dedim ne oluyo beni aldatıyınmiii yoksammmm hürremle
kizben senden once geldim kiiievet birbirimize hemen alışıyoruz yeni gelenlerrr bizi hep canlı tutuyorrrharemde kursan ben haseki sultanım ona göreee
sende verirsin merak etme...kızlar maşallah hepinizde kilo vermişsiniz çizergenize baktım azmedince oluyo demek
ben araligin 26 sinda basladim kky'ada 24 ocakta katildim iki ay guzel verdim sonra durdu insala bu ay seytanin bacagini kiracagiz....kizlar kac aydir veya senedir ugrasiyorsunuz ?? gercektende cok guzel ya cizelgenize bakinca bayaa vermissiniz kilolari insallah hedefinizede ulasirsiniz
ben 15 şubatta başladım cnm
oğlum 4 yaşında benim kilodan yana değil de bakalım biraz daha büyüsünde bende 27 yaşındayımmm
benimki 2.5 yaşında ben 26 yaşındayım senin zamanı gelmiş 4 yaşındaymış yap bidaha bence
valla dayanamadım canım yyaaa söölemsi ayıp meyhane pilavı çok güzel olmuştucanim menun fena degil ama keske arada bir meyve yeseydin..
menun guzel olmus kekide oglen yemegi yerine yedigin icin fazla etkilemez..
guzel bir menu... sende benim gibi pilava dayanamadin yedin degilmi ...ya bizimkiler ne yemek olursa lsun yanina hep pilav isterler buda benim icin kotu oluyor olmasa aramam ama oldumuda dayanamam yerim..
tatlım başlangıç kilonu,şimdiki kilonu,hedef kilonu yaz bi de boyunu yaz ben yardım edeyim.adresi gönderim sen profiline kopyala tamam???canim aynisini yapiorum dedigin gibi ama yinede olmuyo yaa :84:
sadece tickerfactoryden olani kabul ediyo kk ama bende zaten ordan yapiyorum yinede olmuyo allah allah yaa :44:
kızlar bende 76 kiloyum yaa nasıl gıdıcek bu kılolar daha yenı doğum yaptım ama ben wermek ıstıorummmm
ben kaçıyorum kızlarrrr yarın görüşmek üzereeeee :92: :92: :92: :92: :92: sohbet süperdiii
kizlarrr cizelgemi yaptim en sonundaaaa
valla dayanamadım canım yyaaa söölemsi ayıp meyhane pilavı çok güzel olmuştu
tatlım başlangıç kilonu,şimdiki kilonu,hedef kilonu yaz bi de boyunu yaz ben yardım edeyim.adresi gönderim sen profiline kopyala tamam???
canım ne zaman doğum yaptın?ben de doğum kilomu vermeye çalışıyorum 80 ile başladım sen yine iyisin heeeemziriyosan en az 10 aydan önce başlama sıkı diyete canım.süt daha önmelii:90:
nasıl yaptığını unutma her cuma o koşan kızı sağa doğru çekmek sana zevk ve hırs vericek görürsün...işte şimdi diyete pardon maratona başladın hadi hayırlı olsun
arkadaşlar karnım ağrıdı yaaa gülmektennihat doğana gülmekten içim dışıma çıktı,adam tam bir maço yaaaaa kızlara diyorki siz çekin elinizi karışmayın dedim sizeeee bu arada hem sizi dikizliyom hemde survivora bakıyom koptum ya
:26: :26: cumartesi-pazarr çok fena kaçamaklarım olduu kilo vermeyi geçtimmm yerimde sayım onada razıyımm artı olmak istemiyorummm
cumaya kadar menümü paylaşıyım kontrol edin beniii
nasıl yaptığını unutma her cuma o koşan kızı sağa doğru çekmek sana zevk ve hırs vericek görürsün...işte şimdi diyete pardon maratona başladın hadi hayırlı olsun
Ask olsun yaa dondurucuya niye koyuyorsun, fazla olduysa gonder bana hayir demem yanii, nasilim ama bir ev hanimi olarak calisan bayandan sarma istiyorum....karalahana dolması çok oldu dondurucuya koycam kızlar çiğden mi koyum pişiripmi koysammm
Ask olsun yaa dondurucuya niye koyuyorsun, fazla olduysa gonder bana hayir demem yanii, nasilim ama bir ev hanimi olarak calisan bayandan sarma istiyorum....
Ask olsun yaa dondurucuya niye koyuyorsun, fazla olduysa gonder bana hayir demem yanii, nasilim ama bir ev hanimi olarak calisan bayandan sarma istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?