70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dedim ne oluyo beni aldatıyınmiii yoksammmm hürremle

evet birbirimize hemen alışıyoruz yeni gelenlerrr bizi hep canlı tutuyorrr haremde kursan ben haseki sultanım ona göreee
kizben senden once geldim kiii
kızlar maşallah hepinizde kilo vermişsiniz çizergenize baktım azmedince oluyo demek
sende verirsin merak etme...
kizlar kac aydir veya senedir ugrasiyorsunuz ?? gercektende cok guzel ya cizelgenize bakinca bayaa vermissiniz kilolari insallah hedefinizede ulasirsiniz
ben araligin 26 sinda basladim kky'ada 24 ocakta katildim iki ay guzel verdim sonra durdu insala bu ay seytanin bacagini kiracagiz....
ben 15 şubatta başladım cnm

valla dayanamadım canım yyaaa söölemsi ayıp meyhane pilavı çok güzel olmuştu
canim aynisini yapiorum dedigin gibi ama yinede olmuyo yaa :84:

sadece tickerfactoryden olani kabul ediyo kk ama bende zaten ordan yapiyorum yinede olmuyo allah allah yaa :44:
tatlım başlangıç kilonu,şimdiki kilonu,hedef kilonu yaz bi de boyunu yaz ben yardım edeyim.adresi gönderim sen profiline kopyala tamam???
kızlar bende 76 kiloyum yaa nasıl gıdıcek bu kılolar daha yenı doğum yaptım ama ben wermek ıstıorummmm

canım ne zaman doğum yaptın?ben de doğum kilomu vermeye çalışıyorum 80 ile başladım sen yine iyisin heeeemziriyosan en az 10 aydan önce başlama sıkı diyete canım.süt daha önmelii:90:

bugünkü sohbet için tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
gerçekten çok hoş ve verimli bir gündühepinize iyi geceler:92::92:

ebruuu tebriklerr canım
kızlarr ben de kaçtım bi ütü yapim de bari bebişim uyursa ben de uyucam yarın mesai var malumm:90:

kizlarrr cizelgemi yaptim en sonundaaaa

nasıl yaptığını unutma her cuma o koşan kızı sağa doğru çekmek sana zevk ve hırs vericek görürsün...işte şimdi diyete pardon maratona başladın hadi hayırlı olsun

Son düzenleme:

canim yeni gördüm mesajini cok saol ama yaptim en sonunda yaa oh bee
artik bende her cuma cizelgede degisiklik yapabilmek icin ugrasicam

nasıl yaptığını unutma her cuma o koşan kızı sağa doğru çekmek sana zevk ve hırs vericek görürsün...işte şimdi diyete pardon maratona başladın hadi hayırlı olsun

zaten simdiden hirslandim
hatta suanda mekik cekmek istiyorum tutmayin beniiiiiiii

hehe

hadi bende cikiyorum kizlar öptüm hepinizi grsrz inslh hoscakalin

ayyy o adama katlanamıyorum yaa
kendini takımın lideri sanıyo ya
tripleri bomba

:26: :26: cumartesi-pazarr çok fena kaçamaklarım olduu kilo vermeyi geçtimmm yerimde sayım onada razıyımm artı olmak istemiyorummm

cumaya kadar menümü paylaşıyım kontrol edin beniii

aynen benimde öyle oldu
c.tesi çok yemedim ama düzenli yiyemedim
bugünde aynı şekilde
zaten gece 4 de yatıp 11 de kalkınca bütün düzenim şaştı

benim uğur böceği 2 ileri 1 geri gidiyo
tam gaz bi hareket edeydi süper motive olacaktım ama

kizlar bendende size aksamlar gercekten iyi bir gun gecirdim sayenizde opuldunuz...

karalahana dolması çok oldu dondurucuya koycam kızlar çiğden mi koyum pişiripmi koysammm
Ask olsun yaa dondurucuya niye koyuyorsun, fazla olduysa gonder bana hayir demem yanii, nasilim ama bir ev hanimi olarak calisan bayandan sarma istiyorum....

Ask olsun yaa dondurucuya niye koyuyorsun, fazla olduysa gonder bana hayir demem yanii, nasilim ama bir ev hanimi olarak calisan bayandan sarma istiyorum....

canım mrb,ben ilk defa baktım bu topiğe.sen ne zaman başladın dıyete.6 kılo ıyı.ben emzırıyorum gerçi.ama ekmek süt yapmıyo.ona dıkkat edıyorum.

ni demekkk hemen yollayımmmm elcagızlarımla yapmışım tadına bakkk dondurucudakini çıkardım bu sabah eşim dün doymadı yokmu bi tabak dahaaa

günaydın kızlaar bugün daha saglıklı bi şekilde beslenmeye çalışcam inşallah yaz gelmeden zayıflamam şart öpüyorum hepinizi

Günaydın herkese dün giremedim hiç memlekete gittik cok yorulmusum yakın cok uzak deıl 1.5 saat ama bebişle yorucu oluyo tabi.kayınvaldemlerle gittik annemler ordaydı zaten.
kızlar bende acayıp yedım haftasonu ama cok ta rahatsız oldum mıdem kabul etmıyo yanı muazzez ıns bende bu hafta toparlayabılırım durumu senın gıbı:44::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…