70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk ederim kızlar bırakmıcam yolu yarıladım sayılırrr toparlıcam kendimi yarın itibariyleee

:84: :84: :84:sena beni falaka ya yatır çin işkencesi bile yap epeydir menü yazmıyom ya ondan yazsam korkudan yiyemiyodum tekrar menü yazmaya başlıcammm

seviyorum len siziiiiii

kaçamağa gelince sarelle kaşıkladımmm midem bulanıyo bütün zevki gitti :26: :26: :26:

leynhayriye bende seni seviyom leyn altın dişine gurban olduğum leyn

merhaba arkadaşlar hayatımın rekor kilosuna ulaştım 4 ayda 10-15 kilo vermem lazım lütfen yardım

daha once kk ıle 1 bucuk ayda 5 vermiştim ama o zaman bekardım ve ha sevgılın ıçın ha dugun ıcın ha kendın ıcın dıyodum sımdı evlı ve işsisiz çocuk ıcınde kılo vermek lazım offf yaaaaa

yalnız değilsin bak biz varız değilmi ya burasıda olmasa napardın dimitatlıya gelince kış kış yap gitsin duymamazlıktan geldayan kuşum başarıcaz hep beraber

bir kere bunalım ismini yok ediyoruz ve ümitsizliğe kapılmıyoruzçünkü stres hormonu olan kortizonda durduk yere kilo aldırıyor unutmaen doğru yerdesin bize takıl tıkır tıkır ver kiloları okey kaptanımız sena ve göz bebeğimiz green arkadaşımız gerisini anlatırlar hoşgeldin

bravo tatlım tam formundasın herzamanki gibi

künefeye raqmenmii

kAPTANIMMMM

O künefeyi sen yersen ben de şimdi tüm tatlılara saldırırım, regl oldum halsizim, üstelik bana ilgi göstermiyosuuunn

gel sevemm karanfilli tarçın çayı içmeye başlıyalı cnö hiç tatlı istemiyor yüzde 99 kesti diyebilirim dene istersen

yeşim bi ara bir awatar kullanıyordu elinde ip vurucakmış gibi sallıyordu bide tutup demezmi bu awatar bana senayı hatırlatıyooo e bende düşündüm taşındım ya olduqun gibi görün yada göründüqün gibi ol demişler o resmin hakkını veriim dedimdi :76: kaçamak yapanlar geçin bakalım sıraya sıra dayaqına çekecem tabiki listenin en başını künefeyle ben çekiyomm

tatlişkom sen o künefeyi hakettin helali hoş olsun ama kilo olmasın okey

hoşgeldin cnm bende tam falakaya yatıracaktım bizim kızları geç bakimm sende sıraya

tatlişkom sen o künefeyi hakettin helali hoş olsun ama kilo olmasın okey

Kızlar size bişey diyimmi ben yaptıqım kaçamakların hepsini kilo yapmıcak diye düşünerek yiyorum ve çok etkisi oluyor sadece zayıflayacakalrını düşünerek kilo veren bir sürü kişi var deneyin kızlar kaybedeceqiniz sadece kilolarınız..

künefe yedikten sonra koçişi LC Waikikiye yönelttim ciciş aldık bana vişne rengine bakan bir kırmızı badi kolaqızlar ve yakaya doqru olanı kısım simli ve kareli kumaştan yapılmış yakasında va kol aqızlarında baqcıkları var M beden almıştım ama Sde çok rahat olucakmış çok beqendimm kızlar çok güselll

hoşbulduk ....

ablamda öyle dıyo dusundukce veremezsın dıyo hakıkaten tum sevkım kacıyo

neler yapıyoruz şimdi nerden başlıyoruz

bu konuda sana katılıyorum niye dersen hatırlarsan geçen hafta yerimde saymıştım ve 100 mekik cezamı aynı gece ödemiştim bu haftasonundan itibaren ben zayıflıycam düşüncesiyle olaya giriştim yeniden(gerçi bırakmamıştımda motivasyon olarak çökmüştüm aynı kalınca9ve bugün pazartesi herzaman yaptığım şeylerin aynısını yapıyorum sadece motivasyon arttı telkin çoğaldı ve bu sabah tartıda çok farklı bir rakam gördüm ama sülemeeemm cumayı bekliycem dahada veririm çünkü KAPTAAAANNNN SENİ SEVİYOM ANACIM

40 yılda bi rmenümü paylaşayım dedim heyecanlabekledim yorumları kimse bişey yazmadı küstüm

hoşbulduk ....

ablamda öyle dıyo dusundukce veremezsın dıyo hakıkaten tum sevkım kacıyo

neler yapıyoruz şimdi nerden başlıyoruz

tatlım önce gün sonunda düzenli olarak menülerini paylaşıyorsunki doğru yanlış seni yönlendirelim az azsık sık 3 ana 3 ara öğün yapıyorsun en az 2 lt su içiyosun şekeri tatlıyı vede ekmeği kesiyorsun ekmek sadece sabah oda 2-3 dilim tahıllı olacak sonra kilo çizelgeni yapıyorsun evde veya dışarda yürüyüş yada hareketlerle spor yapıyorsun ....oyyyyneçok iş varmış ama düzenli bizitakip et rutine biniyor

spor yapıyorum 2 gun pılates kardıyo falan 2 gunde yuzme 3 kılo verdım dedım kı rglı ve ablamın amelıyatı gırdı araya (bahanem ) devamı yok ah su can sıkıntımdan yemesem

bıde ben genelde yalnızım kendıme sofra hazırlamak cok zor gelıyo ne yapıcam bu durumu?

40 yılda bi rmenümü paylaşayım dedim heyecanlabekledim yorumları kimse bişey yazmadı küstüm

cancazım nerde menün göremedim allahım körmü oluyorum fiçreet....babacım biz fiçretle sevişiyoruz evleniciz...nayır nolamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…