70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk ederim hayatımmm

yalovadayım senacımmm

he kaptan beğendi sonunda bi lafımııı

bence beyazın yoksa hı cboyayıp bozma saclarını canım

bi kaç tel varda
saçım açık renk olduğu için belli olmuyo bile
senelerdir sıkıldım hep aynı renk ve modelden
dalga yaptırayım o zaman
kesin bi değişiklik yapcam ama ne orası belli değil

çıtırlar menüm

uyanınca
500ml su sıcak
yeşil çay

sabah
1 light ekmek
1 yumurta
maydanoz-dereotu
domates

ara
2 kaşık light yoğurt
1 közlenmiş biber kırmızı

öğlen
1 kepçe çorba
1 kadınbudu köfte
salata

ara
1 kuru incir
1 ceviz içi

akşam
çorba yoğurt yada salata

yeşil çay su ve lipton form acai içiyorum

tşk ederim hayatımmm

yalovadayım senacımmm

he kaptan beğendi sonunda bi lafımııı

est. cnm yaa gülelim diye öyle dedim
yalova hmmm geçerken uqrarız kısss kahvaltıya geliyomuş yumurta haşlayıp peynir koymazmış sofrayaa

bi kaç tel varda
saçım açık renk olduğu için belli olmuyo bile
senelerdir sıkıldım hep aynı renk ve modelden
dalga yaptırayım o zaman
kesin bi değişiklik yapcam ama ne orası belli değil

Canım bence dalga yaptırma boyat derim nacizane bnmde saçlarım yıllardır röfleliydi modaya uydum ve alev kızılı boyattım yazdan beri bu renk deqişiklik iyi oluyor kendimi daha güsell görüyom

hmm kadınbudu köfteyi çok severim bayadırda yemedim canım çektiiiii:84::84:

son kullanma tarihi geçmiş bunun yenisi al
kadınlar intikamı soğuk yemeyi sevdikleri için sen avını sessizce takip et ve sonra öldürürcü darbeyi vur. her evli erkek gibi hayatın akışına bırakmış kendini aynı modelden bendede var biliyorum.illa söylemen lazım anlayabilmeleri için

bu hafta tartıya çıkmak motivasyonumu düşüreceği için tartıyla görüşmicem listenin en sonuna şimdiden ekle sen beni hatta 5 kilo almış diye 5000 bin mekik cezalıdır diye yazabilirsinde
motivasyonumu düşürüyor tartılmak bu yüzden motivasyonumun tamamen bittiği şu günlerde tartıyla karşılaşmak bana hiç iyi gelmicektir

barkinim listene tekrar baktım cnm gayet güzel bir liste bence kadınbudu köfteni 3 tane yiyebilirsin

yumurta yaparım peynir yok ben görmeden yiyin siz cnm beklerim gelin valla güzeldir yalova

ana 3 tane yiyim kadın budu köfteeee

öğlen yemeğimi iple çekiyorummm yabadaba düüüüüüüüü:92: :92: :92:

korkunun ecele faydası yoktur hayatım msn açsana yeşimcimmm..

Canım bence dalga yaptırma boyat derim nacizane bnmde saçlarım yıllardır röfleliydi modaya uydum ve alev kızılı boyattım yazdan beri bu renk deqişiklik iyi oluyor kendimi daha güsell görüyom

offf yaa bilemedim ne yapacağımı
az önce kk da baktım da dalga yaptıranlarda sakın yaptırmayın saçınız mahvolur demiş

anam ben kıyameti koparmıştımmmmm böle zamanlarda kızlar adamı kıskandırın bak nasılll dikkat ediyolarrrr güzel şık giyinin ilgiyi üstünüze çekin eşiniz yanınızdaykennn kötüyüm yaşasınn kötülükkk

korkunun ecele faydası yoktur hayatım msn açsana yeşimcimmm..
seni gördüm diye daldım topiğe cvp yazmaya.şimdi hazırlanıp çıkıcam ödemeler var onları halledecem birazda yürüyüş yapacağım döndüğümde burdaysan görüşürüz motivasyonumu bozma bugün yürüyüşlerime başlıcam hayırlısıyla inşallah

biz yaz tatiline çıkarken bursadan başlıyoruz cnm belki bir süpriz yaparız ama önce seni yakından bi tanıayalım bakalım inmisin cinmisin yaz bakimm özele msnni

offf yaa bilemedim ne yapacağımı
az önce kk da baktım da dalga yaptıranlarda sakın yaptırmayın saçınız mahvolur demiş
Canım yıpranması açısından deqilde özellikle saçın çok kısaysa dalga yaptırınca tavuqun şeyi gibi oliyyyyy

kadın budu köfte yağda kızarmıyor mu
hiiiiiiii

kıss bende çıkıcam biradan 6 km yürücem tamam o zaman siteyi girmeyi unutmazsan görüşürz

kadın budu köfte yağda kızarmıyor mu
hiiiiiiii

ben kızartma falan hiç ayırmadan yiyorum çok sık olmamak kaydıyla tamamen kesildiqinde yediqin zaman kilo alıyosun..
yok yavrum fırında yağlı kağıtta yapıyorummm

ben 5 km yürüyüp geldimmmm

hmm tarifini versene walla çok cnm istedi bende bugün meşhur kerevizi yapıcam 5 km çok güselll
yok senacım saçım çok uzun elimi arkaya attığımda rahatça tutabiliyorum

o zaman katları hafif bir şekilde arkalara attır önlerede göz hizandan aşaqı doqru attır ama boyat mutlaka tam deqişim olsun kendini çok iyi hissedeceksin

merhaba kizlar ya sabhatan beri dun ne yedigimi unuttum

aaa valla unuttum 8 den beridir ara ara dusunuyorum bir onceki gunu menusu ok ama dunu unuttum ......

hee ok o saman
öbür türlü çok kalorili olardı

ben yürüyüş yapamıyorum bugünlerde
eşim grip olmuş akşamları bırakıp çıkamıyorum
gündüzde işteyim zaten

Canım bi işim olsada bende çalışsam yürüyüş falan aramazdım valla zaten çalışmak enerji harcamaktır yürümesende olur..
merhaba kizlar ya sabhatan beri dun ne yedigimi unuttum

aaa valla unuttum 8 den beridir ara ara dusunuyorum bir onceki gunu menusu ok ama dunu unuttum ......

canım arada ceviz ye günde 2 tane cevzi hepimizin yemesi gerekiyormuş beyin hücrelerini kuvvetlendiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…