sağol canım ben bomba gibiyim güzelce kahvaltımı yaptım evimi topladım şimdi spor zamanı sonra akşama kadar dışarının tadını çıkaracağım bukadar güzel havada hasta olmak üzücü Geçmiş olsun canım
sağol canım valla kolumu kaldıracak gücüm yok.ama birazdan çocuklar gelecek mecburen kalkıcam malum yemek olayı.
merhaba arkadaslar.kızım ve ben cook hasta olduk.doktordan geldık az once bı torba ılacla..ıkımız sırayla oksuruyoruz,hapşırıyoruz.ne yuruyus yapabılıyorum ne de beslenmeme dıkkat edebılıyorum.ne varsa yıyorum.bu hafta sonuc kötu olacak yanı.off bı ıyılessek tekrar duzenımı oturturum ınş.kalın saglıcaklaa..
ay kavruluyomuş pardonnnn
inşallah cnm ben başarıcaqından eminim tatlımtamam kaptanım inşallah buna dikkat etmeye çalışıyım.. canımcım aynen dediğin gibi mide küçüldükçe insan herşeyle doyuyor.. gebeliğimden sonra 3 kez diyet girişimim olmuştu ama hep yarıda bıraktım.. 1er kilo verdim kaldı öylece ama şimdi hedefime kararlılıkla ilerliyorum.. ve 14 şubattan beri 1 ayda tam 5 kilo verdim. inşallah hedfim senin gibi bi an önce 6lı rakamları görmek kaptanım
hatunlar günaydın hava harika bu arada pozitif oluyorum böyle olunca step yaptm sabah sabahkahvaltımı yapıp dışarı çıkcam annemler diyete girdim bi de ehliyeti geçtim diye alışverişe götürüyorlar beni kendimi kaybedicem yine orda keyfime dicek yok
ohh sefan olsun kıssne alırsan al sakın sakın dışarda yemek yersen fazla kaçırma gerçi ehliyeti kutlamak lasımm bende koçişi arayıp künefe yemeyemi gidelim desem :26:
ayhh hiç halim yok desemzaten sende gitmişsin.
şimdiye kadarki küçük kaçamaklarımdan sonra dün obezlerin bile yiyemeyeceği kadar sınırsızca beslendim en son karnımın üzerine yatamayacak kadar şiş ve karın ağrısıyla cebelleşirkene uyumuşum.japonyadan sonra 2 büyük sarsıntı bende oldu anlıyacağınız.pastayımı saysam çikolatalarımı saysam cipslerimi saysam bilemedimbaya şiddeti büyük bi kaçamak yaptım pişmanlığım çok büyük ama bunun motivasyonumu bozmasına izin veremem.en fazla olacağı bu hafta kilo veremem belki biraz alırım ama olsun bu hain saldırı beni yıldıramaz
dolayısıyla dünkü sarsıntının etkisinde bugün biraz yorgunum.birazdan kalkıp haftalık temizliğimi yapacağım.sonra tüm gün hatta akşamda bu civarlarda olacağım
kıss Allah hayrını versin emiiokadar yenirmi neyse olmuş bikere çok geçmiş olsun cnm tmm cnm bende akşama burda olurum inş..
günaydın arkadaşlar....nasılsınız bakalım?
senacım tebrik ediyorum seni ehliyetinide aldın yani..benimde var ama yıllardır cüzdanımda duruyor bir türlü kullanamak nasip olmadı.umarım bir gün araç kullanacak cesaretim olur.
ama kızlar ben çok hastayım sanırım vücut direncim düştü.ateşten yanıyorum hani soğuk olsa üşüdüm diyeceğimde havalarda çok güzel oysa.ooooooooof tüm vücudum ağrıyor.
emin ablam çok geçmiş olsun yanında olsam sana çorba nane limon falan yapardım bolbol vitamin al istirahat et ablam bu arada çok teşekkür ederim ehliyet için
selam kahvaltım
1 tane börek 1 kayısılı form cayı
ara 5 kayısı
kıss fıstık öyle kafanı uzatıp kaçmak yokgel şurayada doqru dürüst senin deyiminle muhabbetin belini kıralım
kızlar bişi sorcam size
sabah kahvaltı da 1 simit kaç ekmek ediyo bilen var mı
ona göre ayarlama yapayım
ye canım sabah yediqin simit seni çokta fazla etkilemez ben çok severim simiti ye kıss hepsini yee
kızlar tünydınnnnnnöğle arası gelip size bakıyım dedim öptüm siziii
Canım nasıl geçiyor ilk günün özlemişmisin çalışmayı Rabbim banada gösterirmiki ogünleri
merhaba arkadaslar.kızım ve ben cook hasta olduk.doktordan geldık az once bı torba ılacla..ıkımız sırayla oksuruyoruz,hapşırıyoruz.ne yuruyus yapabılıyorum ne de beslenmeme dıkkat edebılıyorum.ne varsa yıyorum.bu hafta sonuc kötu olacak yanı.off bı ıyılessek tekrar duzenımı oturturum ınş.kalın saglıcaklaa..
çok geçmiş olsun cnm yazdan kışa kıştan yaza geçiş dönemlerinde hava deqişikliqinden çok hasta olunur şimdide bu dönemdeyiz iyi bak kendine ve prensesimize cnm..
ah canlarım geçmiş olsun..
kızlar öğle yemeğimde bir dilim ekmek büyüklüğünde karışık pizza, 3 minik parça haş. tavuk yarım kase yoğurt yedim bir kaşık da bal.. sizce çok mu???
orta şeker cnm ama ben olsam bu menüden pizzayı çıkarırdım
selam kızlar .......
ben esra 74 kiloyum 34 yaşındayım bende sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum ..........
fdm buldum seni
selam kızlar .......
ben esra 74 kiloyum 34 yaşındayım bende sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum ..........
fdm buldum seni
hoşgeldin cnm
kızlar hava çok güzel 3km yürüyüş yaptım güneş enerjimide aldım birazdan pazara gidicem proqramda bi deqişiklik olmazsa koçiş gelince sınav hediyesi künefee yemeqee gidicezzz
hoşgeldin cnm
kızlar hava çok güzel 3km yürüyüş yaptım güneş enerjimide aldım birazdan pazara gidicem proqramda bi deqişiklik olmazsa koçiş gelince sınav hediyesi künefee yemeqee gidicezzz
inşallah cnm ben başarıcaqından eminim tatlım
ohh sefan olsun kıssne alırsan al sakın sakın dışarda yemek yersen fazla kaçırma gerçi ehliyeti kutlamak lasımm bende koçişi arayıp künefe yemeyemi gidelim desem :26:
kıss Allah hayrını versin emiiokadar yenirmi neyse olmuş bikere çok geçmiş olsun cnm tmm cnm bende akşama burda olurum inş..
emin ablam çok geçmiş olsun yanında olsam sana çorba nane limon falan yapardım bolbol vitamin al istirahat et ablam bu arada çok teşekkür ederim ehliyet için
kıss fıstık öyle kafanı uzatıp kaçmak yokgel şurayada doqru dürüst senin deyiminle muhabbetin belini kıralım
ye canım sabah yediqin simit seni çokta fazla etkilemez ben çok severim simiti ye kıss hepsini yee
Canım nasıl geçiyor ilk günün özlemişmisin çalışmayı Rabbim banada gösterirmiki ogünleri
çok geçmiş olsun cnm yazdan kışa kıştan yaza geçiş dönemlerinde hava deqişikliqinden çok hasta olunur şimdide bu dönemdeyiz iyi bak kendine ve prensesimize cnm..
orta şeker cnm ama ben olsam bu menüden pizzayı çıkarırdım
başka meslekler olsa belki alışma dönemi olur ama çocuklar o kadar masumki hemen aralarına alıyolarr oğlumla aynı sınıftayım anne diye seslenince öğrencilerimde anne diyo bana çok duygulandımmmservisten indim hemen nete size bakıyım dedimmm gece gelirimmm
Bi şey sorucam sizlere bacakları eritmek için hangi hareketler yapıyorsunuz?
bence bacaklar için en ideal spor yürüyüş
ama farklı bişi olsun istersen step de olabilir
teşekkür ederimBisiklet sürmeyi önermişti spor hocam canım dene istersen...
İyi akşamlar canlarımm üniversite snavına çalışıcam çıkmam lazım ve çoookkkk az kaldı dua edin bana..
İyi akşamlar canlarımm üniversite snavına çalışıcam çıkmam lazım ve çoookkkk az kaldı dua edin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?