70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canlarım geçmiş olsun..

kızlar öğle yemeğimde bir dilim ekmek büyüklüğünde karışık pizza, 3 minik parça haş. tavuk yarım kase yoğurt yedim bir kaşık da bal.. sizce çok mu???

selam kızlar .......

ben esra 74 kiloyum 34 yaşındayım bende sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum ..........

fdm buldum seni

selam kızlar .......

ben esra 74 kiloyum 34 yaşındayım bende sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum ..........

fdm buldum seni

hoşgeldin cnm

kızlar hava çok güzel 3km yürüyüş yaptım güneş enerjimide aldım birazdan pazara gidicem proqramda bi deqişiklik olmazsa koçiş gelince sınav hediyesi künefee yemeqee gidicezzz

hoşgeldin cnm

kızlar hava çok güzel 3km yürüyüş yaptım güneş enerjimide aldım birazdan pazara gidicem proqramda bi deqişiklik olmazsa koçiş gelince sınav hediyesi künefee yemeqee gidicezzz

sınavı geçtin olacak artık bi kaçamak
canım bi de bişi sorcam 3km yolu ne kadar zaman da yürüyosun
ben mesela spor salonunda 6 km hızla 30 dk yürüyorum 1.8 km yapıyo
sen daha mı uzun süre yürüyosun ya da daha mı hızlı
ben 30 dk yürüyüş 10 dk eliptik bisiklet 100 çift yan esneme 60 mekik çektim geçen gün pestilim çıktı

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm

Afiyet olsun

Yediklerimim de yazayım
SABAH
tam tahıllı ekmek peynir zeytin domates

ARA
3 tane bisküvi

ÖĞLE
kıymalı yumurta turşu(çok canım istedi) azcık da ekmek

ARA
nescafe(bol kahveli)

AKŞAM
küçük bi tane karnıyarık yiyecem yanına da cacık bi kaşık pilav da yerim belki

İYİ akşamlar kızlar....

MENÜM
SABAH
Kalper peynir, 1 dilim çavdar ekmeği , şekersiz çay haşlanmış yumurta

ARA
küçük kase müsli

ÖĞLEN
tel şehriye çorbası , 1 bardak ayran , rendelenmiş sebze salatası

ARA
Bir bardak yeşilçay

AKŞAM
Bol yoğurtlu ıspanak...

bol bol suuuuu 200 mekik ve 1 saat yürüyüş.... ekmeği tamammen hayatımdan çıkarıpp çikolatayada tarçın çubuklarıyla dur demeye çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…