70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım evet malesef sezryanlıyım ama ebru şallıda sezeryanlı galiba bişey olmaz heralde...:86:

pilatesle pek aram yok ama leslie teyzeyle koşuyom arada ama burdaaa deryaaa sporda usta klavuz lakabııı hergün aksatmazzzzz kız deryaaa spor anlattttt hadi ustasın sennn

gıııııı beni nazar ettiler bu hafta sporda tıssssssssssss oldum bi kuyruğu düzelteyim(titretmezsem iyidir)tam gaz başlıycamdaaa nezaman bilmiyom

iyi aksamlar kızlar bakıyorum genel olarak güzel gıdıyro menulerınız ben bu hafta yıne cok yogundum iş olarak eve gelıncede pestılım cıkıyor pek gıremedım sanırım bu haftada yerımde sayıcam 3 hafta olucak artık kendımı toparlamam lazım ama nasıl :26:

KILAVUZ bende otçu gillerdenim şekerim... Ama kocam etçilAdam benim yüzümden yazık yakında meliyecek vallaKıyamıyorumda ama napim oda sağlıklı beslensin demi

teşekkür ederim canım evet malesef sezryanlıyım ama ebru şallıda sezeryanlı galiba bişey olmaz heralde...:86:

kız onlar sosyetikler hepsi özel doktor kontrolünde...sen genede doktoruna danış için rahat etsinbenim mesela evde yürüyüş bandı ve eliptik bisikletim var,hergün 60 dk. 7.0 da yürüdükten sonra yürüyüş bandının sabit bel kemeri var onu takıp 25 dk. bölgesel titretme yapıyorum,sonrada bisiklete geçip 5 yada 10 dk. arası zor ayarda onu yapıyorum,sonra yere yatıp 60 tane mekik yapıyorum ,sağ yana dönüp 30 tane bacak kaldırıp indiriyom,sonra sola dönüp 30 tanede onu yapıp turşu gibi banyonun yolunu tutuyorum ve bunları 17.40ta işten eve geldikten sonra yapıyorum ...iki oğlum var okula gidiyorlar,anlıycan bayağı akşınlı geçiyor akşamlarımduştan sonra külçe gibi koltuğa yığılıp sizlerle paylaşıma başlıyorumdaaaaaa bu hafta sporu sadece salı günü yapabildim...neyse çok konuştum kusura bakma

KILAVUZ bende otçu gillerdenim şekerim... Ama kocam etçilAdam benim yüzümden yazık yakında meliyecek vallaKıyamıyorumda ama napim oda sağlıklı beslensin demi

benim adım derya istersen öyle hitab edebilirsin canım
benim kocam vede büyük oğlumda etobur canım,küçük benim gibi otçul vede kurubaklagilci...biraz sorun oluyor ama her iki menüyüde sofraya koymaya çalışıyorum..mesela bugün küçükle bana ıspanak yaptım büyük oğlumla eşime sebzeli sulu köfte ve pirinç pilavı yaptım naparsın evin kakılmışı olmak kolaydeğil...akşam üzeri işyerinde strese giriyorum ne pişiricem diye

bak ağzınla söylüyon,bu hafta nete giremedim diyegirseydin kendini bildirim konusunda mecbur hisseder ve daha dikkat ederdin...en azından uzun süreli kalmasan bile bildirimini yap öyle çıkki kendini frenleyebilesin tabi bu benim motivasyon şeklim sen naparsın bilemem kuşum

Benim adımda lale canım m.o
Valla brawo sana azmine hayran kaldım yahu hem çalışıyorsun gelip o kadar spor ve ayrı yemekde yapıyorsun:26urmak yok yola devam...

Canim bende sezeryan sonrasi fitik olustu.plates kaslari boya zorluyor istersen bi dra danis

İyi aksamlar kizlar.yarin buyuk gun.bu sabah 73kusur gordum tartida cok mutluyum

Canim bende sezeryan sonrasi fitik olustu.plates kaslari boya zorluyor istersen bi dra danis

İyi aksamlar kizlar.yarin buyuk gun.bu sabah 73kusur gordum tartida cok mutluyum

Hadi canımçok geçmiş olsun ya yok kesin yarın tel.edip filizime bi danışayım ben şimdi nasıl iyileşme varmı

oğluşa şiir ezberletiyom aaa içim dışım şiir olduuuuuuu aaa buraya yazdım diye kızdı ders çalışcaz hadi diyoooo

öğretmenine sölerim diyemiyommm bi kere boş bulunup dedim güldüüü e sensin ya nası dicen diyoo ya sabır mevlammmmm:26: :26: :26:

bi paket çikolata yicemm şimdii sinirdennn yarın görcem günümü yemicem yok yok yemicemmm

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun arkadaşımsezeryanı herkes çok kolay diye biliyor ama komlikasyonları sende olduğu gibi sonradanda çıkabiliyor şimdi nasılsın düzelebildinmi canım:26:

çok geçmiş olsun arkadaşımsezeryanı herkes çok kolay diye biliyor ama komlikasyonları sende olduğu gibi sonradanda çıkabiliyor şimdi nasılsın düzelebildinmi canım:26:

bende sezeryan oldum ama maşallahım var hiç bi sorunum olmadıı ertesi gün ayaga kalktım doktorum şaşırmıştııı ben mecburiyetten sezeryan oldummm gebelik zehirlenmesi oldu

ay böle yazınca aklıma geldi o günler kocaman sıpa oldu şimdi yaaa

geçmiş olsun tatlım.
ben büyük oğlumu normal küçük oğlumu mecburen sezeryan oldum bebişin kalp atışları çok azalmıştı acil girmiştim...ama sorsalar normal doğum kolaydı derim çünkü sonrasında hoppadenek ayağa kalkıp eve yürüyerek gittim ama sexio sonrası nerdeyse tabir yerindeyse yarım adam oldum,gücüm yarı yarıya düştü

annelik böle bişeyyy işteee

kaçtım ben cnm oğluşuma meyvaa partisi yapıyım masal okucam uyku saati banada form çayı içme zamanıııı

büyük günde görüşmek dileğiyleeeeee:92: :92: :92:

Hadi canımçok geçmiş olsun ya yok kesin yarın tel.edip filizime bi danışayım ben şimdi nasıl iyileşme varmı

Bunun adi kesi yeri fitigi..ic dikisle alakali.nadiren oluyormus .ameliyat alacagim nisan ayinda.
Bende dogumdan sonra ertesi gun ayaga kalktim.hic ole ameliyatliyim diye yatmadim.dogumdan 1 bucuk sene sonra farkettim.yok yere sezeryan oldum.pismanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…