ben kızartma falan hiç ayırmadan yiyorum çok sık olmamak kaydıyla tamamen kesildiqinde yediqin zaman kilo alıyosun..
hmm tarifini versene walla çok cnm istedibende bugün meşhur kerevizi yapıcam 5 km çok güselll
o zaman katları hafif bir şekilde arkalara attır önlerede göz hizandan aşaqı doqru attır ama boyat mutlaka tam deqişim olsun kendini çok iyi hissedeceksin
Canım bi işim olsada bende çalışsam yürüyüş falan aramazdım valla zaten çalışmak enerji harcamaktır yürümesende olur..
canım arada ceviz ye günde 2 tane cevzi hepimizin yemesi gerekiyormuş beyin hücrelerini kuvvetlendiriyormuş
ooo senacım senı bu aralar cok bonkör görüyorum kendi menundede dıge rarkadasların menulerınde de.Ayrıca ben senı hatırlıyodum 6 lı rakamlara ındıgınde her hafta 1 kılo yada 900 gr vermıstınbarkinim listene tekrar baktım cnm gayet güzel bir liste bence kadınbudu köfteni 3 tane yiyebilirsin
ivet yavrum ceviz ye bide git b 12 baktırsın hala hatırlayamadı
1 saat yürüdüm geldim hava feci derecede sıcak hatta millet yazlıklarla kolsuz buluzlarla dışardakıss bende çıkıcam biradan 6 km yürücem tamam o zaman siteyi girmeyi unutmazsan görüşürz
merhaba kizlar ya sabhatan beri dun ne yedigimi unuttum
aaa valla unuttum 8 den beridir ara ara dusunuyorum bir onceki gunu menusu ok ama dunu unuttum ......
ooo senacım senı bu aralar cok bonkör görüyorum kendi menundede dıge rarkadasların menulerınde de.Ayrıca ben senı hatırlıyodum 6 lı rakamlara ındıgınde her hafta 1 kılo yada 900 gr vermıstın
bende de yüksek oranda b12 eksıklığı var ama kullanmıyorum vıtamın bır ara baslamıstım bıraktım gercekten cok unutkanlık ve gerginlik yapıyor.
Muazzez valla tam tarifini yazsana kadınbudu köftenin bende yapmak ıstıyom
1 saat yürüdüm geldim hava feci derecede sıcak hatta millet yazlıklarla kolsuz buluzlarla dışarda
yemekle ilgili hiç bişiyi unutmam.unuttuysan hiç hatırlamaya çalışma hatırladıkça acıkıyor insan
kıs mıs gibi bahar havası yürü tabi.ben hava kotuyken lesli eile evde yürüyodum simdi sahılde yuruyorum.
11 de yıne arkadasımla gıdecez yurumeye sahıle.
dun de gııtm süperdi mis gibi okyanus havasını içime çeke çeke yürüdüm
önceden bende senın gıbı yurumek ıcın özel vakıt arrayanlardandım.
ama öle bısey yok bu adece bahane canım.
dışarı çıkamıyosan
evde leslıe ıle yuru gunde 20 dakıkanında mı ayıramıyosun.
leslı 2 mıl cok guzel mesela acaıp harketlı ve eglencelı hıç sıkılmıyosun.
sana güzel tavsiye her gun bence evde leslıe ıle yuru.2 mıl olabılır
kadın budu köftee
yarım çay bardağı bulguru sıcak suyla ıslattım şişmesi için kıymayı kavurmak için göz kararı ayırdım soğan azcık yağ kavurduktan sonra içine kıymayıda koyup kavurdum kavrulup suyunu çekince şişmiş bulguru koydum bi yumurta baharat sonra kalan kıymayıda ekleyip köfteleri yaptım yumurtaya bulayıpp ben kızartmıyorum fırınladımmm
misler gibi yedimmm
dünkü menümü sunuyorum gururla:
sabah:
peynir,domates,salatalık,zeytin
öğleyin:
türlü,yoğurt,salata
akşam:
etli bamya,yoğurt,salata
gece 11 gibi çok acıkmış olmama rağmen birşey yemeden yattım,bu benim için devrimdir
canım menün çok güzel amaaralarda mutlaka bi şeyler atıştırman gerek
canım bence sabah öğünün çok az olmuş, acıkmadın mı? Ben öyle bir sabah kahvaltısı ile ayılamam bile... Bari 1 dilim esmer ekmek yeseydin ayol
Okuyorum tüm yazılanları da bu ara pek bişey yazmıyorum galiba topiğe...Geldim bakiim kim var dedim...SEMPATİK sobeeeee
chukuleta nbr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?