70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tecrübeli hatunlar cevap lütfen öğle öyünlerinde şu çabuk çorbalardan tüketsemmiki sanki tuzlu gibi

tabi baktın toto küçülmüş.... biraz büyüteyim dedin

işin şakası bir yana...
kısa sürede hızla kilo verdin maşallah canım...

sen bunlarında hakkından 1 haftada gelirsin...

tecrübeli hatunlar cevap lütfen öğle öyünlerinde şu çabuk çorbalardan tüketsemmiki sanki tuzlu gibi

canım ben hiç hazır kullanmıyorum...
kendi yapman imkanın olursa kendin yap canım...

yakın değil cnm servisle gidiyorum kuzucuklar yemek yiyor bende laptopu getirmiştim hemen bakıyım hatunlar ne yapıyo diyee

canım ssende 2 çocuk mu var?
çalışıyor musun?
bi de boyun kaç...
resminde harika çıkmışsın...
kilo milo yok gibi barkinim:44:

sağol canım ben bomba gibiyim güzelce kahvaltımı yaptım evimi topladım şimdi spor zamanı sonra akşama kadar dışarının tadını çıkaracağım bukadar güzel havada hasta olmak üzücü Geçmiş olsun canım

oh oh maaşallah hemencicikte yüklemiş yapmışsın
benimde problemli bölgem basen ve bacaklar 1,5 ay dır yapmama rağmen gözle görülür derece fark etti
hareketleri ilk zamanlar tam yapamıyo insan ama zamanla iyice anlayıp yapıyon ve daha çok terliyon
spor ayakkabıyla yap canım daha etkili

canım ssende 2 çocuk mu var?
çalışıyor musun?
bi de boyun kaç...
resminde harika çıkmışsın...
kilo milo yok gibi barkinim:44:

bende bi çocuk var cnm 4 yaşında oğlum çalışıyorum yeniden başladım anaokulu öğretmeniyim öğrencilerim yemek yiyo o ara size bakıyorum. 1.70 boyum çok klom yok 5.5 kilo bile bana yetti ama daha ince olmak için diyete devam ediorum tşk ederim cnm

kIZLARR merhaba nasılsınızz??

Haftasonu pazar ben de azcık diyetimi bozdum ama şimdi yine tam gaz devam ediyorum , az önce kefir aldım geldim.. O benim diyet sırasında gerçekten de en büyük yardımcım olmuştu bi zamanlar. Aklıma geldim aldım. Biraz da metabolizamı çalıştırıyor sanki.. Regl oldum... Spora falan bugün hiç halim yok...

merhaba arkadaslar.kızım ve ben cook hasta olduk.doktordan geldık az once bı torba ılacla..ıkımız sırayla oksuruyoruz,hapşırıyoruz.ne yuruyus yapabılıyorum ne de beslenmeme dıkkat edebılıyorum.ne varsa yıyorum.bu hafta sonuc kötu olacak yanı.off bı ıyılessek tekrar duzenımı oturturum ınş.kalın saglıcaklaa..

Hazır çorbaların kilo aldırıp aldırmayacağı besin içeriğine göre değişir.
Bunda belirleyici faktör yağ miktarıdır.
Genelleme yapmak gerekirse hazır çorbaların evde yapılan çorbalara kıyasla daha fazla kaloriye sahip olduğunu ve bu yüzden kilo aldırdığını söylemek yanlıştır.

Çorbalar genellikle tok tutucu ve düşük kalorili içeceklerdir. (İstisnalar dışında)
Hazır çorbalar masaya yatırılıcaksa, içerdiği koruyucuların sebep olabileceği kanserojen etkiler üzerinde odaklanmalıdır..

aynı boydayız...
uzun olunca kilo pek anlaşılmıyor aslında...
tekrar mı döndün kamuya...
yoksa sözleşmeli mi....

hoşgeldin bluemoon...
gözlerimiz yolda kaldı hemşerimmm

özeldeyim cnm bugün atanmak için sözleşmeli başvurdum bakalım mülakata gitcem daha sonra
boy olunca evet çok dikkat çekmiyo kilo

Ayşebaharcım hoşbuldukkk, epeydir yoktum ama 1 hafta önce yine aranıza katıldım ve bu katılım da beni yine çok iyi etkiledi... Buralara bahar gelmedi hala, neyse zayıflayalım da öyle gelsin bari..

özeldeyim cnm bugün atanmak için sözleşmeli başvurdum bakalım mülakata gitcem daha sonra
boy olunca evet çok dikkat çekmiyo kilo

hayırlı olsun o zaman barkinim...

güzel haberlerini alırız inşallah....

ne kadar sürede verdin kiloları

Ayşebaharcım hoşbuldukkk, epeydir yoktum ama 1 hafta önce yine aranıza katıldım ve bu katılım da beni yine çok iyi etkiledi... Buralara bahar gelmedi hala, neyse zayıflayalım da öyle gelsin bari..

yokluğun inan belli oluyor...

olumlu yönde etkilendin inşallah....

bir iki kilo sende vermişsin bak...
bahar gelecek....

internette bi salata tarifi gördüm kabak ve havuç rendeleniyor ve yoğurtla karıştırılıyor..

çiğ kabak yiyen var mı aranızda nasıl oolur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…