hoşgeldinMerhabaa beni de aranıza alın lütfen boy 171 kilo 78 . ben de zayıflıcam ben deee
Ayrıca ben de su kilo kaybı cetvellerinden koymak istiyorum profilime nasıl eklicem acaba.? :78:
cezaya sevineni de ilk kez görüyomollleyyyyy cezaliyim
tam 1 hafta oldu mu geleli?belkı haftaya hak kazanırsın?ama bende bildirim yapmıştım hak kazanamadım mı
canım bende pek sevmem yeşil çayı ama çaykurun brgamot aromalı çayını aldım demleme usulu çok lezzetli severek içiyorum. birde onu dene istersen.
kaç mil yapcen ?çıtırlar menüm
uyanınca
2 bardak yeşil çay
su 500 ml
sabah
2 dilim light ekmek
30 gr light beyaz peynir
5 zeytin
közlenmiş biber
maydanoz dere otu
ara
6 badem
1 elma
öğle
yarım tabak nohut ( susuz)
4 yemek kaşığı light yoğurt
ara
incir
akşam
2 ızgara köfte
2 kaşık light yoğurt
salata
gece
lipton form acai çay
3 gün kurusu
su ve bitki çaylarına devamdaha leslie teyzeyle koşmadımmm
hoşgeldin
cezaya sevineni de ilk kez görüyom
sena bacı bu hanımkızı her gördüğünde ceza ver sevinsin garibim
tam 1 hafta oldu mu geleli?belkı haftaya hak kazanırsın?
kaç mil yapcen ?
ben 5 mıl yapmak istiyom artk 2 mıl ve 3 mil bana kılo verdirmıyo
ama 5 e dayanabilirmiyim bılmıyom
ben 3 mil yapmıştım beni çok yorup terletmedi ama 5 mil hem eğlenceli hemde daha fazla efor sarfediyosun direk yağ yakmaya yönelik bir spormuşş
Merhabaa beni de aranıza alın lütfen boy 171 kilo 78 . ben de zayıflıcam ben deee
Ayrıca ben de su kilo kaybı cetvellerinden koymak istiyorum profilime nasıl eklicem acaba.? :78:
durumunun iyiye gitmesinine cok sevindim canim tekrar gecmis olsun canim.......
ama bende bildirim yapmıştım hak kazanamadım mı
canım bende pek sevmem yeşil çayı ama çaykurun brgamot aromalı çayını aldım demleme usulu çok lezzetli severek içiyorum. birde onu dene istersen.
Senacım ellerine sağlık hasta hasta oturup bi de liste hazırlamışsın ne diyim ben sana dur bakiim fedakar kaptanBence en büyük alkış sana gelmeli çünkü bir sürü olumsuzlukla karşılaşmana rağmen yediklerine dikkat etmekten vazgeçmiyorsun zaten bizden de vazgeçmeyeceğini çok iyi biliyoruz
Kendimi bir kez de olsun bu listenin başında da gördüm ya artık içim rahatHep gramlarla veriyodum kilomu ama demek ki arada bi durum değişebiliyormuş
Kilo veren arkadaşları tebrik eder veremeyenlerin de tez zamanda motive olup sağlıkla vermelerini temenni ederim
hoşgeldin
cezaya sevineni de ilk kez görüyom
sena bacı bu hanımkızı her gördüğünde ceza ver sevinsin garibim
kaç mil yapcen ?
ben 5 mıl yapmak istiyom artk 2 mıl ve 3 mil bana kılo verdirmıyo
ama 5 e dayanabilirmiyim bılmıyom
hoşgeldin
cuma günü bildirim yapmıştım canım. cuma hatırlatırım benide al nolur unutma diyehoşgeldin cnm..
teşekkürler cnm..
canım bildirim yaptıysan haftaya listedesin haftaya bildirim yaparken benide listeye eklicektin diye hatırlat unutmıyım cnm..
döktürmüşsün geneçıtırlar menüm
uyanınca
2 bardak yeşil çay
su 500 ml
sabah
2 dilim light ekmek
30 gr light beyaz peynir
5 zeytin
közlenmiş biber
maydanoz dere otu
ara
6 badem
1 elma
öğle
yarım tabak nohut ( susuz)
4 yemek kaşığı light yoğurt
ara
incir
akşam
2 ızgara köfte
2 kaşık light yoğurt
salata
gece
lipton form acai çay
3 gün kurusu
su ve bitki çaylarına devamdaha leslie teyzeyle koşmadımmm
hmm yapcem inş dayanabilirsem ama 69 dakıka yaaa ben sabırsızım çokben 3 mil yapmıştım beni çok yorup terletmedi ama 5 mil hem eğlenceli hemde daha fazla efor sarfediyosun direk yağ yakmaya yönelik bir spormuşş
kıs 70 dakıka yürüttüğüne göre oğlusun büyük olmalı .kaç yaşında ki?sizler boyle spoor yaptikca ben seviniyom ya bende yapmak istiyom ama sadece oglumla yuruyoruz o kadar mesela bugun sabah 45,dakika yuruduk ogleden sonra 70 dakika yuruduk tabi yavas yuruyoruz yinede faydasi olurmu? bir ara sabah aksam bol mekik ve yan hareketler ve bel kalca hareketleri yapiyordum ama simdi yapamiyorum...
havanı yesinler.hoşgeldin cnm..
teşekkürler cnm..
canım bildirim yaptıysan haftaya listedesin haftaya bildirim yaparken benide listeye eklicektin diye hatırlat unutmıyım cnm..
canım bu aralar yediklerime hiç dikkat edemiyorum cuma günü sanırım bende cezalı duruma düşücem..
benim cezalarımda kıymetli canımöööle bol kepçeden daqıtamam ceza almak isteyen ya yerinde sayacak yada kilo alıcak
hadi bakem haftaya aramızda resmen beklıyoz hem ismen hem resmen.hehecanım tam bir hafta olmadı malesef hımm bilmiyordum bunu. cuma günü ilk bildirimde bulunmuştum dimekki haftaya resmen aranızdayım
cuma günü bildirim yapmıştım canım. cuma hatırlatırım benide al nolur unutma diye
hoşgeldin bacıslm bende 74 kiloyum. 6 ay oldu doğum yapalı . banada yardımcı olun ne yapmam lazım
Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim0 | isim | bşlnqç | qçn hafta | bu hafta | giden | t.qiden | hedef 1 | chukuleta | 73 | 65.2 | 63.7 | 1.500 | 9.300 | 60 2 | alaca | 82.5 | 72.4 | 71.3 | 1.100 | 11.200 | 60 3 | aysebahar | 90 | 68.2 | 67.2 | 1000 | 21.800 | 57 4 | yaren38 | 78.2 | 76.9 | 76 | 900 | 2.200 | 60 5 | durusuuuu | 79.3 | 74.9 | 74 | 900 | 5.300 | 69 6 | KILAVUZ | 86 | 71.5 | 70.7 | 800 | 15.300 | 60 7 | SemPatiK | 79.6 | 79 | 78.4 | 600 | 1.200 | 70 8 | erginsena | 90 | 68.7 | 68.3 | 400 | 21.700 | 60 9 | nidah | 72.4 | 66 | 65.6 | 400 | 6.800 | 60 10 | mektupp | 78 | 70.4 | 70.1 | 300 | 7.900 | 65 11 | shryvz | 80 | 70.2 | 70 | 200 | 10 | 65 12 | barkinim | 71.3 | 66 | 66 | 0 | 5.300 | 60 13 | arcak81 | 74 | 70.3 | 70.3 | 0 | 3.700 | 62 14 | nigdelim | 78 | 73.2 | 73.2 | 0 | 4.800 | 60 15 | dunedain | 79.5 | 76.8 | 76.8 | 0 | 2.700 | 60 16 | fdm | 77 | 70.6 | 71 | artı400 | 6 | 64 17 | triendy21 | 79.8 | 73.5 | 73 | artı500 | 6.800 | 65 18 | sudem34 | 77.6 | 72.3 | 72.8 | artı500 | 4.800 | 68
barkinim arcak81 nigelim ve dunedain arkadaşlarımız yerinde saydıkları için 100 mekik cezaa
trindy21 fdm ve sudem34 arkadaşlarımız kilo aldıkları için 150 mekik cezaa
İsmi kırmızıyla yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir
İsmi maviyle yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir
Hulk ve green4 arkadaşımız izinlidir
melekkiz ve dicledk8 arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede görüşmek dileqiylee
KAPTAN SENAA...
hmm yapcem inş dayanabilirsem ama 69 dakıka yaaa ben sabırsızım çok
kıs 70 dakıka yürüttüğüne göre oğlusun büyük olmalı .kaç yaşında ki?
canim oglum 4 yasini nisanda bitiriyor biz cim sahaya gidiyoruzorda o kosturuyor kendince bende pesinde gidiyom...
havanı yesinler.
havalı bebe
hadi bakem haftaya aramızda resmen beklıyoz hem ismen hem resmen.hehe
hoşgeldin bacı
senacım kurban olurum ben sana
yaralı yaralı gene dayanamadın yaptın yapacağını
ellerine sağlık ,allah tez zamanda şifa versin inş.
bu çay günde 6 su bardağına kadar içilebilir. sabahları aç karnına dayanabildiğim sıcaklıkta yavaş yavaş içiyorum daha sonra yemeklerin hemen arkasından sıcak içiyorum.eğer o gün gezmeye gideceksem evden çıkmadan yine 1 su bardağı içiyorum toplam 6 bardak şekeri tansiyonu olan yarım bardak içsin zaten bünye yolunda gitmeyen bişey olursa belli ediyor halsizlikgibi... 2 litre suya 2 kırmızı elma 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 1 dal çubuk tarçın koyup kaynatıyorum elmalar yumuşayınca kapatıp cam sürahiye süzüp dolaba koyuyorum içeceğim zaman 1 bardak ısıtıyorum 2 günlük hazırlanınca zahmetide olmuyor tavsiye ederim. mümkünse 2 ay hiç bırakmayın farkı göreceksiniz
kızlar bu çayı başka topikte gezerken gördüm ve paylaşmak istedim inş. faydası olur deniycem bakalım
döktürmüşsün gene
bu hafta kesin gider yağlar canım hatta liste başına veya yakınına gelirsin gibime geliyor
5 mil yaptım çok yorgunum.
zor sabrettim 68 dakıka dile kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?