hepimiz spor yapıyoruz canımplatesi ben bir yıl yaptım hemide ebru şallının programını indirip iş gelişi yapmıştım ve çok çok faydasını gördüm ama sezeryanlıysan dikkatli yap yada doktoruna danışarak başla
pilatesle pek aram yok ama leslie teyzeyle koşuyom arada ama burdaaa deryaaa sporda usta klavuz lakabııı hergün aksatmazzzzz kız deryaaa spor anlattttt hadi ustasın sennn
ama mazallah menzili falan şaşırırsın sınırı geçersin dahada bulamayız senizaten sınır bize 4 km.yunanlılarla akraba çıkmayalım bide
gıııııı beni nazar ettiler bu hafta sporda tıssssssssssss oldum bi kuyruğu düzelteyim(titretmezsem iyidir)tam gaz başlıycamdaaa nezaman bilmiyom
teşekkür ederim canım evet malesef sezryanlıyım ama ebru şallıda sezeryanlı galiba bişey olmaz heralde...:86:
KILAVUZ bende otçu gillerdenim şekerim... Ama kocam etçilAdam benim yüzümden yazık yakında meliyecek valla Kıyamıyorumda ama napim oda sağlıklı beslensin demi
yunanlılar napsın benim gibi gacıyı beyaa geri yollarlarrristikamet sana gariiii :92::92: :92: :92::92:
iyi aksamlar kızlar bakıyorum genel olarak güzel gıdıyro menulerınız ben bu hafta yıne cok yogundum iş olarak eve gelıncede pestılım cıkıyor pek gıremedım sanırım bu haftada yerımde sayıcam 3 hafta olucak artık kendımı toparlamam lazım ama nasıl :26:
benim adım derya istersen öyle hitab edebilirsin canım
benim kocam vede büyük oğlumda etobur canım,küçük benim gibi otçul vede kurubaklagilci...biraz sorun oluyor ama her iki menüyüde sofraya koymaya çalışıyorum..mesela bugün küçükle bana ıspanak yaptım büyük oğlumla eşime sebzeli sulu köfte ve pirinç pilavı yaptım naparsın evin kakılmışı olmak kolaydeğil...akşam üzeri işyerinde strese giriyorum ne pişiricem diye
teşekkür ederim canım evet malesef sezryanlıyım ama ebru şallıda sezeryanlı galiba bişey olmaz heralde...:86:
Canim bende sezeryan sonrasi fitik olustu.plates kaslari boya zorluyor istersen bi dra danis
İyi aksamlar kizlar.yarin buyuk gun.bu sabah 73kusur gordum tartida cok mutluyum
Canim bende sezeryan sonrasi fitik olustu.plates kaslari boya zorluyor istersen bi dra danis
İyi aksamlar kizlar.yarin buyuk gun.bu sabah 73kusur gordum tartida cok mutluyum
çok geçmiş olsun arkadaşımsezeryanı herkes çok kolay diye biliyor ama komlikasyonları sende olduğu gibi sonradanda çıkabiliyor şimdi nasılsın düzelebildinmi canım:26:
bende sezeryan oldum ama maşallahım var hiç bi sorunum olmadıı ertesi gün ayaga kalktım doktorum şaşırmıştııı ben mecburiyetten sezeryan oldummm gebelik zehirlenmesi oldu
ay böle yazınca aklıma geldi o günler kocaman sıpa oldu şimdi yaaa
geçmiş olsun tatlım.
ben büyük oğlumu normal küçük oğlumu mecburen sezeryan oldum bebişin kalp atışları çok azalmıştı acil girmiştim...ama sorsalar normal doğum kolaydı derim çünkü sonrasında hoppadenek ayağa kalkıp eve yürüyerek gittim ama sexio sonrası nerdeyse tabir yerindeyse yarım adam oldum,gücüm yarı yarıya düştü
Hadi canımçok geçmiş olsun ya yok kesin yarın tel.edip filizime bi danışayım ben şimdi nasıl iyileşme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?