70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu caydan yapıp ıcıyorum arkadaslar epeydır tek basına işe yaramıyo ama bıraz dıkkat etmeyle

bıde sabah ve aksam ac karna elma sırkesı bal ılık su ıcıyorum

öncelikle hoş geldin canım:79:
bende diğer topikte gördüm ,bayağı faydası oldu diyor ama...şuda var herkesin metabolizması farklıdır belkide dediğin gibi o arkadaşta işe yaramıştır ne bileyim be canımgördüğümüze hopluyoruzda yapıyormusun dersen YOK ANACIM SADECE HEVES hiç uygulamadım:26::26:

5 mil yaptım çok yorgunum.
zor sabrettim 68 dakıka dile kolay
allah kolaylık versin bende bugün sporu es geçtim işim çoktu yarın tam gaz başlıyorum

allah kolaylık versin bende bugün sporu es geçtim işim çoktu yarın tam gaz başlıyorum

daha önceden gittiğim diyetisyn vardı ona gittim eski yağ oranım miktarım onda kayıtlı olduğu içn yağ ölçüm cihazııı beni çok mutlu etti biraz daha gitcek yağdan tabi ama sporu ihmal etme dedi bakalımm en azından sudan kastan gitmemiş

çok güzel senin adına sevindimbende bugünlerde bir motivasyon bozukluğu oluştu...aslında bugün bile beni görenler deryacım nekadar zayıflamışsın nerdeyse eski haline dönmüşsün diyorlar amaben nedense bugün kendimi çok moralsiz görüyorum,tamam daha on kilo var 60 kiloyken giydiğim pantolonu giydim sadece önü kapanmadı ama niye böyle oldum bilmiyorum..sporla sıkılaşmışımki 10 kg fazlayarağmen eski pantolona girdim ama niye böyle oldum moral sıfır anlamadım offfffffffffffffff

kızlar ender saraç ara öğünlerde atıştırmak için elma armutu çok ince ince dilip fırında yağlı kağıtla yaptı kıtır kıtır cipss gibiiiii süper görünüyoduuuu

ay tutulması etkilemiştir belki seniiii geçen haftada ben öyleydimmmm burda sizlerle olunca çabuk toparlanıyooo hoopppp hemen bi motivasyon iğnesi kendne aşırı dozdaaaaaa en güzeli vucudun sıkılaşması cnmmm

benim yarından tezi yok spora başlamam lazımanca ozaman motive oluyorum,reglim bugün bitti gibi yarın aynen spora başlıycam yoksa ipin ucu kaçıcak moral iyice sıfır olucak diyetimde bozulma yok ama şevk sıfır

slmm kzlar canlarn napıyonuz.herkes iyidir inş.gelemedim bu gün.bu hafta yoğun olucam.soru hazırlayıp yazılı okucam.pek giremem heralde.gidem geçmişi okuyam
menüm:
sabah:
yumurta haşlama
peynir
zeytin(4)
çokk az bal
yeşil çay
ara:
çubuk kraker
öğle:
1 gözleme(kızlar okulda mecburum)
çay
ara:
yok
eve gelince 3 gibi:
dayanamadımlahana sarma ve kuru biber sarma 8 tane yemişimdir(obur ben)
bir diliden az ekmek
akşam:
yok
2 bardak yeşil çay

canımsın yaaaaben seni seviyom kızay olayı olabilir beni 2 gün rötarla etkilemiş olabilir:26:insanların iltifatı hoşuma gitmiyor değil ama ...neyse hadi bakalım toparlanayım değilmi,bu kadar emek boşa gitmesinbu arada dün saçımı aşk şarabı kızılına boyattım kolestonunmuş...gören herkes bayıldı 10 yaş gençleşmişsin vede yüzün ve gözlerin meydana çıkmış çok güzel olmuşsun dediler:78::78:cumartesi bi posta daha boyatıcam sonra resim çekip koyucam ozaman senin ve kızların yorumunuda merak ediyorum bakalım beğenicekmisiniz:44:desteğin için sağol canımın içi

akşamı yemeyerek dengelemeye çelışmışsın olur böyle vakalar türk polisi yakalar...benim kızkardşimde fizik öğretmeni canım...ikinizde memleketin nadide sayısalcılarındansınız..öğrencilerde matematik ve fizik dersine hastadır yaama en zor bölümü okumuşsunuz arkadaşım yaaaa,,iki kere ikinin beş olduğunu ispatlayan insanlarsınız helal size...altı üstü öğretmen diyenler var ama halt etmişler

Son düzenleme:

sevgi kelebeğii seniii spor senin yaşam biçimin olmuş tatlımm

aaa koy mutlaka merakk ettimmmmmmm

bende seni seviyom kuşummm hep peşindeyimmmm

Son düzenleme:
sevgi kelebeğii seniii spor senin yaşam biçimin olmuş tatlımm

aaa koy mutlaka merakk ettimmmmmmm

bende seni seviyom kuşummm hep peşindeyimmmm

ben kaçıyorum arkadaşım ...yarın akşam tekrar görüşürüz
HERKESE İYİ GECELER...

Son düzenleme:
canım benimmm ellerine sağlık bitanem.yaralı kuşumm benim.kendini yorma fazla dinlen biraz.öpüyorum senii
ya dun sabah yesil cay icim dedim oluyordum nasil midem bulandi oglene kadarda bisey yiyemedim sonra sadece su ictim simdi sadece yogurt yiyorum bakalim nasil sonuc alicam
kıssss sen hamile olmayasın.bi test yaptır.bak kilo almışın miden bulanıyo.zaten bekliyodun sen.

sorma tatlım yaaa.öğrencilerin matematik fobisi benim fobim oldu.kaçınnnn matematikçi geliyooooo.bu hafta iyice nefret etcekler bnden

olsun nefret edilen veya kaçılan herşey ya sağlıklıdır yada faydalıdır oyüzden pes etmek yok yola devamm

kızlar mrbb ben 77 kiloyum boy 1.68 geçen yıl bu zamanlar 70 dim kış aylarının bana hediyesi 7 kilo hedefim 66-67 desteğinize müthiş ihtiyacım var 3 gündür sıkı diyet ve spor yapıyorum ama sizlerle daha çok motive olucağıma inandım kabul ederseniz tabi aranıza

Kaptan ellerine kolların sağlık...
Yalnız ben bugün kaçırdım ipin ucunu pideleri fındıkları kurabiyeleri mideme indirdim...
Ay nasıl bir gerilmedir nasıl bir mutsuzluktur...
Anlatamam yaşamanız lazım kızlar...

Yaşayın çabuk
Şaka bi yana...
Felaket bi duygu bu...
Allah kimseye yaşatmasın...
En kısa zamanda kilo koruyanlardan olalım :89::89:

Tövbe ediyorum....
Bi daha yaramazlık yapmayacammmm
Hepinizi öpüyorum...

bacim gorusemiyos nasssin

günaydın fıstıklarımmm

diyetisyene ne kadar ödüyorsun cnm yaq ölçümü için ayrıca ücret ödeniyormu..

Canım bnm saçlarımda aşk kızılı ama boyatırken boyayı açtırmazsan istediqin renk olmuyor onun için ben açtırmıştım bilqine cnm..

teşekkür ederim cnm özlüyoruz seni daha sık gel lütfen..

ayşecim ben şunu farkettim hani o yemeqe bayıldıqımız börekler tatlılar varya aslında farkındamısınız bizler onları yediqimiz zaman mutsuz oluyoruz üzülüyoruz artık bu ürünleri yemek bizi mutlu etmiyor tam tersine kaçamaksız bir menüyle günü kapattıqımız zaman asıl o zaman mutlu oluyoruz :119:

kızlar dün yediklerimi yazayım içim çok rahat değil fazla gibi geliyor ama siz ne dersiniz bakalım

sabah
klasik diyet kahvaltı+1 bardak süt+1 yağsız yumurta

ara
1 elma

öğleyin
3 çiğ köfte+yarım kk peynir+4 zeytin+çeyrek gözleme+1 dilim salam

ara
2 çiğ köfte

akşam
1 kaşık makarna salatası+yarım kase mercimek çorbası+1 porsiyon haş. et+bol roka salata+1 bardak ayran

yatmadan önce süt

dün yarım 40 dakika tempolu yürüdüm

sizce dnüm nasıl olmuş????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…