- 30 Kasım 2010
- 9.785
- 19.794
- 448
altın dişimmmm haa kız bune keyiffffff
o zaman bu akşam herkes kocasından falaka yesin
anam işin zor nutelle filan deme öle deme deme bizim suçumuz neee
dunku menum
sabah
1 adet 200 ml sut
500 ml su
1 yesilcay
1 diet biskuvi
oglen
1 kase yarim corba
50 gr izgara tavuk
salata
700 ml su
aksam
sehriye corba (Et suyu ve az et vardi)
Sezar salata (light)
1 ice tea
Domatesli kiyma
1 parca ekmekle yedim
biraz tursu
1 ice tea
zaten simdi gozlerim tursudan balon oldu :))) birazda keyifsizim acikcasi ole yani
bu ara pek gelemeyebilirim merak etmeyin
cnaım saol emzirdiğim için yeşilçay içmkete çekiniyorum ama aksam yemekten sonra erikli meyve cayı içmiştim birde evde aksam cok acıktım biraz ordan burdan bişiyler attım agzıma yıne ıstedıgım gıbı kapatamadım yanı
oooo yeşim hanım hoşgeldiniz teşrif ettiniz sonunda
senden kaçacağım bi sürebir sorun yok çok şükür bikaç gün kendime çeki düzen vermek açısından nete girmemeye karar verdim.kaç zamandır ihmal ettiğim sporada başlamak farz oldu bu hafta gerçekten ipin ucunu kaçırdım ve hala tutabilmiş değilim.ipimin peşinden koşayım yakalayınca geri döncem
merhaba kızlar
bugün çok ıyı hıssedıyorum kendımı sayenızde tekrar duzenlı ve dıkatlı beslenmeye basladım sabah 8.45 te kaltım ve 9 :30 -10:30 sporumu yaptım az kahvaltı ve az oglen yemegı kahvemıde ıctım bitki cayımı ve suyumuda cok dınç ve umutlu hıssedıyorum
ayrıca 78 den 76 ya dusmustum 2 hafta bos vermıstım kılo almısımdır dedım ama hıc kılo almamısım hatta ıncelmısım 2-3 santım hala 76 kg yım kılo almamak bıle mutlu ettı
inşallah dahada cok verıcem
canım ilk kaçla başlamıştın...?
dünkü menüm:
öğleyin mezgit tava(işte olduğum için mecburen) ve bol yeşillik
akşam:tavuklu salata
aralarda bol su
not:günde 4-5 lt su içerim ben hep.
su içme ile ilgili hiçbir sorunum yok yani.
Kızlarrrrrrrrrrr hayden horona...Valla spor yerine mütişş oluyo...
78 ile başlamıştım şubat 15 gıbı 2 kılo vermıstım spor ve dıkkat etme ıle ama son 2 haftadır spor yapıyordum ama yedıklerıme dıkat edemıyordum .Bugün yıne basladım hayırlısı bakalım :)
merhaba kızlar
bugün çok ıyı hıssedıyorum kendımı sayenızde tekrar duzenlı ve dıkatlı beslenmeye basladım sabah 8.45 te kaltım ve 9 :30 -10:30 sporumu yaptım az kahvaltı ve az oglen yemegı kahvemıde ıctım bitki cayımı ve suyumuda cok dınç ve umutlu hıssedıyorum
ayrıca 78 den 76 ya dusmustum 2 hafta bos vermıstım kılo almısımdır dedım ama hıc kılo almamısım hatta ıncelmısım 2-3 santım hala 76 kg yım kılo almamak bıle mutlu ettı
inşallah dahada cok verıcem
MENÜM:
aç karnına: sıcak su
incir
kahvaltı : maydanoz-salatalık domates-beyazpeynir-katı yumurta-2 dilim esmer ekmek
ara : 1 bardak kefir-10 adet leblebi :)
yeşil çay
öğle : 1 dolu tabak sebze yemeği - 1 bardak kefir
ara : 2 adet bol lifli bisküvi- çay
akşam: çorba- sebze yemeği yemeyi düşünüyorum ne dersinizz???
bence menün az canım:26:
MENÜM:
aç karnına: sıcak su
incir
kahvaltı : maydanoz-salatalık domates-beyazpeynir-katı yumurta-2 dilim esmer ekmek
ara : 1 bardak kefir-10 adet leblebi :)
yeşil çay
öğle : 1 dolu tabak sebze yemeği - 1 bardak kefir
ara : 2 adet bol lifli bisküvi- çay
akşam: çorba- sebze yemeği yemeyi düşünüyorum ne dersinizz???
ye bence menün az birde kefiri nasıl yapıyorsun eşime aldırdım ama bişi demedi bana nolcak bu şimdi yoğurtlamı mayalanıyor ?
canım sporla desteklersen daha sağlıklı ve düzenli kilo verirsin vucudunda bozulmalar olmazz.. bende 79 dan 75 e düştümbaşta spor yapmıyodum vucudumdaki bozulmaları fark edince spora başladım en azındann yürüyüşşş evde mekik... spor şart yani..
çıtırlar napıyonuz bakimmm
sabah tartıda 600 gr artıda gözküyorum ama bozmucam moralimi olabilirrr ben gene zayıflıcam
menümm
uyanınca 2 bardak yeşil çay
kahvaltı
5 kaşık nesfit
ara 2 ceviz içi
öğle
yarım pide dışardaydım
ara
2 kaşık light yoğurt
5-6 çilek
akşam
bi kepçe çorba
salata yada yoğurt
suya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?