- 6 Ocak 2011
- 3.040
- 58
- 113
ben sana erken üzülmeye başladın demiştim senaERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ::
umutsuzvaka tebrik ederim hayatında her istediğin konuda başarılı olursun inşallah.
gelin kızınız ve bugünki işin vatana millete sana hayırlı uğurlu olsunkızlarrr bugün çok yoğundu ya yoruldum kız istemeye gittik süperdiii. kızı verdiler tabi
senacım umutsuz vaka tebrik ederimmmm bilirim o stresiii ama gözünüz aydınnnn hayırlı olsunn
yarın gidiyorum işee kıyafeterimi filan hazırlıcam bu aralar az girerim kendinize tikkat edin haaa
geçmiş olsunmerhaba kızlar güzelim pazar günüm çok kötü geçti. çarşı da gezerken birden başım döndü fenalaştım ve acile gittim serumlar falan çok kötüydü yaaa bütün tahliller normal çıktı ama çok kötü oldum yaa. şimdide baş ağrısı ve sersemlikle oturuyorum.. offf yaaaaaaaa...:26::26::26::26:
aklımada geldiydi ama ne bilim sünnet genelde yazın yapılıyoya o yüzden büyük ihtimalle normal düğündür diye düşündümdütesekurler kizlar ama sunet dugunuydu...
maşallah diyelimcanim kuzenimin oglunun sunetiydi cok buyuk bir hevesle bu gunu bekliyordum gurbetede olunca daha bagli oluyor insan sanki benim oglumun dugunu gibi dusundum ama iki haftadir oglum icin korkup sitrese girmistim aca dugunde rahatsiz olurmu diye malesef korktugum gibi oldu kriz yapti bende birakip eve geldim esim orda kaldi oglum kalabaliga hic gelemiyor ayrica yildizi cok dusuk cabuk nazara geliyor birde oyle bir guzelige sahipki kucuklugunden beri dilerdedir gecenlerde bir arkadas bana senin oglunu gordukten sonra kendi kizimdan sogumusum diyor yanlis birsey ama oyle hakikaten guzeligi dilere destan misali kucuken cevremde kim hamile kalsa acaba benimde cocugum bawer kadar guzel olurmu derdi halbuki ben guzelik degil hep saglikli olsun istemisimdir.. neyse caninizi sikmayayim ama cok uzgun ve yalniz hisediyom kendimi keske bende kendi ulkemde yasaydim gurbet cok zor ya....
hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza kaltılabilir miyim?
hoşgeldinmerhaba arkadaşlar,
bende aranıza katılmak istiyorum
2 haftadır doktor kontrolünde diyet yapıyorum bu hafta sporada başladım.haftada 2 gün gidiyorum.
81.6 kiloyla başladım.şimdi 78 kiloyum.kilomda fazla bir değişim olmaması canımı sıkıyor fakat gözle görülür bir incelme var.ilk hafta tartıda 2 kilo vermeme rağmen tamamen sudan kaybetmişim.2.hafta 2 kilo 900 gram vermişim.tartıda 1 kilo görünüyordu moralim bozuldu.fakat kontrole gittiğimde doktorum 1 kilo 900 gram yağın kasa dönüştüğünü söyledi.bu sonucun çok iyi olduğunu geçen haftayıda telafi ettiğimi söledi.sevindim moral geldi.fakat çevremde başka diyet yapan yok zorlanıyorum.
kendi adıma o kadar çok şeyden vazgeçtimki.listenin dışına çıkmıyorum ve daha fazla veremediim için çok üzülüyorum. hedefim 65 kilo olmak.aslında en fazla 63 olmam lazmmış ama 65 altına inince kendimi kötü hissediyorum.
daha önce kendim denedim 20 kilodan fazla kilo verdm fakat fazlasıyla geri aldım.yağ oranım 34,4 normalde 24 olması lazmmış en fazla.inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız