sınavın nasıldı be kuşumcum...allah emeklerini boşa çıkarmasın inş.dün gece iyi dileklerimi yayınlamıştım gördünmü guuuuu
kuşum çok güzeldi baya çalıştım çünkü amin inşgörmedim kız vala daha bugün yeni girdim ama iyi dileklerin için çok teşekkr ederm kuşum
bende katilmak istiyorum araniza tek basima diyet yapmak zor geliyor umarim veriririm 76 kiloyum hedefim66 tabi simdilik
slmmmmmm kızlarr çok özledim sizi
bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde
süperrrrrrr
offf çok yoruldum bugün yaaa
eymir gölüne gittik gezdik dolaştık temiz hava mis gibi
ordan da bowlinge gittik
halim kalmadı şuan bi gözüm kapalı şuanda
bnmde elim kolum aqrıyo bide yaqmur yaqdı demin koca karii gibi aqrılarım tuttu
derya fıstıkımmm saçını beğendim mmm biraz daha aç bence yıkadıkçada açılır amaaaa
kız kına sürdüm onun rengi açılmıyor sabit kalıyor haftaya bikere daha yakıcam ozaman tam oturucak rengi...bu arada nasıl yakışıklı olmuşmuyum hıııı...güzel gacıyım demine kadar sapık vede şımarık oldum ben yaaaaa
evde yapmadım hiçç hoşuma gidiyooo öle uzanıp masaj filann 30 tl veriyorummm özel hastanenin güzellik merkezinde yaptırıyorummm
vallahi beğendim kuşum tabiki güzel hatunsunnnn yüz hatların süperrr ama ben kadar güzel değilsin
sosyetük hatun yesinler senin masajınıbulan var bulamayan var kardeşim niye milletin nefsiynen oynuyon hımmmmm hesap ver bakalım hımmmmm
yirim ben senihakketten sende güzel gacisin değişik ve egzotik bir yüzün vede hatların var maşşallah
kılavuz güle güle kullan saçın güzel olmuş yakışmış canım
gidemedim zatennn oğluşun keyfini yapcam diyeeee parklarda sahildeeee fing fingg gezdimmm hamam da masaj var yavrummmmmm hamam sefasına bayılırımmmm :92: :92: :92: :92:
bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde
canim sacin cok guzel olmus...
Bence avatar resmi bunu yap cok tatlisin, ve iki resim arasinda cok fark var...
canim sacin cok guzel olmus...
Bence avatar resmi bunu yap cok tatlisin, ve iki resim arasinda cok fark var...
çok sağol canımnegibi bir fark var diğerinde saçım röfleydi...nasıl farklı bak merak ettim şimdi:26:
seni kırmadım yaptım şekerim
hoşgeldiiiinnnnnnnnn
kıss hoşgeldin nerelerdesin sen bakimmm bildirim mildirim yapılmadı hiçç
üniversite sınavına girdim yine canım çalıştım okul falan uğraştım baya vakit bile bulamadım anlıcağın ama yarından itibaren düzenli bi şekilde bildirimlerimi yapıcam zaten çok özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?