bu çay günde 6 su bardağına kadar içilebilir. sabahları aç karnına dayanabildiğim sıcaklıkta yavaş yavaş içiyorum daha sonra yemeklerin hemen arkasından sıcak içiyorum.eğer o gün gezmeye gideceksem evden çıkmadan yine 1 su bardağı içiyorum toplam 6 bardak şekeri tansiyonu olan yarım bardak içsin zaten bünye yolunda gitmeyen bişey olursa belli ediyor halsizlikgibi... 2 litre suya 2 kırmızı elma 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 1 dal çubuk tarçın koyup kaynatıyorum elmalar yumuşayınca kapatıp cam sürahiye süzüp dolaba koyuyorum içeceğim zaman 1 bardak ısıtıyorum 2 günlük hazırlanınca zahmetide olmuyor tavsiye ederim. mümkünse 2 ay hiç bırakmayın farkı göreceksiniz
kızlar bu çayı başka topikte gezerken gördüm ve paylaşmak istedim inş. faydası olur deniycem bakalım
hoşgeldin canımkızlar mrbb ben 77 kiloyum boy 1.68 geçen yıl bu zamanlar 70 dim kış aylarının bana hediyesi 7 kilo hedefim 66-67 desteğinize müthiş ihtiyacım var 3 gündür sıkı diyet ve spor yapıyorum ama sizlerle daha çok motive olucağıma inandım kabul ederseniz tabi aranıza
iyi fikir bi ıkı kere yapmıştım bendebende şimdiii yapcam cnm ilk gün biraz zor oluyor sonrası güzelll bide ben hatunun sesini kısıyorum kendi müziğimi koyuyorum daha zevkli sende öle yap istersen
ayy spor çok farklı bi olay ya yorulsan bile kendını dinç ve mutlu hissediyosun özellikle yürüyüşteallah kolaylık versin bende bugün sporu es geçtim işim çoktu yarın tam gaz başlıyorum
pilates mi yaptın nasıl sıkılaştın.?çok güzel senin adına sevindimbende bugünlerde bir motivasyon bozukluğu oluştu...aslında bugün bile beni görenler deryacım nekadar zayıflamışsın nerdeyse eski haline dönmüşsün diyorlar ama ben nedense bugün kendimi çok moralsiz görüyorum,tamam daha on kilo var 60 kiloyken giydiğim pantolonu giydim sadece önü kapanmadı ama niye böyle oldum bilmiyorum..sporla sıkılaşmışımki 10 kg fazlayarağmen eski pantolona girdim ama niye böyle oldum moral sıfır anlamadım offfffffffffffffff
günaydın fıstıklarımmm
diyetisyene ne kadar ödüyorsun cnm yaq ölçümü için ayrıca ücret ödeniyormu..
Canım bnm saçlarımda aşk kızılı ama boyatırken boyayı açtırmazsan istediqin renk olmuyor onun için ben açtırmıştım bilqine cnm..
teşekkür ederim cnm özlüyoruz seni daha sık gel lütfen..
ayşecim ben şunu farkettim hani o yemeqe bayıldıqımız börekler tatlılar varya aslında farkındamısınız bizler onları yediqimiz zaman mutsuz oluyoruz üzülüyoruz artık bu ürünleri yemek bizi mutlu etmiyor tam tersine kaçamaksız bir menüyle günü kapattıqımız zaman asıl o zaman mutlu oluyoruz :119:
cnm özel hastaneye gidiyorum 30 tl veriyosun diyetin yağ ölçümün falan yapılıyoo sonra devam etmek istersen doktorun sölediği aralıklarda gidiliyo
kızlar devlet hastanesinde de yapılıyor bu tür testler
ben gazide yaptırmıştım
bi tartı var eline bi alet verip ölçüm yapıyorlar
para vermek istemezseniz devlette de yaptırabilirsiniz
barkınım seninki de mi o şekilde ölçülüyor
bende özel hastaneye diyetisyene gidiyorum 3 haftada bir 20 tl alıyorlar tartı var çıplak ayakla çıkıyorsun elinede bir alet veriyorlar nerede ne kadar yağ var ölçüyor
kızlar devlet hastanesinde de yapılıyor bu tür testler
ben gazide yaptırmıştım
bi tartı var eline bi alet verip ölçüm yapıyorlar
para vermek istemezseniz devlette de yaptırabilirsiniz
barkınım seninki de mi o şekilde ölçülüyor
bende özel hastaneye diyetisyene gidiyorum 3 haftada bir 20 tl alıyorlar tartı var çıplak ayakla çıkıyorsun elinede bir alet veriyorlar nerede ne kadar yağ var ölçüyor
canım naçizane bir önerim olacak hani aralarda bitki çay içiyorsun ya o ara öğün olarak geçmiyor. azck bişeylerde çiğneyeceksin. bir diet bisküvi yada elma gibi şeyler eklersen kan şekerin dengelenir daha sağlıklı olur.merhaba kızlar
hemen menümü yazayım
uyanınca(06.30):
2 kuru kayısı,1 bardak su
sabah(08.45):
yarım poça,1 kupa ıhlamur
ara(10.30):
1 kupa lipton plus limonlu form çay
1 kupa yaban mersinli çay
öğlen(12.00):
az tavuk çorba
az taze zeytinyağlı fasülye
az bulgur pilavı
ara(15.30):
1 kupa narlı çay
1 kupa ıhlamur
akşam(18.30):
bir pors. hamsi buğulama
bol yeşil salata
ara:
bir kupa lipton yemek sonrası,1 kupa lipton tarçınlı yeşil çay
SPOR:yok çünkü yemeğianca yetiştirdim çamaşır toplamam lazım,bugün yapamamda yarın söz
gün boyu 2 lt. su
YORUM BEKLİYOM KUŞLARIM BENİM...
ohh sarmalar gözlemeler yenmiş ay nasıl canım çekti afiyet bal şeker olsunslmm kzlar canlarn napıyonuz.herkes iyidir inş.gelemedim bu gün.bu hafta yoğun olucam.soru hazırlayıp yazılı okucam.pek giremem heralde.gidem geçmişi okuyam
menüm:
sabah:
yumurta haşlama
peynir
zeytin(4)
çokk az bal
yeşil çay
ara:
çubuk kraker
öğle:
1 gözleme(kızlar okulda mecburum)
çay
ara:
yok
eve gelince 3 gibi:
dayanamadımlahana sarma ve kuru biber sarma 8 tane yemişimdir(obur ben)
bir diliden az ekmek
akşam:
yok
2 bardak yeşil çay
canım çiğ köfteler fazla olmuş onun dışında bence çok normal bir menü..kızlar dün yediklerimi yazayım içim çok rahat değil fazla gibi geliyor ama siz ne dersiniz bakalım
sabah
klasik diyet kahvaltı+1 bardak süt+1 yağsız yumurta
ara
1 elma
öğleyin
3 çiğ köfte+yarım kk peynir+4 zeytin+çeyrek gözleme+1 dilim salam
ara
2 çiğ köfte
akşam
1 kaşık makarna salatası+yarım kase mercimek çorbası+1 porsiyon haş. et+bol roka salata+1 bardak ayran
yatmadan önce süt
dün yarım 40 dakika tempolu yürüdüm
sizce dnüm nasıl olmuş????*
dün çiğ köfte günüymüş sanırsam hani bana hani bana valla canım çekti yawgünaydın hanımlar
sabah tartıldım ve çok mutlu oldum
regl dönemim olmasına rağmen haftaya çok güzel başladım
dünki menüm
bol limonlu yeşil çay
1 bardak su
kahvaltı
peynirli domatesli sandviç
açık şekersiz çay
arada
bol limonlu form çayı
öğlen
3 kaşık semiz otu yemeği
2 çiğ köfte
1 bardak ayran
arada
yarımdan az simit
akşam
1 kase çorba
1 çiğ köfte
yatmadan
2 dilim portakal
yarım muz
çok su içemedim
anca 1 yada 1.5 litredir
ama ne yapım dayanamadım çğköftelere.. eğer hiç yağ koymadan ikisini yaptıysan telafi eidlemeyecek bi yemek değil.. tabi bi de miktarı abartmadıysan.. sonuçta yumurta 80 kalori, kıyma da olsa olsa 150-200..toplam alman gereknden fazla diil gibi.. ay bak canımı çektirdin....canım naçizane bir önerim olacak hani aralarda bitki çay içiyorsun ya o ara öğün olarak geçmiyor. azck bişeylerde çiğneyeceksin. bir diet bisküvi yada elma gibi şeyler eklersen kan şekerin dengelenir daha sağlıklı olur.
menün çok güzel ve düzenli olmuş canım..
ohh sarmalar gözlemeler yenmiş ay nasıl canım çekti afiyet bal şeker olsun
canım çiğ köfteler fazla olmuş onun dışında bence çok normal bir menü..
dün çiğ köfte günüymüş sanırsam hani bana hani bana valla canım çekti yaw
herkese selammm.
ya ben öğlen yemeğinde 1 yumurta ve azcuk kıymadan yumurta yaptım yedim çokmu oldu acep yaw
dün çiğ köfte günüymüş sanırsam hani bana hani bana valla canım çekti yaw
herkese selammm.
ya ben öğlen yemeğinde 1 yumurta ve azcuk kıymadan yumurta yaptım yedim çokmu oldu acep yaw
selam arkadaşlar yeniyim bende şuanda tekrar yeni bir diyete başlamaya karar verdim. 6 ay önce 61 kg idim evlendim nasıl başardım bilmıyorum şimdi 73 kg ımm( zayıflamaya yardımcı ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz hiç faydasını gören var mı aranızda??
bacim gorusemiyos nasssin
canım hoşgeldin.biz topikçe karşıyız ilaçlara.bak herbirimiz burda güzel kilolar verdik.düzenli beslen yeter ki zayıflarsın.kaldıki çok aşırı bi kilon yok bile.selam arkadaşlar yeniyim bende şuanda tekrar yeni bir diyete başlamaya karar verdim. 6 ay önce 61 kg idim evlendim nasıl başardım bilmıyorum şimdi 73 kg ımm( zayıflamaya yardımcı ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz hiç faydasını gören var mı aranızda??
hayranım senin bu menülerinee.seher beğendiiiiçıtırlarrr menüm
kahvaltı
1 dilim light ekmek
light beyaz peynir
közlenmiş kırmızı biber
zeytin
maydanoz
ara
3 gün kurusu traçınlı kakaolu
yarım avuç beyaz leblebi
öğlen
bi kepçe ezogelin
4 ızgara köfte
4 kaşık light yoğurt
ara
6 badem
1 elma
akşam
salata
ezogelin çorba
suya bitki çaylarına devammmm
kızlar ara öğünlerde yediiniz elmayı dilimleyin üstüne çok az pekmez gezdirinn sonra tarçın kakao serpinnn muhteşem oluyorrrrrrr
diyetisyen önerisidir çok lezzetli ve kalorisi azzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?