ben geldüüüümmmm merhaba
hemen içtimamı vereyim
uyanınca:
2 kuru kayısı,1 bardak su
sabah:
1 küçük dilim sucuk
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin
salatalık domates
2 tane(yöresel doğranmış )beyaz peynir
2 bardak çay şekersiz
ara:
1 kupa lipton form plus limonlu çay
1 kupa ıhlamur şekersiz
öğle:
az pors. patlıcan musakka yağı alınmış
az pors. bulgur pilavı
bir bardak ayran
ara:
1 kupa yaban mersini çayı
1 kupa narlı çay
akşam:
yarım pors.tavuk haşlama(patates ve havuçlu ama ben onları almadım9
bir kase yoğurt
SPOR:
60 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk. kemer,5 dk.eliptik bisiklet zor ayarda,60 mekik,30 ar tane sağ ve sol yan bacak hareketi
gün boyu 2.5 lt. su
DAHA NAPAYIM KARDİŞŞŞŞŞŞ,KENDİMİ PARALIYOM DEEEMMMİİİİİİİİİİ
yorumunuzu bekliyorum bu arada daha regl olamadım çatlıycam az kaldı
menyü okumadan bakınca çok yemişsin gibi duruyo ama sen çok şey içmişsin
içinden bitki çayı çıkacak canım nerdeyse
çok güzel menün
çıtırıma bak hele yememiş içmişşşşş
öğlen diye bi de ekmek yemediğim için yenebilir diye düşünmüştüm
sena öyle demişti çünkü ekmek yemezseniz bi erken vakitte pilav makarna yiyebilirsiniz diye
bugün çok koşturdum kızlar yorgunum erken yatıcam sabahta doktora gidicem kan tahlili vericem kendinize iyi bakın iyigecelerr...
çıtırlar napıyonuz bakimmm
sabah tartıda 600 gr artıda gözküyorum ama bozmucam moralimi olabilirrr ben gene zayıflıcam
menümm
uyanınca 2 bardak yeşil çay
kahvaltı
5 kaşık nesfit
ara 2 ceviz içi
öğle
yarım pide dışardaydım
ara
2 kaşık light yoğurt
5-6 çilek
akşam
bi kepçe çorba
salata yada yoğurt
suya devam
bende senden kaçayım o zaman hıhaslında haklısın benımde cok kısıtlı zamanım var ama buraya gırmeye calısıyorum hem sevıyorum burayı hem de motıvem düşmesin diye.ama bend ebu hafta girmesem iyi olacak cts önemli bir sınavım var be ben pek calısamadım aksam buraya takılcagıma 1er saat baksam kar olacak bana cuma bıldırımımı yaparım gene ısten de gırebıldıgım kadar gırerım ama aksam gırmeyım ben ıyı olcak dua edın bana kızlar sınav ıcın
tatlım bence işe başlama stresinden dolayı artı çıkmışsındır yoksa menün güzelbozma moralini kortizonun gözü kör olsun bence rayına giricen meraklanma
kuşum bişey söyleyimmi...ben eski tempoma döndüm yani vücut dengesi olarak...geçen sene bu hormon ilaçları başlanmadan önce ben her bahar kendiliğimden kilo vermeye başlardım çünkü terlemem kışa göre çoğalırdı...sonra kasım sonu gibi almaya başlardım oda 2-3 kilo arası taaaki mart sonuna kadar...sonra tekrar vermeye başlardım 60 ile 64 arası gider gelirdim yazın 60 kışın 64 olurdum şimdi bu hafta o döngüye döndüğümü hissettim ve çok mutluyum çünkü ilaçların etkisinide vücudumdan atmışımki metabolizmam kendini buldudaha reglim gelmediği halde (eli kulağındada bi sökemedi gitti)bu hafta kilo verdimki ödem son haddinde....beni görenler dünden beri nekadar zayıfladın bu hafta deyip duruyorlar ve ben çok fena şımarıyorum heheheeeeee
bende yeniyim aranıza alırmısınızohhh yeni bi grup bakalım kimler gelcek bende 82 den 72 ye düştüm
aslında 70 tim ama 1 ay ara verdiğim için ve ev taşıma telaşıydı düzensiz saatsin agır şeyler yüzünden aldım 3 kilo 1 haftadır çok az kaçamak yapıyorum ama bozmamaya çalışıyorum
bu arada 4-5 gündürde yürüyüşe başladım hergün yürüyüş bandında 2.5 km yürüyorum 2 gün yürüyemedim misafirim vardı yatılı ama bugün 4,5 km yürüdüm
ben de az ye sık ye düşüncesindeyim lahana ve lapa diyetlerini uyguladım ama bana hiç faydası olmadı ve şunu anladımki en güzeli saatli düzenli yemek yeme
kimsecikler yokkk ya
ooo lillyum ablamda burdaymış yaa
evet seher yaa hiç karşılıklı onlıne olamıyoruz :95: ösledimmmevet canım aynen öyle.metabolizmam hızlı.nerden biliyorum şurdan wc dwn çıkmıyorum maş.şimdiden vermişim zaten
canım görüşemedik hayırlı haberler inş tüm değerlerin süper çıkarrr bomba gibi gelirsin öpüyorum
ben geldüüüümmmm merhaba
hemen içtimamı vereyim
uyanınca:
2 kuru kayısı,1 bardak su
sabah:
1 küçük dilim sucuk
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin
salatalık domates
2 tane(yöresel doğranmış )beyaz peynir
2 bardak çay şekersiz
ara:
1 kupa lipton form plus limonlu çay
1 kupa ıhlamur şekersiz
öğle:
az pors. patlıcan musakka yağı alınmış
az pors. bulgur pilavı
bir bardak ayran
ara:
1 kupa yaban mersini çayı
1 kupa narlı çay
akşam:
yarım pors.tavuk haşlama(patates ve havuçlu ama ben onları almadım9
bir kase yoğurt
SPOR:
60 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk. kemer,5 dk.eliptik bisiklet zor ayarda,60 mekik,30 ar tane sağ ve sol yan bacak hareketi
gün boyu 2.5 lt. su
DAHA NAPAYIM KARDİŞŞŞŞŞŞ,KENDİMİ PARALIYOM DEEEMMMİİİİİİİİİİ
yorumunuzu bekliyorum bu arada daha regl olamadım çatlıycam az kaldı
tatlı uykularayrıca geçmiş olsun canım kendine dikkat et
aranıza ikinci kez katılıyorum yaz döneminde sıkı bi sporla 8 kilo verip 73 e düşmüştüm fakat bu arada kullandıgım hormon ilaçları yüzünden tekrar kilo aldım önümüzdeki ay aşılama tedavisine baslayacagım ve bu arada 10 kilo vermem gerekiyor kabul edersiniz bende aranıza katılmak istiyorummmm
buyur cnm hoşgeldinbende yeniyim aranıza alırmısınız
canım sezar salatanın lightı nasıl oluyor
yağsız yaptığın için mi öyle dedin
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
0 | isim | bşlngç | gçn hafta | bu hafta | giden | t.giden | hedef 1 | fdm | 77 | 71.9 | 70.6 | 1.300 | 6.400 | 64 2 | aysebahar | 90 | 69.2 | 68.2 | 1000 | 21.800 | 62 3 | nigdelim | 78 | 74.2 | 73.2 | 1000 | 4.800 | 60 4 | dunedain | 79.5 | 77.7 | 76.8 | 900 | 2.700 | 60 5 | green4 | 78 | 63.6 | 62.8 | 800 | 15.200 | 60 6 | sudem34 | 77.6 | 73.1 | 72.3 | 800 | 5.300 | 68 7 | nidah | 72.4 | 66.8 | 66 | 800 | 6.400 | 60 8 | mektupp | 78 | 71.7 | 70.4 | 650 | 7.600 | 65 9 | chukuleta | 73 | 65.8 | 65.2 | 600 | 7.800 | 60 10 | durusuuuu | 79.3 | 75.4 | 74.9 | 500 | 4.400 | 69 11 | fangolina | 79 | 75.3 | 74.8 | 500 | 4.200 | 60 12 | barkinim | 71.3 | 66.4 | 66 | 400 | 5.300 | 60 13 | erginsena | 90 | 69 | 68.7 | 300 | 21.300 | 60 14 | triendy21 | 79.8 | 73.8 | 73.5 | 300 | 6.300 | 65 15 | alaca | 82.5 | 72.7 | 72.4 | 300 | 10.100 | 60 16 | bluemoon26 | 73 | 70 | 69.8 | 200 | 3.200 | 63 17 | shryvz | 80 | 70.4 | 70.2 | 200 | 9.800 | 65 18 | jasminnnn | 96 | 75.4 | 75.3 | 100 | 20.700 | 65 19 | arcak81 | 74 | 70.3 | 70.3 | 0 | 3.700 | 62 20 | KILAVUZ | 86 | 71.5 | 71.5 | 0 | 14.500 | 60 21 | SemPatiK | 79.6 | 78.4 | 79 | artı600 | 600 | 60
Birincimiz fdm arkadaşımızı tebrik eder başarısının devamını dilerim
Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlar 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir
Yerinde sayan arkadaşlarımız arcak81 ve KILAVUZa 100 mekik piyangodan çıktı
Kilo alan arkadaşımız SemPatiKe 150 mekik hediyee
Hulk arkadaşımız izinli
Yaren38 CleOpaTRa umursuzvakaa fındıkkurdu hande58 berkem39 damlalar superisi CheGuevera pembecikk seb_bosh arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır
Bildirim yapmayan arkadaşlarımız listemizden elenmişlerdir
Haftaya daha güzel bir tabloda görüşmek ümidiyle
Kaptan SENAA
bende soylemıstım sana canım hızlı kılo verıyordun cok az yıyerek yağdan deıl kastan gıder dıye kalıcı olmaz demıstım kı oyl eolmus hatanı anlamıssın ve tekrar hosgeldın yeni işin ve sevgilin hayırlı olsunbomba gibiyim bombaaaa.... ay sena abla 68lerdesin ya nasıl sevindm
bu arada hayatıma yeni biri cup diye atladı bilebir an önce zayıflayıp kendimle barışmam lazım...yanlız kendime ödül olarak aldığım pantolona giremiyorum resmen, iyi şişmişim yani...ama yılmak yok...birde işe girdim :) sadece sabah ve akşamları yazabilicem hafta içi günleri....
çok özlemişim hepinizi
ve siz haklı çıktınız, abuk subuk menülerle, az az yemekle bu iş çabuk olur, hızlı olur sanıyordum ama hem daha yavaş oluyor hemde gerçekten kalıcı olmuyor ...
amin cok saol canımallah kolaylık versin başarılar diliyorum
Gecmiş olsun canım dıkkat et kendınegünaydınn çıtırlarrrr evdeyimm bugün hastayımmmoğluşumu yolladım ben evdeee
aaa sesim travesti gibi çıkıyooooo
geçmiş olsun barkinimbişi yapmıyorum klasik nette söfteyim..
Kızlar malum gecen hafat kılo verememıstım yeme düzenim kötüydü 2 gündür 20 ser dk yürüyorum ıs cıkısı ablama yedıklerımede dıkkat edıyorum am abugun tartıldım yine aynıyım yaa offf:84::84:2 gün kaldı cumaya veremıycem mı kılo 6 lı rakamları göremiycem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?