İyi akşamlar canlarımm üniversite snavına çalışıcam çıkmam lazım ve çoookkkk az kaldı dua edin bana..
slmm kıslar geçmişi okudum ama tek tek yazamıcam.yeni gelenler hoşgeldiniz tatlılarımm.hasta olanlar geçmiş olsunnn.
menüm:
sabah:
1 haşlama yumurta
4 zeytin
peynir
yeşil çay
bir çay kaşığı bal
ara:
süt
öğle:
bir gözleme
çay
ara:
1 elma
1 kivi
akşam:
1 tabak pırasa(yanmadıysa)
yarım kase yğurt
2litre suuu
barkinim bugun öğretmenliğe mi başladın geçmişi okuyamadım hıuzlıca bi göz attım da dogru anladıysam hayuırlı olsun
kızlarrr bana destek verinnnn diyet bozulmaya başladıııı tartıya çıkmıyorum almışımdır diyee ama bugün bozdum diye hevesim gidiyooooo:84: :84: :84: kendimle savaşıyorum yaaa offfff
tamma cnm bozmucam acayip moralim bozuldu bu hafta kilo vermesemde almayım bari sabit kalıyımm1 gün bozmuşsan bişi olmaaz sakınnn bozma diyetini 1 gün de senin hakkın hepimizin hakkı, arada oluyor önemli olan bunu sürekli hale dönüştürmemek... Sakin ol .. sakiiin....
tamma cnm bozmucam acayip moralim bozuldu bu hafta kilo vermesemde almayım bari sabit kalıyımm
merhaba arkadaşlar,
bende aranıza katılmak istiyorum
2 haftadır doktor kontrolünde diyet yapıyorum bu hafta sporada başladım.haftada 2 gün gidiyorum.
81.6 kiloyla başladım.şimdi 78 kiloyum.kilomda fazla bir değişim olmaması canımı sıkıyor fakat gözle görülür bir incelme var.ilk hafta tartıda 2 kilo vermeme rağmen tamamen sudan kaybetmişim.2.hafta 2 kilo 900 gram vermişim.tartıda 1 kilo görünüyordu moralim bozuldu.fakat kontrole gittiğimde doktorum 1 kilo 900 gram yağın kasa dönüştüğünü söyledi.bu sonucun çok iyi olduğunu geçen haftayıda telafi ettiğimi söledi.sevindim moral geldi.fakat çevremde başka diyet yapan yok zorlanıyorum.
kendi adıma o kadar çok şeyden vazgeçtimki.listenin dışına çıkmıyorum ve daha fazla veremediim için çok üzülüyorum. hedefim 65 kilo olmak.aslında en fazla 63 olmam lazmmış ama 65 altına inince kendimi kötü hissediyorum.
daha önce kendim denedim 20 kilodan fazla kilo verdm fakat fazlasıyla geri aldım.yağ oranım 34,4 normalde 24 olması lazmmış en fazla.inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız
kolay gelsin canım
gönlüne göre bi yer kazanırsın inşallah
tamma cnm bozmucam acayip moralim bozuldu bu hafta kilo vermesemde almayım bari sabit kalıyımm
bende menü mü yazayım
kahvaltı
2 dilim ekmek
1kk kadar krem peyinr
4-5 zeytin ezmesi
1 küçük domates
şekersiz çay
arada
1 yeşil çay
öğlen 3 yk pilav
3 köfte
1 bardak ayran
arada
1 elma
akşam
1 kase çorba bol salata 1 bardak ayran
şuan da ara niyetine kahve yanında 1 dilim kek yedim :78:
sanırım kek haricinde fena bi menü değil
bende menü mü yazayım
kahvaltı
2 dilim ekmek
1kk kadar krem peyinr
4-5 zeytin ezmesi
1 küçük domates
şekersiz çay
arada
1 yeşil çay
öğlen 3 yk pilav
3 köfte
1 bardak ayran
arada
1 elma
akşam
1 kase çorba bol salata 1 bardak ayran
şuan da ara niyetine kahve yanında 1 dilim kek yedim :78:
sanırım kek haricinde fena bi menü değil
amin canım inşş ya.. çalışmalarım boşa gitmez..ama ümidi yitirmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?