70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım aldığım kalorilri sayarak yedim...

çocuklar adım başı nutella isterken halimi düşünnnnn

valla hayal kırıklığına uğrattın benisenden hiç ummazdımşaka şaka bugün muzipliğim üstümde sakın alınma

yok canım alınmadım...
kalorilerimi sayıyorum canım...

burda kal ve ver

güle güle giy senam

40 yılda bi rmenümü paylaşayım dedim heyecanlabekledim yorumları kimse bişey yazmadı küstüm

canım görmedim ben valla

tekte olsan sen bir bireysinve kendine saygılı olmak kendini kaile almak zorundasın okeyyaptığın sporlar çok güzel aynen kaldığın yerden tam gaz devam biraz önceyeni evliyim demiştin galiba:86:ne güzel motive ol işte sendeki güzelleşmeyi kocişin farketmesihoşuna gitmezmi...ne bu böyle karamsarlık sirkelen ve kendine gel sen daha gençsin biz bu yaşta böyle motiveysek senin koşup uçman lazım hadi bakalım söz verde göreyim

Alıntı arcak81 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kızlar gururla menümü sunarım inş.sizde okeylersiniz

Sabah
1 kase meyveli nesfit(sütle)

ara: 1 elma

öğle
mercimek çorbası fırında kıymalı patates akdeniz salata
ara 1 portakal
akşam
2 kaşık erişteli yeşil mercimek kapuska 3kaşık yoğurtlu kereviz salatası
20 dakika yürüyüş 2litre su

tebrık edıyorum bu durumda ben dunyaları yemısım bugun

1 bucuk senelık evlıyım cıdden kılolarımdan dolayı ondanda cekınır oldum

ama artık soz daha once yapabıldıysem sımdı de yaparım demı

yarın sabahta sporum var zaten ıyı bı baslangıc olur ınsallah hatta olcude aldırayım

sımdıde cızelge yapayım dımı

leynhayriye bende seni seviyom leyn altın dişine gurban olduğum leyn

altın dişimmmm haa kız bune keyiffffff

o zaman bu akşam herkes kocasından falaka yesin

anam işin zor nutelle filan deme öle deme deme bizim suçumuz neee

Saol SEnacımsenden bu alkışı almak yetti bana

canım görmedim ben valla[/QUOTE]
Göremeyeceğiniz kadar az mı yemişim yavv

saol canımda benden az yiyen arkadaslar var hem yazdıgım gıbı 40 yılda bircıkıyor benden boyle bır menü bıle amabu hafta bu yolda ılerlemeyı düşünüyorum mecburum bunaaa

tebrık edıyorum bu durumda ben dunyaları yemısım bugun[/QUOTE]
MELNİZ CANIM SANA YAZDIMDA ADIN NEREYE GİTTİGIIIIIIIIIIII
zamanla hepimiz bu seviyeye geldik menülerini kıstıkça midende küçülecek merak etme
ama dikkat et nededim menüleri küçülttük yani menüleri kesmedik...porsiyonlarını küçült kaselerini küçült suyu sporu arttır az az sık sık ye canımcım bide üzgün surat görmek istemiyom kız hiçmi enerjim geçmedi daha amudamı kalkayım taklamı atayım hıııııı

Son düzenleme:
altın dişimmmm haa kız bune keyiffffff

o zaman bu akşam herkes kocasından falaka yesin

anam işin zor nutelle filan deme öle deme deme bizim suçumuz neee

valla kuşum bende bilmiyom bütün gün cem yılmaz modunda iş yerinde yapmadığım halt kalmadı hastalar bile kikirdemekten bihalolduallah sonumu hayretsin yaaaaannnnniiiiiii

Saol SEnacımsenden bu alkışı almak yetti bana

canım görmedim ben valla
Göremeyeceğiniz kadar az mı yemişim yavv

saol canımda benden az yiyen arkadaslar var hem yazdıgım gıbı 40 yılda bircıkıyor benden boyle bır menü bıle amabu hafta bu yolda ılerlemeyı düşünüyorum mecburum bunaaa[/QUOTE]

70 e inmişin 60 larda daha motıve olur verırsın bence canım

selam kızlar .......

ben esra 74 kiloyum 34 yaşındayım bende sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum ..........

fdm buldum seni

fdm ne kadar zamandır buraya geçtin şekerim ?

bende sana özelden atıyordum şimdi bak sen benden önce gelmişsin.. ben baştan beri bu topigede üyeyim ve itiraf ediyim diğer taraftan daha çok motive ediyo beni.. paylaşım daha fazla..

tebrık edıyorum bu durumda ben dunyaları yemısım bugun
MELNİZ CANIM SANA YAZDIMDA ADIN NEREYE GİTTİGIIIIIIIIIIII
zamanla hepimiz bu seviyeye geldik menülerini kıstıkça midende küçülecek merak etme
ama dikkat et nededim menüleri küçülttük yani menüleri kesmedik...porsiyonlarını küçült kaselerini küçült suyu sporu arttır az az sık sık ye canımcım bide üzgün surat görmek istemiyom kız hiçmi enerjim geçmedi daha amudamı kalkayım taklamı atayım hıııııı[/QUOTE]

gecmez mı hıc şimdiden toparlandım valla yarın kucucuk bı lıste yazıcam sıze

anaaaaaa... kaptan yakında xxs beden giycek

valla kuşum bende bilmiyom bütün gün cem yılmaz modunda iş yerinde yapmadığım halt kalmadı hastalar bile kikirdemekten bihalolduallah sonumu hayretsin yaaaaannnnniiiiiii

geçen hafta sesin çıkmıodu acısını çıkartıyonnn içindeki recep ivedik dayanamadı fırladııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…