şu hedefimi de sileyim bari ulaşamıycam nasılsa yada cumaya kadar dursun öyle sileyim
yine kaybolmuşsunuz ortadann
kısss o avatar ne?
zayıfladın açtın hemen bacaklarını....
ört bakiiim onları....
zayıflayalım kıssslar kaptan gibi açılalım...
yazzzzzzzz geliyor
kısss o avatar ne?
ört bakiiim onları....
yazzzzzzzz geliyor
şu hedefimi de sileyim bari ulaşamıycam nasılsa yada cumaya kadar dursun öyle sileyim
kısss o avatar ne?
ört bakiiim onları....
yazzzzzzzz geliyor
selam gençleeeer
sabah sporumu yaptım iş yerine öyle geldim
kahvaltımı da yapıyorum
biraz geç kaldım kahvaltı için ama anca işte
senaaaaa
kilom normale döndü
dün bitki çayıdır maydanoz suyudur ne varsa içtim
sabah tartıldım 77.9 çıktım :81::81:
herkese selaaam..
benim kızlardan biri biraz mızmız bugünerde ateşi de var. ne hasta olduğunu anlayabildim ne diş çıkardığını. bugünde böyle devam ederse yarın doktora götüreceğim. u nedenle pek uğrayamadım buralara. umarım herkes iyidir. ben diete devam ediyorum ama bende gram oynamıyor. evet bende her gün trtılmıyacağım diyip tartılanlardanımöpüyorum hepiniziiii
canımm arzuu kız sen 60 ları görmüşsünn yaa tebrik ederim bitanem oleeyşu hedefimi de sileyim bari ulaşamıycam nasılsa yada cumaya kadar dursun öyle sileyim
silince rahatlıcakmısın canım kaç kilo kalmışki hedefine silmek istiyorsun ben 90dan 67lere geldim ve her zaman hedefim 60tı 90ken bile..
selam gençleeeer
sabah sporumu yaptım iş yerine öyle geldim
kahvaltımı da yapıyorum
biraz geç kaldım kahvaltı için ama anca işte
senaaaaa
kilom normale döndü
dün bitki çayıdır maydanoz suyudur ne varsa içtim
sabah tartıldım 77.9 çıktım :81::81:
kıss sizede awatar beqendiremiyorumöbür awatarıda göbüşü açık diye şebnem beqenmedi :76: kıss ben kapalıyım bırakta burda olsun açıyım bacaklarıı
bozdu bu kız kendini
en sevdiğim mevsim yaaazzz
denize gitmeyi iple çekiyorum şimdiden :82:
herkese selaaam..
benim kızlardan biri biraz mızmız bugünerde ateşi de var. ne hasta olduğunu anlayabildim ne diş çıkardığını. bugünde böyle devam ederse yarın doktora götüreceğim. u nedenle pek uğrayamadım buralara. umarım herkes iyidir. ben diete devam ediyorum ama bende gram oynamıyor. evet bende her gün trtılmıyacağım diyip tartılanlardanımöpüyorum hepiniziiii
kaptanla açılalım denizlereee
offff bak şimdi denizi biraz daha özlediğimi anladım
ne güzel bir haber bu böyleedemiştim ben sana bu tür panikleri yaşamamk için haftada 1 tartılalım kızlarr
devam sempatik kızzzzz
ayşe bu mesajı beğendi
aynen devam canım
bu ara da adım da gözde
belkim bilmek istersiniz
benimde canım....
benimki tatil için yer bakıyor ama beni sankim anasının evine götürecek gibime geliyor ya hayırlısı...
canımm arzuu kız sen 60 ları görmüşsünn yaa tebrik ederim bitanem oleey
saol canımcım ama bır kere gorudm o 6 lı rakamları cuma gunu bugun yıne 70.2 ydım
senaaaaaaaa nagber bacüüüü
arzucuk hedefi olarak profilin altına hedefin 1 nisanda 68 yazmış 1 nisan cuma günü ulaşamicanı görmüş o yüzden sileyim demiştir. olsun canını sıkmasın sıkma canını kız arzu
aynen Senacım Meltemcim doğru anlamış çizelgedeki hedefım deıl cok kolay ulasabılecegım bır hedeftı aslında ama ulasamadım ıste
muazzez msn cnm..
hoşgeldin cnmama ben resim falan göremiyorum ayrıca çizelgenin geri kalan tarafı nerde :26: zayıf görünmek için çizelgenin yarısını sildinmi kıss yada bana bişeyler oluyor diyet yemekleri platfoemuna yazan birinin awatarından çokk korktum o korkuyla benmi herşeyi yaırm görüyorummm
barkinim sen gelipte msn açana kadar bnm uykum geldi nerde geziyon kısss kkda sörftemisin
teşekkür ederim. sadece siz cevap verdiniz. bütün günüm birşeyler içmekle geçti elma çayım yeşil çay bol su derken lavabodan çıkamıyorum:)sabah inşallah yürüyüşe çıkacağım
sayfayı yenileyince resimlerinide çizelgenide gördüm cnm bian görünmez oldun sandımiki resim arasında çok güzel farklar var biraz daha gayretle yaza çıtır gireceqini düşünüyorum bol iradeler cnm...
hoşgeldin hacer.......
bebişin oğlan sanki...
sen mi bakıyorsun çalışıyor musun?
çok ii vermişsin kilolarını...
iki resm arasında bayağı fark var...
boyun kaç ? 162 falan mı? ortalama ii ama....
canım hısgeldın güzel kılo vermıssın tebrık ederım neler yaptın bıraz anlatır mısın ben de senın gıbı dogum yapalı 1 seneye yaklastı hala emzırıyorum ama bogazıma tam hakım olamıyorum iş yerinde kacamaksız gecırıyorum ama eve gelınce bozuluyo hersey ve haftasonu da aynen bu yuzden 1.5 ayda 4 kılo verdım yaklasık 3-4 haftadır da yerımde sayıyorum:84::84:
canım tebrikler gerçekten çok güzel kilo vermişsin ve hoş görünüyorsun... yaza daha fit gireceğine eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?