70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iste ben o hatayi yapiyorum maalesef gördügüm abur cuburu hemen alirim :
ama bugün markete gittim hic onlardan almadan geldim eve
bak isteyince oluyor artik abur cubur gorunce dusman gormus gibi kac yuzune bile bakma ....
canim bebeginin bebek arbasi varsa koy icine park sokak alisveris markezlerinde gez oda olur....

menun cok guzel fakat oglen yedigin ekmek gereksiz olmus....

aynen barnağını kaldır üstüne bastın...büyük oğlum yakışıklıdır teyzesi vede gururlu...küçükte tam bir şebek üç kağıtçı
Canim masallah oglanlarin ikiside yakisikli, allah bagislasin, benim de iki oglum var, ayni senin dedigin gibi buyuk gururlu ve karizma, kucukte tam bi sebek, kucukler hala bebek....

canim sadece patates yiyerek mi zayifladin ??

İlk 3 gğn paso patetes yedim, 4. gn haşlanmış tavuk yedin bir öğün 5. gün yine haşlanmış tavuk ve salata da soktum ama ana yediğim patates, o kadar tokluk hissi veriyor ki listede verilen patetes miktarı kadar bile yiyemedim, bol su içtim, bitki çayları arada yoğurt da yedim, ....

Araya meyve serpiştirsen iyi olur arkadaşım... o havuç yarım değil 1 olabilir yanına salatalık yada 1 elma...

yok kız haşa...bizde söz ağızdan bikere çıkarda kızlarda hoş sevimliler yani çok içtenler hevesliler buda hoşuma gidiyor bende gaza geliyom:78:
Hey hey ne oluyor orda , bir gun girmedim hemen unuttunuz beni, alooo bende burdayimmm...

çıtırlar menüm

uyanınca sirkeli su

2 bardak yeşil çay

kahvaltı
1 dilim light ekmek
1kk light peynir
domates
5 zeytin
dereotu-maydanoz-yeşil soğan

ara
3 gün kurusu

öğle
light yoğurtla cacık
mantar sote-tavuklu

ara
elma
kuru incir

akşam
salata
2 kaşık yoğurt
zeytinyağlı pırasa

bu saate kadar 2 litre su içtim devam ederim daha bitki çaylarına da devamm

gece belki bi kivi yerimm

bak isteyince oluyor artik abur cubur gorunce dusman gormus gibi kac yuzune bile bakma ....

aynen canim cizelgeyi ilerletmek icin elimden geleni yapmaya calisiyorum

hmm tamam canim..

arkadaşlar lütfen yardım çizergeyi bi türlü yapamadım

canim ya dün bende yapamamistim kesin sende ayni hatayi yapiyorsun... http den png ye kadar kopyalayip yapistir... ben hepsini kopyalayarak yapmaya calisiyordum öle olmuyomus meger

canım mrb,ben ilk defa baktım bu topiğe.sen ne zaman başladın dıyete.6 kılo ıyı.ben emzırıyorum gerçi.ama ekmek süt yapmıyo.ona dıkkat edıyorum.
Merhaba canim biraz gec oldu ama, ben 21 ocakta basladim 78 ile, kosturmaca icinde gidiyor, saolsun arkadaslar cok motive ediyorlar, hosgeldin sende aramiza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…