70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin cnaım
çizelgeni buradan yapabilirsin
Weight Loss - Diet Ticker

Hoşbulduk, cok tesekkürler

ya ben siteyi biliodum ama burda imza yeri diye bir yer varmıs kontrol panelinde ondan haberim yoktu, forumlara pek üye olmam ama burayı cok beğendiğim icin oldumdu

ben yarın baslıycam kilo kontrolüme insallah, güzel sonuclar ve pozitif bir enerjiyle baslıycam adımlarıma.
Ne demişlerrrrr;
en büyük yollar bile bir ufak adımla başlar.

Son düzenleme:
Merhabaa beni de aranıza alın lütfen boy 171 kilo 78 . ben de zayıflıcam ben deee
Ayrıca ben de su kilo kaybı cetvellerinden koymak istiyorum profilime nasıl eklicem acaba.? :78:
hoşgeldin

ollleyyyyy cezaliyim
cezaya sevineni de ilk kez görüyom
sena bacı bu hanımkızı her gördüğünde ceza ver sevinsin garibim

ama bende bildirim yapmıştım hak kazanamadım mı

canım bende pek sevmem yeşil çayı ama çaykurun brgamot aromalı çayını aldım demleme usulu çok lezzetli severek içiyorum. birde onu dene istersen.
tam 1 hafta oldu mu geleli?belkı haftaya hak kazanırsın?

kaç mil yapcen ?
ben 5 mıl yapmak istiyom artk 2 mıl ve 3 mil bana kılo verdirmıyo
ama 5 e dayanabilirmiyim bılmıyom

ben 3 mil yapmıştım beni çok yorup terletmedi ama 5 mil hem eğlenceli hemde daha fazla efor sarfediyosun direk yağ yakmaya yönelik bir spormuşş

ben 3 mil yapmıştım beni çok yorup terletmedi ama 5 mil hem eğlenceli hemde daha fazla efor sarfediyosun direk yağ yakmaya yönelik bir spormuşş

sizler boyle spoor yaptikca ben seviniyom ya bende yapmak istiyom ama sadece oglumla yuruyoruz o kadar mesela bugun sabah 45,dakika yuruduk ogleden sonra 70 dakika yuruduk tabi yavas yuruyoruz yinede faydasi olurmu? bir ara sabah aksam bol mekik ve yan hareketler ve bel kalca hareketleri yapiyordum ama simdi yapamiyorum...

Merhabaa beni de aranıza alın lütfen boy 171 kilo 78 . ben de zayıflıcam ben deee
Ayrıca ben de su kilo kaybı cetvellerinden koymak istiyorum profilime nasıl eklicem acaba.? :78:

hoşgeldin cnm..

durumunun iyiye gitmesinine cok sevindim canim tekrar gecmis olsun canim.......

teşekkürler cnm..

ama bende bildirim yapmıştım hak kazanamadım mı

canım bende pek sevmem yeşil çayı ama çaykurun brgamot aromalı çayını aldım demleme usulu çok lezzetli severek içiyorum. birde onu dene istersen.

canım bildirim yaptıysan haftaya listedesin haftaya bildirim yaparken benide listeye eklicektin diye hatırlat unutmıyım cnm..

canım bu aralar yediklerime hiç dikkat edemiyorum cuma günü sanırım bende cezalı duruma düşücem..

benim cezalarımda kıymetli canım öööle bol kepçeden daqıtamam ceza almak isteyen ya yerinde sayacak yada kilo alıcak

hoşgeldin

tam 1 hafta oldu mu geleli?belkı haftaya hak kazanırsın?

canım tam bir hafta olmadı malesef hımm bilmiyordum bunu. cuma günü ilk bildirimde bulunmuştum dimekki haftaya resmen aranızdayım

hoşgeldin cnm..

teşekkürler cnm..

canım bildirim yaptıysan haftaya listedesin haftaya bildirim yaparken benide listeye eklicektin diye hatırlat unutmıyım cnm..
cuma günü bildirim yapmıştım canım. cuma hatırlatırım benide al nolur unutma diye

ben de geçen hafta yarım kilo vermişim. Kilo çizelgesiyle başım dertte. Bir türlü yapamıyorum. Çok dikkat etmediğim halde kilo vermek güzel. Herkesin eğlenerek kilo vermesini diliyorum

döktürmüşsün gene
bu hafta kesin gider yağlar canım hatta liste başına veya yakınına gelirsin gibime geliyor

merhaba kızlar
hemen menümü yazayım
uyanınca(06.30):
2 kuru kayısı,1 bardak su
sabah(08.45):
yarım poça,1 kupa ıhlamur
ara(10.30):
1 kupa lipton plus limonlu form çay
1 kupa yaban mersinli çay
öğlen(12.00):
az tavuk çorba
az taze zeytinyağlı fasülye
az bulgur pilavı
ara(15.30):
1 kupa narlı çay
1 kupa ıhlamur
akşam(18.30):
bir pors. hamsi buğulama
bol yeşil salata
ara:
bir kupa lipton yemek sonrası,1 kupa lipton tarçınlı yeşil çay
SPOR:yok çünkü yemeğianca yetiştirdim çamaşır toplamam lazım,bugün yapamamda yarın söz
gün boyu 2 lt. su
YORUM BEKLİYOM KUŞLARIM BENİM...

hmm yapcem inş dayanabilirsem ama 69 dakıka yaaa ben sabırsızım çok

kıs 70 dakıka yürüttüğüne göre oğlusun büyük olmalı .kaç yaşında ki?

havanı yesinler.
havalı bebe

hadi bakem haftaya aramızda resmen beklıyoz hem ismen hem resmen.hehe

slm bende 74 kiloyum. 6 ay oldu doğum yapalı . banada yardımcı olun ne yapmam lazım
hoşgeldin bacı

senacım kurban olurum ben sana
yaralı yaralı gene dayanamadın yaptın yapacağını
ellerine sağlık ,allah tez zamanda şifa versin inş.

bu çay günde 6 su bardağına kadar içilebilir. sabahları aç karnına dayanabildiğim sıcaklıkta yavaş yavaş içiyorum daha sonra yemeklerin hemen arkasından sıcak içiyorum.eğer o gün gezmeye gideceksem evden çıkmadan yine 1 su bardağı içiyorum toplam 6 bardak şekeri tansiyonu olan yarım bardak içsin zaten bünye yolunda gitmeyen bişey olursa belli ediyor halsizlikgibi... 2 litre suya 2 kırmızı elma 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 1 dal çubuk tarçın koyup kaynatıyorum elmalar yumuşayınca kapatıp cam sürahiye süzüp dolaba koyuyorum içeceğim zaman 1 bardak ısıtıyorum 2 günlük hazırlanınca zahmetide olmuyor tavsiye ederim. mümkünse 2 ay hiç bırakmayın farkı göreceksiniz

kızlar bu çayı başka topikte gezerken gördüm ve paylaşmak istedim inş. faydası olur deniycem bakalım

Son düzenleme:

ben bu caydan yapıp ıcıyorum arkadaslar epeydır tek basına işe yaramıyo ama bıraz dıkkat etmeyle

bıde sabah ve aksam ac karna elma sırkesı bal ılık su ıcıyorum

ben basladım kızlar ama devamı gelmedı bılsayarla bırlıkte benımde sevkım kactı heralde beceremedım cok utanıyorum ((

5 mil yaptım çok yorgunum.
zor sabrettim 68 dakıka dile kolay

döktürmüşsün gene
bu hafta kesin gider yağlar canım hatta liste başına veya yakınına gelirsin gibime geliyor

ah cnm ağzından bal damlıyo sabah tartıda biraz gördüm gitmişş cumaya kadar inşşallahhhh:2:

kızlar yağ ölçümüümmm yapıldıı 16.4
yağ miktarıı 11 normal ölçülerin altına ble inmişimmm sporlaaa vucudumuuu sıkılaştırıp kas yapmaya başlamalıymışımmm

beden kitle endeksimm 23.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…