70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm kıslar geçmişi okudum ama tek tek yazamıcam.yeni gelenler hoşgeldiniz tatlılarımm.hasta olanlar geçmiş olsunnn.
menüm:
sabah:
1 haşlama yumurta
4 zeytin
peynir
yeşil çay
bir çay kaşığı bal
ara:
süt
öğle:
bir gözleme
çay
ara:
1 elma
1 kivi
akşam:
1 tabak pırasa(yanmadıysa)
yarım kase yğurt
2litre suuu

İyi akşamlar canlarımm üniversite snavına çalışıcam çıkmam lazım ve çoookkkk az kaldı dua edin bana..

canım bnde yeniden hazırlanıyorum başka bölüm için az kaldı inş kazanırız dualarınızı esirgemeyin canlarım bu 2 hafta giremicem sınavdan çıkınca ilk işim buraya gelmek olucak kendinize iyi bakın kızlar özlücem sizi

öğlen
kuru fasülye,yaprak sarma,pasta
akşam
kuru köfte, ayran,marul maydonoz.

hafta sonu saatlerce elbise giyip çıkardım kızlar 1 sene öncekı kıloma ulaştım hatta birazda altına indim.
aynaya baktıkça kendımı daha bi mutlu hissedıyorum.arkadasım vucudumun cok sıkılastıgını söyledi.
demekkı emeklerımzı boşa gıtmıyo.fazla kılo veremesem bıle sıkılasmış olamma cok sevınıyorum.
inşALLah 9 kılo daha verırıdde 65 te sabitlerim.
hepinize teşekkür ediyorum.sizler sayesınde verdım yoksa evde asla dıyet yapamam hızımı burdan alıyorum.ve bunu az cok yaşam şeklıme dönüştürdüm.inşallah da böle devam eder.sadece hafta sonları şehırdışına cıkınca ve misafir gelınce cozutuyom bıraz

barkinim bugun öğretmenliğe mi başladın geçmişi okuyamadım hıuzlıca bi göz attım da dogru anladıysam hayuırlı olsun

ohh sefan olsun kıss ne alırsan al sakın sakın dışarda yemek yersen fazla kaçırma gerçi ehliyeti kutlamak lasımm bende koçişi arayıp künefe yemeyemi gidelim desem :26:

afiyet olsun canımmmmmmmmmmm.ye tabiki hakettin sen bunu...

emine ablam çok geçmiş olsun yanında olsam sana çorba nane limon falan yapardım bolbol vitamin al istirahat et ablam bu arada çok teşekkür ederim ehliyet için
ayyyyyy canımsın sağol valla şu anda o kadar çok ihtiyacım varki bunları yapacak birine aslında benden çok çocuklarıma çorba yapsa birisi.....anam anam gurbetliğin en kötü yönü bu zaten yıllardır hasta olmaktan değil çocuklarımın perişan olmasından daha çok üzülüyorum.

Canım nasıl geçiyor ilk günün özlemişmisin çalışmayı Rabbim banada gösterirmiki ogünleri

bende çok özledim çalışmayı ama daha bir süre imkansız görünüyor.inşallah bir gün sende başlarsın canım.

hastalardan biri olarak sağolcanım ama benden ziyade arkadaşın bebeğide hastaymış onunki daha önemli.çocuklarımızın yerine biz hasta olalım.

Kızlar gururla menümü sunarım inş.sizde okeylersiniz

Sabah
1 kase meyveli nesfit(sütle)

ara: 1 elma

öğle
mercimek çorbası fırında kıymalı patates akdeniz salata
ara 1 portakal
akşam
2 kaşık erişteli yeşil mercimek kapuska 3kaşık yoğurtlu kereviz salatası
20 dakika yürüyüş 2litre su

iyi akşamlar kızlar
menümü bildiriym

Sabah
mıhlama
çay
1 tam tahıllı
peynir

öğle
hamsili pilav
salata

ara
form çay

akşam
yoğurt
1 dil tam tahıllı

1 kupa beşibiryerde
3 lt su
2 mil leslie
daha birşey yemem artıkın belki çok acıkırsam süt içerim yatmadan

kızlarrr bana destek verinnnn diyet bozulmaya başladıııı tartıya çıkmıyorum almışımdır diyee ama bugün bozdum diye hevesim gidiyooooo:84: :84: :84: kendimle savaşıyorum yaaa offfff

kızlarrr bana destek verinnnn diyet bozulmaya başladıııı tartıya çıkmıyorum almışımdır diyee ama bugün bozdum diye hevesim gidiyooooo:84: :84: :84: kendimle savaşıyorum yaaa offfff

1 gün bozmuşsan bişi olmaaz sakınnn bozma diyetini 1 gün de senin hakkın hepimizin hakkı, arada oluyor önemli olan bunu sürekli hale dönüştürmemek... Sakin ol .. sakiiin....

sabah aç karnına : kuru incir-sıcak su
sabah: 2 dilim esmer ekmek-domates-yeşillik-2 zeytin-1 kk b.peynir
ara: 1 adet beypazarı kurusu ve kefir
öğle: çorba-sebze yemeği-yoğurt-1 dilim esmer ekmek
ara:1 adet beypazarı kurusu ve yeşil çay
akşam-çorba-sebze yemeği-yoğurt
şimdiyeşil çay

tamma cnm bozmucam acayip moralim bozuldu bu hafta kilo vermesemde almayım bari sabit kalıyımm

Şu saatten sonra bişi yemezsen toparlarsın canım, birbirimizi motive edelim valla yaz geliyor, ben 68 olsam bu hafta daha ne isterim ki... Bi de regl oldum.. İştahım açık, spor da yapmadım bugün, ağrım var, üşendim

Hoşgeldiiin burdan ayrılma derim mutlaka hep birlikte veriyoruz ben de daha çok veremedim ama buraya girdiğim her hafta 1kg kaybettim diyebilirim

bende menü mü yazayım
kahvaltı
2 dilim ekmek
1kk kadar krem peyinr
4-5 zeytin ezmesi
1 küçük domates
şekersiz çay

arada
1 yeşil çay

öğlen 3 yk pilav
3 köfte
1 bardak ayran

arada
1 elma

akşam

1 kase çorba bol salata 1 bardak ayran

şuan da ara niyetine kahve yanında 1 dilim kek yedim :78:
sanırım kek haricinde fena bi menü değil

Bence de gayet iyi gibi görünüyor bi de benimkine baksan canım??

aynen öyle canım keki sabah yiyebilseydin daha iyiydi

amin canım inşş ya.. çalışmalarım boşa gitmez..ama ümidi yitirmiyorummm

sana şöyle söyleyeyim
ben üniversite sınavına 5 kere girdim
bazı talihsizlikler vs nedeniyle bi şekilde kazanamadım ama hiç bi zamanda ben artık kazanamıycam diye düşünmedim
etrafımdakilere elimde bastonla dahi olsa okula gircem demiştir
herkes hala aynı şeyi söyler bana dediğini yaptın diye
üniversite hayatı çok farklı gerçekten
her şey gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…