çoookk geçmiş olsun canıımmm
tatlım sana kendimden bi durum anlatıyım
pazartesi günü bi tartılım 80 kilo çıktım
ama bugün tartıldım 78.7 geldim
gün içinde değişir yani üzme kendini
ya ben saçımı hiiiiç boyamadım bu yaşıma kadar ( bu arada 28ime gircem bi kaç gün sonra )
saçlarım kumrala yakın sarı rengimi çok solgun gösteriyo makyaj yapmayınca herkes hastamısın diye soruyo
bende çikolata kahveye falan boyatsam mı ki yaa
hiç boyamadım ya cesaret edemiyorum
geçmiş olsun cnm sen şehir olarak nerdeydin :26:
göremiceksin
ayy ne güzel bir söz''sadece bu cumamı var'' evet yaniii cumaa çoook bu cuma olmazsa haftaya cuma var ümitler tükenmez arkadaşlar barkinim gel kıss alnından öpemm kırk yılda bir doqru bir laf ettin
ollllllllllllllllllllllllllldu canımbaşka derdin varmı iyi o zaman kilo veremeyen yada kilo alan herkes o hafta bildirim yapmasın listede adını en altta görmek bir sonraki hafta yukarı çıkmak için motivasyon açısından iyi bir nedendir ayrıca bir hafta izinsiz bildirim yapmayan listeye girmek için 2 hafta bekler
yeşimm sen bana telini yazsana msnme seni şöyyyle bi benzetiyimtürkcellse ver diqer operatörlerle aram bozuk
Canım sen benim 70den 69 a haftalarca inemediqimi hatırlamıyormusun resmen direniyor kilolar bende deli olmuştum hala düzelemedim yani hala deliyimsuyu bol iç ama yatmadan 1 saat önce su içmen bitmiş olsun özellikle perşembe akşamı su olayını 1 saat önce bitir yoksa ertesi gün fazla çıkarsın
dur bacım bende merdane var baya saqlam bişey bir elin nesi var iki elin sesi var beraber haklayalım
bence beyazın yoksa hı cboyayıp bozma saclarını canım
tşk ederim hayatımmm
yalovadayım senacımmm
he kaptan beğendi sonunda bi lafımııı
bi kaç tel varda
saçım açık renk olduğu için belli olmuyo bile
senelerdir sıkıldım hep aynı renk ve modelden
dalga yaptırayım o zaman
kesin bi değişiklik yapcam ama ne orası belli değil
çıtırlar menüm
uyanınca
500ml su sıcak
yeşil çay
sabah
1 light ekmek
1 yumurta
maydanoz-dereotu
domates
ara
2 kaşık light yoğurt
1 közlenmiş biber kırmızı
öğlen
1 kepçe çorba
1 kadınbudu köfte
salata
ara
1 kuru incir
1 ceviz içi
akşam
çorba yoğurt yada salata
yeşil çay su ve lipton form acai içiyorum
son kullanma tarihi geçmiş bunun yenisi alkıslar saçım sarı röfleliydi sıkıldım.dip boyamda gelmişti zaten alttan kahveler cıkmıştı.
fındık kabugu yaptım değişikm oldu begendım ama işin tuhaf tarafı eşim hala farketmedi.üstelik banyoda boya kasesı vardı bu ne yemek tababı mı dedı.eve geldııgnde sacımı yenın yıkamıstım sacım havluya sarılıydı.ama anlamadı.diptekı khaveler yok röfledekı sarılar yok.adam anlamadı yaaaaaaaa
1.farketmesini mi beklesem
2 çemkirip iki saat başının etini mi yesem
evet oylamaya sunuyorum ne yapyım 1 mi ? 2 mi?
bu hafta tartıya çıkmak motivasyonumu düşüreceği için tartıyla görüşmicemollllllllllllllllllllllllllldu canımbaşka derdin varmı iyi o zaman kilo veremeyen yada kilo alan herkes o hafta bildirim yapmasın listede adını en altta görmek bir sonraki hafta yukarı çıkmak için motivasyon açısından iyi bir nedendir ayrıca bir hafta izinsiz bildirim yapmayan listeye girmek için 2 hafta bekler
yeşimm sen bana telini yazsana msnme seni şöyyyle bi benzetiyimtürkcellse ver diqer operatörlerle aram bozuk
est. cnm yaa gülelim diye öyle dedim
yalova hmmm geçerken uqrarız kıssskahvaltıya geliyomuş yumurta haşlayıp peynir koymazmış sofrayaa
Canım bence dalga yaptırma boyat derim nacizane bnmde saçlarım yıllardır röfleliydi modaya uydum ve alev kızılı boyattım yazdan beri bu renk deqişiklik iyi oluyor kendimi daha güsell görüyom
hmm kadınbudu köfteyi çok severim bayadırda yemedim canım çektiiiii:84::84:
barkinim listene tekrar baktım cnm gayet güzel bir liste bence kadınbudu köfteni 3 tane yiyebilirsin
son kullanma tarihi geçmiş bunun yenisi al
kadınlar intikamı soğuk yemeyi sevdikleri için sen avını sessizce takip et ve sonra öldürürcü darbeyi vur.her evli erkek gibi hayatın akışına bırakmış kendini aynı modelden bendede var biliyorum.illa söylemen lazım anlayabilmeleri için
bu hafta tartıya çıkmak motivasyonumu düşüreceği için tartıyla görüşmicemlistenin en sonuna şimdiden ekle sen beni hatta 5 kilo almış diye 5000 bin mekik cezalıdır diye yazabilirsinde
motivasyonumu düşürüyor tartılmak bu yüzden motivasyonumun tamamen bittiği şu günlerde tartıyla karşılaşmak bana hiç iyi gelmicektir
Canım bence dalga yaptırma boyat derim nacizane bnmde saçlarım yıllardır röfleliydi modaya uydum ve alev kızılı boyattım yazdan beri bu renk deqişiklik iyi oluyor kendimi daha güsell görüyom
son kullanma tarihi geçmiş bunun yenisi al
kadınlar intikamı soğuk yemeyi sevdikleri için sen avını sessizce takip et ve sonra öldürürcü darbeyi vur.her evli erkek gibi hayatın akışına bırakmış kendini aynı modelden bendede var biliyorum.illa söylemen lazım anlayabilmeleri için
bu hafta tartıya çıkmak motivasyonumu düşüreceği için tartıyla görüşmicemlistenin en sonuna şimdiden ekle sen beni hatta 5 kilo almış diye 5000 bin mekik cezalıdır diye yazabilirsinde
motivasyonumu düşürüyor tartılmak bu yüzden motivasyonumun tamamen bittiği şu günlerde tartıyla karşılaşmak bana hiç iyi gelmicektir
seni gördüm diye daldım topiğe cvp yazmaya.şimdi hazırlanıp çıkıcam ödemeler var onları halledecem birazda yürüyüş yapacağım döndüğümde burdaysan görüşürüzkorkunun ecele faydası yoktur hayatım msn açsana yeşimcimmm..
yumurta yaparım peynir yok ben görmeden yiyinsiz cnm beklerim gelin valla güzeldir yalova
ana 3 tane yiyim kadın budu köfteeee
öğlen yemeğimi iple çekiyorummm yabadaba düüüüüüüüü:92: :92: :92:
Canım yıpranması açısından deqilde özellikle saçın çok kısaysa dalga yaptırınca tavuqun şeyi gibi oliyyyyyofff yaa bilemedim ne yapacağımı
az önce kk da baktım da dalga yaptıranlarda sakın yaptırmayın saçınız mahvolur demiş
çıtırlar menüm
uyanınca
500ml su sıcak
yeşil çay
sabah
1 light ekmek
1 yumurta
maydanoz-dereotu
domates
ara
2 kaşık light yoğurt
1 közlenmiş biber kırmızı
öğlen
1 kepçe çorba
1 kadınbudu köfte
salata
ara
1 kuru incir
1 ceviz içi
akşam
çorba yoğurt yada salata
yeşil çay su ve lipton form acai içiyorum
seni gördüm diye daldım topiğe cvp yazmaya.şimdi hazırlanıp çıkıcam ödemeler var onları halledecem birazda yürüyüş yapacağım döndüğümde burdaysan görüşürüzmotivasyonumu bozma bugün yürüyüşlerime başlıcam hayırlısıyla inşallah
kadın budu köfte yağda kızarmıyor mu
hiiiiiiii
kıss bende çıkıcam biradan 6 km yürücem tamam o zaman siteyi girmeyi unutmazsan görüşürz
yok yavrum fırında yağlı kağıtta yapıyorummm
ben 5 km yürüyüp geldimmmm
kadın budu köfte yağda kızarmıyor mu
hiiiiiiii
yok yavrum fırında yağlı kağıtta yapıyorummm
ben 5 km yürüyüp geldimmmm
yok senacım saçım çok uzun elimi arkaya attığımda rahatça tutabiliyorum
hee ok o saman
öbür türlü çok kalorili olardı
ben yürüyüş yapamıyorum bugünlerde
eşim grip olmuş akşamları bırakıp çıkamıyorum
gündüzde işteyim zaten
canım arada ceviz ye günde 2 tane cevzi hepimizin yemesi gerekiyormuş beyin hücrelerini kuvvetlendiriyormuşmerhaba kizlar ya sabhatan beri dun ne yedigimi unuttum
aaa valla unuttum 8 den beridir ara ara dusunuyorum bir onceki gunu menusu ok ama dunu unuttum ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?