70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 2 ncı aranda beypazarı kurusu yerıne bır meyve yeseydın daha ıyı olurdu cok kalorılıymıs cunku onun harıcınde güzel

tamma cnm bozmucam acayip moralim bozuldu bu hafta kilo vermesemde almayım bari sabit kalıyımm

canım sen kısa sürede baya kılo verdın boyle donemler olabılır ben bıle ne kadr dıyetı bozuyorum o yuzden cok yavas kılo verıyorum ama yınede vazgecmıyorum sen hıc vazgecme zaten senın yolun cok uzun deıl fazlalıgın cok deıl 1 kere daha azımlensen iş tamamdır

canım genel itibariyle fena değil
ama o beypazarı kuruları çok yağlı onlardan çok tüketme istersen
bide öğlen yada akşam et balık tavuk bu tarz yiyecekleri tüketiyoruz
diğer kızlarında öğününe dikkat edersen hep var bu yiyecekler
onun dışında güzel olmuş canım menün

Haklısın bugün tembelliğim tuttu, o beypazarı kurusunu da kaldırıcamgözümün önünde olunca yiyorum

Canım bizim burda spor yapmak için belediyenin tasarladıqı çok fonksiyonlu bir park var etrafı yürüyüş kortu 1 tur 500 metre ediyor bir turu 5 dakikada yürüyorum bugün 6 tur attım yarım saat sürdü yani 3 kmyi yarım saatte yürüyorum...

teşekkür ederim cnm ..

Kaptanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 dilim tam buqday ekmeqinden yaplmış pizza
süt

ara
2 kuru kayısı
lipton form plus limonlu

öqlen
6 ızgara köfte
1 ızgara kırmızı ve yeşil biber
salata

ara
yeşilçay

akşam
kaymaklı künefe

ara
karanfilli tarçın çayı

3 km yürüyüş
2.5 litre su..

KIZLAR BEN GELDİM SAVULUN BAKİİİMMM
bugün çok enerjikim allah sonumu hayretsin
geçmişi henüz okumadım önce menümü yazayımda....
uyanınca:
iki kuru kayısı bir bardak suuuu
sabah:
4 tane zeytin
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 çatal patatesli yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 bardak çay şekersiz
ara:
1 bardak lipton form plus limonlu çay
1 kupa şekersiz ıhlamur
öğlen:
1 porsiyon zeytinyağlı kereviz
1 bardak ayran
ara:
1 portakal
1 kupa narlı bitki çayı
1 kupa ıhlamur şekersiz
akşam:
bir kase meyveli nesfit(küçük boy)
bir bardak sütle
ara:
yeşilçay tarçınlı
gün boyu 2 lt. su
SPOR:60 dk. 7.0 da yürüyüş,25 dk. kemer,5 dk. eliptik bisiklet zor ayarda,60 mekik,30ar tane yan bacak hareketi

bravo tatlım tam formundasın herzamanki gibi

kAPTANIMMMM

O künefeyi sen yersen ben de şimdi tüm tatlılara saldırırım, regl oldum halsizim, üstelik bana ilgi göstermiyosuuunn

bugün bende kaçamak yaptım....
1 elmalı kurabiye..
çocukların bisküvilerinden 2-3 tane...:26::26:

ah ahhh kendime zor mukayyet oluyorum gözlemeleri yapıp yiyememek yutkunmak kaldı benim payıma
durdurun beniiiiiiiiii :84: :84:

tamma cnm bozmucam acayip moralim bozuldu bu hafta kilo vermesemde almayım bari sabit kalıyımm

canım aradamotivasyon düşüyor amaaaaaaa napıyoruz bırakmıyoruz vede daha sıkı sarılıyoruz bence vereceksin çünkü tempo arttı merak etme canımcım öptüm

çokşekersin :80:ilgimi istiyon kuşum al sana ilgi
Evet canım çok şekerim ayrıca da çok ilgiye ihtiyacım var evde yalnızım, ağrılarım var tatlı istiyorum ama kilo da vermem lazım bla bla bla... amaaa ilgini de çokkk sevdiiimmm...

bugün bende kaçamak yaptım....
1 elmalı kurabiye..
çocukların bisküvilerinden 2-3 tane...:26::26:

Akşam oluuur ve itiraflar günyüzüne çıkaaar ... Ama hepimiz itiraflarla kilo veriyoruz di mi kızlarr.. Yazınca zaten suçumuzu anlıyoruzz.. Ve daha dikkat etmeye çalışıyoruz .. ama benim canım halaa tatlı istiyooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…