cnm hemen olmuyo öğreniyoruz hepimiz bu şekilde verdikk zor yok deme öle deme
canim aslinda aksamlari hic pilav yenilmemesi daha iyi ama yiyeceksende 2-3 kasigi gecirme zzaten ekmek olayinida sadece sabahlari tuket kendini alistirirsan hic ekmek aramasin bu arada bende fiansadayim ikimizde gurbeteyiz memleket neresi...bende hemen menümü yazayim kizlar
kahvalti saat 9:30
yumurta, domates salatalik yesillik, beyaz peynir,3 yesil 1 siyah zeytin, 2 dilim beyaz ekmek
ara 11:30
elma, siyah cay az sekerli
ögle 14:00
k flaks :26:
aksam yemegi almanya saatiyle 17:30 da yenilcek
domates corbasi, p. püreli köfte, pilav
yatana kadar 2 litre su ( simdilik sadece bu kadar icebiliyorum)
aralarda egzersiz yaptim
aksam esim ise gitmeden öncede kosmaya gitmeyi düsünüyorum
canim aslinda aksamlari hic pilav yenilmemesi daha iyi ama yiyeceksende 2-3 kasigi gecirme zzaten ekmek olayinida sadece sabahlari tuket kendini alistirirsan hic ekmek aramasin bu arada bende fiansadayim ikimizde gurbeteyiz memleket neresi...
cnm zaten ekmekle pek aram yoktur... heleki menüde pilav veya makarna varsa hic yemem sadece kahvaltida veya sulu yemeklerde yerim..
memleket isparta cnm ya senin ??
bende adiyaman'liyim canim
en yakin arkadasimda adiyaman besnili cnm
neyse kizlar benim cikmam lazim öpüyorum hepinizi görüsmek üzere
napıyonuz kızlarrr ben geldim .ama bu annem yok muuu börek yapıp bebişimin çantasına atmış gelde dayan yaaaa hep sabote ediyo zaten.yarın da öğleden sonra ondayımm
sabah:
1 dilim ekmek
peynir
3zeytin
yeşil çay
domates
ara:
kutuda süt
öğle:
gözleme+ayran(böreği bileydim yemezdim yaaa malum okuldayım mecburen yedim)
3 tane çokkk küçük lokumm miniklerden
ara:
3 dilim ıspanaklı börek
akşam:
yemicemmmm
şimdi yeşil çay içiyorum
cnm tickerfactory den yapicaksin... bosluklari doldurduktan sonra ilk adresteki ,,http den png,, ye kadar kopyalayip profilindeki cizelgeye yapistiricaksin
biraz tuhaf anlattim ama
gördüm gördümm
yaa güldürdün beniama napiyim dayanamadim sonra cok pisman oldum ama bidaha yapmamaya calisicam hatta eve cips almicam
canım hoşgeldin ben de emziriyorum bol su ve bitki çayıiç süt yapar.merhaba
beni de aranıza alın lütfen
bugün itibari ile diyete başladım
76 kg olarak hedefim ilk etapta 65 kg olmak
bir yaşında bebeğim var hala emziriyorum canım çok tatlı istiyor
bakalım başarabilecek miyim
bu sabah itibariyle yediklerim
haşlanmış bir yumurta
bir kase nesfit
ara da yeşil çay ve iki kuru kayısı
benim de oğlum 15 aylıkkkhoşgeldiniz
benimde 15 aylık kızım var ve emiyo hiç bişekilde sütümüde etkilemedi diyet
siz isteyin yeterki veririsiniz merak etmeyin ama tatlıdan uzak durucaksınız
canım dediğim gibi su ve bitki çayııhoş buldum tekrar sağ olun canlar
fatolina canım seni hatırlıyorum tesettür topiğinde belki sende beni hatırlarsın eski adım hijyenim di
dediğin gibi tatlıdan uzak durmak lazım inşallah ben birkaç kere denedim sütümü çok etkiledi bıraktım
çünkü benim oğlan gündüz gece emiyor sürekli :26:
canım çok yanlış besleniyosun bırakınca alırsın o kiloları.dengeli beslen bak nasıl gidiyor o zman da kaldıki spor da yapıyosun.Ben de geçen yıl bu topikle 4 kilo vermiş ve bırakmıştım karr verdim geri döndüm ve patetes diyeti yapıyorum, bu gün 6 günüm ve 4 kilo verdim artı yürüyüşve plates yapıyoyorum, altın çilek kapsül ve çayını kullanıyorum acıktırnıyyor, ben de hızlı vermeden yana değilim ama iyi bir başlangıç yapmak istedim, herkese bol gayretlerrr dilyorummm...
canım ben yapim bilgilerini ver adresi gnderim sen profiline kopyala sadce olu muuuubiri benim için yapabilirmi çok ugraştım yapamadım
süpersin yaaaa neler yapıyosun paylaşırmısın bizimleeearkadaşlar ben buralara 9lu rakamlardan geldim 90 kiloydum ocak ayında ve karar verdim yıllardır üstümde yapışıp kalan bu kilolardan kurtulmalıydım sonunda bu işi başardım ve bugün itibariyle kilom 78,2 sizlere birlikte bol bol vakit geçirip bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum. benim bu başarımı ben saat 6 dan sonra birşey yememeye ve çok yürümeye borçluyum aslında yürüyüş daha etken oldu bir süre önce ekmek yemeği de kestim artık ekmeksiz bir hayat istiyorum. pilav yok, makarna yok, hamurişi kesinlikle yok. eğer bana arkadaş olursanız birlikte hep beraber bu kilolara veda edebiliriz ve bizde 60-69 topiğinde yeralırız. haydi kızlar hep birlikte el ele
ben de dayanamıyorum böreğe ama artık kabul ettirdim anneme.. börek yaptımı benden saklıyor yoksa canım istiyo emziriyosun bişey olur diye de yediriyor.. en iyisi hiç görmemek
Canim cok guzel bir menu harikasin...slm kizlar bende menumu yazayim
kavalti
yumurta salatalik, domates, peynir, zeytin vede biraz ekmek ortalama hergun ayni
1 sekersiz cay
ara yok
oglen
4 kasik pilav
bol yesilik
ve tavuk
ara 1 form cay bir dilim elma
aksama
birtane tavuk but
salata
kizlar bu yakinda benden tavuk cikarsa sasmam
yatana kadar 4. litre su 1 form cay
yorumlarinizi bekliym fistiklar....
napıyonuz kızlarrr ben geldim .ama bu annem yok muuu börek yapıp bebişimin çantasına atmış gelde dayan yaaaa hep sabote ediyo zaten.yarın da öğleden sonra ondayımm
sabah:
1 dilim ekmek
peynir
3zeytin
yeşil çay
domates
ara:
kutuda süt
öğle:
gözleme+ayran(böreği bileydim yemezdim yaaa malum okuldayım mecburen yedim)
3 tane çokkk küçük lokumm miniklerden
ara:
3 dilim ıspanaklı börek
akşam:
yemicemmmm
şimdi yeşil çay içiyorum
hoş buldum tekrar sağ olun canlar
fatolina canım seni hatırlıyorum tesettür topiğinde belki sende beni hatırlarsın eski adım hijyenim di
dediğin gibi tatlıdan uzak durmak lazım inşallah ben birkaç kere denedim sütümü çok etkiledi bıraktım
çünkü benim oğlan gündüz gece emiyor sürekli :26:
kızlar geçmişe daha bakmadım önce menümü yazayım sonra okurum...
uyanınca(07.30)
2 gün kurusu,1 bardak su
sabah(08 30)
1 küçük kase kırmızı meyveli k- flakes,1 bardak sütle, 1 kupa ıhlamur
ara(10.10)
3 badem 2 ceviz 4 kuru üzüm ,1 form plus limonlu çay
öğle(12.10)
az pors. sebzeli tavuk sote,az pors. kuşüzümlü sebzeli bulgur pilavı,1 bardak ayran
ara(15.00)
1 büyük kuru incir,1 kupa narlı bitki çayı
akşam(18.00)
6 tane küçük karalahana sarması,1 kase acılı tarhana çorbası
ara(22 civarı olur)
çubuk tarçınlı bir bardak süt,3 tane altın çilek
SPOR(19.30): 20 dk. eliptik bisiklet,,70 mekik,50 şer tane yerde sağ ve sol bacak hareketi
gün boyu 2 lt. su ve bitki çayları...su daha içerim vakit çok
yorum alayım sanki kaçırmış gibi şişim nedendir bilmem gerçi bugün yoğun ve stresli bir iş günüydü onun etkisimi nedir:26::26:
kizlar ya benim menüde ani degisiklik oldu
esimim disarda bi isi vardi eve gelirken bütün tavuk almis onu firina verdik yani aksam yemegimde kizarmis tavuk vardi köfte ve pilavdan daha iyi olmustur umarim :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?