70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyonuz tatlılarımmm ben geldimmm.keyifler yerinde heralde.senacımm nasılsın canım moralin düzeldi mi tatlımmmm??

iyiyim canımcım..sen nasılsın ,cöööööö yapıp kaçıyonuz muhabbet edemiyoruz bu hafta topik sessiz geldi bana yaaaaa...gündüz girme imkanımda yok gelemiyorum :26:neyse

anammm bakıyımmm hemen orjinalini buluyum bir sürü site var sen nerden almıştınnn çok mu oldu alalıııı

bende 39 yaşındayım iki oğlum var aile hekimliğinde hemşireyim ...ama güzel günlerdi herşey saf temiz art niyetsiz ve doğaldı...bukadar nostalji yeter neysede kiloyu çok takma fıstık yaaa zor günler geçirdin vede sen zoru başarmış birisin pes etmek ve umutsuzluk yok sen bize moral verirken tersini bize yaptırma kuşum

napıyonuz tatlılarımmm ben geldimmm.keyifler yerinde heralde.senacımm nasılsın canım moralin düzeldi mi tatlımmmm??

günle başlayan yeni sorunlar bir diqerini unutturuyor sehercim taktım şimdi yarın kaç çıkıcam diye çizelgemdeki kilomun altına düşemezsem kafayı yerim heralde bugüne kadar asla artıda olmadım bunu kaldırabileceqimi sanmıyorum üstüne birde reqliyimm :84:

üzülme canımmm sen eritirsin onları hem daha kendini toplaman lazımm.yyee yarasın ama yağ değil vitamin olsun bitanemm.:90:

koçişede söylendim zaten bugün tatlı alınırmı diyee insan sabreder yarın akşam alır dedim adamın yüzü böyle oldu

Son düzenleme:
anammm bakıyımmm hemen orjinalini buluyum bir sürü site var sen nerden almıştınnn çok mu oldu alalıııı

kasımda aldım gittigidiyordan aldım kuşumcum benimkinin markası SWEAT ve çok memnunum kumaşı ve dikişleri çok sağlam ...diğerleri naylon gibi bu daha kumaşımsı ve kaliteli

Son düzenleme:

aynen benimkidee cipss alcaktı yarın tartılma günüm dedimmm alcam dedi ama kıyamamışş almamışşş

bu konuda benide bilgilendirirsen sevinirim üst bacak var bende işe yarıcaksa bende alıyım cnm..

tatlım bende bayağı işe yaradı diyorum ya hiç bişey yapamıyorsan hergün ev işlerine başlamadan giy bitene kadarda çıkarma...duşa giderken bi bak bakalım ozaman anlaşılıyor nasıl işe yaradığı...duşa gidene kadar bişey yokki hani ısıtıp terletiyordu diyorsun ama çıkardığında bacaklarındaki ısı ve teri görüyorsun hatta yerlere dikkat et çıkarırken damlıyor

sabah: bir dilim ekmek, bir dilim peynir, üc siyah zeytin, iki yesil zeytin, ve bir yumurta

ara: bir elma

öglen: mercimek corba; salata ve dört yemek kasigi makarna

ara: kiwi

aksam: sebze corba ve brokoli salatasi

ara: cilek

butun gun su ve bitki caylari

suan cok aciktim tarcinli sut icecegim

sizce nasil :86::86:

Son düzenleme:

cnm içine ince bi tayt filan giyiyormusun teri emsin diyee

aysebaharcim sauna esofmanin faydasi var cok acayip terletiyor, resmen yaglar eriyor gibi geliyor , hatta bir keresinde karin bolgemde biriken sulari bir bardaga koydum sanki uzerinde yaglar vardi, ben inaniyorum etki olduguna...

sen deyince aklıma geldi.. Bundan 3 yıl önce benim ilk kızın doğumunda eşim alıp gelmişti.. bende üzerime olmadı diye sandığa attım.. geçen yıl görümcem istemişti. hamileyim bana lazım olur demiştim.. ben bakayım hemen sandığa gülüm...

evin çok genişmiş seherim... benimki 100 belki 90 dır kullanım.. Aminnnnnn

COLOR="navy"]senin sandıkkk maşallahhh ne varsa çıkar sen bakimmm ordannnn
[/COLOR]

Son düzenleme:
cnm içine ince bi tayt filan giyiyormusun teri emsin diyee

alt tarafa giymiyorum sadece üste uzun kollu penye giyiyorum( altta atlet ve sütyen olmadan )sadece kollarımdan akmasın diye altada uzun penye çorap giyiyorum ter yere akmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…