bugün pazar diye abarttım kahvaltıyı....
patates kızartması... ketçaplı mayonezli
salam
sucuklu yumurta
pekmez bal ceviz
bıldırcın yumurtası
krem peynir
tam yağlı peynir
labne peynir
reçel
yeşil çay
zeytin
hepsinden az az az yedim....
midem ahanda buuuuuuuuuuuuukadar oldu...
arada kaçamak yapimmmm ama di mi
ohh süpper bir kahvaltı afiyet bal şeker olsun. kuş sütü eksikmiş birtek
bende menümü yayınlıyayaım.
27/03/2011
sabah geç kahvaltı yaptık babam memlekete gidiyordu onu uğurladık geldik derken saat 11 oldu.
çok az tereyağı ile uscuklu yumurta:26:,1 kk peynir. 3 zeytin, (ekemk yemedim tereyağı yedim diye.
sonra kızları uyutup anneme bıraktım kuaföre gittim.
geldiğimde öğlen yemeği kaynamıştı ee karnımızda açtı erken akşam yemeği yedik.
1 kase tarhana çorbası,2 yemek kaşığı pilav,3 köfte yarım bardak ayran ve salata
bugünkü allak bullak menüm bu kadar. pazar günleri benimde kızlarında düzeni şaşıyor..
bu arada çoook mutluyum en sonunda 6 lı rakamları gördüm. yaklaşık 2 aydır 70 küsürlerde dolanıp durdum. oleyyy inşallah artık azcuk hızlanır kila gidişi
hoşbulduk:80:hoşgeldin canım
nerelerdesin be kuşum
hoşbulduk:80:
bayanlar bişey sorucam yeni üye olduğumdan alışamadım daha da. ben nerden imza yapılır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz:)
gunaydin kizlar cok guzel bir pazar sabahi, herkeze guzel pazarlar,
Aysebaharcim evet cok az yedim ama bu sabah o kadar az yememe ragmen gram oynamadi, yaaaa gitmiyor bu kilolar yaa, hakki da hayirlisi diyorum, bide regliyim o yuzdenmi diyordum ama bugun son gunum hala gram gitmiyorrr agliyorum resmen yaa, 17 nisana kadar bi 5 kilo vermem lazim uffffffff.....
bende katilmak istiyorum araniza tek basima diyet yapmak zor geliyor umarim veriririm 76 kiloyum hedefim66 tabi simdilik
ohh süpper bir kahvaltı afiyet bal şeker olsun. kuş sütü eksikmiş birtek
bende menümü yayınlıyayaım.
27/03/2011
sabah geç kahvaltı yaptık babam memlekete gidiyordu onu uğurladık geldik derken saat 11 oldu.
çok az tereyağı ile uscuklu yumurta:26:,1 kk peynir. 3 zeytin, (ekemk yemedim tereyağı yedim diye.
sonra kızları uyutup anneme bıraktım kuaföre gittim.
geldiğimde öğlen yemeği kaynamıştı ee karnımızda açtı erken akşam yemeği yedik.
1 kase tarhana çorbası,2 yemek kaşığı pilav,3 köfte yarım bardak ayran ve salata
bugünkü allak bullak menüm bu kadar. pazar günleri benimde kızlarında düzeni şaşıyor..
bu arada çoook mutluyum en sonunda 6 lı rakamları gördüm. yaklaşık 2 aydır 70 küsürlerde dolanıp durdum. oleyyy inşallah artık azcuk hızlanır kila gidişi
kızlar menümü yazayım
uyanınca06.45)
2 günkurusu,1 bardak su
brunchgeleneksel aile kahvaltımızdır dışarda)(11.45)
1 salatalık,1 domates,2 kaşık yeşil kırmızı köz bib. salatası(yağı süzülmüş),1 kaşık yourtlu biber köz,1 dilim bey. peynir,2 dilim kepek ekmeği,3 küçük bardak şekersiz çay
ara15.30)
2 badem,2 ceviz,4 tane kuru üzüm
akşam(18.30):
bol nar ekşili limonlu yeşilliği bol çoban salata (yağsız),1 kase yoğurt,yarım tavuk göğsünün çeyreği tavuk haşlama
şu anda bergamutlu limonlu yeşil çay içiyorum
gün boyu 1.5 lt. su ,3 bardak yeşil çay
dışarda bayağı yürüdüğüm için bugün spor es geçildi yarın devam...
yorum yokmu çokmu yemişim şu an şiştim gibi
offf çok yoruldum bugün yaaa
eymir gölüne gittik gezdik dolaştık temiz hava mis gibi
ordan da bowlinge gittik
halim kalmadı şuan bi gözüm kapalı şuanda
bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde
çok güzel olmuşsun yüz hatların belirgin ortaya çıkmış canım
offf çok yoruldum bugün yaaa
eymir gölüne gittik gezdik dolaştık temiz hava mis gibi
ordan da bowlinge gittik
halim kalmadı şuan bi gözüm kapalı şuanda
bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde
çok güzel olmuşsun yüz hatların belirgin ortaya çıkmış canım
ayyyy şımardum looooo:78::78: çok teşekkür ederim
ayyyy şımardum looooo:78::78: çok teşekkür ederim
rica ederim şekerim
bizde 8 kişi oynadık 2 takım süper eğlenceliydibizde ailecek 3 çocukla bowlinge gittik...
süperdi valla
herkes bize bakıyordu...
ama çok yorgunum ben yatayımmmm
olsun canım psikolojik gevşeme gibisi yokturkafayı yastığa koyduğun gibi uyursun mışıl mışıl
doğrusun valla nasıl bi şişlikse :26:şimdi bir bitki çayı daha içeyim yemek sonrası çayı var onu içeyim barimC anım üzülme inan bir anda vereceksin sen bile şaşıracaksın..
vücüd bazen dururmuş..
ben uzun süre 70- 69 arasında durdum..
yaklaşık 1 ay...
burda beni bilen bilir..
pes etmedim...
hoş geldin...
az bile yemişin kız...
ben kıymalı nohut valla tabak doluydu..
bol salata
4 kaşık pilav
süper menü canım...
yediklerin bana göre azmış ama çok ii
az yemeye alıştın ya
ondan o şişlik...
rica ederim şekerim
sınavın nasıldı be kuşumcum...allah emeklerini boşa çıkarmasın inş.dün gece iyi dileklerimi yayınlamıştım gördünmü guuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?