napıyonuz tatlılarımmm ben geldimmm.keyifler yerinde heralde.senacımm nasılsın canım moralin düzeldi mi tatlımmmm??
evet etti canım her ayın 4 ünde ölçümlerimi yapıyorum pazartesi ölçü günüm yenilerini yazarım ...ama bunu herkes söylüyor beden özelliklede kalça bölgen bacak üstlerin çok küçüldü diye bide benim boy sen gibi değil 1.62 cm.düşün yani ama kalça kemiklerim senin dediğin gibi geniş kendimi yırtsamda 90 asla olmaz bunada şükür ilk eşofmanı giymeye başladığımda kasımdı ve kalça ölçüm 112 cm. idi şu an 100 cm. gerisini sen düşün
sondan başlıyım cnm yaş 36 o mektupları çok iyi hatırlıyorum okul yıllarımda birsürü mektup arkadaşım vardı iyiym çok şükür ama bugün isteqim dışında yemek zorunda kaldıqım için çok üzgünüm yarın bildirim günü kursun perşembe günü olması bildiriminde cuma olması beni mahvediyor bakalım yarın baskülde nasıl bir süprizle karşılaşıcam..
napıyonuz tatlılarımmm ben geldimmm.keyifler yerinde heralde.senacımm nasılsın canım moralin düzeldi mi tatlımmmm??
üzülme canımmm sen eritirsin onları hem daha kendini toplaman lazımm.yyee yarasın ama yağ değil vitamin olsun bitanemm.:90:
anammm bakıyımmm hemen orjinalini buluyum bir sürü site var sen nerden almıştınnn çok mu oldu alalıııı
günle başlayan yeni sorunlar bir diqerini unutturuyor sehercim taktım şimdi yarın kaç çıkıcam diye çizelgemdeki kilomun altına düşemezsem kafayı yerim heralde bugüne kadar asla artıda olmadım bunu kaldırabileceqimi sanmıyorum üstüne birde reqliyimm :84:
koçişede söylendim zaten bugün tatlı alınırmı diyee insan sabreder yarın akşam alır dedim adamın yüzü böyle oldu
anammm bakıyımmm hemen orjinalini buluyum bir sürü site var sen nerden almıştınnn çok mu oldu alalıııı
kasımda aldım gittigidiyordan aldım kuşumcum benimkinin markası SWEAT ve çok memnunum kumaşı ve dikişleri çok sağlam ...diğerleri naylon gibi bu daha kumaşımsı ve kaliteli
bu konuda benide bilgilendirirsen sevinirim üst bacak var bende işe yarıcaksa bende alıyım cnm..
kasımda aldım gittigidiyordan aldım kuşumcum benimkinin markası SWEAT ve çok memnunum kumaşı ve dikişleri çok sağlam ...diğerleri naylon gibi bu daha kumaşımsı ve kaliteli
beden m mi aldın L miii hangisi yavrummmm yada ben hagisine bakayımmm
fiyatı dışında bütün bilqileri vermişsinn
benimki L ama şuan üstümden düşüyor onu aldığımda 76 kiloydum şu an...... sürpriz yarın ölçüm var akşama söyliycem iş dönüşü
bu konuda benide bilgilendirirsen sevinirim üst bacak var bende işe yarıcaksa bende alıyım cnm..
tatlım bende bayağı işe yaradı diyorum ya hiç bişey yapamıyorsan hergün ev işlerine başlamadan giy bitene kadarda çıkarma...duşa giderken bi bak bakalım ozaman anlaşılıyor nasıl işe yaradığı...duşa gidene kadar bişey yokki hani ısıtıp terletiyordu diyorsun ama çıkardığında bacaklarındaki ısı ve teri görüyorsun hatta yerlere dikkat et çıkarırken damlıyor
aysebaharcim sauna esofmanin faydasi var cok acayip terletiyor, resmen yaglar eriyor gibi geliyor , hatta bir keresinde karin bolgemde biriken sulari bir bardaga koydum sanki uzerinde yaglar vardi, ben inaniyorum etki olduguna...
canım daha ne istiyorsun bak ne güzel aletlerin var al birini tv karşısına başla aç müziği kıvır koş.benim ööle biimkanım yok çok pahalı ve şuan için alamam.ben de mayısta spor salonuna gidicem inş.bak ikanların çok güel sakın yalnızım diye düşünme biz varızya kıııı.bizi karşında düşün konuş bi yandan da bisiklete binnnsona adın deliye çıksın
ayyyy inş canım yaaa inan bi de çocukla çok arıyorum arabayı tek iyi yanı bol bol yürüyorum
ama bizim için ev daha önemliydi.canım evim 160 m2 ama balkonu çık 145 m2 3+1.Rabbim olmayan herkese nasip etisn inş.ey tanrım bize 3 taneeeee 3 de yetmez 5 taneee 5 de yetmez 7 tanee ver verrr ver Allahım veeeeerrrşaka bi yana herşeyin hayırlısııı.Rabbim az verip aratmasın , çok verip azdırmasınn amiiinnn.
canım bence çok değil..
hele arada yediğin ananas için günde 1/3 yeniyor sen 2 dilim yemişsin ne ala..
tavuk öğlen yediğin için kurtardın paçayı..
keşke haşlama olsaymış...
haklısın canım ama kan şekerimi meyvelerle toplamaya çalışıyorum abarttım biraz bida bu kadar fazla yemem pişman oldum zaten hele ekmek yedim bidekendimi cezalandırdım 1 saat yürüdüm 50 mekik çektim bida böyle bişe yaparsam sporu yarımsaat daha uzatıcam
seni cezalı seni...
aysebahar
o eşofmanları bilmiyorum da
şu termal taytlar varya onlar süper işe yarıyor
onlar piyasada meşhur olmadan önce abim sporcu olduğu için antrenmanlarda giyerdi
bi tanesi yıpranmış atacaktı ben kaptım hemen bi deneyeyim diye
onunla yürümeye başladım
sana şu kadar söyleyeyim ter bacaklarımdan aktı resmen
simitlerim falan gözle görünür halde azaldı
kalçalı bayanlar için harika bi çözüm bence
umutsuzvaka
bak sen diyodun kalçalarım var diye
termal taytları giyerek spor yaparsan daha etkili olur tatlım
canım ben sandığa giriyorum hemen
kızlar platesten yeni geldim bu hoca manyak yahu...gene cıcığımızı çıkardıki en iyi yapan 2 kişiden biriyim ama genede mahvoldum
neyse menümü vereyim
uyanınca(06.45)
2 günkurusu,1 bardak su
sabah(08.40)
yarım poça,1 bardak tamek kahvaltım meyve suyu,1 bardak form plus çay
ara(10.15)
3 badem,2 ceviz,3 kuru üzüm
öğle(12,10)
yarım pors. domates soslu makarna,1 pors. çoban salata
ara(15.15)
1 kuru incir,3 fındık
akşam(20.00)
2 baş kuru soğan(akşam kociş yandı),2 domates,1 kase yoğurt,çeyrek tavuk göğüs haşlama
ara(22 civarı)
1 bardak süt(çubuk tarçınlı),3 altın çilek
gün boyu 2.5 lt. su,bitki çayları ve 2 bardak yeşil çay...suya devam ederim
SPOR(18-19 arası):hoca eşliğinde plates ve step kursu
nasıl ???????
menü harijkaaaaaaaa
tam diyettttttt
Rabbim gönlünüze ve bütçenize göre hayırlı bir ev nasip etsin cnm olmayanlarada ev alma imkanı versin Rabbim onun mülkü sonsuz istersek verir..
aynen canım yaa bende sen gitti hep daqıttım kendimden öylesine ümidimi kesmiştimki asla birdaha o kıyafetleri giyebileceqimi düşünezdim gerçi yine giyemicekmişim onlar 46 bedendi ben şuan 42 giyiyomm
ıyyyyy kimbilir nasıl yapıyrolar eelrini yıkıyorlarmı terlerimi akıyor içine ıyy ıyyyyyy...
hiç şansın yok yiceksin
yokluqunun farkındayım cnm ama açıkcası gelmediqine kırıldım yeşimde aynısını yaptı kilo aldım diye çekti gitti biz burda bir aileyiz alsakta versekte her halimizle burda olmalıyız herşeyin altından beraber kalkmalıyız yanlışmı düşünüyorum cnm..
bende geliyimmi
canım triendy21 arkadaşımız yeni evine taşındıqı için interneti daha açılmadı bildirimlerini yapmak için başka biyerden giriyor net açılır açılmaz aramızda olucak cnm..
amin canım....
tabi sende gel canım...,
diyet takılırızzzzzz
slm kızlarrrsabah uyuyup kalmışız koçiş işe ben kursa rötarlı gittik o yüzden sabah girip günaydın diyemedim özürr diyet açısından kötü birgündü kursta yine bizim kızlar döktürmüşler birinin yaptıqından tatmasam darılıyor onunkini tatsam öbürü gönül koyuyor ipin ucu kaçtı anlıcanız buda yetmiyormuş gibi akşam koçiş 1 dilim baklava yedirdi bana hemde zorlaa :84:
menüm
kahvaltı
1 bardak su
müsli
ara
1 yeşil elma
öqlen
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kurabiye
1 ısırık simit
yarım poça
1 kaşık yoqurtlu pancar salatası
form çayı
lipton form plus
ara
yok
akşam
mantarlı tavuk sote
bergamut aromalı yeşilçay
ara
1 dilim baklava
kayısılı form
2.5 litre su..
aynısını bana yapıyor veliler...
sormaaaaa
sen deyince aklıma geldi.. Bundan 3 yıl önce benim ilk kızın doğumunda eşim alıp gelmişti.. bende üzerime olmadı diye sandığa attım.. geçen yıl görümcem istemişti. hamileyim bana lazım olur demiştim.. ben bakayım hemen sandığa gülüm...
evin çok genişmiş seherim... benimki 100 belki 90 dır kullanım.. Aminnnnnn
seni cezalı seni...
canım ben sandığa giriyorum hemen
menü harijkaaaaaaaa
tam diyettttttt
amin canım....
tabi sende gel canım...,
diyet takılırızzzzzz
aynısını bana yapıyor veliler...
sormaaaaa
cnm içine ince bi tayt filan giyiyormusun teri emsin diyee
tatlım bende bayağı işe yaradı diyorum ya hiç bişey yapamıyorsan hergün ev işlerine başlamadan giy bitene kadarda çıkarma...duşa giderken bi bak bakalım ozaman anlaşılıyor nasıl işe yaradığı...duşa gidene kadar bişey yokki hani ısıtıp terletiyordu diyorsun ama çıkardığında bacaklarındaki ısı ve teri görüyorsun hatta yerlere dikkat et çıkarırken damlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?