70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cumaya belli olmaz üzülme hemen.mesela ben bu hafta tartıya görüşmeme kararı aldım küsüz biz onla diyetime düzgün devam etmeye başlayınca tartılıcam son zamnalarda çozuttum ve bu bana ağrılı ağır bi vucut ve bol göbek olarak geri dönmüş oldu bugün yürüyüşlerime ve diyetime tekrar başlayıp haftaya bildirim yapacağım.

selam ne güzel vaktin var yürü işte keşke benimde zamanım olsada yürüsem işteyimmmmmm

bahar moduna girdim herhalde diyeti bozdum keyifsiz halsizim vs vs.bu dönemler hep böyle oluyorum.havaların düzelmesi bana yaramıyo dün ve bugün kaloriferi bile yakmadın düşün iyice yaz moduna girdik.

ama gecen cumada yerımde saydım daha once 1 kere daha cok yavas verıyorum artık hızlanmak ıstıyorummm:84::84:

bahar moduna girdim herhalde diyeti bozdum keyifsiz halsizim vs vs.bu dönemler hep böyle oluyorum.havaların düzelmesi bana yaramıyo dün ve bugün kaloriferi bile yakmadın düşün iyice yaz moduna girdik.

bozma ya ben seni örnek alıyordum bak daha yolun başındayken hevesim kırılmasın es es li hemşerim

amaaaan azcık yesem hemen artı oluyo ama azcık yemesem eksiye gecmıyorumm ne bicim metabolızma bu ne zayıflar var her öğün 1 ekmek yiyip çöp gıbı kalan reva mı buu!!

ama gecen cumada yerımde saydım daha once 1 kere daha cok yavas verıyorum artık hızlanmak ıstıyorummm:84::84:
canım olsun iyi gidiyosun ben yerimde saymadığıma eminim eksi değil artı istikamete doğru epey bi gittim bu hafta :84::84::84: geçen hafta dikkat etmedin yerinde saydın bu hafta dikkat ettin muhakkak bi değişiklik olur ama diğer hafta daha çok vermiş olursun üzülme.hemen sonuç beklemek hata olur

selam ne güzel vaktin var yürü işte keşke benimde zamanım olsada yürüsem işteyimmmmmm

dimi yürüyüm biraz hastada olsam yürüyüm açılırımm

millet yaz gelince canlanır sen venüslü kadınsın tabiii

ama hayatım emziriyosun vucudun hormonların daha değişmedi stres yapmaaaaa

hadi ben biraz yürüyümm biraz dediğim 5 km parkuru dolanıp geleyimmm

menümü yazayım

sabah
yumurta salatası yakında gıdaklarım
1 d tt ekmek

ara
nescafe
2 adet ligt bisküvi

öğle
k fleks

ara
elma

akşam
yeşil fasulye
yoğurt

bozma ya ben seni örnek alıyordum bak daha yolun başındayken hevesim kırılmasın es es li hemşerim
bu halimi örnek alma sakın silkenip kendime gelmem lazım bugün zorlu geçecek ama başaracağım inşallah.eskiden sürekli vucudumda ağrılar hissederdim.diyete başlayınca bu sorunların kökten çözüldüğünü farkettim.şimdi şu son günlerde tekrar ağrılarım başladı çok kötü hissediyorum.bu yüzden bu gidişe bi dur deyip sağlığım için tekrar düzenli yemek hayatıma geri dönmeliyim.

amaaaan azcık yesem hemen artı oluyo ama azcık yemesem eksiye gecmıyorumm ne bicim metabolızma bu ne zayıflar var her öğün 1 ekmek yiyip çöp gıbı kalan reva mı buu!!
ekmek kilo aldırır diye bişi yok bebeğim.ekmek iştah açıcı ve yakımı zor yağlar içeriyo o yüzden diyetlerde önerilmiyor.bizde kendi standartlarımıza göre inceciğiz.dışarı çıkıp önünden geçen ilk 100 kişiye bak nekadar zayıf olduğunu sende hissedeceksin

selam kıslar
kahvaltım
meyveli ,sütlü,çikotoplu kellogs

kıs mıs gibi bahar havası yürü tabi.ben hava kotuyken lesli eile evde yürüyodum simdi sahılde yuruyorum.
11 de yıne arkadasımla gıdecez yurumeye sahıle.
dun de gııtm süperdi mis gibi okyanus havasını içime çeke çeke yürüdüm

önceden bende senın gıbı yurumek ıcın özel vakıt arrayanlardandım.
ama öle bısey yok bu adece bahane canım.
dışarı çıkamıyosan
evde leslıe ıle yuru gunde 20 dakıkanında mı ayıramıyosun.
leslı 2 mıl cok guzel mesela acaıp harketlı ve eglencelı hıç sıkılmıyosun.
sana güzel tavsiye her gun bence evde leslıe ıle yuru.2 mıl olabılır

ben öyle hissetmiyorum ama incecik cıtır herkes zayıflasamda cıtır olamam ben zaten ama ıns. cuma gunu dedıgın gıbı olur barı 69.9 olayım 400 gra razıyım yanii

kıslar saçım sarı röfleliydi sıkıldım.dip boyamda gelmişti zaten alttan kahveler cıkmıştı.
fındık kabugu yaptım değişikm oldu begendım ama işin tuhaf tarafı eşim hala farketmedi.üstelik banyoda boya kasesı vardı bu ne yemek tababı mı dedı.eve geldııgnde sacımı yenın yıkamıstım sacım havluya sarılıydı.ama anlamadı.diptekı khaveler yok röfledekı sarılar yok.adam anlamadı yaaaaaaaa

1.farketmesini mi beklesem

2 çemkirip iki saat başının etini mi yesem

evet oylamaya sunuyorum ne yapyım 1 mi ? 2 mi?

2 nci şık

günaydınn çıtırlarrrr evdeyimm bugün hastayımmm oğluşumu yolladım ben evdeee

aaa sesim travesti gibi çıkıyooooo

çoookk geçmiş olsun canıımmm

tatlım sana kendimden bi durum anlatıyım
pazartesi günü bi tartılım 80 kilo çıktım
ama bugün tartıldım 78.7 geldim
gün içinde değişir yani üzme kendini

ya ben saçımı hiiiiç boyamadım bu yaşıma kadar ( bu arada 28ime gircem bi kaç gün sonra )
saçlarım kumrala yakın sarı rengimi çok solgun gösteriyo makyaj yapmayınca herkes hastamısın diye soruyo
bende çikolata kahveye falan boyatsam mı ki yaa
hiç boyamadım ya cesaret edemiyorum

bence beyazın yoksa hı cboyayıp bozma saclarını canım

günaydınn çıtırlarrrr evdeyimm bugün hastayımmm oğluşumu yolladım ben evdeee

aaa sesim travesti gibi çıkıyooooo
geçmiş olsun cnm sen şehir olarak nerdeydin :26:

göremiceksin

ayy ne güzel bir söz ''sadece bu cumamı var'' evet yaniii cumaa çoook bu cuma olmazsa haftaya cuma var ümitler tükenmez arkadaşlar barkinim gel kıss alnından öpemm kırk yılda bir doqru bir laf ettin

ollllllllllllllllllllllllllldu canım başka derdin varmı iyi o zaman kilo veremeyen yada kilo alan herkes o hafta bildirim yapmasın listede adını en altta görmek bir sonraki hafta yukarı çıkmak için motivasyon açısından iyi bir nedendir ayrıca bir hafta izinsiz bildirim yapmayan listeye girmek için 2 hafta bekler
yeşimm sen bana telini yazsana msnme seni şöyyyle bi benzetiyim türkcellse ver diqer operatörlerle aram bozuk

ben öyle hissetmiyorum ama incecik cıtır herkes zayıflasamda cıtır olamam ben zaten ama ıns. cuma gunu dedıgın gıbı olur barı 69.9 olayım 400 gra razıyım yanii

Canım sen benim 70den 69 a haftalarca inemediqimi hatırlamıyormusun resmen direniyor kilolar bende deli olmuştum hala düzelemedim yani hala deliyim suyu bol iç ama yatmadan 1 saat önce su içmen bitmiş olsun özellikle perşembe akşamı su olayını 1 saat önce bitir yoksa ertesi gün fazla çıkarsın

dur bacım bende merdane var baya saqlam bişey bir elin nesi var iki elin sesi var beraber haklayalım

Son düzenleme:

yürüdüm cnm oh mis gibi evet sahil süperdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…