70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

altın dişimmmm haa kız bune keyiffffff

o zaman bu akşam herkes kocasından falaka yesin

anam işin zor nutelle filan deme öle deme deme bizim suçumuz neee

demeyim di mi

çok beğendim ben canım menünü....

bu ara pek gelemeyebilirim merak etmeyin

neden kız*

canım yeşil çayın zararı yok ki...
bende emziriyorum...
bebeğim 7 aylık ve içiyorum....
seninki 1 - 1,5 yaşındaydı sanırım....
içebilirsin ki....

hmmmmmm:44::44::44:anlaşıldı....
hatun 60 olup gelcek kızlar

merhaba kızlar

bugün çok ıyı hıssedıyorum kendımı sayenızde tekrar duzenlı ve dıkatlı beslenmeye basladım sabah 8.45 te kaltım ve 9 :30 -10:30 sporumu yaptım az kahvaltı ve az oglen yemegı kahvemıde ıctım bitki cayımı ve suyumuda cok dınç ve umutlu hıssedıyorum

ayrıca 78 den 76 ya dusmustum 2 hafta bos vermıstım kılo almısımdır dedım ama hıc kılo almamısım hatta ıncelmısım 2-3 santım hala 76 kg yım kılo almamak bıle mutlu ettı

inşallah dahada cok verıcem

canım ilk kaçla başlamıştın...?

dünkü menüm:
öğleyin mezgit tava(işte olduğum için mecburen) ve bol yeşillik
akşam:tavuklu salata
aralarda bol su
not:günde 4-5 lt su içerim ben hep.
su içme ile ilgili hiçbir sorunum yok yani.

canım sporla desteklersen daha sağlıklı ve düzenli kilo verirsin vucudunda bozulmalar olmazz.. bende 79 dan 75 e düştüm başta spor yapmıyodum vucudumdaki bozulmaları fark edince spora başladım en azındann yürüyüşşş evde mekik...spor şart yani..

pes etmek yokkkk spora tam hız devam.. en azından yürüyüş... diyeti bozdum die bırakmakta yokk devammm taki hedefi görene kadar..

tebrikler canım
inaşllah devamı da gelir
bir de sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem
kahvaltıyı spordan önce yapmanız
spor yaptıktan sonra insandaha çok acıkır ve kahvaltı da doymak bilmesiniz aman diyiiiimmm

MENÜM:
aç karnına: sıcak su
incir

kahvaltı : maydanoz-salatalık domates-beyazpeynir-katı yumurta-2 dilim esmer ekmek

ara : 1 bardak kefir-10 adet leblebi :)

yeşil çay

öğle : 1 dolu tabak sebze yemeği - 1 bardak kefir

ara : 2 adet bol lifli bisküvi- çay

akşam: çorba- sebze yemeği yemeyi düşünüyorum ne dersinizz???

bence menün az canım:26:

ye bence menün az birde kefiri nasıl yapıyorsun eşime aldırdım ama bişi demedi bana nolcak bu şimdi yoğurtlamı mayalanıyor ?

çıtırlar napıyonuz bakimmm

sabah tartıda 600 gr artıda gözküyorum ama bozmucam moralimi olabilirrr ben gene zayıflıcam

menümm

uyanınca 2 bardak yeşil çay

kahvaltı
5 kaşık nesfit

ara 2 ceviz içi

öğle
yarım pide dışardaydım

ara
2 kaşık light yoğurt
5-6 çilek

akşam
bi kepçe çorba
salata yada yoğurt

suya devam

sorma.evde eliptik bisikletten plates setine kadar herşey var ama bir türlü elim gitmiyor.inşallah başlayacağım sporada en kısa zamanda.ben önceleri çok fitness yaptığım için şu anda vücudum o kadar çok kilo almış olmama rağmen bozulmadı.spor şart yani her türlü.

Hey merhabalar ...çok özlemişim burayı...kızlar ben bir süre internete giremedim ve sizlerede katılamadım ve ayrıca çok kötü bir haberim var , yine 75 kilo oldum ...bugünden itibaren tekrar kendimi düzeltmeye başlicam... gerçekten sizlerin desteği çok başka...

ben şu kilo cetvelini düzelteyim bari

bukadar az bi menüyle nasıl artı oluyorsun bozma tabi moralini bünyenin bi oyunu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…