70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çıtırıma bak hele yememiş içmişşşşş

menyü okumadan bakınca çok yemişsin gibi duruyo ama sen çok şey içmişsin
içinden bitki çayı çıkacak canım nerdeyse
çok güzel menün

valla bencede bitki çıkarıp yeşericem ama olsun bahar geldi kızlaaaaarrrrrr tam gaz devam yaza az kaldı

çıtırıma bak hele yememiş içmişşşşş

kuşum bişey söyleyimmi...ben eski tempoma döndüm yani vücut dengesi olarak...geçen sene bu hormon ilaçları başlanmadan önce ben her bahar kendiliğimden kilo vermeye başlardım çünkü terlemem kışa göre çoğalırdı...sonra kasım sonu gibi almaya başlardım oda 2-3 kilo arası taaaki mart sonuna kadar...sonra tekrar vermeye başlardım 60 ile 64 arası gider gelirdim yazın 60 kışın 64 olurdum şimdi bu hafta o döngüye döndüğümü hissettim ve çok mutluyum çünkü ilaçların etkisinide vücudumdan atmışımki metabolizmam kendini buldudaha reglim gelmediği halde (eli kulağındada bi sökemedi gitti)bu hafta kilo verdimki ödem son haddinde....beni görenler dünden beri nekadar zayıfladın bu hafta deyip duruyorlar ve ben çok fena şımarıyorum heheheeeeee

öğlen diye bi de ekmek yemediğim için yenebilir diye düşünmüştüm
sena öyle demişti çünkü ekmek yemezseniz bi erken vakitte pilav makarna yiyebilirsiniz diye

senacım doğru söylüyorakşam hariç ekmek yemezsen öğünde pilav az olmak şartıyla yenebilir doğru yapmışsın(ekmek niyetine):80:

tatlım bence işe başlama stresinden dolayı artı çıkmışsındır yoksa menün güzelbozma moralini kortizonun gözü kör olsun bence rayına giricen meraklanma

allah kolaylık versin başarılar diliyorum

tatlım bence işe başlama stresinden dolayı artı çıkmışsındır yoksa menün güzelbozma moralini kortizonun gözü kör olsun bence rayına giricen meraklanma

burda sizle motive oluyorum cnm

aman kaşı bi yerlerini tü tü maşallahhhhhhhhh

aranıza ikinci kez katılıyorum yaz döneminde sıkı bi sporla 8 kilo verip 73 e düşmüştüm fakat bu arada kullandıgım hormon ilaçları yüzünden tekrar kilo aldım önümüzdeki ay aşılama tedavisine baslayacagım ve bu arada 10 kilo vermem gerekiyor kabul edersiniz bende aranıza katılmak istiyorummmm

bende yeniyim aranıza alırmısınız

evet seher yaa hiç karşılıklı onlıne olamıyoruz :95: ösledimmm şimdi çıkıyorum cnm kan verip gelicem

sen bu işi kaptın canım

tatlı uykular ayrıca geçmiş olsun canım kendine dikkat et

kısss bişeyciqim yok çok şükür 22 kilo verdim doktor yüzü görmedim vücut dengem ne alemde bunun için tahlil vericemm

özgee aynı mesajı 80-89 topiqinee yazmışsın
bende yeniyim aranıza alırmısınız
buyur cnm hoşgeldin

bende soylemıstım sana canım hızlı kılo verıyordun cok az yıyerek yağdan deıl kastan gıder dıye kalıcı olmaz demıstım kı oyl eolmus hatanı anlamıssın ve tekrar hosgeldın yeni işin ve sevgilin hayırlı olsun
allah kolaylık versin başarılar diliyorum
amin cok saol canım
günaydınn çıtırlarrrr evdeyimm bugün hastayımmm oğluşumu yolladım ben evdeee

aaa sesim travesti gibi çıkıyooooo
Gecmiş olsun canım dıkkat et kendıne

Kızlar malum gecen hafat kılo verememıstım yeme düzenim kötüydü 2 gündür 20 ser dk yürüyorum ıs cıkısı ablama yedıklerımede dıkkat edıyorum am abugun tartıldım yine aynıyım yaa offf:84::84: 2 gün kaldı cumaya veremıycem mı kılo 6 lı rakamları göremiycem mi

geçmiş olsun barkinim bişi yapmıyorum klasik nette söfteyim..

yeşim kız sesin çıkmıyo keyifsizmiisn aloo

moral bozmak yok bende artıdayım ama tartılmıyorumm sadece bu cuma mı var dur cnm aaaaaaa

tşk ederim çıtılar yürüyüşe çıkıyım çıkmayım arası kararsız kaldım beni gaza getirinde yürüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…