geçen yıl sınavı kursu herşeyi halletmiştim ama daha emniyetten ehliyetimi almadım sen biliyorsundur maliyeti ne kadar ehliyeti almanın???

bi de kızlar bişey sorcam.. ben tavuğu pişirmeden sıcak suda bekletir yağını pisini aldırırım daha sonra hiç yağ ve su eklemeden haşlarım.. suyu bitince tavuk kavrulur,kızarır gibi bişey oluyo.. hiç yağ eklemiyorum dediğim gibi.. peki sizce normal haşlama tavuktan daha mı kalorili olur böyle?? diyette tüketmesem iyi mi sizce??

Canım dün bu konuyu bir ara eşimle konuştuk ben ehliyetimi hmn alıcam ama almayanlar için sınırlı bir süre varmı bilmiyorum gçn yıldan bu yana ndn beklettinki 330 gibi bişey demişlerdi emniyet ücreti birde emniyet bikaç evrak istiyormuş şoförler derneqinden 30 lira kadarda o tutuyormuş..

hayatım tavuqu o kadar inceleme hep haşlama yersen farklı yediqin an kilo alırsın fırın poşetine koy hiçbişey katmadan fırında pişir nefis bişi oluyor sorduqun soruya gelince yaq eklendiqi için kalori biraz artar ama yaq katmazsan tuvalet olayında zorlanırsın..

Günaydınnnn hepinize Geçen haftaki kar tatilinden sonra bugün işteyim tekrardan

ben gecen hafta kılo veremedım haftasonuda pek ıyı gectıgını soyleyemem ama bugunden ıtıbaren cok dıkkatlı olucam bu hafta en az 700 gr vermem lazım hedefıme ulasmam için:18::18:kaçamak olmamalı

günaydın cnm evet kesinlikle katılıyorum artık yediklerimize daha fazla dikkat etmeliyiz yaza çok az kaldı kıyafetler incelicek etekteki boncuklar dökülecek ne var ne yok prtaya çıkıcak hadi bakalım hep beraber yaza fit girelim hatunlar görenin aqzını açık bırakalım

ya geçen yıl eşimle ayrıydık bi de gebeliğim olunca gidip almaya üşendim. şimdide ehliyetsiz geziyorum yollarda.. ama allahtan polise hiç yakalanmadım.. gerçi sınavı felan geçtiğim için sdece ehliyetim yanımda olmadığı için ceza alırmışım.. süre sıkıntısı sadece sağlık raporu için geçerli.. raporun süresi bir yıl.. bu yıl tekrar yeniletcem.. demek tavuğu hep aynı tarz tüketcez ilginç.. poşette bende severim ama bazen farklılık yapıyorum işye..

bende kendime bu hafta ulaşılmaz bi hedef koydum galiba 1.5 vercem diye.. eşime dedimki ben 67yi görmeden güneş gözlüğü almayalım o da tamam dedi. bi an önce gitmeli kilolar.. zaten yazlık kıyafetlerimin hepsi küçük beden

ayy inşallah ya cok heyecanlandım birden:18:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…