70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende katilmak istiyorum araniza tek basima diyet yapmak zor geliyor umarim veriririm 76 kiloyum hedefim66 tabi simdilik

hoşgeldiiiinnnnnnnnn

slmmmmmm kızlarr çok özledim sizi

kıss hoşgeldin nerelerdesin sen bakimmm bildirim mildirim yapılmadı hiçç

derya fıstıkımmm saçını beğendim mmm biraz daha aç bence yıkadıkçada açılır amaaaa

kız kına sürdüm onun rengi açılmıyor sabit kalıyor haftaya bikere daha yakıcam ozaman tam oturucak rengi...bu arada nasıl yakışıklı olmuşmuyum hıııı...güzel gacıyım demine kadar sapık vede şımarık oldum ben yaaaaa

vallahi beğendim kuşum tabiki güzel hatunsunnnn yüz hatların süperrr ama ben kadar güzel değilsin

evde yapmadım hiçç hoşuma gidiyooo öle uzanıp masaj filann 30 tl veriyorummm özel hastanenin güzellik merkezinde yaptırıyorummm

sosyetük hatun yesinler senin masajınıbulan var bulamayan var kardeşim niye milletin nefsiynen oynuyon hımmmmm hesap ver bakalım hımmmmm

sosyetük hatun yesinler senin masajınıbulan var bulamayan var kardeşim niye milletin nefsiynen oynuyon hımmmmm hesap ver bakalım hımmmmm

gidemedim zatennn oğluşun keyfini yapcam diyeeee parklarda sahildeeee fing fingg gezdimmm hamam da masaj var yavrummmmmm hamam sefasına bayılırımmmm :92: :92: :92: :92:

kızlar bugün dışarı çıkarken en son geçen mayısta giydiğim pantolonumu bi deneyeyim dedim veeee mutlu son olduuuuuuunasıl mutlu oldum bilemezsiniz zaten tartıdada bugün mutlu oldum cumaya kadar bidaha tartılmıycam ve cuma günü sürpriz yapıcam vay be hakikaten azmin elinden bişey kaçmıyormuş

gidemedim zatennn oğluşun keyfini yapcam diyeeee parklarda sahildeeee fing fingg gezdimmm hamam da masaj var yavrummmmmm hamam sefasına bayılırımmmm :92: :92: :92: :92:

hiç gitmedim bacum yaaa ben utanırım kız gidememki

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…