canim ben sana özel den gönderemedim yeterli mesaj sayim yokmus galiba benide alirmisin sayfana
o zaman facedekı tam adını yaz bana canım ekleyım senı de
merhabalar kızlar ben emziren bir anneyim ama zayıflamaya çalışıyorum kilom78 sizinle zayıflamak istiyorum nasıl zayıflıyoruz??ben 2 gündür yatmadan form çayı içiyorum baya işe yaradı ama sütüme etki eder mi merak ediyorum?:18:
kızlar menümü yazıyım
sabah
1 bardak süt
peynir
maydanoz
yumurta
salatalık domates
arada bol su içtim
öğle
1 kase yoğurt
2 tuzsuz etimek
ara su içtim yine
3.3 km yürüdüm
peşinden 1 dilim ananas yedim
akşam
mantar çorbası 1 kase içtim
elma yerim bi de
dahada ebbedi bişe yemembol su içiyorum
akşam acıkırsınnn salata yoğurt bişey yekiii açlık krizi tutmasınnnnnn
ben de almış görünüyorum yaaa.ufff sıkayım biraz kendimiayyy benim eşimde sen böyle güzelsin diyip duruyo
sadece söylese neyse
akşam gelirken abur cubur alıp geliyodu önceden
geçenlerde dişlerimi gösterdim
artık benimle beraber diyette
dün leslie yi bile beraber yaptık
bende aslında sen gibi düşünmeden indirdim ama bi problem çıkmadı
dün pcde açtım izledim akşamda eşimle dvdden izleyerek yaptık bi sorun çıkmamıştı
ya bende sabah tartıldım 700 gr almış görünüyorum çok sinirim bozuldu
neden öyle çıktım ki yaa
hiç abartılı bişey de yemedim oysa ki
kızlar ben face de bızım ıcın bır grup kurdum ordan daha seri yazışabiliriz hemde bırbırımızı daha yakından tanırız bızim 2010 mayıs anneleri olarak da grubumuz var cok güzel paylasımlar yapıyoruz.Katılmak isteyen varsa bana özelden face adresini gönderirse gruba alırım:13::13:
Merhaba kızlar bende gruba katılmak istiyorum biraz geç kaldım biliyorum ama bende zayıflamak istiyorum. 54 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma gittim doğumdan sonra 64 kiloy düştüm fakat süt olsun diye yemediğim şey kalmadı ve doğum kilomu bie geçip hayatımın rekorunu kırdım 76 kiloya çıktım 7 aylık bi bebeğim var ve artık zayıflamak istiyorum. Neler yapabilirim banada öneride blunun lütfen yalnız hala emziriyorum yani ona göre beslenmek zorundayım.
hoşgeldin canım aramıza öncelikle allah analı babalı büyütsünemziren annelerin ayda 2 kilodan fazla vermemesi gerekiyor kendini aylık 2 kiloya ayarla mesela.ağır şeyler yeme 2 kişilikte yeme ama normal bi şekilde yemeye devam et.kafeinli içeceklerdn uzak dur beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek ye.aklına takılan bişe olursa yardımcı olurum
merhaba
77.2 kg olmuşum. en son 72 lerde falandım nasılda kolay alıyorum pat diye yaaabeni de alın aranıza bu sabah yürüyüşe çıktım sonra kahvaltıda kızarmış ekmek peynir zeytin yedim ve şekerli çay içtim evet çünkü şekerden ve çaydan vazgeçemiyorum içmezsem başım ağrıyor. yeşil çay da aldım dün. bugun başlıycam içmeye inşallah birde elmalı zayıflama kürünü deniyorum. her türlü önerinize açığım arkadaşlar
merhabalar kızlar ben emziren bir anneyim ama zayıflamaya çalışıyorum kilom78 sizinle zayıflamak istiyorum nasıl zayıflıyoruz??ben 2 gündür yatmadan form çayı içiyorum baya işe yaradı ama sütüme etki eder mi merak ediyorum?:18:
slmm kıssslarrözledim sizlerii nabersiniz??
Merhaba kızlar bende gruba katılmak istiyorum biraz geç kaldım biliyorum ama bende zayıflamak istiyorum. 54 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma gittim doğumdan sonra 64 kiloy düştüm fakat süt olsun diye yemediğim şey kalmadı ve doğum kilomu bie geçip hayatımın rekorunu kırdım 76 kiloya çıktım 7 aylık bi bebeğim var ve artık zayıflamak istiyorum. Neler yapabilirim banada öneride blunun lütfen yalnız hala emziriyorum yani ona göre beslenmek zorundayım.
hoşgeldin cnm
sende hoşgedin cnm
sehercimm hiç görüşemiyoruz kuuuöqrencilerine bizden daha çok zaman ayırıyorsun öslüyoss senii
hoşgeldin cnm
yeni gelen arkadaşlar hepinize bol iradeler dilerim ben bu topiqin kaptanıyammmbenimle iyi geçinin yoksa külahları deqişirizzz
Saol canım aslında bu diyet işlerini iyi biliyordum yani bekarken çok kilo alıp vermişimdir en son 52 kiloya gelip orada 2 sene kaldım sora hamile kalmaya karar verice biraz yemeğe başladım ve 54 e çıktım geriside malum yukarıda yazdım zaten ama bu sefer bir türlü gaza gelemiyorum sevdiğim bişey gördüğüm zaman dayanamıyorum o anda yemek istiyorum ama sonra çok pişman oluyorum yaza kadar zayıflamam lazım hiçbir kıyafetim olmuyor hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum ve canım bu duruma çok sıkılmaya başladı. acaba yeşil çay filan içebilirmiyim bi zararı var mıdır biliyormusunuz??
korkup kaçtılar qaliba yeni gelen çıtırlar bendennnn hiçbişicik yazmamışlarrben adam kesiyom zaten kaçın bendenn :104: adım deliye çıkacak yakındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?