Kızlar malum gecen hafat kılo verememıstım yeme düzenim kötüydü 2 gündür 20 ser dk yürüyorum ıs cıkısı ablama yedıklerımede dıkkat edıyorum am abugun tartıldım yine aynıyım yaa offf:84::84:2 gün kaldı cumaya veremıycem mı kılo 6 lı rakamları göremiycem mi
yeşim kız sesin çıkmıyo keyifsizmiisn aloo
moral bozmak yok bende artıdayım ama tartılmıyorumm sadece bu cuma mı var dur cnm aaaaaaa
tşk ederim çıtılar yürüyüşe çıkıyım çıkmayım arası kararsız kaldım beni gaza getirinde yürüyüm
bahar moduna girdim herhalde diyeti bozdum keyifsiz halsizim vs vs.bu dönemler hep böyle oluyorum.havaların düzelmesi bana yaramıyoyeşim kız sesin çıkmıyo keyifsizmiisn aloo
moral bozmak yok bende artıdayım ama tartılmıyorumm sadece bu cuma mı var dur cnm aaaaaaa
tşk ederim çıtılar yürüyüşe çıkıyım çıkmayım arası kararsız kaldım beni gaza getirinde yürüyüm
bahar moduna girdim herhalde diyeti bozdum keyifsiz halsizim vs vs.bu dönemler hep böyle oluyorum.havaların düzelmesi bana yaramıyodün ve bugün kaloriferi bile yakmadın düşün iyice yaz moduna girdik.
cumaya belli olmaz üzülme hemen.mesela ben bu hafta tartıya görüşmeme kararı aldım küsüz biz onla diyetime düzgün devam etmeye başlayınca tartılıcam son zamnalarda çozuttum ve bu bana ağrılı ağır bi vucut ve bol göbek olarak geri dönmüş oldu bugün yürüyüşlerime ve diyetime tekrar başlayıp haftaya bildirim yapacağım.
canım olsun iyi gidiyosun ben yerimde saymadığıma eminim eksi değil artı istikamete doğru epey bi gittim bu hafta :84::84::84: geçen hafta dikkat etmedin yerinde saydın bu hafta dikkat ettin muhakkak bi değişiklik olur ama diğer hafta daha çok vermiş olursun üzülme.hemen sonuç beklemek hata olurama gecen cumada yerımde saydım daha once 1 kere daha cok yavas verıyorum artık hızlanmak ıstıyorummm:84::84:
selam ne güzel vaktin var yürü işte keşke benimde zamanım olsada yürüsem işteyimmmmmm
bahar moduna girdim herhalde diyeti bozdum keyifsiz halsizim vs vs.bu dönemler hep böyle oluyorum.havaların düzelmesi bana yaramıyodün ve bugün kaloriferi bile yakmadın düşün iyice yaz moduna girdik.
ama gecen cumada yerımde saydım daha once 1 kere daha cok yavas verıyorum artık hızlanmak ıstıyorummm:84::84:
bu halimi örnek alma sakınbozma ya ben seni örnek alıyordum bak daha yolun başındayken hevesim kırılmasın es es li hemşerim
ekmek kilo aldırır diye bişi yok bebeğim.ekmek iştah açıcı ve yakımı zor yağlar içeriyo o yüzden diyetlerde önerilmiyor.bizde kendi standartlarımıza göre inceciğiz.dışarı çıkıp önünden geçen ilk 100 kişiye bak nekadar zayıf olduğunu sende hissedeceksin
amaaaan azcık yesem hemen artı oluyo ama azcık yemesem eksiye gecmıyorummne bicim metabolızma bu ne zayıflar var her öğün 1 ekmek yiyip çöp gıbı kalan reva mı buu!!
kıs mıs gibi bahar havası yürü tabi.ben hava kotuyken lesli eile evde yürüyodum simdi sahılde yuruyorum.yeşim kız sesin çıkmıyo keyifsizmiisn aloo
önceden bende senın gıbı yurumek ıcın özel vakıt arrayanlardandım.selam ne güzel vaktin var yürü işte keşke benimde zamanım olsada yürüsem işteyimmmmmm
bu halimi örnek alma sakınsilkenip kendime gelmem lazım bugün zorlu geçecek ama başaracağım inşallah.eskiden sürekli vucudumda ağrılar hissederdim.diyete başlayınca bu sorunların kökten çözüldüğünü farkettim.şimdi şu son günlerde tekrar ağrılarım başladı çok kötü hissediyorum.bu yüzden bu gidişe bi dur deyip sağlığım için tekrar düzenli yemek hayatıma geri dönmeliyim.
ekmek kilo aldırır diye bişi yok bebeğim.ekmek iştah açıcı ve yakımı zor yağlar içeriyo o yüzden diyetlerde önerilmiyor.bizde kendi standartlarımıza göre inceciğiz.dışarı çıkıp önünden geçen ilk 100 kişiye bak nekadar zayıf olduğunu sende hissedeceksin
kıslar saçım sarı röfleliydi sıkıldım.dip boyamda gelmişti zaten alttan kahveler cıkmıştı.
fındık kabugu yaptım değişikm oldu begendım ama işin tuhaf tarafı eşim hala farketmedi.üstelik banyoda boya kasesı vardı bu ne yemek tababı mı dedı.eve geldııgnde sacımı yenın yıkamıstım sacım havluya sarılıydı.ama anlamadı.diptekı khaveler yok röfledekı sarılar yok.adam anlamadı yaaaaaaaa
1.farketmesini mi beklesem
2 çemkirip iki saat başının etini mi yesem
evet oylamaya sunuyorum ne yapyım 1 mi ? 2 mi?
günaydınn çıtırlarrrr evdeyimm bugün hastayımmmoğluşumu yolladım ben evdeee
aaa sesim travesti gibi çıkıyooooo
Kızlar malum gecen hafat kılo verememıstım yeme düzenim kötüydü 2 gündür 20 ser dk yürüyorum ıs cıkısı ablama yedıklerımede dıkkat edıyorum am abugun tartıldım yine aynıyım yaa offf:84::84:2 gün kaldı cumaya veremıycem mı kılo 6 lı rakamları göremiycem mi
ya ben saçımı hiiiiç boyamadım bu yaşıma kadar ( bu arada 28ime gircem bi kaç gün sonra )kıslar saçım sarı röfleliydi sıkıldım.dip boyamda gelmişti zaten alttan kahveler cıkmıştı.
fındık kabugu yaptım değişikm oldu begendım ama işin tuhaf tarafı eşim hala farketmedi.üstelik banyoda boya kasesı vardı bu ne yemek tababı mı dedı.eve geldııgnde sacımı yenın yıkamıstım sacım havluya sarılıydı.ama anlamadı.diptekı khaveler yok röfledekı sarılar yok.adam anlamadı yaaaaaaaa
çoookk geçmiş olsun canıımmm
tatlım sana kendimden bi durum anlatıyım
pazartesi günü bi tartılım 80 kilo çıktım
ama bugün tartıldım 78.7 geldim
gün içinde değişir yani üzme kendini
ay ınsallah yaa:18:
ya ben saçımı hiiiiç boyamadım bu yaşıma kadar ( bu arada 28ime gircem bi kaç gün sonra )
saçlarım kumrala yakın sarı rengimi çok solgun gösteriyo makyaj yapmayınca herkes hastamısın diye soruyo
bende çikolata kahveye falan boyatsam mı ki yaa
hiç boyamadım ya cesaret edemiyorum
geçmiş olsun cnm sen şehir olarak nerdeydin :26:günaydınn çıtırlarrrr evdeyimm bugün hastayımmmoğluşumu yolladım ben evdeee
aaa sesim travesti gibi çıkıyooooo
cumaya belli olmaz üzülme hemen.mesela ben bu hafta tartıya görüşmeme kararı aldım küsüz biz onla diyetime düzgün devam etmeye başlayınca tartılıcam son zamnalarda çozuttum ve bu bana ağrılı ağır bi vucut ve bol göbek olarak geri dönmüş oldu bugün yürüyüşlerime ve diyetime tekrar başlayıp haftaya bildirim yapacağım.
ben öyle hissetmiyorum ama incecik cıtır herkes zayıflasamda cıtır olamam ben zaten ama ıns. cuma gunu dedıgın gıbı olur barı 69.9 olayım 400 gra razıyım yanii
kıslar saçım sarı röfleliydi sıkıldım.dip boyamda gelmişti zaten alttan kahveler cıkmıştı.
kıs mıs gibi bahar havası yürü tabi.ben hava kotuyken lesli eile evde yürüyodum simdi sahılde yuruyorum.
11 de yıne arkadasımla gıdecez yurumeye sahıle.
dun de gııtm süperdi mis gibi okyanus havasını içime çeke çeke yürüdüm
önceden bende senın gıbı yurumek ıcın özel vakıt arrayanlardandım.
ama öle bısey yok bu adece bahane canım.
dışarı çıkamıyosan
evde leslıe ıle yuru gunde 20 dakıkanında mı ayıramıyosun.
leslı 2 mıl cok guzel mesela acaıp harketlı ve eglencelı hıç sıkılmıyosun.
sana güzel tavsiye her gun bence evde leslıe ıle yuru.2 mıl olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?