70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızarta normaldede patates harici yememm evde köfteleri hep fırında yapıyorumm valla ben pirinç yerine çok az bulgur koyuyorummm kerevize ısınamadım daha ben

ivet yavrum ceviz ye bide git b 12 baktırsın hala hatırlayamadı

barkinim listene tekrar baktım cnm gayet güzel bir liste bence kadınbudu köfteni 3 tane yiyebilirsin
ooo senacım senı bu aralar cok bonkör görüyorum kendi menundede dıge rarkadasların menulerınde de.Ayrıca ben senı hatırlıyodum 6 lı rakamlara ındıgınde her hafta 1 kılo yada 900 gr vermıstın

ivet yavrum ceviz ye bide git b 12 baktırsın hala hatırlayamadı

bende de yüksek oranda b12 eksıklığı var ama kullanmıyorum vıtamın bır ara baslamıstım bıraktım gercekten cok unutkanlık ve gerginlik yapıyor.

Muazzez valla tam tarifini yazsana kadınbudu köftenin bende yapmak ıstıyom

kıss bende çıkıcam biradan 6 km yürücem tamam o zaman siteyi girmeyi unutmazsan görüşürz
1 saat yürüdüm geldim hava feci derecede sıcak hatta millet yazlıklarla kolsuz buluzlarla dışarda

merhaba kizlar ya sabhatan beri dun ne yedigimi unuttum

aaa valla unuttum 8 den beridir ara ara dusunuyorum bir onceki gunu menusu ok ama dunu unuttum ......

yemekle ilgili hiç bişiyi unutmam.unuttuysan hiç hatırlamaya çalışma hatırladıkça acıkıyor insan

Canım 70 ten kurtulmak için 3 hafta beklemiştim :82:

hoşgeldin cnm ben yürüyüşe çıkamadım koçiş geldi akşam beraber çıkarız dedii qıcıııııııııkk :84::84: çeşitli kadayıf tatlılarından almış zorla yedirmeye çalışıyo çıldırıcammm :84::84:

Son düzenleme:

nedir bu leslie canım?cahiliğimi maruz görün

erginsena 2 tarafada yazdım evet cünkü tam 80 kg mım hangi tarafa yazmam gerektiği konusunda kararsız kaldım

kadın budu köftee

yarım çay bardağı bulguru sıcak suyla ıslattım şişmesi için kıymayı kavurmak için göz kararı ayırdım soğan azcık yağ kavurduktan sonra içine kıymayıda koyup kavurdum kavrulup suyunu çekince şişmiş bulguru koydum bi yumurta baharat sonra kalan kıymayıda ekleyip köfteleri yaptım yumurtaya bulayıpp ben kızartmıyorum fırınladımmm

misler gibi yedimmm

çok feciiiiiiii canım çektiiiiiiiiii :84::84: msnyi açsana

dünkü menümü sunuyorum gururla:
sabah:
peynir,domates,salatalık,zeytin

öğleyin:
türlü,yoğurt,salata

akşam:
etli bamya,yoğurt,salata

gece 11 gibi çok acıkmış olmama rağmen birşey yemeden yattım,bu benim için devrimdir

canım menün çok güzel amaaralarda mutlaka bi şeyler atıştırman gerek

Okuyorum tüm yazılanları da bu ara pek bişey yazmıyorum galiba topiğe...Geldim bakiim kim var dedim...SEMPATİK sobeeeee

selam kızlar topiği görünce tam benlik dedim 72 kiloyum 65ten cıktım eski kiloma dönmek istiyorum hatta mümkünse 60 kiloya inmek spora basladım salona gıdıyorum haftada 3 4 kez duzenlı benıde aranıza alırmısınız bari yediklerime de dikkat ederim sizin de aracılıgınızla birde ilk defa böyle bir topiğe kayıt oluyorum ne yapmam, ne etmem, ne yemem gerek beni bilgilendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…