70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çıtırlar menüm

uyanınca
2 bardak yeşil çay

kahvaltı
1 dilim light ekmek
light beyaz peynir
domates
yeşillikkk

ara
kuru incir

öğlen
1 dilim light ekmek
yagsız ayran
söğüş domates biber
5 adet fırında mantar

ara
salatalık
1 ceviz içi
6 badem

akşam
mercimek çorba
zeytinyağlı pırasa

2 lt suyum bitti dahada içerim bitki çaylarına devam

gece muhtemelen kivi yerimm

kızlar menümü yazıyım
sabah
1 bardak süt
peynir
maydanoz
yumurta
salatalık domates
arada bol su içtim
öğle
1 kase yoğurt
2 tuzsuz etimek
ara su içtim yine
3.3 km yürüdüm
peşinden 1 dilim ananas yedim
akşam
mantar çorbası 1 kase içtim
elma yerim bi de
dahada ebbedi bişe yemem bol su içiyorum

merhabalar kızlar ben emziren bir anneyim ama zayıflamaya çalışıyorum kilom78 sizinle zayıflamak istiyorum nasıl zayıflıyoruz??ben 2 gündür yatmadan form çayı içiyorum baya işe yaradı ama sütüme etki eder mi merak ediyorum?:18:

hoşgeldin canım emzirirken ıhlamur papatya rezene ve benzeri çayları içildiğini biliyorum.hatta az önce yanılgıya düşmemek içinde araştırdım.kafeinli şeyler içmektense bunların daha yararlı olduğunu okudum internetten paylaşıyım dedim.ama emzirme döneminde ayda en fazla 2 kilo verilmesi gerekiyor fazlası sağlıksız her iki açıdan da.sadece 2 kişilik yemek yerine öğünlerine sağlıklı dikkat edip ağır şeyler yemeden beslenebilirsin acele etme aramıza hoşgeldin yinede sağlıklı kilo verirsin inş:80:

akşam acıkırsınnn salata yoğurt bişey yekiii açlık krizi tutmasınnnnnn

ben de almış görünüyorum yaaa.ufff sıkayım biraz kendimihastaydım dikkat edemedim hiç.

canım sen grubun ismini yazsana biz beğenelim:90:

Merhaba kızlar bende gruba katılmak istiyorum biraz geç kaldım biliyorum ama bende zayıflamak istiyorum. 54 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma gittim doğumdan sonra 64 kiloy düştüm fakat süt olsun diye yemediğim şey kalmadı ve doğum kilomu bie geçip hayatımın rekorunu kırdım 76 kiloya çıktım 7 aylık bi bebeğim var ve artık zayıflamak istiyorum. Neler yapabilirim banada öneride blunun lütfen yalnız hala emziriyorum yani ona göre beslenmek zorundayım.

hoşgeldin canım aramıza öncelikle allah analı babalı büyütsünemziren annelerin ayda 2 kilodan fazla vermemesi gerekiyor kendini aylık 2 kiloya ayarla mesela.ağır şeyler yeme 2 kişilikte yeme ama normal bi şekilde yemeye devam et.kafeinli içeceklerdn uzak dur beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek ye.aklına takılan bişe olursa yardımcı olurum

Saol canım aslında bu diyet işlerini iyi biliyordum yani bekarken çok kilo alıp vermişimdir en son 52 kiloya gelip orada 2 sene kaldım sora hamile kalmaya karar verice biraz yemeğe başladım ve 54 e çıktım geriside malum yukarıda yazdım zaten ama bu sefer bir türlü gaza gelemiyorum sevdiğim bişey gördüğüm zaman dayanamıyorum o anda yemek istiyorum ama sonra çok pişman oluyorum yaza kadar zayıflamam lazım hiçbir kıyafetim olmuyor hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum ve canım bu duruma çok sıkılmaya başladı. acaba yeşil çay filan içebilirmiyim bi zararı var mıdır biliyormusunuz??

hoşgeldin cnm

sende hoşgedin cnm

slmm kıssslarrözledim sizlerii nabersiniz??

sehercimm hiç görüşemiyoruz kuuu öqrencilerine bizden daha çok zaman ayırıyorsun öslüyoss senii

hoşgeldin cnm

yeni gelen arkadaşlar hepinize bol iradeler dilerim ben bu topiqin kaptanıyammm benimle iyi geçinin yoksa külahları deqişirizzz

hoşgeldiniz kızlar ...gayretiniz bol ve daim olsun

korkup kaçtılar qaliba yeni gelen çıtırlar bendennnn hiçbişicik yazmamışlarr ben adam kesiyom zaten kaçın bendenn :104: adım deliye çıkacak yakındaa

kızlaaaarrrr
bugün plates kursuna yazıldım ,ve siftah yaptım...salı perşembe günleri saat 18 den 19 a kadar...halk eğitim merkezinde plates hocası eşliğinde başladık...önce ısınma sonra step hareketlerinden platese dalış yaptı kadın ama bir saatte cıcığımızı çıkardıüzerimizden tır geçmiş gibi oldu ama olsun olsun iyidir...yağlaraölümzaten diğer günlerde ben evde kondisyon aletlerimle devam ediyorum biliyonuz sadece 2 gün plates ekledim NASILIM AMAayda 20 tl çokda uygun ama bi sıkıntı ben ipsaladayım spor keşanda:44:arada 25 km. var ama 4 arkadaşız her hafta birimizin arabasıyla gidicez bu hafta ben götürüyorum
neyse menümü vereyim
uyanınca(06 45):
2 günkurusu,1 bardak su
sabah(08.45):
marul maydanoz peynir haşl.yumurtalı sandiviç
1 bardak tamek kahvaltım meyve suyu,1 bardak form plus çay
ara(10.15):
3 badem ,1 kuru incir
öğle(12.20):
kermese davetliydim
1 sigara börğ,5 tane yaprak sarma(çok küçük ve inceydi),1 top cezerye(küçük ceviz büyüklüğünde)
bunları görenler boşver bugün diyeti boz dediler ama yok dedim
herkes çıktığında midesini ovalıyordu,ben bişey yememiş gibi rahattım
ara(15.30)
5 tane kabuksuz yer fıstığı
akşam(20.15)(spor dönüşü):
2 küp yöresel peynir,1 halka sucuk,3 domates,2 zeytin
SPOR(18-19 ARASI)
plates ve step
gün boyu 3 lt su ve bitki çayları dahada devam ederim hararetim var

Son düzenleme:

canım yaaa gerçekten görüşemiyoruz son zamanlarda konularda geriyim biraz onlara hazırlık yap çocuk ev işi zaten 3 ten önce evde olamıyorum bu ara da yazılı vardı.işteee geçti zaman kuşummm.bi de notları nete girem artıkın sizinim

canım öncelikle hoşgeldin.. allah analı babalı büyütsün bebişini.. benim de 10 aylık bi oğlum var ve bende emziriyorum.. millet ye dedi yedik şimdi biz vermeye çalışıyoruz... tatlı, çikolata, beyaz ekmek asitli içeceklerden uzak dur.. öğün atlamadan 3+3 yap. canın çok isterse sadece sütlü tatlı ye.. ve yürü göreceksin kilolar gidivercek

korkup kaçtılar qaliba yeni gelen çıtırlar bendennnn hiçbişicik yazmamışlarr ben adam kesiyom zaten kaçın bendenn :104: adım deliye çıkacak yakındaa

bitanem benimmmmmm,senden kaçan zarar edersenin bilgilerinden faydalanıp gaza geliyoz ve bizi motive ediyorsun canımın içinasıl oldun iyimisin tatlım,moral süper gördüğüm kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…