70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çıtırlarr ben kaçıyorummmmm banyo- wc ovup temizlicemmm-sonra mutfak varrrrr oyyy anam ne zorrr erkek mi olaydımmm

yok cnmm iyiki böle güzel bi çıtırımmmmmmm

yarınn tartıda mutlu haberlerle görüşmek üzereeee

biz olmasak onların hali nice olur demi kız
sanada kolay gelsin ve iyi geceler

İYİGECELER tatlım bende çıkıyorum çok yorgunum erken yatıyımda yarında koçiş işe geç kalmasın zamanında kalkayım öptüm hepiniziii

İYİGECELER tatlım bende çıkıyorum çok yorgunum erken yatıyımda yarında koçiş işe geç kalmasın zamanında kalkayım öptüm hepiniziii

mucksssssss..sanada iyi geceler bende kaçıyom hadi bakalım...zengin kalkışı oldu yaaaa

biz olmasak onların hali nice olur demi kız
sanada kolay gelsin ve iyi geceler
he valla iyiki varızzz saol cnmmm

sanada iyigeceler tatlımmmmm koş yat bakimmm

mucksssssss..sanada iyi geceler bende kaçıyom hadi bakalım...zengin kalkışı oldu yaaaa

ayağımı sürüdüm sanırımmmmm aman siz yatın ben iş yapayımmmmm

alt tarafa giymiyorum sadece üste uzun kollu penye giyiyorum( altta atlet ve sütyen olmadan )sadece kollarımdan akmasın diye altada uzun penye çorap giyiyorum ter yere akmasın diye

canim ben sauna esofmani giydigim zaman uste birsey giymiyorum, ustun alt kismini altin icine sokuyorum ama alta mutlaka penye tayt giyiyorum yuruyus yaparken bacaklarim surtuyor ve ciger gibi oluyor cok aciyor, yurus sonrasi direk dusa girip orda cikartiyorum, sakir sakir sular dokuluyor vucudumdan, almak isteyen herkeze tavsiye ederim....

Kizlar selam, Allahima sukurler olsun belim bugun dahada iyi, tam gaz giderken tokezledim iste, allah beterinden korusun, yarin buyuk gun, bakalim ne olacak, fazla birsey gitmedi bende ama bunada sukur almadim yaa, bugun sabah bir bardak form cay ictim, 65 dk yuruyus yaptim 6.5 km 450 cl gitti, bir kase sulu kofte yedim, bir bardak form cay ictim, aksamda bir kase salata, birazda uzum yedim, bugun 3.5 lt su ictim, yarin gorusmek uzereeee...

günaydın kızlarrrr tükanı açtım hadi gelin garii

tartı gene mutlu etti beniiii

geçen hafta 65
bu hafta 64.1
giden 900
toplam giden7.200
hedef 60[/COL
OR]
[/SIZE

Son düzenleme:
COLOR="navy"]senin sandıkkk maşallahhh ne varsa çıkar sen bakimmm ordannnn
[/COLOR]

Canım benim...
Ev küçük olunca herşeyi sandığa bazalara tıktım ondan o durum

geçen hafta 65
bu hafta 64.1
giden 900
toplam giden7.200
hedef 60[/COL
OR]
[/SIZE

Hadi ilk müşterin geldu pacum yana gay

geçen hafta 66.2
bu hafta 65.2
giden 1000
toplam giden 24.800
hedef 58

Çok güzel vermişsin barkınım...Tebrik ederim...

geçen hafta 65
bu hafta 64.1
giden 900
toplam giden7.200
hedef 60[/COL
OR]
[/SIZE

oooo maşallah maşallahhhhh sabah sabah ne güzel bildirimler bunlar böylee ikinizide yürekten tebrik ederim kıss ericek yaqınız kalmıcak bu kadar hızlı vermeyinn

Son düzenleme:
gelelim dünkü kaçamaqa ve reqlime raqmen banaaa :44:

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.8
bu hafta 67.4
giden 400 (kaçamaqa raqmenn)
toplamda giden 22.600
hedef 60

Son düzenleme:
oooo maşallah maşallahhhhh sabah sabha ne güzel bildirimler bunlar böylee ikinizide yürekten tebrik ederim kıss ericek yaqınız kalmıcak bu kadar hızlı vermeyinn

Canım ayda 5 kg normal dediler... Ben ayda 4 kg verdim..
Diğer türlü sağlığım bozulur mazallah sütüm eksilmesin istiyorum..
Sen bildirim yapmadın bekliyoruz kaptan...

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.8
bu hafta 67.4
toplamda giden 22.600
hedef 60

Çok güzel kaptan beğendim seni..
Kocaman tebrikler..
Bu arada kardeşimin nikahı 22 mayısta...
İstanbul yolcusuyum 20 mayısta...
22 Mayıs oğlumun da doğum günü
23 Mayısta göreve başlıyorum..
İki ayağım bir pabuca girdi benim...

O güne kadar 58 olursam hepsi şok olacak..
Annem dahil daha kimse beni 71 kg dan beri görmedi..

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.8
bu hafta 67.4
toplamda giden 22.600
hedef 60

bende bu sabah regl oldumm bu hafta kaçamaklarımı yazıyım makarna- koca bi tabak cips - jelibon- çikolataaa bünye alıştı artık depolamıyorrr

ayşecim çifte düqün var desene canm kıyafetini çok doqru seç seni olduqundan daha zayıf göstersin qelinden çok sen kamaştır milletin gözünü

bende bu sabah regl oldumm bu hafta kaçamaklarımı yazıyım makarna- koca bi tabak cips - jelibon- çikolataaa bünye alıştı artık depolamıyorrr

evet cnm bende farkındayım kaçamak yaptıqım zaman biraz sonra mutlaka wcye çıkıyorum vücut yabancı madde olarak alqılayıp direk dışarı atıyor form çaylarındanmı acaba diye düşünüyorum (kendi adıma)

ayşecim çifte düqün var desene canm kıyafetini çok doqru seç seni olduqundan daha zayıf göstersin qelinden çok sen kamaştır milletin gözünü

Canım dünden beri onu düşünüyorum...
Nasıl ve ne renk bir kıyafet seçmeliyim?
Siyah mı?
Uzun mu?
Pantolon mu etek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…