70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tatlıcım ...elbetteki yardımcı oluruz,bizi sıkı takip et listelerimize dikkat et önerilere kulak ver emziren annelerimizle irtibatlı ol,hergün listeni akşam bu sıralar yazki seni yönlendirelim

Geldim canım geldim
Evet emziriyorum ama bol su içiyorum herşeyden yiyorum ama az az inşl.kesilmez sütüm neler yapıyorsunuz bir liste falan var mı değerlerimizin yazıldığı...bende bugünkü menümü yazayım.
SABAH:
meyveli musli

ARA:3 tane kuru erik 3 tane kayısı ve yeşil çay

ÖĞLE:
bir kase çorba
semizotu,4 adet küçük köfte ızgara

Ara yok

Akşam küçük bi tane tonbalığı konserve
bir kase çorba
2 domates
yeşil çay

menün güzel ama işte bizim kadar yiyosun sütün azalmasında zaten sen anlarsınnn ama yoğurt süt filanda tüket bencee kompostu iç şekersiz hem sütün olurr zaten rezene çayı filanda süt yapar 5 kilo gider cnm verilmicek bişey değill

hoşgeldin tatlıcım ...elbetteki yardımcı oluruz,bizi sıkı takip et listelerimize dikkat et önerilere kulak ver emziren annelerimizle irtibatlı ol,hergün listeni akşam bu sıralar yazki seni yönlendirelim

Ah çok teşekkür ederim ilginize listemi yazdım şimdi nasıl sizce...

kızlaaaaarrrrrr nabersiniz ben yinede ben geldim
heme menümü patlatayım,ben yedim ben buldum patladı gitti
uyanınca:bişey yok sadece su
sabah:
2 dilim ekmek ,bir salatalık,1 domates,1 dilim peynir,1 fincan ıhlamur
ara:3 badem,1 kuru incir
öğle:
az kıymalı yumurta,az makarna haşlama
ara:1 salatalık,2 badem(iğrenç bi ikili oldu bidaha yapmam öğğğk)
akşam:
bir pors.yumurtalı ıspanak yemeği(pirinçsiz,salçalı soğanlı)
1 kase yoğurt
spor hala yok çünkü tansiyonum hala 8e 5...bitürlü yükselmedi sersem gibiyim
gün boyu bol bitki çayı ve 2 lt. su
yorum varmı

aşkitom geldiii deme öle deme salatalık badem bi suçu yokk ara öğünleride aksatmamış afferin sanaaa
maydanoz suyu yüzünden baygınlık geçiren bile var nette araştırsan içme yasak sanaaa al maydanoz bağını eline otlan bakimmm

menün gayet güzel tatlişkom,ama muazzezin dediği gibi bizim kadar yemişsin,kilon çok değil zaten sütün kesilmesin dikkat et

ah şu diyet programına bir uyabilsemmm

diyet yok,diyet yok...biz beslenme şeklimizi değiştirdik tamammı canuuuummmm....biz artık dengeli beslenip sağlığımızı koruma altına aldık olayı böyle düşünürsen daha kolay motive olursun tamammı canımcım

Sütle hiç aram yok işte ama yoğurdu bazen yulaf ezmesiyle karıştırıp yiyorum ah o rezene yokmu ayyyy ömrümü yedi bıktım onu içmekten yakında rezene çıkacak midemde uzun zamandır içmiyorum sizler spor falan yapıyormusunuz bende plates topu alıp ebru şallı ile platese başlamak istiyorum sevgiler...

yerim ben seni bitanecimvalla sen bana yorum yaptınmı psikolocikman gevşiyom kızkötüde olsa işimede gelmese yorumun,resmen relax oluyom yahuuuuuyorumun doğru olabilir çünkü kuyruğu bitürlü düzeltemedim anacımbugün bıraktım zaten,ben zaten haftada 5 demet maydanozu dediğin şekil götüren bir otoburumpazara bi çıkıyorum yeşillikçiler bayram ediyor(her hafta 2 kıvırcık,5 demet maydanoz,3 bağ yeşil soğan,2 demet tere ve roka benim sabit pazar alışverişimdir)

pilatesle pek aram yok ama leslie teyzeyle koşuyom arada ama burdaaa deryaaa sporda usta klavuz lakabııı hergün aksatmazzzzz kız deryaaa spor anlattttt hadi ustasın sennn

selam kızlarrr yeni geldim eve ve çok yorgunum bi bakıyım dedim hemen yatıcam yarın bildirim günü ve ilk defa çok tedirginim bu arada her defasında söylemicem özele bildirim yapmayanlar listede ismini göremez sayfa sayfa kim kaç kilo vermiş diye dolaşamam bi zahnet bildirimlerimizi özele yapalım arkadaşlar he bide yeşim nerelerde yaa hiç görünmüyor haber alan varmı yarın güzel birgün olur inşallah hepinizi öpüyorum iyi akşamlar canlarımm

hoşgeldiniz cnm...

hepimiz spor yapıyoruz canımplatesi ben bir yıl yaptım hemide ebru şallının programını indirip iş gelişi yapmıştım ve çok çok faydasını gördüm ama sezeryanlıysan dikkatli yap yada doktoruna danışarak başla

aman maşallah yeşillik iyidir ye yavrum yeee yasak sana maydanoz suyuuu burdan oraya uçuşa geçerimmm

emredersiniz komutanım yarın içtimada hazır olucaz merak buyurmayınız efeeemmmm
nasıl oldun inş.iyisindir kendini çok fazla yorma tatlım,öpüyorum seni

Hoşbulduk gulüm,şu meşhur değerlerimi sana mı göndericem şeker

aman maşallah yeşillik iyidir ye yavrum yeee yasak sana maydanoz suyuuu burdan oraya uçuşa geçerimmm

ama mazallah menzili falan şaşırırsın sınırı geçersin dahada bulamayız senizaten sınır bize 4 km.yunanlılarla akraba çıkmayalım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…