bak isteyince oluyor artik abur cubur gorunce dusman gormus gibi kac yuzune bile bakma ....iste ben o hatayi yapiyorum maalesefgördügüm abur cuburu hemen alirim :
ama bugün markete gittim hic onlardan almadan geldim eve
canim bebeginin bebek arbasi varsa koy icine park sokak alisveris markezlerinde gez oda olur....kızlar bu arada benim yürüyüşler yalan oldu. sabah 7-8 arası çıkıyordum bebeği eşime bırakıp,saatler ileri alınınca o saatte ortalık cok tenha oluyor cıkamıyorum ancak eşimin tatil günleri çıkabileceğim artık.. her gün çıkıyordum önceden.. kilo vermemi etkileyecektır bu da tabi...siz nasıl hallediyosunuz özellikle bebişi olanlar?
menümü yazayım da yorumlayıverin güzel bayanlar
kalkınca ballı elma sirkeli ılık su 1 kayısı kurusu beşi bi yerde çayı yeşil çay
kahvaltı domatesli yumurta yağı azcık beyaz peynir 1.5dilim çavdar ekmeği 3 zeytin domates yeşillik
ara yarım havuç
öğlen yoğurt ve zeytinyağlı bakla 1 dilim çavdar e
ara 3kuru kayısı 1 tam ceviz
akşam mercimek çorbası salata
akşam biyere davetliyiz geç gidilecek oradaki ikramlardan en az kalorili olanı yerim o da son aram olur
suyumuda içiyorum spor durumum bugün mechul hiç yoktan leslie yaparım inş
Canim masallah oglanlarin ikiside yakisikli, allah bagislasin, benim de iki oglum var, ayni senin dedigin gibi buyuk gururlu ve karizma, kucukte tam bi sebek, kucukler hala bebek....aynen barnağını kaldır üstüne bastın...büyük oğlum yakışıklıdır teyzesi vede gururlu...küçükte tam bir şebek üç kağıtçı
canim sadece patates yiyerek mi zayifladin ??
menümü yazayım da yorumlayıverin güzel bayanlar
kalkınca ballı elma sirkeli ılık su 1 kayısı kurusu beşi bi yerde çayı yeşil çay
kahvaltı domatesli yumurta yağı azcık beyaz peynir 1.5dilim çavdar ekmeği 3 zeytin domates yeşillik
ara yarım havuç
öğlen yoğurt ve zeytinyağlı bakla 1 dilim çavdar e
ara 3kuru kayısı 1 tam ceviz
akşam mercimek çorbası salata
akşam biyere davetliyiz geç gidilecek oradaki ikramlardan en az kalorili olanı yerim o da son aram olur
suyumuda içiyorum spor durumum bugün mechul hiç yoktan leslie yaparım inş
Araya meyve serpiştirsen iyi olur arkadaşım... o havuç yarım değil 1 olabilir yanına salatalık yada 1 elma...
napalım benimde çizergem olmayıversin[/QUOT
llk http değilde 2. http den başla png ye kadar kopyala yapıştır...
Hey hey ne oluyor orda , bir gun girmedim hemen unuttunuz beni, alooo bende burdayimmm...yok kız haşa...bizde söz ağızdan bikere çıkarda kızlarda hoş sevimliler yani çok içtenler hevesliler buda hoşuma gidiyor bende gaza geliyom:78:
bak isteyince oluyor artik abur cubur gorunce dusman gormus gibi kac yuzune bile bakma ....
İlk 3 gğn paso patetes yedim, 4. gn haşlanmış tavuk yedin bir öğün 5. gün yine haşlanmış tavuk ve salata da soktum ama ana yediğim patates, o kadar tokluk hissi veriyor ki listede verilen patetes miktarı kadar bile yiyemedim, bol su içtim, bitki çayları arada yoğurt da yedim, ....
arkadaşlar lütfen yardım çizergeyi bi türlü yapamadım
Merhaba canim biraz gec oldu ama, ben 21 ocakta basladim 78 ile, kosturmaca icinde gidiyor, saolsun arkadaslar cok motive ediyorlar, hosgeldin sende aramiza....canım mrb,ben ilk defa baktım bu topiğe.sen ne zaman başladın dıyete.6 kılo ıyı.ben emzırıyorum gerçi.ama ekmek süt yapmıyo.ona dıkkat edıyorum.
kizlar uyaninca niye sirkeli su iciyorsunuz ?? ya sabah sabah mide bulandirmaz mi :44:
cnm istersen limonluda içebilirsin metabolizmam uyansın diye içiyorumm
kizlar uyaninca niye sirkeli su iciyorsunuz ?? ya sabah sabah mide bulandirmaz mi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?