70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen en azından çalışıyomuşsun şu an bu da güzel ben daha iş hayatıma başlayamadım bile Benim de kazandığım 3. banka sınavı...Birinde mülakata çağırmadılar...Birinde Türkiye'de derece yaptım yine de mülakattan sonra almadılar...Birini de bekliyoruz bakalım ya yarın ya da haftaya cuma açıklanır herhalde:26:

maşallah canım güzel sonuçlar almışsın
bu işlerde tanıdık olmalı diye düşünüyorum
aklıma başka bi sonuç gelmiyo çünkü
bu benim kazandığım 5 yada 6. sınav falan heralde
artık yaşımda tutmuyo bazıları için
ziraatin ilanına bekliyorum yaşım tutacak mı bakalım onun için

Kısmet canım bu işler o yüzden hayırlısı demek lazım...Ben daha zamanı gelmemiş demek ki diyorum kendim için

önce geçmiş olsun 5 6 yl önce bana da haşimato teşhisi kondu çok ucuz tablet şekindebi ilaç kullandım duruma göre 1 yarım yada çeyrek içiyosun benim ki tamdı rutin aralıklarla test yaptırıp kontrol ediyosun ilacını aksatma birde sen de araştır ama benimbildiğim kadarıyla lahana ve benzerlerini yeme çünkü ilaç içsende bunları yiyince ilaç etkisiz hale geliyor kilo kousunda ise diğerlerine görö 1 -0 yenik başlıyoruz ama azimle devam edersen kiloloar bizi begğemeyip kaçıyorlar emin ol moralini sakın bozma

senaaa kızı zorlama bak motivasyonu bozuluyormuş izin ver hadiii büyüklüünü göster kaptanımmm

Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....

sevgili erginsena daha hiçbirşey belli değil ki hemen koyverme öyle bir tahlılını yaptır bakalım o hastalıkmı cıkacak gercekten daha basında umutsuzluga kapılma kanser olup yenen cok ınsan var moralını yuksek tut her hastalıgın baş ılacı moraldır unutma sakın.. dua edıcem senın ıcın umarım doktor tahmınınde yanılmıstır

öyle hemen moral bozmak yok sorun varsa çözüm de vardır önce moral

senacığım dur hemen kendini salma canım kesin teşhis konmamış ki öyle bile olsa bu hastalıkta moral önemli ve sen çok güçlü bir kadınsın biz inanıyoruz canım

Dur bi canım ya daha birşey yok ki şüphe hep olabilir sonuç önemli doktorlar maalesef insanı çok telaşlandırıyorlar

cnm sakin ol daha net bişey yokk üzme kendini herşeyin biçaesi vardır. ama ihmal etme tahlilini yaptır cnm

arkadaşım daha ortada hiç bişey yokken kandini bu kadar üzme lütfen
bu doktorlar bazen yanlış teşhis de koyabiliyorlar
bizzat yaşadığım için biliyorum
lütfen kendine eziyet etme ve tahlillerini zaman geçmeden yaptır

senacım güçlü ol koyverme hemen,bi tahlilini falan yaptır inş temiz çıkacaktır canım duacınım..

Canım sende panik atak mı var nedır ehlıyet olayındada bunu yapmıstım daha ortada bısey yokken kendını üzüyorsun teshıs falanda yok ıhtımal oda ama tahlılını yaptır zor da olsa bakalım ne cıkacak sen guclu bır kadınsın boyle davranmak sana yakısmıyor canım
sende mi ankaradasıııınn
eryamandayım ben
şehir dışı sayılır :90:
sen nerde oturuyorsun

çamlıca polis lojmanları canım

ayyy inanmıyorum ablacım tmm bu çok kötü bi ihtimal seni anlayabiliyorum ama inan bana herşeyin dermanı dualardan ve sabırdan sakinlikten geliyor sen önce sakin ol sabret bol bol da dua et ki bizlerinde duaları üzerinde olacak.. kendini sakin tutmaya çalış bak çocukların seni böyle görürlerse daha kötü olurlar lütfen daha sakin ol ki çocukların senden daha kötü hale gelmesinler onlar senden güç alıp sana destek olacaklardır.. ne gerekiyorsa da yaptır hiç tedirgin olma allahım yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…