70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse şamatayı kesip menümü yazayımda görün menü nasıl olurmuşş

kahvaltı
1 bardak su
2 d.ekmekten tost
1 d. beyaz peynir
lipton form plus

ara
1 yeşil elma

öqlen
2 kaşık nohut
3 kaşık pilav
doqadan form

ara
1 küçük salatalık

akşam
mantarlı tavuk sote
bol salata
1 bardak ayran

ara
berqamut aromalı yeşil çay

2.5 litre su

iyiym cnm valla moralde iyi bende iyiyim arada işte böyle deliriyomm

şuna desene kaptanıda delü,müridleridedeli deliyi görünce değneğini saklarmış ama biz birbirimizin kafasına indiriyoz kaçamak yapıncagerçi sen falakaya alıyon olsun hata yapanı döv kuşum destekliyom dayak cennetten çıkma dermişim emniyet tepeme binermiş

kızlar oqlum hafta sonu mantı yap anne dedi ben tabe böylee

yap yavrucum,vallahi bende oğlanları hiç kıramıyorum ne isterlerse yapıyorum sofraya koyuyorum ben koşar adım koşu bandına geçip yürürken onları yerken seyrediyorum çözümü öyle buldum spor bitince zaten açlığım geçiyor duş alıp bitki çayımı alıp laptopa geçip sizlerle sohbete geçiyomnasıl çözüm yolum

Son düzenleme:

yok ben yerim azda olsa nefsimi körlemek için yerimde kızımda tatlı hastası mutlaka hafta sonları tatlı yaparım petibörleri aldım şimdiden pasta yapacamm e tabee ondanda 1 dilim yemezsem sonra pasta arkamdan aqlarr dimi

Son düzenleme:
Kızlar yazıp cıkıcam cok uykum var bu aralar bahar yorgunlugu yasıyorum oglan ıuyutmusken yatayım.
facede grubun adı KK'da Birlikte Zayıflayanlar bu şekılde gırıp ıstek gonderebılınıyomu bılmıyorum :26:

aşadaki meraklılarrr hala geçmişi bitiremedinizmi :82: geçmişe deqil geleceqe bakıcanızzz

aynen katılıyorum...artık eskisi gibi kimse muhabbete gelmiyor,öksüz kaldık yahu

arkadaslar ben bu kilo cizelgesini yapamadim ya girdim imza yerine yukle yaziyo orayi bulamadim offffffff offfffff:2::2::2:

korkup kaçtılar qaliba yeni gelen çıtırlar bendennnn hiçbişicik yazmamışlarr ben adam kesiyom zaten kaçın bendenn :104: adım deliye çıkacak yakındaa

bulamadımmm:26::26::26:
arkadaslar ben bu kilo cizelgesini yapamadim ya girdim imza yerine yukle yaziyo orayi bulamadim offffffff offfffff:2::2::2:

canım imza dediği profiline gir sayfanın yukarısında sağda orada çizelge var üzerine tıkla linki yapıştırrr

ayy spor yapasım hiç yok yaa
halbu ki akşam pilav yedim
yarın yüzmeye gitcem diye bugün elim kolum kalkmıyo hiç

wawwwwww sporun harika, dedigim gibi masallahin var yaa, ne guzel tum gun yogunlugun ustune birde bu kadar spor harikasin...

çatla şekerim bugünde plates kursuna yazıldım ve siftahı yaptım hadi hayırlısı bakalımiş,ev ,çocuklar, evde spor,bide plates kursu...bakalım motor nerde tekliycek ama bişey söyleyeyimmi,eskiden bukadar aktif değildim...sadece ev,iş,çocuklar vardı ama şu an eskiye göre daha zinde ve hareketliyim...gençlere taş çıkarırım hız olarakukalalığın böylesi varmışaka bir yana spor ve dengeli beslenme insanı gerçekten zinde ve sağlıklı yapıyor...bu benim yaşam seklim oldu artıkara öğün saati ve spor saati geldimi resmen sinyal geliyor vücuttan ve ben bu düzeni seviyorum yahuuuuuu

canım bitki çaylarının bi zararı yok diye biliyorum.ama miktarına içerken dikkat et televizyonda izledim seda sayanın programında 2 3 bardaktan fazla içmeyin diyor zaten herşeyin fazlası zarar dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…