70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam gençleeeer
sabah sporumu yaptım iş yerine öyle geldim
kahvaltımı da yapıyorum
biraz geç kaldım kahvaltı için ama anca işte

senaaaaa
kilom normale döndü
dün bitki çayıdır maydanoz suyudur ne varsa içtim
sabah tartıldım 77.9 çıktım :81::81:

kısss o avatar ne?
zayıfladın açtın hemen bacaklarını....
ört bakiiim onları....

zayıflayalım kıssslar kaptan gibi açılalım...
yazzzzzzzz geliyor

kıss sizede awatar beqendiremiyorum öbür awatarıda göbüşü açık diye şebnem beqenmedi :76: kıss ben kapalıyım bırakta burda olsun açıyım bacaklarıı

Son düzenleme:
herkese selaaam..
benim kızlardan biri biraz mızmız bugünerde ateşi de var. ne hasta olduğunu anlayabildim ne diş çıkardığını. bugünde böyle devam ederse yarın doktora götüreceğim. u nedenle pek uğrayamadım buralara. umarım herkes iyidir. ben diete devam ediyorum ama bende gram oynamıyor. evet bende her gün trtılmıyacağım diyip tartılanlardanımöpüyorum hepiniziiii

şu hedefimi de sileyim bari ulaşamıycam nasılsa yada cumaya kadar dursun öyle sileyim

canım grubun adını yazmadın? özele yazar mısın?
bi de lütfen umutsuzluğa kapılma arcakım....
yapacağız beraber hemde...

ben daha 68 lerdeyken eskiden ama.... bana vinç diyen yakınlarım vardı...
geçen aylarda beni gördüler...
güldüler hala aynı hala verememiş kilolarını dediler...
oysa ben 90 olmuştum onu göremediler ohhhhhhh

hedefim 62 idi son iki haftadır 57 yaptım...
inan hırslanayım diye...
olmadı 58 yapayım sende 63 yap o zaman

çıtır olcaz kız...
boşver herşeyi...
umutsuzluk yok..
en zor zamana girdik inan...
gerçek manada diyet yapanlar 3. haftada duraksarmış...
çok zor geçiyor bu hafta...
kaçamakta yaptım...
dün aslında elma yesem olacaktı... snickers dayanamıyorum ...
yedim....
olsun bu gün az yiyeceğim bol su ama süt lazım bebişlere...

hadi arcak....topla gel valizini .... diyete devammmmmmmmmm

kısss o avatar ne?
zayıfladın açtın hemen bacaklarını....
ört bakiiim onları....

zayıflayalım kıssslar kaptan gibi açılalım...
yazzzzzzzz geliyor

kaptanla açılalım denizlereee

ne güzel bir haber bu böylee demiştim ben sana bu tür panikleri yaşamamk için haftada 1 tartılalım kızlarr

şu hedefimi de sileyim bari ulaşamıycam nasılsa yada cumaya kadar dursun öyle sileyim
canımm arzuu kız sen 60 ları görmüşsünn yaa tebrik ederim bitanem oleey

silince rahatlıcakmısın canım kaç kilo kalmışki hedefine silmek istiyorsun ben 90dan 67lere geldim ve her zaman hedefim 60tı 90ken bile..

senaaaaaaaa nagber bacüüüü
arzucuk hedefi olarak profilin altına hedefin 1 nisanda 68 yazmış 1 nisan cuma günü ulaşamicanı görmüş o yüzden sileyim demiştir. olsun canını sıkmasın sıkma canını kız arzu

devam sempatik kızzzzz
ayşe bu mesajı beğendi

kıss sizede awatar beqendiremiyorum öbür awatarıda göbüşü açık diye şebnem beqenmedi :76: kıss ben kapalıyım bırakta burda olsun açıyım bacaklarıı

aç canım aç....
gözüm takıldı...
erkek olsam ne ederdim ben?

yerdim yerdim

bozdu bu kız kendini
en sevdiğim mevsim yaaazzz
denize gitmeyi iple çekiyorum şimdiden :82:

benimde canım....
benimki tatil için yer bakıyor ama beni sankim anasının evine götürecek gibime geliyor ya hayırlısı...

canım benim kızda 8 aylık..
daha diş miş yok ortada...
yaza çıkacak sanki...
battım ben sıcaklarda ....
keşke bahar gelmeden çıkıverseydi..
hayırlısı yine de

kaptanla açılalım denizlereee

offff bak şimdi denizi biraz daha özlediğimi anladım
ne güzel bir haber bu böylee demiştim ben sana bu tür panikleri yaşamamk için haftada 1 tartılalım kızlarr

ay evet doğru diyosun
ben ilk topiğe geldiğimde birine demiştim her gün tartılma diye şimdi kendim yapıyorum aynısını

gitmek istemiyosan söyle canım açık açık
koca yaz tatilini orda geçirmeyelim falan desen

aynen Senacım Meltemcim doğru anlamış çizelgedeki hedefım deıl cok kolay ulasabılecegım bır hedeftı aslında ama ulasamadım ıste

aynen Senacım Meltemcim doğru anlamış çizelgedeki hedefım deıl cok kolay ulasabılecegım bır hedeftı aslında ama ulasamadım ıste

olsun canım
iyi kilo vermişsin yine
bu bile güzel bi başarı bence
hedef kilondan da çok uzak değilsin zaten
üzme kendini

azmin elinden hiçbirşey kurtulamazmı. gerçekten istersen oluyor çıtanızı yüksek tutun kıslar. evet yaz geldi sahil bizi bekler güsel güsel bikiniler...
spora ve diyete devam...

muazzez msn cnm..

aahh cnm msn demişin görmedim yavrumm daha doğrusu pc eşime kaptırdım sonradaa uyumuşummm

selamlar dün yazamadım menümü şimdi yazıyım

sabah:1dilim ıspanaklı börek
şekersiz çay

arada:2tane etiform mısır patlağı

öğle yemeği :mantarlı tavuk sote
yogurt
arada leblebi 1avuç
akşam:7.8 tane yaprak sarma
1kepçe tarhana çorbası
salata
tek kaçamağım 1tane şekerpare oldu oda misafir vardı dayanamadım yedim poff

bu sabahta
yeşil çay
domates yeşil soğan salatası
peynir
1dilimden biraz fazla ekmek
kahvaltıyı geç yaptım ara öğün yesem miki

teşekkür ederim. sadece siz cevap verdiniz. bütün günüm birşeyler içmekle geçti elma çayım yeşil çay bol su derken lavabodan çıkamıyorum:)sabah inşallah yürüyüşe çıkacağım

ne demek canım benim zayıflamak isteyen her arkadaşımızın destekçisiyim.ay sorma vala suyu çok içiyorum damacana manyağı diyor annem artık lavaboyu bi tek ben işgal ediyorum

inşallah canım tek isteğim o zaten.. eşim benden zayıf olunca insanın morali bozuluyordu.. şimdi aynı kilodayız.. biraz daha düşersem tam olucak.. ben çok zayıflayınca yüzüm çöküyor o yüzden 65 yetiyor bana.. bide göbeği eritebilsem tam olucak

hoşgeldin hacer.......
bebişin oğlan sanki...
sen mi bakıyorsun çalışıyor musun?
çok ii vermişsin kilolarını...
iki resm arasında bayağı fark var...
boyun kaç ? 162 falan mı? ortalama ii ama....

canım bebeğim kız.. 11,5 aylık olduk.. ben bakıyorum evdeyim yani.. boy 165 cm dedim ya 65 olsam yeter bana :))

canım ben ilk önce akupunktura başladım.. ve çok faydası oldu.. kendime hakim olabiliyordum.. ilk 1 ay süper disiplinli bir diyet yaptım ama sonra sıkıldım.. neredeyse 2,5 ay oldu başlayalı.. son haftalarda tamamen saldım ama dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum yani çikolata zararlılarını yemiyorrum.. yavaş yavaş da vermeye devam ediyorum.. günde 3lt den fazla su içiyorum hareket yok zaten spor hiç yok buna rağmen iyi bir sonuç oldu benim için..

canım tebrikler gerçekten çok güzel kilo vermişsin ve hoş görünüyorsun... yaza daha fit gireceğine eminim..

sağol canım inşallah yaza bikiniyle gidicem denize :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…