70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben kaçıyorumyoruldum yavvvhepinize hayırlı kazasız belasız geceler tatlı rüyalar diliyorum:92::92:byyyyyyyyyyyyyy

bende onu yapamıyorum yemeklerden herşeyden korkuyorum.herşey düşman gibi.hemen yağ oranı geliyor aklıma.psikolojim bozuldu.bende kendimi artık o dediğin yöne doğru götürmeye alıştırmaya çalışıyorum.önce onu yapmam lazım sanırım.daha önce 22 kilo verdim.en son hatırladığım serum takmışlardı hastanede.su içince bile kusuyodum. sonra hızla aldım tekrar.şimdi diyet yapıyorum değilde yeme alışkanlıklarımı değiştiriyorum demek istiyorum kendime.

Son düzenleme:
senacım kaçamak diyosun ama akşam yemeği yememişsin zaten
çok etkileneceğini zannetmiyorum
hem arada moral için gerekli böyle şeyler

40 yılda bi rmenümü paylaşayım dedim heyecanlabekledim yorumları kimse bişey yazmadı küstüm
üzülmeeee
bende yazıyorum çoğunlukla yorum gelmiyiii ama olsun bana motivasyon oluyo
senin menüne yorum yapayım hemen
menün güzel olmuş canım
çok az bile yemişsin bence
yeşil çay falan içsen çok çok daha iyi olur

bende biraz suyu fazla içsem güzel olacak da içemiyorum

Günaydın fıstıklarım gördüqüm kadarıyla hala yataklarınızdan kalkamamışsınız mesai başladı kızlarr perşembe günü olan rölyef kursum bu haftalık bugüne alındı evden çıkmak üzereyim inşallah iyisinizdir yeşim hala yoksun dün akşamda gelememişsin merak ettim cnm :26: neyse akşamda doktordan randevum var 4.5ta sizlere bol muhabbetler diliyorum cumaya pek bişey kalmadı dikkat edin arkadaşlar öptümm hepinizii

dunedain günaydın cnm tam çıkmak üzereyken nickini gördüm selma vermeden çıkmak istemedim hadi gittim cnm akşam görüşürz

sana samimi olayim bende kortizon kullandim 60 kilo iken 80 oldum 3 ayda...sonra o siraki sevgilim simdiki kocam yurt disindaydi neyse 5 ay icersinde turkiyeye gelecekti..beni zayif taniyordu ben dana gibi olmustum bile pantolon falan hic birsey kar etmiyordu...yani simdide 79 ciktim ama oo anki kilom acayip biseydi gobek ki bende hayatta olmaz o bacaklar patlayacak gibi giyindigim seylerden tiksiniyorum elbise falan gormek istemiyorum..nese ben bir bogazmi tuttum 5 ayda 20 kilo verdim ama her yere yuruyordum sabah aksam yemekte azalttim nerdeyse yemiyordum bile cok sagliksiz yiyordum...cogu gunu domates salatalikla geciriyordum...5 sene 60 muhafaza ettim almadim kilo ustune..evlendim yeter artik diet falan cunku hep dikkat ettim..yemeye basladim ama ne yemek zevk aliyorum yerken once 67 oldum uslanmadim zaten veririm diye sonra 72 oldum ya ne varki veririm 77 olunca bir durdum 1 bucuk ay deli gibi spor falan fistik 72 dondum..sonra yine saldim 79.5 bu gruba katildim...
simdi 1 ayda 2.7 kilo verdim vermeye devam ediyorum yemekten kismadan buraya takilbence durust ol yediklerini yazarken arkadaslar hemen mudahale ediyor zaten bunu yeme diye sende nasil bir arzu ise yemiyorsun....

dunku menum
sabah
1 adet 200 ml sut
500 ml su
1 yesilcay
1 diet biskuvi

oglen
1 kase yarim corba
50 gr izgara tavuk
salata
700 ml su

aksam
sehriye corba (Et suyu ve az et vardi)
Sezar salata (light)
1 ice tea
Domatesli kiyma
1 parca ekmekle yedim
biraz tursu

1 ice tea
zaten simdi gozlerim tursudan balon oldu :))) birazda keyifsizim acikcasi ole yani

bu ara pek gelemeyebilirim merak etmeyin

cnaım saol emzirdiğim için yeşilçay içmkete çekiniyorum ama aksam yemekten sonra erikli meyve cayı içmiştim birde evde aksam cok acıktım biraz ordan burdan bişiyler attım agzıma yıne ıstedıgım gıbı kapatamadım yanı

oooo yeşim hanım hoşgeldiniz teşrif ettiniz sonunda

Hayırdır bi sorun mu var yeşim nedne girmiyceksin:26:
senden kaçacağım bi süre bir sorun yok çok şükür bikaç gün kendime çeki düzen vermek açısından nete girmemeye karar verdim.kaç zamandır ihmal ettiğim sporada başlamak farz oldu bu hafta gerçekten ipin ucunu kaçırdım ve hala tutabilmiş değilim.ipimin peşinden koşayım yakalayınca geri döncem

bende senden kaçayım o zaman hıh aslında haklısın benımde cok kısıtlı zamanım var ama buraya gırmeye calısıyorum hem sevıyorum burayı hem de motıvem düşmesin diye.ama bend ebu hafta girmesem iyi olacak cts önemli bir sınavım var be ben pek calısamadım aksam buraya takılcagıma 1er saat baksam kar olacak bana cuma bıldırımımı yaparım gene ısten de gırebıldıgım kadar gırerım ama aksam gırmeyım ben ıyı olcakdua edın bana kızlar sınav ıcın

doğru canım emzirdiğini unuttum ben
yazmıştın burda ama aklımdan çıkmış
bende 1 dilm kek yemiştim 8 buçukta 12 buçuk gibi yattım bi de ütü yaptım kek erisin diye
keki yedikten sonra 4 saat geçti bi de ütü yapınca az da olsa etkisi azalmıştır sanırım

canım sezar salatanın lightı nasıl oluyor
yağsız yaptığın için mi öyle dedin

dünkü menüm:
öğleyin mezgit tava(işte olduğum için mecburen) ve bol yeşillik
akşam:tavuklu salata
aralarda bol su
not:günde 4-5 lt su içerim ben hep.
su içme ile ilgili hiçbir sorunum yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…