Günaydın herkese dün giremedim hiç memlekete gittik cok yorulmusum yakın cok uzak deıl 1.5 saat ama bebişle yorucu oluyo tabi.kayınvaldemlerle gittik annemler ordaydı zaten.
kızlar bende acayıp yedım haftasonu ama cok ta rahatsız oldum mıdem kabul etmıyo yanı muazzez ıns bende bu hafta toparlayabılırım durumu senın gıbı:44::26:
aynen bende çok kaçırdım dün akşam
yatana kadar midemi sıvazladım
bugünde erkenden kalkıp maydonoz suyu falan içtim
haftaya sağlıklı başladım yani
ya bende dün gece cips yedim :78::78: ama telafi edicemm
amanıııınnn kızlar duymasın
sil sil yazdığını
yaa güldürdün beniama napiyim dayanamadim sonra cok pisman oldum ama bidaha yapmamaya calisicam hatta eve cips almicam
ya bende olunca dayanamıyorum haklısın
eşim de çok sever abur cuburu
bazen sormadan alıp geliyo yiyorum bende
yani önceden öyleydi
eşime veto çekmeden önce
herkese günaydın kızlar.... galiba bu hafta sonlaı bizim diyetimizi tarumar ediyor... ama ben geçen haftalarda yaptığım hatayı apmadım bu hafta sonu biraz daha dşkkat ettim.. dün akşam çiğ köfte yapacağımızdan sabah ve öğleyi daha hafif geçirdm.. hatta öğleyin diyet bis. ve süt içtim sadece.. zaten çiğ köfyeyide 7 gibi yiyip kalkmıştık.. hiç şişkinlik felan hissetmiyorum yani..
sizler benim en büyük motive kaynagımsınız.. AZ YİYİN ACCIK
yaa güldürdün beniama napiyim dayanamadim sonra cok pisman oldum ama bidaha yapmamaya calisicam hatta eve cips almicam
kızlar bişey sorcam.. dün ilkkez açık tamtahıllı ekmek aldım ama ekmeğin hacmi baya küçük ağır gibi ama görüntüsü küçük.. adam dilimlemiş ama bir dilim avuç içimin yarısı kadar..normalde paketli olanlar hep daha büyük duruyordu sizce ikisinin değeri aynımıdır????
geçen haftalarda düzensiz yemiştim ama az yediydim
bu hafta da az yedim aslında ama fastfood yediğim için bünye şaşırdı sanırım
cdanim bende alirken giramina bakiyorum sonra onu dilim sayisina boluyom benimkininde dilimler cok kucuk bir dilimi ortalama 13-14 gr ediyor....
geçen haftalarda düzensiz yemiştim ama az yediydim
bu hafta da az yedim aslında ama fastfood yediğim için bünye şaşırdı sanırım
ah bu fastfood yok mu.. öğrencilik yıllarımın vazgeçilmez yemeğiydi.. saonra tabi sağolsun bana getirisi 20 kilo kadarcık olmuştu... şimdi de hiç sevmiyorum..
hafta ici biraz daha siki tutarak dengelersi sana bir tavsiyede bulunabilirim ben boyle oldugum zamanlar beli bir sure aksamlara haclanmis tavuk ve salata yerim tavuk protein ldugu icin dengeliyor daha hizli kilo vermeni sagliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?