70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menun cok guzel bence
napalım benimde çizergem olmayıversin

canim arkadaslar ne yapman gerektigini anlatmislar yapamadinmi hayla....

slm kizlar bende menumu yazayim
kavalti
yumurta salatalik, domates, peynir, zeytin vede biraz ekmek ortalama hergun ayni
1 sekersiz cay

ara yok
oglen
4 kasik pilav
bol yesilik
ve tavuk

ara 1 form cay bir dilim elma

aksama
birtane tavuk but
salata
kizlar bu yakinda benden tavuk cikarsa sasmam

yatana kadar 4. litre su 1 form cay

yorumlarinizi bekliym fistiklar....

Canim cok guzel bir menu harikasin...

bence gayet süper menüü

bende hemen menümü yazayim kizlar

kahvalti saat 9:30
yumurta, domates salatalik yesillik, beyaz peynir,3 yesil 1 siyah zeytin, 2 dilim beyaz ekmek

ara 11:30
elma, siyah cay az sekerli

ögle 14:00
k flaks :26:

aksam yemegi almanya saatiyle 17:30 da yenilcek
domates corbasi, p. püreli köfte, pilav

yatana kadar 2 litre su ( simdilik sadece bu kadar icebiliyorum)

aralarda egzersiz yaptim
aksam esim ise gitmeden öncede kosmaya gitmeyi düsünüyorum

Son düzenleme:

sabah ekmek yemedin mi kız senn bide akşam patates püresiyle pilavın porsiyonuna tikkat edersen sorun olmazzz:92: :92: :92: :92:

sabah ekmek yemedin mi kız senn bide akşam patates püresiyle pilavın porsiyonuna tikkat edersen sorun olmazzz:92: :92: :92: :92:

ya ben niye hep eksik yaziyorum yahu tabikide ekmekte yedim 2 dilim ama beyaz ekmek :26::26:

cnm köfteden en fazla 2 tane yemegi düsünüyorum pilavda belki en fazla 3 kasik

arkadaşlar ben buralara 9lu rakamlardan geldim 90 kiloydum ocak ayında ve karar verdim yıllardır üstümde yapışıp kalan bu kilolardan kurtulmalıydım sonunda bu işi başardım ve bugün itibariyle kilom 78,2 sizlere birlikte bol bol vakit geçirip bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum . benim bu başarımı ben saat 6 dan sonra birşey yememeye ve çok yürümeye borçluyum aslında yürüyüş daha etken oldu bir süre önce ekmek yemeği de kestim artık ekmeksiz bir hayat istiyorum. pilav yok, makarna yok, hamurişi kesinlikle yok. eğer bana arkadaş olursanız birlikte hep beraber bu kilolara veda edebiliriz ve bizde 60-69 topiğinde yeralırız. haydi kızlar hep birlikte el ele

canim bende senin gibi 1 aydir aksam 6 dan sonra birsey yememeye calisiyorum yani ana yemek olarak.
abur cubura bazen dayanamiyorum ama onuda bundan sonra yememeye calisicam inslh...
ve evet yürüyüs gercektende cok önemli zayif oldugum dönemlerde ister istemez cok yürüyordum ve hep formda kaliyordum hehe insallah hepimiz amacimiza ulasiriz Allahin izniyle

ya ben niye hep eksik yaziyorum yahu tabikide ekmekte yedim 2 dilim ama beyaz ekmek :26::26:

cnm köfteden en fazla 2 tane yemegi düsünüyorum pilavda belki en fazla 3 kasik

beyaz ekmekk cnm sabah ekmek yedin öğle karbon aldın akşam hemm pilav hemde köfte içinde ekmek bi gün karbonhidrata yüklenme olmuş diğer günlerde bunu dengelersen daha güzel olur benim tavsiyem

arkadaşım inşallah. ben kilo çizelgesi nasıl yapabilirim bana bilgi verirsen sevinirim

beyaz ekmekk cnm sabah ekmek yedin öğle karbon aldın akşam hemm pilav hemde köfte içinde ekmek bi gün karbonhidrata yüklenme olmuş diğer günlerde bunu dengelersen daha güzel olur benim tavsiyem

aksam yemeginde ekmek yemicem cnm pilav oldugu icin.. ama tamam diger günlerde dengelicem bunu... ya üfff ne zormus yaaa :84: alisana kadar biraz zaman alicak gibi

arkadaşım inşallah. ben kilo çizelgesi nasıl yapabilirim bana bilgi verirsen sevinirim

cnm tickerfactory den yapicaksin... bosluklari doldurduktan sonra ilk adresteki ,,http den png,, ye kadar kopyalayip profilindeki cizelgeye yapistiricaksin

biraz tuhaf anlattim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…