70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gununuz aydin olsun citirlar umarim hepimiz icin harika bir gun olur....

aynen bende çok kaçırdım dün akşam
yatana kadar midemi sıvazladım
bugünde erkenden kalkıp maydonoz suyu falan içtim
haftaya sağlıklı başladım yani

yaa güldürdün beni ama napiyim dayanamadim sonra cok pisman oldum ama bidaha yapmamaya calisicam hatta eve cips almicam

ya bende olunca dayanamıyorum haklısın
eşim de çok sever abur cuburu
bazen sormadan alıp geliyo yiyorum bende
yani önceden öyleydi
eşime veto çekmeden önce

herkese günaydın kızlar.... galiba bu hafta sonlaı bizim diyetimizi tarumar ediyor... ama ben geçen haftalarda yaptığım hatayı apmadım bu hafta sonu biraz daha dşkkat ettim.. dün akşam çiğ köfte yapacağımızdan sabah ve öğleyi daha hafif geçirdm.. hatta öğleyin diyet bis. ve süt içtim sadece.. zaten çiğ köfyeyide 7 gibi yiyip kalkmıştık.. hiç şişkinlik felan hissetmiyorum yani..

sizler benim en büyük motive kaynagımsınız.. AZ YİYİN ACCIK

ya bende olunca dayanamıyorum haklısın
eşim de çok sever abur cuburu
bazen sormadan alıp geliyo yiyorum bende
yani önceden öyleydi
eşime veto çekmeden önce

bizde tam tersi ben getiririm benle beraber artik esimde yer ama nefsime hakim olmaliyim nefsime hakim olmaliyim nef..... :18::18:

kizlar kahvaltimi yaptim simdi biraz spor yapip biraz daha uyku cekicem
erkek kalkinca tam uykumu alamadim galiba :44::44:

simdilik öpüyorum sizi grsmek üzeree

kızlar bişey sorcam.. dün ilkkez açık tamtahıllı ekmek aldım ama ekmeğin hacmi baya küçük ağır gibi ama görüntüsü küçük.. adam dilimlemiş ama bir dilim avuç içimin yarısı kadar..normalde paketli olanlar hep daha büyük duruyordu sizce ikisinin değeri aynımıdır????

geçen haftalarda düzensiz yemiştim ama az yediydim
bu hafta da az yedim aslında ama fastfood yediğim için bünye şaşırdı sanırım

yaa güldürdün beni ama napiyim dayanamadim sonra cok pisman oldum ama bidaha yapmamaya calisicam hatta eve cips almicam

ya ben markete gidince gozum degiyor canim cekiyor ama almiyoorum hemen o raflardan uzaklasiyorum

cdanim bende alirken giramina bakiyorum sonra onu dilim sayisina boluyom benimkininde dilimler cok kucuk bir dilimi ortalama 13-14 gr ediyor....

ah bu fastfood yok mu.. öğrencilik yıllarımın vazgeçilmez yemeğiydi.. saonra tabi sağolsun bana getirisi 20 kilo kadarcık olmuştu... şimdi de hiç sevmiyorum..

cdanim bende alirken giramina bakiyorum sonra onu dilim sayisina boluyom benimkininde dilimler cok kucuk bir dilimi ortalama 13-14 gr ediyor....

hımmm normalde bir dilim 22 gr felan oluyor paketli ekmeklerde.. ozaman ben bu küçük parçalardan 3 dilim yesem normalin 2 dilimine tekabül edecek herhalde

hafta ici biraz daha siki tutarak dengelersi sana bir tavsiyede bulunabilirim ben boyle oldugum zamanlar beli bir sure aksamlara haclanmis tavuk ve salata yerim tavuk protein ldugu icin dengeliyor daha hizli kilo vermeni sagliyor

ah bu fastfood yok mu.. öğrencilik yıllarımın vazgeçilmez yemeğiydi.. saonra tabi sağolsun bana getirisi 20 kilo kadarcık olmuştu... şimdi de hiç sevmiyorum..

aynen benimde
zaten 2. öğretim olarak okudum
eve gidince yemeği kim yapacak
gelsin hamburgerler pideler

hafta ici biraz daha siki tutarak dengelersi sana bir tavsiyede bulunabilirim ben boyle oldugum zamanlar beli bir sure aksamlara haclanmis tavuk ve salata yerim tavuk protein ldugu icin dengeliyor daha hizli kilo vermeni sagliyor

haşlanmış tavuk yiyemem de
salatanın içine küp küp tavukları doğrayıp tavada yağsız kızartıyorum onu koyuyorum içine
ya da hellim peyniri koyuyorum
hafif oluyo hemde dediğin gibi dengelenmiş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…