70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim aslinda aksamlari hic pilav yenilmemesi daha iyi ama yiyeceksende 2-3 kasigi gecirme zzaten ekmek olayinida sadece sabahlari tuket kendini alistirirsan hic ekmek aramasin bu arada bende fiansadayim ikimizde gurbeteyiz memleket neresi...

canim aslinda aksamlari hic pilav yenilmemesi daha iyi ama yiyeceksende 2-3 kasigi gecirme zzaten ekmek olayinida sadece sabahlari tuket kendini alistirirsan hic ekmek aramasin bu arada bende fiansadayim ikimizde gurbeteyiz memleket neresi...

cnm zaten ekmekle pek aram yoktur... heleki menüde pilav veya makarna varsa hic yemem sadece kahvaltida veya sulu yemeklerde yerim..

memleket isparta cnm ya senin ??

napıyonuz kızlarrr ben geldim .ama bu annem yok muuu börek yapıp bebişimin çantasına atmış gelde dayan yaaaa hep sabote ediyo zaten.yarın da öğleden sonra ondayımm
sabah:
1 dilim ekmek
peynir
3zeytin
yeşil çay
domates
ara:
kutuda süt
öğle:
gözleme+ayran(böreği bileydim yemezdim yaaa malum okuldayım mecburen yedim)
3 tane çokkk küçük lokumm miniklerden
ara:
3 dilim ıspanaklı börek
akşam:
yemicemmmm
şimdi yeşil çay içiyorum

ben de dayanamıyorum böreğe ama artık kabul ettirdim anneme.. börek yaptımı benden saklıyor yoksa canım istiyo emziriyosun bişey olur diye de yediriyor.. en iyisi hiç görmemek

cnm tickerfactory den yapicaksin... bosluklari doldurduktan sonra ilk adresteki ,,http den png,, ye kadar kopyalayip profilindeki cizelgeye yapistiricaksin

biraz tuhaf anlattim ama

ya esas mesele http den png ye kadar olan yeri kopyalamakmış gerçekten... ben günlerdir uğraşıyordum ancak bu sabah yapabildim....

bu arada kızlar ben pilavı tamamen kestim...kan şekerini beyaz ekmek gibi ani yükseltip düşürüyor ve direk yağ olarak depolanıyor diye duymuştum.. hata mı yapıyorum acaba?

yaa güldürdün beni ama napiyim dayanamadim sonra cok pisman oldum ama bidaha yapmamaya calisicam hatta eve cips almicam
gördüm gördümm
canım hoşgeldin ben de emziriyorum bol su ve bitki çayıiç süt yapar.
hoşgeldiniz
benimde 15 aylık kızım var ve emiyo hiç bişekilde sütümüde etkilemedi diyet
siz isteyin yeterki veririsiniz merak etmeyin ama tatlıdan uzak durucaksınız
benim de oğlum 15 aylıkkk
canım dediğim gibi su ve bitki çayıı
canım çok yanlış besleniyosun bırakınca alırsın o kiloları.dengeli beslen bak nasıl gidiyor o zman da kaldıki spor da yapıyosun.
biri benim için yapabilirmi çok ugraştım yapamadım
canım ben yapim bilgilerini ver adresi gnderim sen profiline kopyala sadce olu muuuu
süpersin yaaaa neler yapıyosun paylaşırmısın bizimleee
ben de dayanamıyorum böreğe ama artık kabul ettirdim anneme.. börek yaptımı benden saklıyor yoksa canım istiyo emziriyosun bişey olur diye de yediriyor.. en iyisi hiç görmemek

valla aynen benim annem saklamaz gözümesokar ben de emziriyorum sabah akşma süt olsun kızım yeeeeben de böreğe hele ıspanaklıya hiiiçççç dayanamammmmmmm

Canim cok guzel bir menu harikasin...

boreklokumbide gozleme ha

kızlar geçmişe daha bakmadım önce menümü yazayım sonra okurum...
uyanınca(07.30)
2 gün kurusu,1 bardak su
sabah(08 30)
1 küçük kase kırmızı meyveli k- flakes,1 bardak sütle, 1 kupa ıhlamur
ara(10.10)
3 badem 2 ceviz 4 kuru üzüm ,1 form plus limonlu çay
öğle(12.10)
az pors. sebzeli tavuk sote,az pors. kuşüzümlü sebzeli bulgur pilavı,1 bardak ayran
ara(15.00)
1 büyük kuru incir,1 kupa narlı bitki çayı
akşam(18.00)
6 tane küçük karalahana sarması,1 kase acılı tarhana çorbası
ara(22 civarı olur)
çubuk tarçınlı bir bardak süt,3 tane altın çilek
SPOR(19.30): 20 dk. eliptik bisiklet,,70 mekik,50 şer tane yerde sağ ve sol bacak hareketi

gün boyu 2 lt. su ve bitki çayları...su daha içerim vakit çok

yorum alayım sanki kaçırmış gibi şişim nedendir bilmem gerçi bugün yoğun ve stresli bir iş günüydü onun etkisimi nedir:26::26:

hatırladım canım bende
kendini sıkmadan yediklerine dikkat ederek verirsin inş.

kızlar ben bugün doğru dürüst hiç bişey yemedim kızım çok canımı sıktı yemiyo içmiyo süreklli emmek istiyo bunalıma soktu resmen beni bugün pofff

lahana yapmıştır belki cnm yaaa bende dün olmuştummm

kizlar ya benim menüde ani degisiklik oldu

esimim disarda bi isi vardi eve gelirken bütün tavuk almis onu firina verdik yani aksam yemegimde kizarmis tavuk vardi köfte ve pilavdan daha iyi olmustur umarim :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…