70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo cizergesi görünüyomu yaptimmi acaba

evet yapmisim sonunda bana yardim eden herkese tsk ederim

Son düzenleme:
bende kaçtım kızlar,bugün çok yoruldum ve yarın çarşamba benim işyerimde curcuna var acayip yoğun olucak yarın akşama görüşürüz muckssssss

Merhaba kızlar ben de zayıflamaya çalışan bir anneyim yaklaşık bir sene önce doğum yaptım hamileyken çok kilo almadım ama süt olsun olsun diye çok yiyince 10 kg aldım.. doğrusu almışım nasıl oldu anlamadım.. sizi kısa bir süredir takip ediyorum yorumlarınızı okuyup motive oluyorum.. yazın 86 kg ya çıkmıştım.. sonbaharda kilo vermişim nasıl oldu anlamadım ama 82 olmuşum.. 82 ile diyete başladım 15 ocakta ve şu an 29 mart ben 10 kg verdim.. acayip rahatladım şu an 72 kg civarıyım... Tartım tefal atlantis dijital hep yanlış tartıyor.. o yüzden şu an kesin bilmiyorum kilomu. resimdeki halim 86kg ve şu an halim yani 72 kg.. pantolonlarım bol geliyor, yenilerini almak için biraz daha kilo vermek istiyorum..

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm ama ben resim falan göremiyorum ayrıca çizelgenin geri kalan tarafı nerde :26: zayıf görünmek için çizelgenin yarısını sildinmi kıss yada bana bişeyler oluyor diyet yemekleri platfoemuna yazan birinin awatarından çokk korktum o korkuyla benmi herşeyi yaırm görüyorummm

barkinim sen gelipte msn açana kadar bnm uykum geldi nerde geziyon kısss kkda sörftemisin

kızlar uykum geldi ben kaçıyorum yalnız diyet platformuna biri diyet böreqi tarifi vermiş çok tuttum mutlaka girip bi bakın derim öptüm hepiniz iyigeceler tatlı rüyalarrr...

Son düzenleme:

sayfayı yenileyince resimlerinide çizelgenide gördüm cnm bian görünmez oldun sandım iki resim arasında çok güzel farklar var biraz daha gayretle yaza çıtır gireceqini düşünüyorum bol iradeler cnm...

teşekkür ederim. sadece siz cevap verdiniz. bütün günüm birşeyler içmekle geçti elma çayım yeşil çay bol su derken lavabodan çıkamıyorum:)sabah inşallah yürüyüşe çıkacağım

aşkolsun adaşım bende hoşgeldin dedim yaa sen görmediysen ben napıyımm

kizlarr selamlar,
Ben bugun cok kotuyum, belime birsey oldu cok agrim var oturup kalkamiyorum, kipairdarken agridan agliyorum, sabah kaldigimda iyiydim,
1 dilim borek yedim,
1 bardak form cay ictim,
ev isi yapti alisverse gittim geldim, yemek yaptim, biber dolma ve yaprak sarma yaptim yere oturup isim bitice ayaga kalkamadim oturdugum yerden, cok kotuyum, malesef spor yapamadim, klavuzcum seni tebrik ediyorum, masallahin var, bu arada aksamda bir kase tavuk corbasi, bir tabakda dolma ve sarma, bir bardak form cay ve meyve salatasi, 3 lt su....

günaydınn kuzucuklarımm hayırlı ve güzel birgün diliyorum hepimizee gece yatmak bilmiyosunuz sabahta kalkmak gelin şurayada 2 muhabbet edelim yaww

canım geçmiş olsun sarma sarmak uzun sürer anladıqım kadarıyla yere oturup sarmışsın sanırım belin bu nedenden aqrıyor bolbol dinlen cnm inş. çabuk geçer tekrar qeçmiş olsun

canım sarmadan o....
bende sarınca yerimden kalkamıyordum...
ayakta sarıyorum bişey olmuyor artık
geçmiş olsun canım dikkat et ve sıcak havlu yada
sıcak torba koy... bişşeyciğin kalmaz

hoşgeldin hacer.......
bebişin oğlan sanki...
sen mi bakıyorsun çalışıyor musun?
çok ii vermişsin kilolarını...
iki resm arasında bayağı fark var...
boyun kaç ? 162 falan mı? ortalama ii ama....

sık dişini hacer az kalmış 60 lara..
bende 72 olana dek evde sonra buraya kaydoldum...
motivasyon meerkezi gibi mübarek kk

canım hısgeldın güzel kılo vermıssın tebrık ederım neler yaptın bıraz anlatır mısın ben de senın gıbı dogum yapalı 1 seneye yaklastı hala emzırıyorum ama bogazıma tam hakım olamıyorum iş yerinde kacamaksız gecırıyorum ama eve gelınce bozuluyo hersey ve haftasonu da aynen bu yuzden 1.5 ayda 4 kılo verdım yaklasık 3-4 haftadır da yerımde sayıyorum:84::84:

canım tebrikler gerçekten çok güzel kilo vermişsin ve hoş görünüyorsun... yaza daha fit gireceğine eminim..

günaydın kaptamnnnn

cok gecmıs olsun canım vücudunu yanlıs pozıyonda uzun süre tuttugun ıcın olmus bencede dınlen bıraz sarmaları götürmüşsün ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…