sağol canım benim( bu lafı kaynanam söylüyor aslında nefret ediyom bu sözden)gününnasıldı
abe kaynana naptın bize naptın bizeee öz lemişim güzel geçti bide sosyal hizmetlere başvuru yaptım sözleşmeli bakalımmm sonuç ne olcak hayırlısıı:
izlemiyoz fıstıkezeli izliyonuz mu ali nin düğünü muhteşem olacak :2::2:
hadı hayırlısıabe kaynana naptın bize naptın bizeee öz lemişim güzel geçti bide sosyal hizmetlere başvuru yaptım sözleşmeli bakalımmm sonuç ne olcak hayırlısıı:
sana da ıyı gecelerherkese ıyı gecelerrrrr
durumun okadarda umutsuz degilmis aslinda sende hemen artik kilo almaya basladiginin farkina varip zaten bir diyetisyene gidip onlemini almissin..yani dogru yoldasin ondan artik kafandan kilo veremiyecegini silip artik kilo vermeye basladigini benimsemelisin..tamamen irade meselesi...bende bu konuda baya sey arastirdim...bir seyi yediginde bu bana zaten kilo yapmazki ben bunu yuruyerek eritebilirim yada telafisi su olur bana kilo yapmaz diye dusunursen bedenine 1-0 onde oluyormussun..yani beyin denen bu faliyet sana himm bak bak yemek yedi kendimi saglama alimda yag yapim demek yerine olumlu davranip istedigimi yiyebilirim olculu zaten kilo yapmaza geciyormus...
kilo ilk once insanda piskolojiyi bozar daha sonra bozuk piskoloji hastaliga cok cabuk cevirir...bazi kanser tedavilerini bile sadece yuksek moral yenebiliyorsa kilo onlarin yaninda gule oynaya verecegin bir durumdur...
ve ben sana ya insallah yaparsin zor bisey demek yerine..ya sen guclu bir insansin verirsin tabi demeyi tercih ederim ki verirsin......
senacım kaçamak diyosun ama akşam yemeği yememişsin zatenKızlar size bişey diyimmi ben yaptıqım kaçamakların hepsini kilo yapmıcak diye düşünerek yiyorum ve çok etkisi oluyor sadece zayıflayacakalrını düşünerek kilo veren bir sürü kişi var deneyin kızlar kaybedeceqiniz sadece kilolarınız..
Kızlar gururla menümü sunarım inş.sizde okeylersiniz
Sabah
1 kase meyveli nesfit(sütle)
ara: 1 elma
öğle
mercimek çorbası fırında kıymalı patates akdeniz salata
ara 1 portakal
akşam
2 kaşık erişteli yeşil mercimek kapuska 3kaşık yoğurtlu kereviz salatası
20 dakika yürüyüş 2litre su
üzülmeeee40 yılda bi rmenümü paylaşayım dedim heyecanlabekledim yorumları kimse bişey yazmadıküstüm
senacım kaçamak diyosun ama akşam yemeği yememişsin zaten
çok etkileneceğini zannetmiyorum
hem arada moral için gerekli böyle şeyler
çok haklısın cnm abartmamak ve dengelemek kaydıyla arada yiyorum ama yinede dikkatli olmak gerekiyro öpüyorum cnm akşama görüşürz
bende onu yapamıyorum yemeklerden herşeyden korkuyorum.herşey düşman gibi.hemen yağ oranı geliyor aklıma.psikolojim bozuldu.bende kendimi artık o dediğin yöne doğru götürmeye alıştırmaya çalışıyorum.önce onu yapmam lazım sanırım.daha önce 22 kilo verdim.en son hatırladığım serum takmışlardı hastanede.su içince bile kusuyodum. sonra hızla aldım tekrar.şimdi diyet yapıyorum değilde yeme alışkanlıklarımı değiştiriyorum demek istiyorum kendime.
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
0 | isim | bşlngç | gçn hafta | bu hafta | giden | t.giden | hedef 1 | fdm | 77 | 71.9 | 70.6 | 1.300 | 6.400 | 64 2 | aysebahar | 90 | 69.2 | 68.2 | 1000 | 21.800 | 62 3 | nigdelim | 78 | 74.2 | 73.2 | 1000 | 4.800 | 60 4 | dunedain | 79.5 | 77.7 | 76.8 | 900 | 2.700 | 60 5 | green4 | 78 | 63.6 | 62.8 | 800 | 15.200 | 60 6 | sudem34 | 77.6 | 73.1 | 72.3 | 800 | 5.300 | 68 7 | nidah | 72.4 | 66.8 | 66 | 800 | 6.400 | 60 8 | mektupp | 78 | 71.7 | 70.4 | 650 | 7.600 | 65 9 | chukuleta | 73 | 65.8 | 65.2 | 600 | 7.800 | 60 10 | durusuuuu | 79.3 | 75.4 | 74.9 | 500 | 4.400 | 69 11 | fangolina | 79 | 75.3 | 74.8 | 500 | 4.200 | 60 12 | barkinim | 71.3 | 66.4 | 66 | 400 | 5.300 | 60 13 | erginsena | 90 | 69 | 68.7 | 300 | 21.300 | 60 14 | triendy21 | 79.8 | 73.8 | 73.5 | 300 | 6.300 | 65 15 | alaca | 82.5 | 72.7 | 72.4 | 300 | 10.100 | 60 16 | bluemoon26 | 73 | 70 | 69.8 | 200 | 3.200 | 63 17 | shryvz | 80 | 70.4 | 70.2 | 200 | 9.800 | 65 18 | jasminnnn | 96 | 75.4 | 75.3 | 100 | 20.700 | 65 19 | arcak81 | 74 | 70.3 | 70.3 | 0 | 3.700 | 62 20 | KILAVUZ | 86 | 71.5 | 71.5 | 0 | 14.500 | 60 21 | SemPatiK | 79.6 | 78.4 | 79 | artı600 | 600 | 60
Birincimiz fdm arkadaşımızı tebrik eder başarısının devamını dilerim
Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlar 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir
Yerinde sayan arkadaşlarımız arcak81 ve KILAVUZa 100 mekik piyangodan çıktı
Kilo alan arkadaşımız SemPatiKe 150 mekik hediyee
Hulk arkadaşımız izinli
Yaren38 CleOpaTRa umursuzvakaa fındıkkurdu hande58 berkem39 damlalar superisi CheGuevera pembecikk seb_bosh arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır
Bildirim yapmayan arkadaşlarımız listemizden elenmişlerdir
Haftaya daha güzel bir tabloda görüşmek ümidiyle
Kaptan SENAA
cnaım saol emzirdiğim için yeşilçay içmkete çekiniyorum ama aksam yemekten sonra erikli meyve cayı içmiştim birde evde aksam cok acıktım biraz ordan burdan bişiyler attım agzıma yıne ıstedıgım gıbı kapatamadım yanısenacım kaçamak diyosun ama akşam yemeği yememişsin zaten
çok etkileneceğini zannetmiyorum
hem arada moral için gerekli böyle şeyler
üzülmeeee
bende yazıyorum çoğunlukla yorum gelmiyiii ama olsun bana motivasyon oluyo
senin menüne yorum yapayım hemen
menün güzel olmuş canım
çok az bile yemişsin bence
yeşil çay falan içsen çok çok daha iyi olur
bende biraz suyu fazla içsem güzel olacak da içemiyorum
yeşiiimmmmmmmmm hani akşam gelicektinnn
senden kaçacağım bi süreHayırdır bi sorun mu var yeşim nedne girmiyceksin:26:
senden kaçacağım bi sürebir sorun yok çok şükür bikaç gün kendime çeki düzen vermek açısından nete girmemeye karar verdim.kaç zamandır ihmal ettiğim sporada başlamak farz oldu bu hafta gerçekten ipin ucunu kaçırdım ve hala tutabilmiş değilim.ipimin peşinden koşayım yakalayınca geri döncem
cnaım saol emzirdiğim için yeşilçay içmkete çekiniyorum ama aksam yemekten sonra erikli meyve cayı içmiştim birde evde aksam cok acıktım biraz ordan burdan bişiyler attım agzıma yıne ıstedıgım gıbı kapatamadım yanı
oooo yeşim hanım hoşgeldiniz teşrif ettiniz sonunda
dunku menum
sabah
1 adet 200 ml sut
500 ml su
1 yesilcay
1 diet biskuvi
oglen
1 kase yarim corba
50 gr izgara tavuk
salata
700 ml su
aksam
sehriye corba (Et suyu ve az et vardi)
Sezar salata (light)
1 ice tea
Domatesli kiyma
1 parca ekmekle yedim
biraz tursu
1 ice tea
zaten simdi gozlerim tursudan balon oldu :))) birazda keyifsizim acikcasi ole yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?