korkup kaçtılar qaliba yeni gelen çıtırlar bendennnn hiçbişicik yazmamışlarrben adam kesiyom zaten kaçın bendenn :104: adım deliye çıkacak yakındaa
bitanem benimmmmmm,senden kaçan zarar edersenin bilgilerinden faydalanıp gaza geliyoz ve bizi motive ediyorsun canımın içi nasıl oldun iyimisin tatlım,moral süper gördüğüm kadarıyla
iyiym cnm valla moralde iyi bende iyiyim arada işte böyle deliriyomm
kızlar oqlum hafta sonu mantı yap anne dedi ben tabe böylee
yap yavrucum,vallahi bende oğlanları hiç kıramıyorum ne isterlerse yapıyorum sofraya koyuyorum ben koşar adım koşu bandına geçip yürürken onları yerken seyrediyorumçözümü öyle buldum spor bitince zaten açlığım geçiyor duş alıp bitki çayımı alıp laptopa geçip sizlerle sohbete geçiyom nasıl çözüm yolum
merhaba
77.2 kg olmuşum. en son 72 lerde falandım nasılda kolay alıyorum pat diye yaaabeni de alın aranıza bu sabah yürüyüşe çıktım sonra kahvaltıda kızarmış ekmek peynir zeytin yedim ve şekerli çay içtim evet çünkü şekerden ve çaydan vazgeçemiyorum içmezsem başım ağrıyor. yeşil çay da aldım dün. bugun başlıycam içmeye inşallah birde elmalı zayıflama kürünü deniyorum. her türlü önerinize açığım arkadaşlar
aşadaki meraklılarrrhala geçmişi bitiremedinizmi :82: geçmişe deqil geleceqe bakıcanızzz
korkup kaçtılar qaliba yeni gelen çıtırlar bendennnn hiçbişicik yazmamışlarrben adam kesiyom zaten kaçın bendenn :104: adım deliye çıkacak yakındaa
bulamadımmm:26::26::26:Kızlar yazıp cıkıcam cok uykum var bu aralar bahar yorgunlugu yasıyorum oglan ıuyutmusken yatayım.
facede grubun adı KK'da Birlikte Zayıflayanlar bu şekılde gırıp ıstek gonderebılınıyomu bılmıyorum :26:
arkadaslar ben bu kilo cizelgesini yapamadim ya girdim imza yerine yukle yaziyo orayi bulamadim offffffff offfffff:2::2::2:
ufff öyle bir geçerki zaman da yok yaaaa.maç izliyozzz heeee.2-0 hadiii türkiye türkiyeee
wawwwwww sporun harika, dedigim gibi masallahin var yaa, ne guzel tum gun yogunlugun ustune birde bu kadar spor harikasin...
kızlar bnm diyet yemekleri diye bir topiqim var girip pratik tariflerimizi paylaşırsak hepimize örnek menüler oluşur..
http://www.kadinlarkulubu.com/yores...ekleri-paylasim-platformu-2.html#post18420523
çıtırlar napiyonuz bakimm geldim ben yürüyüşe çıkmıştık oh bide yağmur bastırdııı
Saol canım aslında bu diyet işlerini iyi biliyordum yani bekarken çok kilo alıp vermişimdir en son 52 kiloya gelip orada 2 sene kaldım sora hamile kalmaya karar verice biraz yemeğe başladım ve 54 e çıktım geriside malum yukarıda yazdım zaten ama bu sefer bir türlü gaza gelemiyorum sevdiğim bişey gördüğüm zaman dayanamıyorum o anda yemek istiyorum ama sonra çok pişman oluyorum yaza kadar zayıflamam lazım hiçbir kıyafetim olmuyor hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum ve canım bu duruma çok sıkılmaya başladı. acaba yeşil çay filan içebilirmiyim bi zararı var mıdır biliyormusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?