menun cok guzel benceçıtırlar menüm
uyanınca sirkeli su
2 bardak yeşil çay
kahvaltı
1 dilim light ekmek
1kk light peynir
domates
5 zeytin
dereotu-maydanoz-yeşil soğan
ara
3 gün kurusu
öğle
light yoğurtla cacık
mantar sote-tavuklu
ara
elma
kuru incir
akşam
salata
2 kaşık yoğurt
zeytinyağlı pırasa
bu saate kadar 2 litre su içtim devam ederim daha bitki çaylarına da devamm
gece belki bi kivi yerimm
napalım benimde çizergem olmayıversin
menun cok guzel bence
canim arkadaslar ne yapman gerektigini anlatmislar yapamadinmi hayla....
kizlar ilk haftada sizce bi kac gr verebilirmiyim :26::26:
cumaya kadar biraz zor olcak gibi ama
aslında ilk zamanlar fazla kilo kaybı olabiliyor ödem ve şişlikler indiği için ama herkesin metabolizma farklı
Canim istersen ben senin icin yapayim, sen baslangic kilonu simdiki kilonu, ve hedef kilonu yaz birde boyunu yaz ben senin icin yapayim...napalım benimde çizergem olmayıversin
Canim cok guzel bir menu harikasin...slm kizlar bende menumu yazayim
kavalti
yumurta salatalik, domates, peynir, zeytin vede biraz ekmek ortalama hergun ayni
1 sekersiz cay
ara yok
oglen
4 kasik pilav
bol yesilik
ve tavuk
ara 1 form cay bir dilim elma
aksama
birtane tavuk but
salata
kizlar bu yakinda benden tavuk cikarsa sasmam
yatana kadar 4. litre su 1 form cay
yorumlarinizi bekliym fistiklar....
slm kizlar bende menumu yazayim
kavalti
yumurta salatalik, domates, peynir, zeytin vede biraz ekmek ortalama hergun ayni
1 sekersiz cay
ara yok
oglen
4 kasik pilav
bol yesilik
ve tavuk
ara 1 form cay bir dilim elma
aksama
birtane tavuk but
salata
kizlar bu yakinda benden tavuk cikarsa sasmam
yatana kadar 4. litre su 1 form cay
yorumlarinizi bekliym fistiklar....
hmmm... ya cünkü ben simdiye kadar hep 2. haftada kilo vermeye baslamistim ondan sordum ama ben hemen vermek istiyoruuummm:84::84:[/QUOT
hemen vermek istersen kas ve su kaybı olur cnm sabırlaa güzel beslenerek yağdan vericez kilolarııı
hemen vermek istersen kas ve su kaybı olur cnm sabırlaa güzel beslenerek yağdan vericez kilolarııı
bende hemen menümü yazayim kizlar
kahvalti saat 9:30
yumurta, domates salatalik yesillik, beyaz peynir,3 yesil 1 siyah zeytin
ara 11:30
elma, siyah cay az sekerli
ögle 14:00
k flaks :26:
aksam yemegi almanya saatiyle 17:30 da yenilcek
domates corbasi, p. püreli köfte, pilav
yatana kadar 2 litre su ( simdilik sadece bu kadar icebiliyorum)
aralarda egzersiz yaptim
aksam esim ise gitmeden öncede kosmaya gitmeyi düsünüyorum
sabah ekmek yemedin mi kız senn bide akşam patates püresiyle pilavın porsiyonuna tikkat edersen sorun olmazzz:92: :92: :92: :92:
arkadaşlar ben buralara 9lu rakamlardan geldim 90 kiloydum ocak ayında ve karar verdim yıllardır üstümde yapışıp kalan bu kilolardan kurtulmalıydım sonunda bu işi başardım ve bugün itibariyle kilom 78,2 sizlere birlikte bol bol vakit geçirip bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum. benim bu başarımı ben saat 6 dan sonra birşey yememeye ve çok yürümeye borçluyum aslında yürüyüş daha etken oldu bir süre önce ekmek yemeği de kestim artık ekmeksiz bir hayat istiyorum. pilav yok, makarna yok, hamurişi kesinlikle yok. eğer bana arkadaş olursanız birlikte hep beraber bu kilolara veda edebiliriz ve bizde 60-69 topiğinde yeralırız. haydi kızlar hep birlikte el ele
ya ben niye hep eksik yaziyorum yahutabikide ekmekte yedim 2 dilim ama beyaz ekmek :26::26:
cnm köfteden en fazla 2 tane yemegi düsünüyorum pilavda belki en fazla 3 kasik
canim bende senin gibi 1 aydir aksam 6 dan sonra birsey yememeye calisiyorum yani ana yemek olarak.
abur cubura bazen dayanamiyorum amaonuda bundan sonra yememeye calisicam inslh...
ve evet yürüyüs gercektende cok önemli zayif oldugum dönemlerde ister istemez cok yürüyordum ve hep formda kaliyordum heheinsallah hepimiz amacimiza ulasiriz Allahin izniyle
beyaz ekmekkcnm sabah ekmek yedin öğle karbon aldın akşam hemm pilav hemde köfte içinde ekmek bi gün karbonhidrata yüklenme olmuş diğer günlerde bunu dengelersen daha güzel olur benim tavsiyem
aksam yemeginde ekmek yemicem cnm pilav oldugu icin.. ama tamam diger günlerde dengelicem bunu... ya üfff ne zormus yaaa :84: alisana kadar biraz zaman alicak gibi
arkadaşım inşallah. ben kilo çizelgesi nasıl yapabilirim bana bilgi verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?