70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben kullandım bu çayı çok faydası oluyor
nikahımdan önce kilo vermek için içmiştim

günaydın hanımlar
sabah tartıldım ve çok mutlu oldum
regl dönemim olmasına rağmen haftaya çok güzel başladım

dünki menüm

bol limonlu yeşil çay
1 bardak su

kahvaltı
peynirli domatesli sandviç
açık şekersiz çay

arada
bol limonlu form çayı

öğlen
3 kaşık semiz otu yemeği
2 çiğ köfte
1 bardak ayran

arada
yarımdan az simit

akşam
1 kase çorba
1 çiğ köfte

yatmadan
2 dilim portakal
yarım muz
çok su içemedim
anca 1 yada 1.5 litredir

hoşgeldin canım

bende şimdiii yapcam cnm ilk gün biraz zor oluyor sonrası güzelll bide ben hatunun sesini kısıyorum kendi müziğimi koyuyorum daha zevkli sende öle yap istersen
iyi fikir bi ıkı kere yapmıştım bende

allah kolaylık versin bende bugün sporu es geçtim işim çoktu yarın tam gaz başlıyorum
ayy spor çok farklı bi olay ya yorulsan bile kendını dinç ve mutlu hissediyosun özellikle yürüyüşte

pilates mi yaptın nasıl sıkılaştın.?
benımde sıkılaşmaya ihtıyacım var.
kızlar bide ben 5 mil de hiç terlemıyom neden? 2 mılde terlıyom,5 mılde tık yok

cnm özel hastaneye gidiyorum 30 tl veriyosun diyetin yağ ölçümün falan yapılıyoo sonra devam etmek istersen doktorun sölediği aralıklarda gidiliyo

cnm özel hastaneye gidiyorum 30 tl veriyosun diyetin yağ ölçümün falan yapılıyoo sonra devam etmek istersen doktorun sölediği aralıklarda gidiliyo

kızlar devlet hastanesinde de yapılıyor bu tür testler
ben gazide yaptırmıştım
bi tartı var eline bi alet verip ölçüm yapıyorlar
para vermek istemezseniz devlette de yaptırabilirsiniz

barkınım seninki de mi o şekilde ölçülüyor

slm kizlar bende bu hafta sonu yemegi biraz abartim bakalim cuma ne olacak......

selam kızlar
menüm
sabah
1 kk peynir
2 dilim ligt ekmek
limonlu maydonoz

ara
nescafe

öğle
nesfit

ara
1 dilim pudingli pasta (çok güzeldi dayanamadım)

akşam
1 kase çorba + salata

ara
1 portakal

bende özel hastaneye diyetisyene gidiyorum 3 haftada bir 20 tl alıyorlar tartı var çıplak ayakla çıkıyorsun elinede bir alet veriyorlar nerede ne kadar yağ var ölçüyor

bende özel hastaneye diyetisyene gidiyorum 3 haftada bir 20 tl alıyorlar tartı var çıplak ayakla çıkıyorsun elinede bir alet veriyorlar nerede ne kadar yağ var ölçüyor

evet çıplak ayakla çıkıyosun eline alet verip ölçüm yapılıyor ben devlet hastanesinde görmedim gitmiştim diyetisyene tahlil verip standart liste vermişti

canım naçizane bir önerim olacak hani aralarda bitki çay içiyorsun ya o ara öğün olarak geçmiyor. azck bişeylerde çiğneyeceksin. bir diet bisküvi yada elma gibi şeyler eklersen kan şekerin dengelenir daha sağlıklı olur.
menün çok güzel ve düzenli olmuş canım..

ohh sarmalar gözlemeler yenmiş ay nasıl canım çekti afiyet bal şeker olsun
canım çiğ köfteler fazla olmuş onun dışında bence çok normal bir menü..

dün çiğ köfte günüymüş sanırsam hani bana hani bana valla canım çekti yaw

herkese selammm.

ya ben öğlen yemeğinde 1 yumurta ve azcuk kıymadan yumurta yaptım yedim çokmu oldu acep yaw

ama ne yapım dayanamadım çğköftelere.. eğer hiç yağ koymadan ikisini yaptıysan telafi eidlemeyecek bi yemek değil.. tabi bi de miktarı abartmadıysan.. sonuçta yumurta 80 kalori, kıyma da olsa olsa 150-200..toplam alman gereknden fazla diil gibi.. ay bak canımı çektirdin....

dün çiğ köfte günüymüş sanırsam hani bana hani bana valla canım çekti yaw

herkese selammm.

ya ben öğlen yemeğinde 1 yumurta ve azcuk kıymadan yumurta yaptım yedim çokmu oldu acep yaw

ay evet öyle olmuş biraz

çok mu yedim bilmem de
genelde mesela ağır bişey yiyeceksem öğlen yemeyi tercih ediyorum yada öyle denk getiriyorum
senin öğle yemeği çok gibi gelmedi bana ama yanında ve akşamında ne yediğinde önemli

selam arkadaşlar yeniyim bende şuanda tekrar yeni bir diyete başlamaya karar verdim. 6 ay önce 61 kg idim evlendim nasıl başardım bilmıyorum şimdi 73 kg ımm ( zayıflamaya yardımcı ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz hiç faydasını gören var mı aranızda??

evlenince olur canım öyle şeyler
bende ilk sene 7-8 kilo kadar aldım merak etme
şimdi onları vermek için uğraşıyorum

çıtırlarrr menüm

kahvaltı
1 dilim light ekmek
light beyaz peynir
közlenmiş kırmızı biber
zeytin
maydanoz

ara
3 gün kurusu traçınlı kakaolu
yarım avuç beyaz leblebi

öğlen
bi kepçe ezogelin
4 ızgara köfte
4 kaşık light yoğurt

ara
6 badem
1 elma

akşam
salata
ezogelin çorba

suya bitki çaylarına devammmm

kızlar ara öğünlerde yediiniz elmayı dilimleyin üstüne çok az pekmez gezdirinn sonra tarçın kakao serpinnn muhteşem oluyorrrrrrr

diyetisyen önerisidir çok lezzetli ve kalorisi azzzz

canım hoşgeldin.biz topikçe karşıyız ilaçlara.bak herbirimiz burda güzel kilolar verdik.düzenli beslen yeter ki zayıflarsın.kaldıki çok aşırı bi kilon yok bile.
hayranım senin bu menülerinee.seher beğendiiii
kızlar ara öğünlerde yediiniz elmayı dilimleyin üstüne çok az pekmez gezdirinn sonra tarçın kakao serpinnn muhteşem oluyorrrrrrr

diyetisyen önerisidir çok lezzetli ve kalorisi azzzz

canım meyveyi o kadar çok seviyorum ki sade elma yetiyo bana.tatlı krizlerinde kellogsun pikosu iyi geliyo yoksaçikolata yemek istiyorum

sabah:
süt+kellogs
2 zeytin
bir dilim kaşar küçük dilim tabi
ara:
yok(sabah iyi yedim)
öğle:
et kaşlama çok az
sebze haşlama(karnıbahar,havuç,patlıcan,kabak)
ara:
bir dilim tatlı
akşam:
yarım kaseden az kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
2 litre su,yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…