bugün bende kaçamak yaptım....
1 elmalı kurabiye..
çocukların bisküvilerinden 2-3 tane...:26::26:
tşk ederim kızlar bırakmıcam yolu yarıladım sayılırrr toparlıcam kendimi yarın itibariyleee
:84: :84: :84:sena beni falaka ya yatır çin işkencesi bile yap epeydir menü yazmıyom ya ondan yazsam korkudan yiyemiyodum tekrar menü yazmaya başlıcammm
seviyorum len siziiiiii
kaçamağa gelince sarelle kaşıkladımmm midem bulanıyo bütün zevki gitti :26: :26: :26:
Evet canım çok şekerim ayrıca da çok ilgiye ihtiyacım var evde yalnızım, ağrılarım var tatlı istiyorum ama kilo da vermem lazım bla bla bla... amaaa ilgini de çokkk sevdiiimmm...
Akşam oluuur ve itiraflar günyüzüne çıkaaar ... Ama hepimiz itiraflarla kilo veriyoruz di mi kızlarr.. Yazınca zaten suçumuzu anlıyoruzz.. Ve daha dikkat etmeye çalışıyoruz .. ama benim canım halaa tatlı istiyooor
merhaba arkadaşlar hayatımın rekor kilosuna ulaştım 4 ayda 10-15 kilo vermem lazım lütfen yardım
daha once kk ıle 1 bucuk ayda 5 vermiştim ama o zaman bekardım ve ha sevgılın ıçın ha dugun ıcın ha kendın ıcın dıyodum sımdı evlı ve işsisiz çocuk ıcınde kılo vermek lazım offf yaaaaa
bravo tatlım tam formundasın herzamanki gibi
kAPTANIMMMM
O künefeyi sen yersen ben de şimdi tüm tatlılara saldırırım, regl oldum halsizim, üstelik bana ilgi göstermiyosuuunn
tşk ederim kızlar bırakmıcam yolu yarıladım sayılırrr toparlıcam kendimi yarın itibariyleee
:84: :84: :84:sena beni falaka ya yatır çin işkencesi bile yap epeydir menü yazmıyom ya ondan yazsam korkudan yiyemiyodum tekrar menü yazmaya başlıcammm
seviyorum len siziiiiii
kaçamağa gelince sarelle kaşıkladımmm midem bulanıyo bütün zevki gitti :26: :26: :26:
künefeye raqmenmii
gel sevemmkaranfilli tarçın çayı içmeye başlıyalı cnö hiç tatlı istemiyor yüzde 99 kesti diyebilirim dene istersen
yeşim bi ara bir awatar kullanıyordu elinde ip vurucakmış gibi sallıyordu bide tutup demezmi bu awatar bana senayı hatırlatıyoooe bende düşündüm taşındım ya olduqun gibi görün yada göründüqün gibi ol demişler o resmin hakkını veriim dedimdi :76: kaçamak yapanlar geçin bakalım sıraya sıra dayaqına çekecem tabiki listenin en başını künefeyle ben çekiyomm
merhaba arkadaşlar hayatımın rekor kilosuna ulaştım 4 ayda 10-15 kilo vermem lazım lütfen yardım
daha once kk ıle 1 bucuk ayda 5 vermiştim ama o zaman bekardım ve ha sevgılın ıçın ha dugun ıcın ha kendın ıcın dıyodum sımdı evlı ve işsisiz çocuk ıcınde kılo vermek lazım offf yaaaaa
tatlişkom sen o künefeyi hakettin helali hoş olsun ama kilo olmasın okey
hoşgeldin cnmbende tam falakaya yatıracaktım bizim kızları geç bakimm sende sıraya
bir kere bunalım ismini yok ediyoruz ve ümitsizliğe kapılmıyoruzçünkü stres hormonu olan kortizonda durduk yere kilo aldırıyor unutma en doğru yerdesin bize takıl tıkır tıkır ver kiloları okey kaptanımız sena ve göz bebeğimiz green arkadaşımız gerisini anlatırlar hoşgeldin
Kızlar size bişey diyimmi ben yaptıqım kaçamakların hepsini kilo yapmıcak diye düşünerek yiyorum ve çok etkisi oluyor sadece zayıflayacakalrını düşünerek kilo veren bir sürü kişi var deneyin kızlar kaybedeceqiniz sadece kilolarınız..
hoşbulduk ....
ablamda öyle dıyo dusundukce veremezsın dıyo hakıkaten tum sevkım kacıyo
neler yapıyoruz şimdi nerden başlıyoruz
Kızlar gururla menümü sunarım inş.sizde okeylersiniz
Sabah
1 kase meyveli nesfit(sütle)
ara: 1 elma
öğle
mercimek çorbası fırında kıymalı patates akdeniz salata
ara 1 portakal
akşam
2 kaşık erişteli yeşil mercimek kapuska 3kaşık yoğurtlu kereviz salatası
20 dakika yürüyüş 2litre su
tatlım önce gün sonunda düzenli olarak menülerini paylaşıyorsunki doğru yanlış seni yönlendirelim az azsık sık 3 ana 3 ara öğün yapıyorsun en az 2 lt su içiyosun şekeri tatlıyı vede ekmeği kesiyorsun ekmek sadece sabah oda 2-3 dilim tahıllı olacak sonra kilo çizelgeni yapıyorsun evde veya dışarda yürüyüş yada hareketlerle spor yapıyorsun ....oyyyyneçok iş varmış ama düzenli bizitakip et rutine biniyor
40 yılda bi rmenümü paylaşayım dedim heyecanlabekledim yorumları kimse bişey yazmadıküstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?