Hoşgeldin nasıl gidiyor eve yakın mı iş yerin
ayhh hiç halim yok desemzaten sende gitmişsin.
şimdiye kadarki küçük kaçamaklarımdan sonra dün obezlerin bile yiyemeyeceği kadar sınırsızca beslendim en son karnımın üzerine yatamayacak kadar şiş ve karın ağrısıyla cebelleşirkene uyumuşum.japonyadan sonra 2 büyük sarsıntı bende oldu anlıyacağınız.pastayımı saysam çikolatalarımı saysam cipslerimi saysam bilemedimbaya şiddeti büyük bi kaçamak yaptım pişmanlığım çok büyük ama bunun motivasyonumu bozmasına izin veremem.en fazla olacağı bu hafta kilo veremem belki biraz alırım ama olsun bu hain saldırı beni yıldıramaz
dolayısıyla dünkü sarsıntının etkisinde bugün biraz yorgunum.birazdan kalkıp haftalık temizliğimi yapacağım.sonra tüm gün hatta akşamda bu civarlarda olacağım
tecrübeli hatunlar cevap lütfen öğle öyünlerinde şu çabuk çorbalardan tüketsemmiki sanki tuzlu gibi
yakın değil cnm servisle gidiyorum kuzucuklar yemek yiyor bende laptopu getirmiştim hemen bakıyım hatunlar ne yapıyo diyee
günaydın arkadaşlar....nasılsınız bakalım?
senacım tebrik ediyorum seni ehliyetinide aldın yani..benimde var ama yıllardır cüzdanımda duruyor bir türlü kullanamak nasip olmadı.umarım bir gün araç kullanacak cesaretim olur.
ama kızlar ben çok hastayım sanırım vücut direncim düştü.ateşten yanıyorum hani soğuk olsa üşüdüm diyeceğimde havalarda çok güzel oysa.ooooooooof tüm vücudum ağrıyor.
ya canım iyiki anlattın ya ben normalde spor yapmayı sevmiyorum ama stebe bayılıyorum hareketler tam benlik bacaklarım komple incelsin başka bişe istemiyorum etek giyinemiyorum kalınlıktan hem alt bacak hem üst bacak sinirlerim bozuluyor artıkpeki bacaklarda incelme yapıyor dimi canım
canım ssende 2 çocuk mu var?
çalışıyor musun?
bi de boyun kaç...
resminde harika çıkmışsın...
kilo milo yok gibi barkinim:44:
tecrübeli hatunlar cevap lütfen öğle öyünlerinde şu çabuk çorbalardan tüketsemmiki sanki tuzlu gibi
bende bi çocuk var cnm 4 yaşında oğlum çalışıyorum yeniden başladım anaokulu öğretmeniyim öğrencilerim yemek yiyo o ara size bakıyorum. 1.70 boyum çok klom yok 5.5 kilo bile bana yetti ama daha ince olmak için diyete devam ediorum tşk ederim cnm
kIZLARR merhaba nasılsınızz??
Haftasonu pazar ben de azcık diyetimi bozdum ama şimdi yine tam gaz devam ediyorum , az önce kefir aldım geldim.. O benim diyet sırasında gerçekten de en büyük yardımcım olmuştu bi zamanlar. Aklıma geldim aldım. Biraz da metabolizamı çalıştırıyor sanki.. Regl oldum... Spora falan bugün hiç halim yok...
yakın değil cnm servisle gidiyorum kuzucuklar yemek yiyor bende laptopu getirmiştim hemen bakıyım hatunlar ne yapıyo diyee
Hazır çorbaların kilo aldırıp aldırmayacağı besin içeriğine göre değişir.
Bunda belirleyici faktör yağ miktarıdır.
Genelleme yapmak gerekirse hazır çorbaların evde yapılan çorbalara kıyasla daha fazla kaloriye sahip olduğunu ve bu yüzden kilo aldırdığını söylemek yanlıştır.
Çorbalar genellikle tok tutucu ve düşük kalorili içeceklerdir. (İstisnalar dışında)
Hazır çorbalar masaya yatırılıcaksa, içerdiği koruyucuların sebep olabileceği kanserojen etkiler üzerinde odaklanmalıdır..
aynı boydayız...
uzun olunca kilo pek anlaşılmıyor aslında...
tekrar mı döndün kamuya...
yoksa sözleşmeli mi....
hoşgeldin bluemoon...
gözlerimiz yolda kaldı hemşerimmm
özeldeyim cnm bugün atanmak için sözleşmeli başvurdum bakalım mülakata gitcem daha sonra
boy olunca evet çok dikkat çekmiyo kilo
Ayşebaharcım hoşbuldukkk, epeydir yoktum ama 1 hafta önce yine aranıza katıldım ve bu katılım da beni yine çok iyi etkiledi... Buralara bahar gelmedi hala, neyse zayıflayalım da öyle gelsin bari..
hayırlı olsun o zaman barkinim...
güzel haberlerini alırız inşallah....
ne kadar sürede verdin kiloları
canım ben hiç hazır kullanmıyorum...
kendi yapman imkanın olursa kendin yap canım...
ah canım mümkün olsa bir köyde çalışıyorum eve gidemiyorum yemek yiyecek yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?